Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • spreuk
  • contact met overledene
  • uittreding
  • Spiritomhelzing
  • mijn terugkeer naar een vorig leven
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    paranormale ervaringen
    heb ook jij paranormale ervaringen
    01-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ooit iets ervaren in je leven

    Dit blog is bedoeld voor mensen die ooit iets hebben meegemaakt,zoals iets paranormaals.
    veel mensen zeker wel,maar sommige durven er echt niet over spreken en of zijn bang te worden uitgelachen of voor gek te worden verklaard.
    bedoeling van dit blog is dat je hier gerust je ervaringen mag mededelen,zonder dat er met je gelachen zal worden.
    mail gewoon je ervaringen, deze worden dan via dit blog weergeven,indien gewenst wordt je naam vernoemd,of als je met iemand in contact wil komen om erover te praten,mits goedkeuring van de persoon in kwestie,dan wordt je e-mail doorgegeven.
    zelf heb ik ook al enige ervaringen gehad,ook dat wordt door sommige weg gelachen,maar wij weten wel beter,is het niet??



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    18-05-2009
    mijn ervaringen
    Toen ik nog een kind was heb ik jarenlang, om het te benoemen, een "droom" gehad. Steeds als ik ging slapen en zo net voor het in slaapvallen zat ik in een vliegtuig met een open deur. Ik vloog of zweefde eerder alles was doodstil rondom mij en dan plots viel ik in vrije val uit het vliegtuig dat bleef duren en telkens schoot ik wakker zoals iemand die erg schrikt, mijn hart klopte heftig. Dan moest ik steeds even bekomen en nadien viel ik in een diepe slaap. Ik heb het altijd wel heel raar gevonden maar weet niet of het wel iets met het paranormale te maken heeft. Geloof me vrij ik sta heel nuchter in het leven maar geloof wel dat er nog veel zaken zijn die wij niet kennen en toch gebeuren tussen hemel en aarde groetjes Amber

    18-05-2009 om 21:14 geschreven door crystal


    21-01-2009
    een witte mist?
    Geachte, Regelmatig heb ik bezoek van een witte mist,welke dan boven het bed hangt,en uit de kamer komt(woonkamer)koud is het wel,maar het is niets om angstig voor te zijn,het is goed en doet je geen kwaad,wie het is weet ik niet,hoef ik ook niet te weten,wel heb ik mijn schoonouders thuis samen in een urn,wat goed aanvoelt,ik heb het idee,dat ze over je waken,mijn vrouw heb ik wel eens wakker gemaakt maar die neemt niets waar. Ben gerust en heb geen angst. Groetjes Jaco

    21-01-2009 om 14:21 geschreven door jaco.jansen


    11-10-2008
    een witte mist?
    Beste vannacht is me iets overkomen wat ikzelf niet kan verklaren. vannacht ben ik wakker geworden rond 3.40 en kon niet meer slapen, ik ben naar beneden gegaan en heb tv gekeken. zoals gewoonlijk val ik dan na 30 minuten terug in slaap en dat is ook gebeurd. maar nu werd ik ineens wakker en hoorde voetstappen en zag iemand rondwandelen. ik dacht dat het mijn echtgenoot was en dacht nog deze zal me dadelijk wel zeggen dat ik naar bed moet.. maar niet gebeurde er. Plots zag ik een wit iets ik weet niet wat het is maar het leek me alsof het mist was (een mistig iets) en het kwam naar me toe. Ik was heel erg bang . Ik zag dat het van de ene zetel een salto maakte en op mijn voeten belande. daarna heb ik mijn ogen dicht gedaan ik durfde ze niet meer te openen. HET zat op mijn voeten! het leek even weg te gaan en toen voelde ik een druk op mijn borst en een koude adem in mijn gezicht. Ik heb mijn ogen NIET opengedaan en heb steeds gezegd GA WEG je moet niet bij mij zijn. na enkele seconden is het dan ook weggegaan. Ik stond te rillen en ben letterlijk naar boven gevlucht en ben tegen mijn man gaan aanliggen en heb gehuild. een vriendin van mij is veel met het spirituele bezig en ik heb haar vannacht dan ook gebeld maar heb vanmorgen haar pas aan de lijn gekregen. ze vertelde me dat dit een goede ervaring is. Iik vertelde haar dat ik hier dus eigenlijk niet open sta om zo iets mee te maken, ik ben een nuchtere vrouw met ballen aan haar lijf en dit wil ik eigenlijk niet meemaken , maar ze vertelde me dat ik dit niet te kiezen had het overkomt je gewoon; DIt ook omdat ik met engelenkaarten bezig ben. is er nog iemand met zo'n soort ervaring?

    11-10-2008 om 10:15 geschreven door marie




    Foto

    Archief per week
  • 27/02-05/03 2006

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Laatste commentaren
  • paranormale ervaringen. (klaudien.)
        op mijn terugkeer naar een vorig leven
  • BEZOEKJE (valerieke)
        op vorige levens
  • ONGELOVELIJK...HET KAN ! (Tanja)
        op contact met overledene
  • Ontmoetingen met een engel... Contacten met een overleden geliefde. (Edzer Tuik)
        op contact met overledene
  • mijn ervaringen (crystal)
        op ooit iets ervaren in je leven

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!