Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    29-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-Commissie bevestigt: België krijgt geen boete

    EU-Commissie bevestigt: België krijgt geen boete

    In een normaal functionerend niet corrupt land zou dat betekenen dat regering en parlement geen verlof mogen nemen zolang het huiswerk niet VOLLEDIG en CORRECT gemaakt is. Maar het zal weer gesjoemel worden en de week voor de deadline zal er weer 's nachts vergaderd worden ... zo hopen die luiaards enig respect af te dwingen voor hun "werk". En Di Rupo, vergeet niet in de speech die de PS maakt voor koning voor 21 juli te vermelden "dat alles zeer goed gaat"!

    Mensen verwacht jullie maar aan belasting verhoging dank uw wel geld verslinden Europa pfff
    wanneer gooien we europa buiten??

    België ontsnapt aan Europese boete

    België heeft volgens de Europese Commissie "geen effectief gevolg" gegeven aan begrotingsaanbevelingen, maar ontsnapt aan een boete. België riskeerde een boete van 750 miljoen euro te moeten betalen.

    Ons land krijgt dan toch geen monsterboete voor het begrotingstekort. Dat was vorig jaar groter dan afgesproken, en daarvoor riskeerde België een boete van 750 miljoen euro. De Europese Commissie had voor ons land een begrotingstekort opgesteld dat niet hoger mocht oplopen dan 3,0 procent. In de praktijk liep het echter uit tot 3,9 procent. Een boete is het logische gevolg, maar met een ultiem charmeoffensief probeerde ons land dat alsnog te vermijden.

    Volgens verschillende kranten stuurde onze regering een brief naar de Commissie, waarin ze belooft de komende jaren extra te besparen. De krant De Morgen meldde vanochtend al dat de regering genade zou krijgen van Europees Commissaris Oli Rehn, en dat blijkt nu ook zo te zijn.

    Blessuretijd
    Een financiële sanctie was "niet eerlijk of gerechtvaardigd" geweest. Zo heeft eurocommissaris voor Economische en Monetaire Zaken Olli Rehn het uitblijven van een boete voor België uitgelegd. Volgens de Fin scoorde de regering van premier Elio Di Rupo "een doelpunt in blessuretijd". 

    Voor de jaren 2010 en 2011 kon België echter niet gesanctioneerd worden, zo legde Rehn uit. Hij verwees daarbij naar het eerder al door minister van Financiën Koen Geens aangehaalde principe van de niet-retroactiviteit. De versterkte regels voor het Europees begrotingstoezicht traden immers pas eind 2011 in werking en een sanctie zou "niet eerlijk" en "juridisch niet juist" zijn geweest. In 2012 haalde België de structurele besparingsdoelstelling van 0,75 procent wel. "We gingen in blessuretijd, maar België heeft die tijd goed gebruikt en scoorde nog een goal", sprak de voetballiefhebber in Rehn.

    Tekort terugdringen
    Het nominale begrotingstekort moet volgens de Commissie dit jaar teruggebracht worden tot 2,7 procent van het bbp. Dit moet volgens de Commissie gepaard gaan met structurele besparingen van 1 procent.

    Uiterlijk op 21 september moet de regering bij de Commissie verslag uitbrengen over de maatregelen die ze neemt om dit traject te kunnen volgen. Bovendien moet om de drie maanden gemeld worden welke vooruitgang is geboekt.

    Aanbevelingen
    Verder doet de Commissie ook zeven specifieke beleidsaanbevelingen. Die gaan van een pensioenhervorming - met onder meer "een snelle afschaffing van vervroegde-uittredingsregelingen" - over verdere hervormingen van de mechanismen voor loonvorming tot een fiscale hervorming.

    Wat dat laatste punt betreft, luidt het dat de belastingen op arbeid verschoven moeten worden naar "minder groeiverstorende grondslagen". De Commissie vraagt te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor milieubelastingen en heffingen op het particuliere gebruik van bedrijfswagens. Ook het aantal aftrekken in de inkomstenbelasting zou verminderd moeten worden.

    Voor zomerreces
    Oppositiepartij N-VA vindt dat de federale regering nog voor het zomerreces een extra begrotingscontrole moet doorvoeren. Ook de opmaak van de begroting voor volgend jaar kan best voor de zomer aangepakt worden, zegt de N-VA.

    "De regering-Di Rupo krijgt een tweede zit van de Europese Commissie. Een tweede zit haal je niet zonder bijkomende inspanning. Wij roepen de regering op om nog voor de zomer orde op zaken te stellen. Ze krijgt nogmaals de kans om de begrotingscontrole wel op serieuze manier aan te pakken en de structurele hervormingen door te voeren die het land nodig heeft. Wij pleiten ervoor ook de begroting 2014 voor het reces aan te pakken. De ervaring met de gemeenteraadsverkiezingen leert dat uitstel geen oplossing is", zeggen N-VA-Kamerlid Steven Vandeput en Europees parlementslid Mark Demesmaeker.

    Andere lidstaten
    Zes Europese lidstaten zouden meer tijd moeten krijgen om hun begrotingstekort onder de drie procent van het bbp terug te dringen. Het gaat om Frankrijk, Spanje, Nederland, Polen, Portugal en Slovenië. De Commissie heeft zich op haar college behoorlijk welwillend opgesteld. Dat Parijs en Madrid, twee van de grootste economieën van de eurozone, meer ruimte zouden krijgen, lag in de lijn der verwachtingen. Ze krijgen twee jaar uitstel. Voor Nederland wordt er één jaar uitstel voorgesteld.

    Vijf andere landen die de voorbije jaren in een zogenaamde 'buitensporigtekortprocedure' zaten, deden hun huiswerk en bouwden hun tekort af volgens het vooraf uitgestippelde tijdspad. Van de Commissie mag de proceduren tege Italië, Hongarije, Letland, Litouwen en Roemenië daarom afgesloten worden.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    29-05-2013
    Avondgroetjes..
    Goedenavond Eddy, Kom jullie nog een fijne woensdagavond wensen
    Bedankt voor uw lieve reactie en bezoekje
    Knufje en liefs, Indra-
    Image and video hosting by TinyPic

    29-05-2013 om 22:49 geschreven door Indra-


    dag geldwolven
    les16silverball.gif
    'Vergeet vooral niet om van jezelf te houden.' Het was fijn om hier te zijn met een warme groet en een dikke knuff wens ik je een mooie woensdag, geniet ervan! liefs dolfijntje

    29-05-2013 om 22:00 geschreven door dolfijntje


    groetjes
    van5Falles5Ftypewriter.gif
    groetjes van bo

    29-05-2013 om 21:49 geschreven door bo




    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!