Vanalles en nog wat
Welkom op mijn blog!

Inhoud blog
  • pide = Turks plat brood
  • Börek (Turks gevuld deeggerecht)
  • Sjisj-kebap
  • Izmir köfte
  • Lahmacun (Turkse pizza)

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     



    Zoeken in blog


    Nieuws HLN
  • Apple stelt nieuwe iPhone 16 voor: minst dure model kost 969 euro
  • Apple toont nieuwe iPhone 16 bomvol AI aan de wereld, maar daar zal je bij ons voorlopig weinig aan hebben
  • Ook in Frankrijk loop je risico: zo vermijd je een torenhoge gsm-rekening op vakantie
  • Van Flip 6 tot volledig vernieuwde draadloze oortjes: dit kondigde Samsung aan in Parijs
  • Vakbond Samsung kondigt uitzonderlijke staking van onbepaalde duur aan, bedrijf verwacht geen impact op productie
  • “We hebben oorlog tegen de floppydisk gewonnen”: Japan kapt nu pas met hét opslagmedium van de jaren 80
  • Wat is het veiligst: Apple, Android of Windows? En hoe helpt je telecomprovider?
  • Vanavond stelt Apple de iPhone 16 voor: dit zijn alle geruchten op een rijtje
  • REVIEW. Galaxy Buds 3 Pro schitteren in geluidservaring, maar falen voor niet-Samsung gebruikers
  • REVIEW. Met Surface Pro 11 wil Microsoft AI-tijdperk in gaan: lukt dat ook en heb je er iets aan?

    Nieuws VTM

    Tips, Trucs, en nog veel meer
    Hier kun je terecht voor je vragen over photoshop, pinacle, en ook nog een andere hobby van mij KOKEN
    14-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melktaart

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    4 plakjes diepvries bladerdeeg
    6 dl melk
    1 kaneelstokje
    2 eieren
    3 eetlepels suiker
    2 1/2 eetlepel maïzena
    1-2 eetlepels kaneelpoeder

    Verwarm de oven voor op xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />160 °C.
    Laat het bladerdeeg ontdooien.
    Breng een halve liter melk met het kaneelstokje aan de kook en laat de melk op een zacht vuur ca. 10 minuten trekken.

    Splits de eieren. Klop de dooiers los met de suiker.

    Roer de maïzena met de rest van de melk tot een glad papje en voeg dit al roerende aan de hete melk toe.

    Breng het geheel aan de kook en blijf roeren tot een stevige pap ontstaat. Laat de pap iets afkoelen.

    Vet een lage taartvorm (doorsnede 22 cm) in en bekleed de vorm met bladerdeeg.

    Roer de eidooiers door de pap.
    Klop de eiwitten stijf en spatel deze luchtig door de pap.
    Strijk de pap in de vorm uit en strooi er kaneelpoeder over.

    Bak de taart in de oven in ca. 1 uur goudbruin en gaar.

    Laat de taart in de vorm afkoelen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 08/10-14/10 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 11/09-17/09 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Gastenboek
  • Hallo
  • Groetjes uit Oostende
  • via de mooiste blogjes
  • fijne zondag
  • Gefeliciteerd...

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken met Google



    Een interessant adres?



    Mijn favorieten
  • Kasteel De Rozerie
  • Corona Direct Verzekeringen
  • Betaal minder verzekering voor je wagen


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!