Bouillon Carmen - (voor 4 personen)
15 kcal = 1 slanke lijners streepje per portie
Vergeet niet uw streepjes te noteren op uw
eetdagboekblad
Benodigdheden:
- 1 liter ontvette vleesbouillon
- 200 gr tomaten (+/- 2 stuks)
- 150 gr rode paprika (+/- 2 stuks)
- 50 gr selderij (+/- 1 takje)
- 1 Spaans pepertje
- Peper en indien toegelaten zout
Bereiding:
- Breng de bouillon aan de kook;
- Pel de tomaten na ze even onder te dompelen in
heet water;
- Snij de tomaten in kleine stukjes;
- Was de paprika en snij ze ook in kleine stukjes;
- Warm de tomaten en paprika enkele minuten op in
de hete bouillon;
- Snipper de gewassen selderij en het Spaans
pepertje fijn. Roer het door de soep en breng op smaak met peper en indien
toegelaten zout.
Smakelijk!
dit recept komt uit: Lekker eten voor diabeten
|