Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    26-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Centrumrechts is knock-out, de PS lijkt onvermijdelijk

    Centrumrechts is knock-out, de PS lijkt onvermijdelijk

    Als ps met spa het gaan regelen dan zullen onze nakomelingen allemaal de rekening betalen.Laat ze nu studeren zodat ze dut absurde land kunnen verlaten naar veiliger oorden. We zien hoe het met Italie gesteld is , en met een italiaan aan het Belgisch roer gaan we dzelfde richting uit. Alle problemen worden doorgeschoven naar volgende generaties.

    De winnende partijen aan vlaamse zijde moeten nu eens bewijzen dat zij iets in de " Pantalon" hebben en durven doorgaan met de vorming van een regering die bestaat uit intelligente, plichtbewuste mensen want nu word het hoog tijd, anders bestaat er een groot risico dat de burger zelf het land gaat besturen. Het moet gemakkelijk zijn en veel opbrengen, zie maar hoe die pipo's op een postje zitten te wachten.

    Als onze Waalse vrienden geen vertrouwen hebben in de grootste partij van België en Vlaanderen dan maar zeer snel splitsen

    De arrogantie van die Lutgen op Tv is erg, wat voor een pretentieuze kwast moet dat gastje in het dagelijkse leven zijn: onuitstaanbaar. Liquideren en alles scheiden is de enige oplossing.

    De CD&V is verplicht op de rem te staan.

    De federale regeringsvorming zit stevig vast, na een duidelijk 'njet' van het cdH tegen een coalitie met N-VA, CD&V en MR. Volgens gewezen informateur Bart De Wever is het nog niet einde verhaal voor centrumrechts, maar de piste is minstens tijdelijk naar de koelkast verwezen. CdH houdt de deur in elk geval stevig op slot, terwijl heel wat vingers intussen naar de PS wijzen om nu maar iemand het veld in te sturen.

    De afwijzing van Benoît Lutgen gisterenavond was opvallend fors, oordeelt men her en der in de Wetstraat. De cdH-topman liet er geen twijfel over bestaan dat een regering met N-VA voor zijn partij niet kan, vooreerst vanwege het gebrek aan vertrouwen tussen de partners. De humanisten wantrouwen de N-VA, maar ook met de MR zit het nog steeds stevig mis.

    Nochtans hadden de kaarten volgens sommigen ook heel anders kunnen vallen. Zo zouden de links-rechts tegenstellingen binnen het partijbureau van cdH zelfs niet hebben kunnen opspelen, net doordat het gezamenlijke wantrouwen zo groot was. Wantrouwen dat volgens ingewijden niet enkel groeide omdat garanties rond federale loyauteit en sociale zekerheid uitbleven, maar dat vooral ook werd aangewakkerd door het "snelle en gekleurde" lek van de nota-De Wever.

    "Lutgen wil niet bespeeld worden"
    "Dat lap je niet zomaar bij iemand als Lutgen", aldus een ingewijde. De Ardeense humanist, die zijn eerste regeringsonderhandelingen als voorzitter beleeft, zou het niet gepikt hebben dat hij op die manier "bespeeld" werd door zijn potentiële coalitiepartners.

    Elders hecht men echter niet al te veel geloof aan die lezing. "Het cdH heeft iedereen een duidelijke pad in de korf gezet", klinkt het. De vrees over de ware intenties van de N-VA moet er immers een maand geleden ook al geweest zijn. Garanties over de zesde staatshervorming zijn dan weer een beetje naast de kwestie, want de uitvoering zit vooral bij de deelstaten, luidt het. En dat de nota te veel ruimte liet voor interpretatie? Dat is nu eenmaal de typische taal voor zo'n nota.

    Wat er ook van zij, centrumrechts lijkt minstens voor een hele poos van de baan. Zeker voor het cdH. "Er zal geen bocht komen, dat is honderd procent zeker. Dit is onomkeerbaar", luidt het aan de top van het cdH.

    PS het veld in?
    Nu De Wever informateur-af is, zal de koning dus iemand anders moeten uitsturen. En daarbij wordt nadrukkelijk gekeken richting de PS. Al was het maar om te vermijden dat de Franstalige socialisten - net zoals de N-VA in 2010 - de kans zouden krijgen om te klagen dat ze te weinig aan bod kwamen. 

    Met de PS komt onvermijdelijk ook de klassieke tripartite weer in beeld, waarvoor de appetijt zeker aan Vlaamse kant erg klein is. Geen enkele Vlaamse partij is van plan een eventuele uitnodiging af te slaan. "Maar als ze denken makkelijk een tripartite te kunnen vormen, zullen ze wel snel merken dat dit helemaal niet zo evident is."

    Een alternatief waarbij MR-voorzitter Charles Michel alsnog probeert centrumrechts een tweede adem te geven, via de kamikazecoalitie met N-VA, CD&V en Open Vld, sluit ook niet iedereen uit. De kans daarop lijkt klein, "maar in dit surrealistische land kan je niets uitsluiten", aldus een ingewijde. Vergeet ook niet dat Michel "te eten moet geven aan zijn mensen", vult men elders aan. Vijf jaar lang oppositie betekent immers ook vijf jaar geen enkele ministerpost, wat de positie van de MR-voorzitter zeker geen goed zou doen. Al blijft de grote vraag over hoe stabiel een regering met slechts 20 Franstalige zetels op 63 zou zijn. En wat dan met Open Vld op Vlaams niveau?

    Niets is onmogelijk
    Het centrumrechtse alternatief met cdH botst in elk geval op een duidelijk veto van Lutgen. Een veto dat men binnen de partij "onomkeerbaar" noemt. Maar toch is ook die piste nog niet voor iedereen volledig dood en begraven. Insiders verwijzen naar de lange crisis van 2010 om te staven dat zaken die op het ene moment absoluut onmogelijk lijken, later toch weer zouden kunnen. Bijvoorbeeld wanneer de Waalse en Brusselse regeringsvorming volledig rond zou zijn. Maar in die piste lijkt voorlopig bijna niemand meer te geloven.

    Zover staat het in elk geval allemaal nog niet. Het paleis is nu aan zet. De koning is meteen gestart met een telefonische consultatieronde, donderdag krijgt hij opnieuw verschillende partijvoorzitters over de vloer. Minstens PS, CD&V, MR en Open Vld worden verwacht. Sp.a - dat morgen aan een veelbesproken fractiedag toe is - volgt naar verluidt vrijdag.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (6)

    26-06-2014
    Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK


    clqvfles.gif Vele lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

    26-06-2014 om 11:56 geschreven door Annie & Rogier


    Lieve groetjes maatje ...

    Image and video hosting by TinyPic

    26-06-2014 om 07:22 geschreven door gita


    Groetjes op donderdag
    29mau6g.png

    De zon geeft ons warmte,
    en een goed humeur

    Liefs en knuff

    26-06-2014 om 07:20 geschreven door ornitogalen


    Aangename Donderdag...

    Image and video hosting by TinyPic

    We leven allemaal onder dezelfde hemel,
    maar hebben niet allemaal dezelfde horizon.

    26-06-2014 om 06:19 geschreven door Martine


    DONDERDAGGROETJES
    • vne4xk.jpg

    26-06-2014 om 05:39 geschreven door ESTER EN LEON


    Groetjes op donderdag
    1eqln6.jpg


    ik kan niet rijmen
    ik kan niet dichten
    ik kan aleen maar
    mijn vriendschap naar jou toe richten.
    Lieve groetjes van Freddy en Patty
     en een dikke knuffel van onze vier kapoentjes.

    26-06-2014 om 02:01 geschreven door Patty en Freddy




    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!