1KG WITLOOF ,1UI, 1 AARDAPPEL, 2KRUIDNAGELS, 1LITER
KIPPEBOUILLON 30GR
BOTER, 1 lAURIERBLAADJE ,1TAKJE TIJM, 1,5DL ROOM, ZOUT EN PEPER VOOR DE GARNERING ENKELE PLAKJES HAM, WAT GESTOOFD
WITLOOF
BEREIDING
SNIJD DE HAM IN STUKJES ,LEG ZE OP EEN BAKPLAAT EN DROOG ZE
30MIN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN 80°GR SNIPPER DE UI EN DE KNOFLOOK EN FRUITGLAZIG IN BOTER ,VOEG
ER DE IN STUKKEN GESNEDEN AARDAPPEL EN HET WITLOOF BIJ, EN LAAT ZE ENKELE MIN
BIJSTOVEN ,HOU WAT GESTOOFDE WITLOOF OPZIJ GIET DE BOUILLON IN DE KOOKPAN EN VOEG DE KRUIDNAGELS
,THIJM,LAURIERTOE ,LAAT ALLES 30MIN ZACHTJES KOKEN NEEM DE KRUIDEN UIT DE
POT EN MIX DE SOEP BRENG OP SMAAK MET ROOM ZOUT ,PEPER GIET DE SOEP IN
BORDEN
DIEN OP MET DE GEDROOGDE HAM EN HET GESTOOFDE WITLOOF
ZEER LEKKER
1TARBOT VAN 1,5KG IN STUKKEN GESNEDEN ,250G CANTHARELLEN? 1DL
WITTE WIJN (MAG MAAR MOET NIET) 1GESNIPPERDE UI ,2EETL GESNIPPERDE PETERSELIE, ZOUT
EN PEPER ,OLIE, BOTER BEREIDINGSWIJZE
MAAK DE CANTHARELLEN SCHOON EN
FRUIT DE GESNIPPERDE SLJALOT OF UI GLAZIG IN BOTER ,VOEG ER DE CANTHARELLEN AAN
TOE EN LAAT KORT MEEBAKKEN ,DOE ER DE WIJN ERBIJ EN LAAT ALLES 3MIN VERDER KOKEN
,BRENG OP SMAAK MET PEPER EN ZOUT BAK DE STUKKEN TARBOT IN EEN MENGSEL VAN
BOTER EN OLIE GOUDBRUIN SERVEER DIT ALLES MET DE CANTHARELLEN EN GEKOOKTE
AARDAPPELEN
1TARBOT VAN 1,5KG IN STUKKEN GESNEDEN ,250G CANTHARELLEN? 1DL
WITTE WIJN (MAG MAAR MOET NIET) 1GESNIPPERDE UI ,2EETL GESNIPPERDE PETERSELIE, ZOUT
EN PEPER ,OLIE, BOTER BEREIDINGSWIJZE
MAAK DE CANTHARELLEN SCHOON EN
FRUIT DE GESNIPPERDE SLJALOT OF UI GLAZIG IN BOTER ,VOEG ER DE CANTHARELLEN AAN
TOE EN LAAT KORT MEEBAKKEN ,DOE ER DE WIJN ERBIJ EN LAAT ALLES 3MIN VERDER KOKEN
,BRENG OP SMAAK MET PEPER EN ZOUT BAK DE STUKKEN TARBOT IN EEN MENGSEL VAN
BOTER EN OLIE GOUDBRUIN SERVEER DIT ALLES MET DE CANTHARELLEN EN GEKOOKTE
AARDAPPELEN
1TARBOT VAN 1,5KG IN STUKKEN GESNEDEN ,250G CANTHARELLEN? 1DL
WITTE WIJN (MAG MAAR MOET NIET) 1GESNIPPERDE UI ,2EETL GESNIPPERDE PETERSELIE, ZOUT
EN PEPER ,OLIE, BOTER BEREIDINGSWIJZE
MAAK DE CANTHARELLEN SCHOON EN
FRUIT DE GESNIPPERDE SLJALOT OF UI GLAZIG IN BOTER ,VOEG ER DE CANTHARELLEN AAN
TOE EN LAAT KORT MEEBAKKEN ,DOE ER DE WIJN ERBIJ EN LAAT ALLES 3MIN VERDER KOKEN
,BRENG OP SMAAK MET PEPER EN ZOUT BAK DE STUKKEN TARBOT IN EEN MENGSEL VAN
BOTER EN OLIE GOUDBRUIN SERVEER DIT ALLES MET DE CANTHARELLEN EN GEKOOKTE
AARDAPPELEN