Ik ben lydia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam lidy.
Ik ben een vrouw en woon in temse (belgie) en mijn beroep is huisvrouw.
Ik ben geboren op 03/02/1957 en ben nu dus 67 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: pc koken en voetbal.
Wie en hoe ben ik.Iemand anders kan mij misschien beter beoordelen.Niet iedereen spreekt graag over zijn gebreken.Wij zien liever het mooie van de mensen.Een ding kan ik wel zeggen,wees eerlijk
Met de feestdagen geef ik graag een lekker vissoepje.Nu maak ik daar werk van.Als ik mosselen op het menu zet.Kook ik er een halve kilo er bij,die de zelfde dag niet word opgegeten.Laat de overschot van mosselen afkoelen.Haal ze uit de schelp,vang het sap ,waar de mosselen ingekookt hebben op.Zeef dat sap,doe de mosselen daarin.En vries dat in.Met overschot van vis die ik nu geef doe ik juist het zelfde.Haal de vis van de graat en vries in.Tegen de feestdagen aaan,geef ik juli het recept van die lekkere vissoep.Groetjes lydia
Spijtig genoeg waren mijn man Willy en ik niet aanwezig op de voetbal.FC Welkom heeft spijtig genoeg verloren van VS Meteoor met 2-4.Zo zijn wij onze eerste plaats volgens rangschikking kwijt gespeelt.Om meer te weten over de stand van zaken,surf naar users.pandora.be/landvanbeveren.Daar krijg je een volledig overzicht.Natuurlijk komen er nog genoeg speeldagen,om ons te bewijzen.Nu zaterdag 18 november spelen wij niet voor landvanbeveren.Er is wel voetbal en die word gespeelt,door de supporters en voetballers zelf.Die gaat door op eigen terrein te Melsele.Ik ga er voor zorgen ,dat daar mooie foto s worden genomen.Weer hebben we lekkere soep en hotdogs.Iedereen welkom.Groetjes Lydia.
Als ik even tijd heb,ga ik voorbereidingen doen in de keuken.B.v. met ajuin.Al de ajuin die in huis is, kuis en versnipper ik.Leg deze plat op een schaal en vries dat zo in.Als de ajuin bevrozen is,doe ze in een dievrieszak.Op het moment dat je het wil gebruiken in een gerecht.Kan je de hoeveelheid er uit nemen die U nodig heeft.Dat doe ik met versschillende groenten of kruiden.groetjes Lydia
Zoals ik vertelt heb ,is een van mijn hobbys koken.Met de winter voor de deur is dit een ideaal potje.Wij gaan niet de patatjes en pekes apart koken.Zoals de meeste mensen het doen.Wat hebben we nodig voor 4 man.1 kg pataten,1 kg pekes,3 dikke ajuinen,250 gr gerookt spek in blokjes,gerookte worst van unox.( Je weet wel in een hoefijzer vorm.)2 laurieblaadjes 2 kruidnagels en 2 klontjes suiker,peper van de molen en nootmuskaat.Men neemt een grote kookpot.Ja ,want alles gaat daar in.Men legt van onder de geschilde en in 4 gesneden patajes.Giet er water op,zodat ze juist onder staan en een beedje zout.Daar boven op de 3 ajuinen die fijn zijn gesneden.Vervolgens de pekes in schijfjes gesneden.Voeg suiker,kruidnagel,laurier en flinke draai van de molen bij.Haal rookworst uit plastiek.snij deze in de helft en leg er boven op.Dekseltje op het potje en aan de kook brengen.Zodra het kookt verder laten suderen op zacht vuurtje.Met dekseltje een beedje open.Juist tegen de kook aanhouden.Na ongeveer 35 a 40 min. is alles gaar.Je hebt intussentijd het spek ook al even gebakken.Haal de worst uit de pot.Giet het water af,maar vang dit wel op in een aparte pot.Dit is nu een bouillon geworden.Haal laurrier en kruidnagel eruit.Stoemp alles ondereen met een stoemper.( Geen mixer.)Werk de puree af met bouillon.nootmuskaat.En roer als laatste het spek er door.Van de bouillon die er over blijft kan je nog een soepje mee maken.Voor de grote eters kan je daar nog altijd braadworstjes apart bij geven.Dien deze pekesstoemp op met de gerookte worst,mosterd of pekels.Smakelijk
Welkom bestuusleden spelers en suporters van ons voetbalploegje.Voor de mensen die ons nog niet kennen.Wij zijn 2 jaar geleden met ons voetbal ploegje gestart.Wat in het begin als grap was bedoelt is nu een serieus ploegje geworden.In 2005 zijn we gestart in reeks 3 onder Land van Beveren.Dat eerste speeljaar waren we kampioen in de derde reeks.Nu spelen wij in de tweede reeks.En ik vind dat wij het er nu ook niet slecht van afbrengen.Van af nu ga ik proberen om juli zoveel mogelijk op de hoogte te houden.De goede en natuurlijk ,ook de slechte momenten.We zien wel hoe het evolueerd.groetjes Lydia