Inhoud blog
  • poes
  • gedicht.
  • informatie vlinders.
  • bewegende plaatjes.
  • geschiedenis egypte
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vanalles

    01-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mop.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een man is al een tijdje werkloos en loopt over straat te struinen als hij bij een winkel een bordje ziet met "verkooppersoneel gevraagd". Die man loopt bij die winkel naar binnen en spreekt daar de baas aan en zegt tegen die baas: "Ik kom voor die baan als verkoper". De baas zegt tegen de man: "Ik zoek een verkoper die werkelijk alles kan verkopen want ik verkoop ook praktisch alles". Dat moet geen probleem zijn is het antwoord van de man. Komt er een klant binnen waarop de baas zegt "Let op hoe ik deze klant help" "Goedemorgen meneer kan ik u ergens mee helpen?" vraagt de baas aan de klant. De klant antwoord dat hij op zoek is naar graszaad want hij wil een gazon gaan zaaien. De baas zegt: "Geen probleem, hoeveel graszaad wilt u hebben, 1 kilo, 1.5 kilo?". "Nee 1 kilo is genoeg" zegt de klant. Zegt de baas "U treft het wij hebben deze maand een grasmaaier in de aanbieding van 5600 voor 4000, ik denk dat u die wel kunt gebruiken als het gras straks gaat groeien". "Ja" zegt die klant "u heeft gelijk, doe er maar 1", daarna wordt er afgerekend. Zie je wel zegt de baas tegen de man, zo verkoop je nu. Komt er weer een man binnen waarop de baas zegt "Probeer jij het nu maar eens bij deze klant". De man vraagt aan de klant "Kan ik u ergens mee helpen ?" Waarop de klant zegt dat hij tampons wil hebben. "Hoeveel wilt u er hebben; 1 doosje, 2 doosjes?" De man antwoordt 1 is genoeg. Zegt de toekomstige verkoper: "U treft het, wij hebben deze maand een grasmaaier in de aanbieding van 5600 voor 4000". Zegt de klant: "een grasmaaier, wat moet ik nu toch met een grasmaaier?" Zegt de verkoper in spee: "Tja, ik dacht u heeft toch niets anders te doen dit weekend".

    01-08-2009 om 18:15 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tijgers.

    tijgers.



    01-08-2009 om 18:09 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.elvis presely.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Elvis Aaron Presley (Tupelo (Mississippi), 8 januari 1935 – Memphis (Tennessee), 16 augustus 1977) was een Amerikaans zanger en acteur. Hij wordt voornamelijk gezien als de pionier van de rock-'n-rollmuziek. Hij veranderde het landschap van de populaire muziek door countrymuziek, gospel en rhythm-and-blues te vermengen. Elvis wordt tevens gezien als de grondlegger van de rockabilly, en verwierf hiermee de bijnaam "The Hillbilly Cat From Memphis".[1] Hij geldt als een van de populairste en invloedrijkste artiesten van de 20e eeuw. Vele artiesten, zoals Eddie Cochran, Cliff Richard, Neil Diamond, The Beatles, Bob Dylan, U2 en Bruce Springsteen zijn schatplichtig aan hem. Zijn manager was Colonel Tom Parker, een Nederlander (uit Breda) van geboorte, die eigenlijk Dries van Kuijk heette.[2] Elvis Presley is ongetwijfeld "The King of Rock and Roll". Hij was van eenvoudige komaf, maar zou de rock-'n-rollrevolutie ontketenen, met zijn opvallend indringende stem en zijn charismatische verschijning op het podium.

    01-08-2009 om 17:46 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paarden.

    Paarden.



    01-08-2009 om 17:41 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wereldoorlog.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Eerste Wereldoorlog was een militair conflict op wereldschaal, dat van 28 juli 1914 tot 11 november 1918 plaatsvond. 15 à 17 miljoen militairen en burgers vonden de dood[1][2]. Het conflict had grote gevolgen voor de wereld op verschillende vlakken. Tot de Tweede Wereldoorlog werd deze oorlog betiteld als de Grote Oorlog (Engels Great War of Duits Große Krieg en soms ook als de Wereldoorlog).

    De Entente, onder meer Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Keizerrijk Rusland (tot 1917), Italië (vanaf 1915) en de Verenigde Staten (vanaf 1917) streden samen tegen de Centrale Mogendheden, gevormd door Oostenrijk-Hongarije, Duitsland, Bulgarije en het Ottomaanse Rijk. Het was de eerste oorlog waarin fabrieksmatig en snel geproduceerde middelen en de techniek de overhand kregen, zoals machinegeweren, gifgas, kanonnen en prikkeldraad, en waarin tanks en vliegtuigen algemeen in gebruik genomen werden. De gebruikte tactieken dateerden echter nog uit de vorige eeuw en dat was volgens polemologen één van de oorzaken van de enorme aantallen doden en gewonden. Een belangrijke factor die ook bijdroeg aan de massale opoffering van mensenlevens was de mogelijkheid enkele jaren achtereen constant opeenvolgende lichtingen met duizenden jongemannen als dienstplichtigen op te roepen, naar de fronten te voeren en daar in te zetten. Deze inzet werd vooral berucht doordat er vaak ondanks de opoffering van zeer grote aantallen militairen slechts futiele successen konden worden gemeld, zoals de verovering van kleine stukjes veelal kapotgeschoten niemandsland, die vervolgens over en weer weer moesten worden verdedigd of heroverd met even massale tegenaanvallen.

    Aan het einde van de oorlog waren vier mogendheden politiek en militair verslagen: Duitsland, Rusland, Oostenrijk-Hongarije en het Ottomaanse Rijk - de laatste twee hielden zelfs op te bestaan. [3] Uit het Russische Rijk ontstond de revolutionaire Soviet-Unie, terwijl in Centraal-Europa allerlei nieuwe kleine staten werden gevormd.[4]. De Volkenbond werd opgericht om voortaan een wereldoorlog te voorkomen. Maar de oorlog leidde tot nationalisme in Europa en de gevolgen van de nederlaag van Duitsland en het Verdrag van Versailles leidden tenslotte tot de Tweede Wereldoorlog in 1939.[5]

    01-08-2009 om 14:21 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloemen.



    bloemen.

    01-08-2009 om 09:51 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dolfijnen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voedsel: De dieren eten: haring, makreel, sprot, wijting, inktvis... Dolfijnen eten gemiddeld 8 kilo vis per dier per dag. De tanden (zo'n 100 stuks) dienen enkel om glibberige vissen te kunnen vangen, de vis wordt namelijk geheel doorgeslikt. Achter in de keel zit een kringspier, daar gaat alleen de vis binnen en het zoute water buiten. Dus pekelharing lust onze vriend niet (haha). Ze kunnen zich nooit verslikken !!!!!! Want de luchtpijp en de slokdarm zijn gescheiden. Voortplanting: Dolfijnen zijn op een leeftijd van 6 tot 10 jaar geslachtsrijp. Dan krijgen ze belangstelling voor elkaar. De paring kan het hele jaar door plaatsvinden. Een mannetje kan aan het water proeven of er een bronstig vrouwtje in de buurt is. Na een draagtijd van 1 jaar (12 maanden) vindt de geboorte onder water plaats. Dit gebeurt in een andere volgorde dan bij de andere zoogdieren. Daar bedoel ik mee dat de staart eerst komt en als laatste het hoofd. Maar wat als het hoofd er als eerste uitkomt???? Wel dat kan goed gaan maar het jong kan direct naar adem willen happen en verdrinken. Tijdens het zogen legt het jong zijn tong om de tepels van de moeder. Het jong heeft geen zuigreflex, dus de moeder spuit de voeding in zijn bek. De melk is vet, stroperig en voedzaam. Na 3 maanden begint het jong met vis te spelen en even later zal hij trachten de vis op te eten. Direct na de geboorte gaat de jonge dolfijn in een reflex naar het wateroppervlak om voor het eerst adem te halen. De moeder pikt de jonge spruit meteen op en neemt het aan de zijkant van haar lichaam mee. Dit heet de "slipstream". De slipstream werkt als een magneet op een magneetbord. Het jong is de magneet en de moeder het magneetbord. De moeder kan zo het jong goed sturen en beschermen tegen vijanden en obstakels. Ademhaling: De ademhaling verloopt via het blaasgat boven op het hoofd van de dolfijn. Dolfijnen hebben een longademhaling (zoals elk zoogdier trouwens). Omdat het blaasgat kort boven water is, moet de ademhaling krachtig en snel zijn. Vaak zie je dolfijnen water omhoog spuiten. Nee, dat is niet voor de show, maar door het temperatuurverschil van de uitgeademde lucht en de omgevingstemperatuur. Onder water wordt het blaasgat, dat omgeven is door veel spieren, afgesloten met een soort klepje. Tuimelaars (soort dolfijn) kunnen zo 15 minuten onder water blijven. Sommige soorten houden dit een uur vol. Sonar: De dolfijn maakt een bepaald geluid, dat wordt teruggekaatst door voorwerpen (vb vis, rots) en via de onderkaak weer opgevangen. Door een vetachtige stof in de kaak wordt het signaal doorgeleid naar het middenoor. Bij de dolfijn wordt het door de hersenen verwerkt en krijgt onze flipper een idee wat voor voorwerp het is. Bij de tuimelaardolfijn reikt de sonar tot ongeveer 100 meter.

    01-08-2009 om 09:42 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne zaterdag.

    fijne zaterdag.



    01-08-2009 om 09:34 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gedicht.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Vrienden Vrienden zijn er om je te steunen. Om jou te troosten en tegen ze aan te leunen. Vrienden zijn er om jou te helpen. Die jou pijn voor even doet verhelpen. Vrienden zijn er om je blij te maken. Om je kwaadheid weg te kraken. Vrienden zijn er om je lief te hebben. En ze zullen alles voor jou over hebben. Vrienden zijn er om je niet te bedriegen. Vrienden zullen ook nooit tegen je liegen. Vrienden zijn er om je tips te geven. En zij zullen jou alles wat je gedaan hebt vergeven. Ware vrienden leer je kennen met de tijd. Want ook al doe je iets verkeerd, ze willen je niet kwijt..

    01-08-2009 om 09:30 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tuinen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tuintip
    Er kan een begin gemaakt worden met het opschonen van de tuin. Knip vaste planten terug en verwijder overtollig gevallen blad.
    Mochten er vaste planten weggevallen zijn, stelt u zich dan eerst de vraag waarom de planten het op deze plek niet (meer) doen.
    Het kan zijn dat ze er al jaren staan, dat het licht op deze plek in de tuin minder is geworden, of dat de plek door de jaren heen natter of droger is geworden.
    Als de planten verouderd zijn is het mogelijk ze te verjongen. De pol wordt met een spa of spitvork in delen gestoken, waarbij het binnenste deel van de plant wordt weggegooid, de andere delen van de pol worden afzonderlijk opnieuw geplant. Een plant groeit n.l. van uit het midden van de pol naar buiten toe, op zoek naar voedsel.

    Heeft u nieuwe vaste planten nodig, koop er dan niet 1 of 2 maar een aantal per soort. Voor de meeste vaste planten geldt 5 à 7 per m². Het 1e jaar oogt dat een beetje kaal, maar in het 2e jaar zullen de planten de ruimte helemaal volgroeien.

    31-07-2009 om 21:14 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.katten.

    lekker lui.





    31-07-2009 om 20:44 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de koning.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  
  • Vandaag zijn koning Albert II en koningin Paola vijftig jaar getrouwd. Wij probeerden het gelukkige paar vanochtend aan de lijn te krijgen. En het lukte...

    ... bijna. We kwamen uit bij een zeer sympathieke medewerker. Die beloofde om onze wensen en ons cadeau, 2 tickets voor Rock Werchter, aan het vorstenpaar te bezorgen.

    Klik hier om het gesprek met het koningshuis te beluisteren

    Liefde op het eerste gezicht
    We belden ook met Royaltywatcher Pol Van Den Driessche. Hij volgt al jaren het koningshuis op de voet.

    "Prins Albert was op een receptie in het Vaticaan en daar liep een heel mooie blonde schoonheid, prinses Paola, en het was meteen liefde op het eerste gezicht."

    Een trouw kon niet uitblijven en zorgde zelfs voor een rel. Het vorstenpaar wilde in Rome trouwen, de ceremonie zou worden geleid door de Paus himself, maar dat wou de regering niet. Albert en Paola moesten in België trouwens.

    Glitter & Glamour

    Het koppel was een echt showbizzkoppel. "Albert was een flitse, mooie jongen die van het leven genoot en Paola was een spring-in-'t-veld en kleedde zich op een voor die tijd en in die kringen ongebruikelijke manier. Het was ook geen gearrangeerd huwelijk, zeldzaam in die kringen"


    Foto: Prins Albert (midden), Prinses Paola (rechts) en Gina Lollobrigida op een filmpremière.

    Niet over rozen

    "Er zijn goede momenten geweest in het huwelijk, maar het is meer dan tien jaar heel moeilijk gegaan. Iedereen ging zijn eigen gang. Die mensen hebben veel vrije tijd en veel geld. Albert was ook nooit voorbestemd om koning te worden en leefde in luxe."

    Albert ging in de natuur "wandelen"
    "Het was ook de tijd van de seksuele revolutie. Albert ging regelmatig zijn gang, zij van de weeromstuit ook. Als hij op buitenlandse missie was met Belgische bedrijven ging Albrecht 's avonds in de natuur verpozen. De code was: de prins gaat even wandelen in de natuur. We weten dan ook allemaal wat er is gebeurd. Hij kreeg een relatie en ging jaren lang in het weekend naar zijn geliefde en Delphine Boël was het gevolg."

    Feestje?
    Albert & Paola hebben de moeilijke jaren achter de rug. Maar nu gaat alles weer beter, met dank aan de kerk en hun geloof. “Vandaag is er in de familiekring een feestje en eind augustus is er voor vrienden van toen een groot feest," aldus Paul Van Den Driessche.

  • 31-07-2009 om 20:14 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.best friend.

    best friends.




    31-07-2009 om 08:59 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hond.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De veiligheid van de hond dient altijd voorop te staan, ga dus niet verder dan door ons wordt geadviseerd, hoe moeilijk het soms ook is, geduld zal uiteindelijk worden beloond. Het is beter per dag 10 minuten te trainen, dan eens in de week 2 uur!!! Allereerst is het van belang dat je op vlak terrein traint, waar geen obstakels zijn als kuilen, bomen of prikkeldraad waar de hond tegenaan, of in kan lopen. Gras of zand zijn heel geschikt, bestrating is heel ongeschikt. Laat de hond nooit en te nimmer eten voor de training! Geef hem ook niet direct na de training zijn eten. De hond dient ten aller tijden een “warming-up” te ondergaan voordat deze gaat frisbeeën. Na de oefeningen volgt een “cooling down”, wat even zo belangrijk is! Niet koud starten en heet stoppen dus!! Ook is het oppassen geblazen met water drinken, laat de hond niet vlak na gedronken te hebben aan de training beginnen en geef hem na een training pas iets te drinken als hij is afgekoeld (uitgehijgd) In een verdere fase is het van belang dat een “roll over” rustig wordt gemaakt vanuit ligpositie, om maagdraaiing en wervelbeschadiging te voorkomen. Sprongen, hoger dan de lichaamslengte van de hond, dienen te worden opgevangen/afgeremd door de handler, je kunt je voorstellen wat het met gewrichten en spieren doet als deze de sprong moeten opvangen. De start, is de beweging die de hond moet maken als hij vanuit stilstand moet gaan aanlopen om achter een frisbee aan te gaan. Zorg ervoor dat de start altijd recht is, d.w.z. de hond dient vanuit een rechte positie, rechtuit te starten.

    31-07-2009 om 08:53 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeemeerminnen.


    zeemeermin.



    30-07-2009 om 20:21 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.michael jackson.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen AMSTERDAM - „It don’t matter if you’re black or white…” Een welbekende zin uit het nummer Black or White van Michael Jackson. Een tekst die letterlijk opging voor The King of Pop, die in zijn leven letterlijk van zwart naar wit ging. Michael leek in niets meer op het schattige donkere jongetje dat I want you back zong bij The Jackson Five… Zo zag Michael er ten tijde van The Jackson Five uit: innemend en puur. Michael onderging in 1981 zijn eerste ingreep, waarbij alleen de top van zijn neus iets werd verfijnd. Talloze ingrepen later zijn de neusvleugels van Michael zo dun geworden, dat de popster zou kampen met benauwdheid. Daarbij zijn de kaken krachtiger gemaakt en zitten de wenkbrauwen hoger dan voorheen. Foto: REUTERS Het gelaat van Michael is door de vele operaties zo gehavend dat hij een periode alleen nog maar met een mondkapje voor verschijnt. Foto: MARCOS VASQUEZ/ï¿?ï¿?2009 RAMEY PHOTO 310-828-3445 De operatiewonden op de neus van Michael zijn dicht. Maar om nu te zeggen dat The King of Pop is opgeknapt van al die plastische chirurgie? Foto: REUTERS Ads door Google Serum Anti-Pigmentvlekken Laat ouderdomsvlekken verdwijnen! Bekroond met Grand Prix Innovation. www.yves-rocher.be Nieuw OBAGI Nu Derm Zwangerschapsmasker Pigmentvlekken Rimpels Binnen 6 weken weg! www.totalbeautycareshop.nl/s Michael Jackson De beste van Michael Jackson Bestel meteen Online! www.Proxis.be/michael-jackson Zelf heeft Michael altijd volgehouden dat zijn bleke huid het gevolg was van de huidaandoening Vitiligo, waarbij pigment of delen daarvan verdwijnen. Vele plastisch chirurgen zetten daar door de jaren heen vraagtekens bij. Michael was, volgens een ex-manager, geobsedeerd door zijn wens om te lijken op zijn goede vriendin en idool Diana Ross. En toen hij later bevriend raakte met actrice Elizabeth Taylor werd ook zij het onderwerp van zijn adoratie. Er volgden talloze operaties, waarbij vooral zijn ogen en neus steeds krankzinniger vormen aannamen.

    30-07-2009 om 20:15 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.honden.
    hello.




    30-07-2009 om 11:44 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.horoschoop

    men horoscoop.



    30-07-2009 om 10:32 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne week.


    fijne week toegewenst aan iedereen.



    30-07-2009 om 10:17 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mopje.
    Een man uit de stad koopt van een boer een huis met een groot stuk grond. De koper gaat met alles akkoord hij eist enkel dat de bijenkorf die in een grote boom op het stuk grond hangt verwijderd wordt. De boer zegt hierop dat de man absoluut geen last zal hebben van de bijen. Hij maakt het nog sterker en zegt dat wanneer de man op zijn vrije zaterdag de hele dag bloot aan de boom wordt gebonden en hij wordt gestoken door een van de bijen hij geen geld hoeft te betalen voor de koop. Zo gezegt zo gedaan. De man wordt s'ochtends bloot aan de boom gebonden en de boer gaat verder met zijn werk. Als de boer s'avonds bij de boom terug komt ziet hij de man kreunend en steunend bij de boom. Hoe ging het vraagt de boer. De man antwoordt van de bijen had ik geen last maar heeft dat kalf dat daar loopt soms geen moeder?



    lachen maar.

    30-07-2009 om 10:06 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Zomaar een bezoekje en een hartelijke groet.
  • lieve groetjes
  • Lieve groetjes van uit De Klinge
  • een fijne nieuwe week
  • Lieve groetjes van uit De Klinge

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben eveline
    Ik ben een vrouw en woon in roeselare (belgie) en mijn beroep is ardbeider.
    Ik ben geboren op 14/11/1984 en ben nu dus 39 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: fietsen,zwemmen, videogames,computer.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!