Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    28-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag gaan minstens 400 Oost-Vlaamse bedrijven plat

    Maandag gaan minstens 400 Oost-Vlaamse bedrijven plat

    Het is hier bijna gedaan met België, geen werk, geen geld, geen licht, geen water, geen eten, het zal een zwart "nieuwjaar" worden, een zéér zwart. . Happy Black year !

    Begrijpelijk! De gewone Vlaming kan niet blijven op zijn kop laten zitten. Het wordt voor de meesten ondertussen duidelijk dat we 5% van ons inkomen zullen mogen inleveren. Maar de toplonen die mogen verder stijgen!

    Deze regering kan niet alles op de gewone man afschuiven,spijtig genoeg is staking het enige medicijn tegen dit onrecht.Volhouden dus .

    MAANDAGSTAKING Tijdens de provinciale actiedag maandag zal het werk in minstens 400 Oost-Vlaamse bedrijven volledig stil liggen. Het gemeenschappelijk vakbondsfront merkt "een zeer grote bereidheid om het werk stil te leggen". Dat staat in een mededeling. De Lijn en NMBS waarschuwen voor zware hinder bij het openbaar vervoer.

    "We kunnen signaleren dat er geen bedrijvigheid zal zijn in het Gentse havengebied, alsook in alle industrie in de nabije omgeving", klinkt het. 

    Volvo Cars Gent, met 5.000 arbeiders en bedienden, gaat er van uit dat er niet geproduceerd zal worden, wat een productieverlies van ongeveer 1.200 wagens betekent. Bij staalbedrijf ArcelorMittal Gent, met ruim 4.200 arbeiders en bedienden, wordt er geproduceerd tot en met de halffabrikaten (plakken), maar stroomafwaarts zal er dus niet verder gewerkt worden. De directie verwijst naar een vroegere afspraak met de vakbonden die betrekking heeft op stakingen waarvan de oorzaak niet in het bedrijf ligt.

    Minimumdienstverlening
    Louis Pillaert (ABVV) verduidelijkt dat de vakbonden geen black out qua mobiliteit gaan organiseren, er wordt gefocust op bedrijfsterreinen en optochten moeten ook niet verwacht worden. In de Gentse haven zal er hinder zijn voor het verkeer aan het Skaldenpark en het veer van Langerbrugge zal niet uitvaren. Onder meer in Oudenaarde wordt ook een actie verwacht die hinder heeft op het verkeer.

    Voor de politie geldt een minimumdienstverlening, net als in ziekenhuizen. De vakbonden zullen verder een "generatiebustour" langs verschillende stakersposten (onder meer Tower Automotive, ArcelorMittal, Honda/Volvo, Delhaize Ledeberg, Ghelamco Arena) laten rijden.


    Openbaar vervoer
    Maandag rijden er ook geen bussen, trams of treinen uit in Oost-Vlaanderen. De Lijn meldt dat ook in West-Vlaanderen de dienstverlening verstoord zal zijn. Er kan ook hinder zijn op de lijnen naar Antwerpen en Vlaams-Brabant. In tegenstelling tot West-Vlaanderen, zal de belbuscentrale in Oost-Vlaanderen wel open zijn, maar door de beperkte bezetting kunnen de antwoordtijden oplopen. 

    Maandag vanaf 6 uur zal de vervoersmaatschappij op www.delijn.be een actuele stand van zaken geven. "Wie kan, zoekt het best een alternatief", klinkt het nu al.

    "Waardig actie voeren"
    De drie vakbonden (ABVV, ACV en ACVLB) roepen hun leden en militanten op om "waardig" actie te voere

    Wie kan, zoekt maandag best een alternatief
    De Lijn en NMBS

    Er zal ook hinder zijn op het spoor. De NMBS verwacht "forse verstoringen van het nationale en internationale treinverkeer". De acties zullen in het noordwesten en zuidoosten van het land plaatsvinden, zegt de NMBS in een persbericht. "Door deze verspreiding over het land en de configuratie van het spoorwegnetwerk, dreigen deze acties echter een weerslag te hebben op het treinverkeer in het hele land." 

    NMBS verwacht vooral hinder in de provincies West- en Oost-Vlaanderen, Luik, Namen, Luxemburg en Waals-Brabant. 

    Voor verplaatsingen tussen zondag 30 november (vanaf 22 uur) en tot de laatste trein op maandag 1 december gaan de reizigers het best op zoek naar andere transportmiddelen. 

    De NMBS laat alvast weten op die dag de reizigers "in realtime en zo gedetailleerd mogelijk te informeren over het treinverkeer, via de gebruikelijke informatiekanelen". Dat kan met de routeplanner op de website, de NMBS-app, de schermen, aankondigingsborden en aankondigingen in de stations en Twitter. 

    Op de website van NMBS Europe komt de informatie over het internationale treinverkeer.

    De spoorwegmaatschappij laat weten dat ze alles in het werk zal stellen om het treinverkeer zo snel mogelijk te herstellen.

    West-Vlaanderen
    Het is nog niet helemaal duidelijk in welke mate West-Vlaanderen hinder zal ondervinden door stakingsacties. Bij vervoersmaatschappij De Lijn en openbare diensten zoals steden en gemeenten wordt afgewacht om te zien hoeveel werknemers er komen opdagen.

    "Maandagochtend om 6 uur kunnen we in kaart brengen hoeveel chauffeurs er zijn komen opdagen", vertelt De Lijn West-Vlaanderen. "We gaan die zo efficiënt mogelijk inzetten, maar verwachten toch wel de nodige hinder. Reizigers kunnen op de website terecht. We zullen daar geregeld een stand van zaken geven. Vandaag of morgen weten we normaal wel hoeveel Lijnwinkels er gesloten zullen blijven."

    Haven van Zeebrugge 
    Ook de haven van Zeebrugge wacht af. De haven weet dat er in enkele bedrijven hinder zal zijn, maar het is nog niet duidelijk wat de gevolgen zullen zijn voor de werking van de haven. "Tot op heden is alles altijd goed meegevallen", klinkt het.

    De aanpak bij de steden en gemeenten verschilt sterk. Enkelen zijn al preventief begonnen met het informeren van hun burgers. Zo meldt Knokke-Heist dat er maandag geen vuilnis zal opgehaald worden, terwijl in Roeselare de sportdiensten gesloten blijven.

    Ontbijt
    Ook bij enkele bedrijven wordt er net zoals op de nationale stakingsdag op 6 november wat hinder verwacht, maar het is nog niet duidelijk of dat ganse producties zal stilleggen. Bij plastiekverwerker Deceuninck zou de continuïteit verzekerd blijven, al zouden er enkele werknemers staken. Bij anderen wordt er dan weer helemaal niet gestaakt. Zo meldde werkgeversorganisatie Unizo dat de vijftien werknemers van bandencentrale De Brabandere in Waregem gewoon zullen werken. Unizo wil hen dan ook belonen met een ontbijt en een overlegmoment.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    28-11-2014
    Een fijn weekend gewenst
    Volhouden !!!!!

    Image and video hosting by TinyPic

    28-11-2014 om 22:56 geschreven door benthe


    Gezellige avondgroetjes, en heel mooi maar fris weekendje, liefs van Brigitte

    Liefs  Brigitte

    28-11-2014 om 22:38 geschreven door Brigitte


    Goedenamiddag
    290x43m.jpg

    Bloemen zijn langs elk pad te vinden,
    doch niet ieder weet er een krans van te vlechten.

    Liefs en knuff

    28-11-2014 om 13:36 geschreven door ornitogalen




    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!