Inhoud blog
  • Havesdonckhoevefeesten Wintam
  • Havesdonkhoevefeesten 2016
  • Volkoremet Lichtaart
  • Jaarlijkse rommelmarkt in Wemmel
  • Gouden huwelijks jubileum van Guy en Anita
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben De Warre
    Ik ben een man en woon in Boechout-Vremde (Belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 20/06/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Oude ambachten, folklore, oude gereedschappen.
    De Warre is gestart in 1989 met folklore en ambachtmarkten te bezoeken,trachte een steentje bij te dragen met zijn orgeltje. Later is daarbij gekomen namiddagen voor ouderen " een beetje nostalgie " en even uit de 21 ste eeuw stappen en mijmeren uit vervl
    Folklore en nostalgie
    De Warre draaiorgelman met orgel Benjamin en aapje Pipo
    24-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkoremet Lichtaart 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Lichtaartsekloppers, De warre orgelman en VELE VELE andere straatmuzikanten en ambachtslui nodigen U graag uit op de GROOTSTE ambachtsmarkt, kom eens een dag naar de Kempen en laat Uw kinderen kennismaken met echte ambachtlui die van vb: van stuk hout een klomp maken, siersmid, hoefsmid, mandenvlechters, kantklossen,er zijn activiteiten voorzien voor groot en klein en ZOOOOO veel meer, ZEKER een aanrader.


    06-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vis & folklorefestival 2015 Mariekerke aan de Schelde

    38e Vis & Folklorefestival

    27 - 28 juni (van 11u tot 20u)

    Visserstoet, zaterdag om 12u

    De visserstoet is op zaterdag het startsein van de dolle 2-daagse die het vis & folklorefestival toch wel is.
    Een spektakel dat door alle straten van Mariekerke trekt. In meer dan 50 taferelen, praalwagens, reuzen en figuranten zetten we het verleden van ons dorp, zijn sagen en legenden ten toon voor alle toeschouwers.

    De stoet start om 12u op de rommelmarkt om via de verschillende Mariekerkse straten te eindigen op de kerkberm.

    --

    Kom op zaterdag om 12 uur alvast naar Mariekerke en kijk hoe - in meer dan 50 taferelen - het verleden van ons dorpje wordt vertolkt.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draaiorgelfestival Lokeren

    Draaiorgel -  muziekliefhebbers, wandelaars en andere sympathisanten informeren wij van wat er gratis te beleven valt in en rond het centrum van Lokeren tijdens het "Draaiorgelfestival Lokeren 12 juli 2015"

    Om ten volle van het draaiorgelfestival te genieten kan je het best een kleine stadswandeling maken in het centrum van Lokeren.

    Vertrek op de markt bij de post om zodoende mooie gebouwen en standbeelden te zien, sfeervolle foto's te schieten maar vooral om te genieten van de zeventien verschillende draaiorgels die verspreid over het traject zullen opgesteld zijn zodanig dat je om de 150 meter een ander orgel kan zien en horen. 
    Randanimatie wordt eveneens voorzien.

     Gedetailleerde beschrijving wandeling (we blijven op de voetpaden, en gebruiken de zebrapaden en gooien niets op straat maar gebruiken de vuilbakken!!):

    Vertrekkende op de Markt bij de fonteinen, bij de post de Durmebrug over door het Prinses Josephine Charlottepark, langs de Brandweerkazerne en het station, Koophandelstraat, stukje Durmedijk, Durmebrug over, langs het stedelijk museum naar de verkeersvrije Torenstraat, rond de Sint Laurentiuskerk over de Markt naar de Groentemarkt en de kleine dam om langs de Durmelaan terug naar het vertrekpunt terug te keren.

     12   juli   2015     

                                                        VAN 13 TOT 18 UUR 

     17 DRAAIORGELS IN CENTRUM VAN LOKEREN



    Lees meer: http://draaiorgelfestival-lokeren-20151.webnode.be/


    22-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interwaas, Erfgoeddag 2015

    Erfgoeddag Sint -Gillis-Waas,  Interwaas zondag 26 april 2015

    Zin in een leuk dagje uit eind april? Kom dan naar Erfgoeddag, de jaarlijkse feestdag van het cultureel erfgoed. Erfgoeddag is al aan haar 15de editie toe en vindt dit jaar plaats op zondag 26 april 2015. Tussen 10 en 18 uur kan je een heleboel erfgoedlocaties gratis bezoeken en deelnemen aan de activiteiten die ze speciaal ter gelegenheid van Erfgoeddag aanbieden. Ook hun vaste collecties kan je uitzonderlijk gratis bezoeken. Deze editie van Erfgoeddag besteedt aandacht aan een specifieke component van het woord ‘erfgoed’: erven.

    De Warre hoort en ziet U in het Oude Vredegerecht van Sint Gillis Waas met zijn draaiorgel Wildblumen en aap Pitje

    ‘Ons erfgoed’ zijn alle erfenissen uit het verleden die ons maken tot wie we zijn, alles wat vorige generaties ons hebben nagelaten en wat we de moeite waard vinden om te bewaren voor volgende generaties. Of erfgoed de moeite waard is om te bewaren, te verzorgen, te documenteren en te laten zien, bepalen mensen zelf. Als een hele groep mensen dit doet, spreken we van cultureel erfgoed. 

    Ons cultureel erfgoed wordt niet enkel bewaard door musea en archieven. Ook vele vrijwilligers in erfgoedorganisaties zoals heemkundige kringen dragen er zorg voor. Ze willen de getuigenissen van het nabije verleden bewaren voor toekomstige generaties.


    05-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kermis in Sint Gilliswaas

    ZATERDAG 11 APRIL 2015 “OP CAFE MET HET FEESTCOMITE” Kroegentocht met randanimatie als opening van de kermis met bezoek aan de 5 centrumcafés. De samenkomst is voorzien om 19 uur in café ’t Park. Drankkaarten te verkrijgen bij de organisatie (1 GRATIS consumptie). Muzikale begeleiding door Sjores Ambras Band.

    De Warre is ook aanwezig in Sint Gilliswaas met zijn draaiorgel "De Wildblumen" tante Stans en zijn aap Pitje. Kinderen kunnen zelf aan het orgel draaien en een draaiorgeldiploma behalen, Van HARTE WELKOM


    04-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Warre en Lotje in Hooidonk Zandhoven

    De Warre en Lotje waren uitgenodigd in domein Hooidonk te Zandhoven voor een folklore - muzikale namiddag te brengen voor de gasten.

    Ja het was echt feest daar in Zandhoven de Warre had een grote keuze aan hoedjes meegebracht, ook zelf draaien aan het orgel om een draaiorgeldiploma te halen viel in de smaak. de gasten gingen tevreden terug naar hun verblijf en begeleiders, tot ziens zou ik zeggen!!!!








    29-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Mostmans

    Louis Mostmans is niet meer, weer een Groot persoon uit de draaiorgelwereld verdwenen .

    Louis Mostmans, is op 23 jan. 2015 ten grave gedragen op bijna 90 jarige leeftijd.

    te Brasschaat,

    • temidden van de familie Decap,
    •  familie Mostmans
    •  vrienden orgeldraaiers uit binnen en buitenland ( vooral uit Nederland).

    Vlaanderen is weer een GROTE mijnheer armer op draaiorgel gebied.

    Mijn oprechte deelneming aan de familie Mostman


    14-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst parade met huifkar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja de Warre was uitgenodigd om op de bok van de huifkar plaats te nemen  met zijn buikorgel. de mooiste Kerstdeuntjes klonken op deze kille dag, maar de vele bezoekers wisten de Kerstmuziek uit het buikorgeltje ZEER te waarderen, was eens iets anders. Wat is er mooier dan op het ritme van de paarden het hoefgekletter op de straten begeleidt met draaiorgel met Kerstdeuntjes door het landschap. 


    16-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olen Jaarmarkt

    Olen jaarmarkt een jaarmarkt met geschiedenis; de zondag na Sint Maarten 11 november is er een afspraak voor ieder die nog een laatste maal wil feesten alvorens de "winterstop" in te gaan. Men zou denken, ondanks de weersvoorspellingen, regen; dat de opkomst minder zou zijn NIETS is minder waar, de vaste bezoekers van Olen jaarmarkt laten zich niet afschrikken door wat regendruppels; Bezoekers van ver buiten de Kempische grenzen zakken af naar het feestdorp Olen, waar het bier rijkelijk vloeit, jenever in ALLE smaken voor ieder wat wils, de spiegeltent, de plaats om te zijn, live muziek wordt er ten beste gegeven de dansvloer NOOIT leeg, In Olen, daar kent men er iets van, hoe zegt men het ook weer? " feesten om ter meeste" Olen doet zijn geschiedkundige naam "drinkers uit pot met 3 oren" ALLE eer aan.

    Olen bedankt dat ik mocht mee genieten.






    24-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanvulling op Uw sfeervolle Kerstmarkt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Organisatoren moeten altijd trachten iets nieuw te vinden om hun Kerstmarkten aantrekkelijk te maken bij het grote publiek, niet altijd even gemakkelijk in deze tijd.

    We kennen allemaal de sfeervolle Kerstmarkten in Vlaanderen en Duitsland.

    Beierse en Tirolische Kerstmarkten zijn vol van traditie en nostalgie, hebt U ook al eens gedacht om Duitse en Beierse Kerstdeuntjes te laten klinken op Uw Kerstmarkt? de Warre kan met zijn draaiorgel "Wild Blumen" en zijn accordeon matic de sfeervolle deuntjes uit Tirol en Beieren laten klinken als Tiroler muzikant op Uw Kerstmarkt, denk er eens over na!!!!!!!!! Interesse???? neem contact op


    15-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 september open monumenten

     Bij mooi en zonnig weer, 14 september 2014 open-monumentendag te Rumst. De Warre was met zijn draaiorgel "Wild Blumen", zijn aap Pitje, tante Stans en VELE oude slaginstrumenten te gast in Rumst. 

    Met erfgoed als thema dit jaar stond de watertoren en de klei-ontginningputten hoog op de verlanglijst van de talrijke bezoekers.

    Deze watertoren uit 1938 met zijn atypische vorm werd in 2012 heringericht als toeristisch infopunt.

    Op het dak heb je een prachtig uitzicht op de kleiontginning; de afzetting van de klei, het harde werk in de steenbakkerijen, de natuur die weer ruimte kreeg in de uitgegraven kleiputten na de teloorgang van de steenfabrieken, de huidige kleiontginning.

    Zeker was er een grote belangstelling voor de standjes met streek en bio producten.

    Het was een mooie dag voor IEDEREEN.








    12-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog foto's van Moerzeke

     Orgelman De Warre is een graag geziene gast op tal van activiteiten, ook de kinderen vinden het fijn bij De Warre er valt altijd iets te beleven. Zelf muziek maken doet men graag, zeker  op niet alledaagse instrumenten.








    10-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moerzeke jaarmarkt

    Bij een beetje ochtendgrijs, maar bij de aanvang van de jaarmarkt onder een staalblauwe hemel en stralende zon.Dit was het begin van een feestelijke jaarmarkt te Moerzeke. Niets dan vriendelijke en lachende gezichten opgewekte vrijwilligers die alles in gereedheid brachten voor de kleinvee jaarmarkt, ook de kinderen kwamen afgezakt met hun huisdier om een mooie prijs te behalen.

    Het is altijd fijn om te mogen terugkeren naar jaarlijkse activiteiten van organisatoren dat schept een band, maar ook de VELE bezoekers kijken ernaar uit om de Warre weer te ontmoeten, zijn aapje Pitje bezig tezienen zeker niet vergeten het zelf draaien aan het draaiorgel of de Warre begeleiden met slaginstrumenten. Ik hoef U niet te vertellen hoeveel kinderen en volwassenen ik gelukkig heb gezien bij het draaien van mijn muziek.

    Bedankt Moerzeke voor de mooie dag en tot volgend jaar.








    08-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nationale ziekendag

    Zondag 7 oktober was het Nationale ziekendag. Voor vele vrijwilligers van o.a ziekenzorg Ranst een drukke dag, maar voor de zieken een feestdag. Velen worden voor één dag in de bloemetjes gezet, en komen alzo uit hun soms eenzame kamer of huisje. Ziek zijn wordt nog steeds door onze maatschapij onderschat, de pijn, de onderzoeken, dokters , opnamen in het ziekenhuis, weinig of geen sociale contacten enz... Daarom is een dag als deze een feestdag. Na het feestelijk middagmaal en dessert was er ontspanning voorzien.

    Vandaag kwam de Warre met zijn draaiorgel, ja het was wel even opkijken naar dit "houten bakske" in de tijd van de electronica, TV , radio enz...

    Toen de Warre zijn eerste polonaise draaide was het ijs meteen gebroken, hij bracht de leukste meezingers, Rock en Roll nummers zijn verhalen en toverkunsten vielen in de smaak bij de aanwezigen, en zoals steeds mooie liedjes duren niet lang het was een spijtig afscheid, maar hopelijk tot wederziens;

    Bedankt ziekenzorg Ranst voor de mooie namiddag












    10-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek aan NBC te Tilburg

    De weersvoorspelingen waren niet gunstig vandaag, maar toch heb ik het bezoek aan het Nederlands Boekorgel Centrum ( NBC) te Tilburg niet uitgesteld. Het was een bezoek MEER dan de moeite. Het was een promotie voor het draaiorgel. De meest tot de verbeelding sprekende draaiorgels stonden opgesteld in de halle van het NBC, zoals: De Bloemenmeid, De 2 draken, De Pluto, De Columbus;Het Blauw Frontje, Wellerhaus, De Milord, De Grote Decap en zoveel meer, ook enkele kleine draaiorgeltjes waren te bewonderen.

    Natuurlijk was dit het moment om orgeldraaier collegas te ontmoeten, bij te praten bij een fris pintje en een smakelijk ZEER verzorgd broodje.

    In het fraai uitgeruste atelier konden we de ambachtelijke bezigheden zien om  oude "kunstwerken" van draaiorgels van gekende orgelbouwer te beschermen voor het nageslacht, hier zijn fijne ambachtlui voor nodig.

    Er was ook live muziek te beluisteren van de gekende Jan Burg accordeonist en een coverband  met nostalgische muziek uit de jaren 1960.

    Graag wil ik bij deze het HELE Team van NBC bedanken voor de mooie organisatie het was een streling voor oog en oren, BEDANKT.










    30-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vis & folklore Mariekerke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mariekerke aan de Schelde is niet alleen gekend voor zijn palingfeesten met Pinksteren maar bij vele staan de vis en folkloredagen met rood aangestip op de kalender. De weersvoorspellingen waren niet gunstig, zaterdag even wat nat uit de hemel maar dat kon de vele bezoekers niet deren, de PRACHTIGE FOLKLORISTISCHE stoet met taferelen van het " oude" vissersdorp aan de Schelde, MOOI, MOOI, men ging dan maar even schuilen onder de kramen bij de marktkramers en paraplu's bij de ambachtslui.Na regen komt zonneschijn ook hier. Zondag was het voor vele vroeg dag, de bezoekers waren al vroeg op pad voor de VELE fijne visgerechten die men op diverse plaatsen kon verorberen van sprot en gebakken haring tot gambas en oesters en ZOVEEL MEER. Het was weer een voltreffer te Mariekerke;

    Bedankt aan ALLE BEZOEKERS EN VRIJWILLIGERS die dit feest in ERE willen houden


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkoremet Lichtaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bij het begin van het verlof is het de aanzet van diverse muziekfestivals in Vlaanderen de folklore en ambachtmarkten enz..  Velen zijn een gevestigde waarde en komen op het zelfde tijdstip terug zo ook de Volkoremet in Lichtaart de eerste zondag van augustus, in 2014 op zondag 3 augustus.

    De organisatoren hebben weer hemel en aarde verzet om U bezoeker dit te kunnen aanbieden er is voor ieder wat wils, een dagje uit naar de Kempen, Lichtaart , Volkoremet zeker een aanrader.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Augustijnsfeesten 2014
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja beste vrienden bezoekers ik ben wat laat met mijn blog bij te werken maar het was voor mij druk. Ik was zondag 22 juni 2014 te gast in Kluizen bij Evergem. Onder een staal blauwehemel en stralende zonden vonden daar de Augustijnsfeesten plaat. Met  Brocant en rommelmarkt, oude ambachten muziek enz...

    De Warre met zijn draaiorgel " Wildblumen" en zijn aapje Pitje waren ook aanwezig samen met tante Stans, ik hoef U niet te vertellen hoe de kinderen en ja ook volwassenen hebben genoten van de " kuren" van Pitje.

    Ik zag daar zo een gastvrij en samenhorigheid in Kluizen, ik weet niet of het aan onze Rode Duivels lag met de wedstrijd Belgie Rusland later op avond; De bezoekers waren getooid met de Belgische driekleur, truitjes van de Rode duivels, petten enz..., op de stand om te sminken waar anders lieve konijntjes of Donald Duck op de guitige gezichtjes worden getekend moest het nu bijna allemaal de Driekleur zijn.

    Kluizen mag ik U bedanken dat ik dit mocht mee beleven, groetjes.


    30-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open deur bij Raffin Uberlingen

     

    Josef Raffin ( geboren op 24/05/1932) uit Uberlingen is een orgelbouwmeester, na zijn technische studies in Ludwigsburg volgde hij een meester-opleiding te Stuttgart waarna hij zich als zelfstandige vestigde in 1960.

    Na het maken van kleine meubelen en boten kocht hij zich de nodige machines voor het bouwen van kerkorgels. In de jaren 1970 kreeg hij opdrachten voor het restaureren van draaiorgels, dit was het begin van zijn grote passie en liefde (  muziek). De eerste Raffin 20 notenband draaiorgel kwam rond 1977, deze werden op korte tijd zeer populair met hun dubbelklank orgelpijpen en gegeerd in meer dan 30 landen over gans de wereld.

    Begin de jaren 1980 ontwikkelde Josef Raffin het gekende 31 notenband orgel met verschillende registers.

    Het familiebedrijf Raffin telt 6 medewerkers o.a. Josef Raffin, dochter Friedlinde en echtgenoot Rafael samen met Wofgang en Gudrun e.a.

    Meer dan 800 nummers zijn reeds ter beschikking voor de Raffin draaiorgels, van klassiek tot en met Udo Jürgens, Beatles, ABBA, Cliff Richard enz….

     Reeds verschillende jaren is de open deur bij Raffin een feest voor vele orgeldraaiers uit binnen en buitenland. Bij de familie Raffin is IEDEREEN WELKOM.

    Ook ik heb de gastvrijheid,vriendschap en behulpzaamheid mogen ervaren, NIETS is teveel als men informatie wil over de draaiorgels, het mooie atelier, het magazijn en niet vergeten de speciale ruimte voor het beluisteren van nieuwe draaiorgels en nieuwe notenbanden.










    28-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glinstertochten te Mortsel fort 4
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op 1 en 22 februari worden er weer 'Glinstertochten' georganiseerd; avondwandelingen met lantaarntjes door Fort 4.

    De Warre is ook uitgenodigd samen met zijn draaiorgel de Steenen en tante Stans.Ik hoop vele wandelaars te mogen begroeten bij het glinsteren van de lantaarntjes en onder de sterrenhemel, U komt toch ook?? 

    Wie wil, mag zelf een lantaarntje maken of kopen, anderen kunnen er eentje in bruikleen krijgen. Kinderen kunnen met hun zelfgemaakt lantaarntje een prijs winnen.

    Praktisch

    Tijdstip: zaterdag 1 en 22 februari 2014. Eerste groep vertrekt om 19.45u, de tweede om 20.00u en de derde om 20.15u.

    Locatie: Fort 4, ingang Krijgsbaan.




    Archief per week
  • 22/08-28/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 16/11-22/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 08/12-14/12 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 15/11-21/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 14/12-20/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    De Warre en tante Stans bedanken U voor het bezoek op de blog
    Reserveer NU voor UW Kerstmarkt.

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!