arm en alleen
Inhoud blog
  • ziek
  • Ziek
  • Ziek
  • 's Morgens
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Laatste commentaren
  • Sociaal contadt (nimeus)
        op
  • dag Fons (klaproosje1)
        op ziek
  • dag Fons (klaproosje1)
        op Ziek
  • 06-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Mijn ouders, verleden jaar kochte ze een bladzuiger en blazer, de prijs ken ik niet, hij is een keer gebruikt, tot ze ontdekte dat een grasmachine dit ook kan, een tijdje later kopen ze een bosmaaier prijs ongeveer 800€. Nu willen ze een nieuwe grasmaaier ik probeer hen bij te staan en een verkoper in de buurt, iemand die ze zelf ook heel goed kennen, heeft een heel goede machine van het merk EFKO met een Honda motor, voor de prijs van 800€, maar volgens hen is dit veel te goedkoop, want zoals onze pa zegt kost dat minstens " 50.000" Belgische frank.
    Ik ben mekanieker heb vroeger grasmaaiers hersteld en zorg voor het onderhoud van de machine die ze nu hebben maar bij aankopen naar mijn raad vragen, vergeet het maar ik denk dat zij denken dat nog geen 18 ben.
    Ik word hier ziek van maar wat moet ik doen?
    Dan is er mijn moeder met haar hoorapparaat, van Laperre volgens haar heel slecht maar volgens elke NKO heel goed, ze kan altijd terecht bij het "Hoorcentrum" maar daar komen zo weinig mensen volgens haar, dus is het voor haar slecht maar als je geen klachten hebt moet je daar niet zijn, probeer dit maar eens uit te leggen. Als mijn moeder naar de dokter gaat moet ik altijd mee, dan zegt de dokter dat haar slecht gehoor komt door haar slecht concentratie vermogen, als je dan thuis komt is haar vraag wat betekent concentratie. Is dit het begin van demensie?
    Ik moet hier meer weg maar ik kan niet. Elke morgen denk ik wat nu vandaag weer en toch probeer ik me zo weinig mogelijk te moeien maar als ze me enkele minuten niet zien, komen ze me zoeken en als ik weg moet, moet ik altijd zeggen naar waar toe, als ik naar de bakker ga dan ben ik op vijf minuten terug en toch weten ze het.
    Ik ben 57 jaar!
       


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-04-2008, 00:00 geschreven door fons rak
    Reacties (0)
    05-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'s Morgens
    Het is nu half vijf in de morgen, kan weer niet slapen, ik ben moe heel moe te moe om te slapen. Eenzaamheid is heel erg en omdat je geen geld heb kan je nergens terecht, zelfs niet op cafe.
    Wat ik eigenlijk zou moeten doen is op mijn leeftijd terug DJ worden, maar hoe of waar? Ik ben er al acht jaar uit, is er iemand die weet of denkt dat hij me misschien wel kan helpen, laat me dan iets weten.
    Ik weet wel iets van moderne muziek maar nog meer van de jaren 60' 70' en ook heel veel van Nederlandstalige muziek.
    Ik ben van 1969 tot 2000 dj geweest.Van de moderne technologie ken ik wel niet veel.
    Slaap zacht.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    05-04-2008, 04:57 geschreven door fons rak
    Reacties (0)
    03-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verlegen
    Ik was als kind en ook als tiener heel verlegen, hield niet van discotheken en vond m'n eerste lief toen ik 20 was een meisje van 16.
    Toen ik 19 werd moest ik opeens naar het leger daar heb ik leren zuipen en ook bepaalde dingen leren durven te doen.
    Ik kan niet dansen, hou niet van fuiven, feesten, discotheken enzo, wat doe je dan je wordt DJ, eerst op trouwfeesten en fuiven en later in die disco's, zelfs heel beruchte de zogezegde koppel disco's. Dat heb ik dus 30jaar gedaan, ondertussen was ik 20jaar samen waaronder 10jaar getrouwd en nu al 18jaar gescheiden. Nu gewoon kappot van eenzaamheid. Ben nu moe en ga slapen en kom hier zeker op terug want er is nog veel meer te vertellen. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-04-2008, 00:00 geschreven door fons rak
    Reacties (0)
    02-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eenzaamheid
    Ik heb elke dag me taske vol me koffie
    En goei boter op m'n beschuit
    Een koppel zelf gelegde eitjes
    En vitamienekes me fruit
    Ik heb ook 'n hofke vol me bloemekes
    Met een vogeltje da fluit
    En een vijver vol me viskes
    En een fonteineke da spuit
    Maar zolang ik hier alleen zit
    Haalt dat allemaal niet veel uit, want het is de .....
       Tekst Urbanus
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-04-2008, 01:06 geschreven door fons rak
    Reacties (0)
    01-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik praat
    Ik praat elke dag meest tegen mezelf, maar nog meer tegen een klein wezendje dat hier "denk ik tevreden rondloopt" want hij geeft me likjes en kwispelt met z'n staartje en zo lang als het " baasje" bij hem is dan is hij ook tevreden voor hem mag" baasje" nooit weg gaan. Wat gedaan zonder dat kleine ding van 5kg. Dat kleine ding moet ook weten dat ik moet eten kopen voor hem en voor mezelf. Ben ik nu gek aan het worden, waarom schrijf ik dit? 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-04-2008, 00:00 geschreven door fons rak
    Reacties (0)
    17-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de nacht

    Het is midden in de nacht, nee het is vroeg in de morgen. Kan niet slapen er is vandaag, nee gisteren, al te veel gebeurt, zie het niet meer zitten en wil graag slapen liefst zo lang mogelijk. Zou liefst niet meer wakker worden. Kent er iemand dat gevoel?
    Ik leef hier naast mijn ouders, vader is niet meer zo gezond en ik moet hem dikwijls naar het ziekenhuis of dokter brengen, doe dat graag, mag met zijn auto rijden omdat hij het niet meer kan en zo kom ik zelf ook nog een buiten. Maar als je slachtoffer wordt van hun ruzies en die in de familie dan weet ik het niet meer. Verder hier over schrijven kan ik niet omdat ik niet zo'n goed schrijver ben en anders zou het een half boek worden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    17-03-2008, 03:45 geschreven door fons rak
    Reacties (0)
    14-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eenzaam
    Wat doe je als je eenzaam bent, maar ook geen geld hebt. Ik vraag helemaal niemand om financiele steun, want geld maakt niet gelukkig maar is wel gemakkelijk. Mijn vraag is zijn er ergens VZW's of andere mensen die zich met zulke dingen bezig houden, zelf zou ik graag willen meewerken. Ik heb wel een auto maar rijden zit er niet meer veel in, gelukkig heb ik nog internet maar dat kost ook veel geld.
    Ik kan niet altijd beroep doen op teleonthaal 106 er moet ergens een andere oplossing zijn maar ik weet niet waar, en kom niet af met het OCMW of het CAW, wat niet wil zeggen dat die mensen hun best niet doen maar ze hebben geen middelen. Is er iemand die het weet?
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-03-2008, 00:18 geschreven door fons rak
    Reacties (0)
    13-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waal of vlaming
    Door m'n financiele problemen zie ik m'n waalse vrienden niet meer. Ze wonen in Souvry tegen de de Franse grens, ook zij zijn niet rijk en het enige kontackt dat wij nu nog hebben is internet. Nu de vraag " Wie heeft er nu problemen met taal" . Zij niet ik niet, zij spreken geen Nederlands ik spreek geen Frans en toch begrijpen we elkaar, tegen mij proberen ze Vlaamse woorden over te nemen ik probeer het Frans. Eigelijk spreek ik Frans tegen hen en zij andersom. Het probleem met de Walen en de Vlamingen ligt alleen maar bij de politiekers en de media en de gene die denken dat ze iets meer zijn dan iemand anders. Als ik naar Spanje of welk ander land ga naar een winkel bestel ik toch ook niet in het Vlaams.
    Domme mensen denk eens aan mensen die proberen hebben in het leven  
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-03-2008, 01:33 geschreven door fons rak
    Reacties (0)
    12-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    De dag vandaag, problemen met mijn ouders. Ik zit er zelf onderdoor, bel naar m'n huisdokter, leg het probleem uit en hij verweest mij naar de huisdokter van mijn ouders. Heb een afspraak en het enige wat ik er van opgestoken heb is dat dit 21,50€ heeft gekost. Met dank.  


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-03-2008, 00:46 geschreven door fons rak
    Reacties (0)
    11-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Hoe kan je sociaal zijn, door onder de mensen te komen. Dan vraag ik me af hoe moet je dat doen, op cafe gaan, je aansluiten bij een club, op reis gaan, naar het centrum voor volwassenonderwijs gaan, naar een winkel gaan.......
    Maar hoe doe je dat wanneer je geen geld hebt en op het laatst van de de maand nog juist een brood kan kopen en dan nog voor je ouders moet of mag zorgen, niet financiaal natuurlijk, maar wat moet je aanvangen met twee mensen die elkaar niet kunnen missen en toch altijd ruzie maken.
    Ooit heeft iemand gezegd je moet een  leven lang leren, wel ik ben een werkloze, ben WIGW en vanaf nu moet al mijn cursussen zelf betalen, tot vorig jaar waren de belastingen op huisvuil goedkoper nu niet meer, een cursus kost rond de 60€ per simester, de belastingen ongeveer 22€, ik hoef niet meer uitkeringen maar pak ons toch niet zulke dingen af, het leven is al veel te duur.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    11-03-2008, 01:54 geschreven door fons rak
    Reacties (1)
    Archief per week
  • 02/06-08/06 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!