Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    31-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waarheen met oudjaar?

    waarheen met oudjaar?

    Naar nievers en geweune boterhammen met stuutn en bruud eten.

    AALTER
    Feestzaal Kokorico is open met een grote New Years Party met gratis ontbijt, acts, confettikanon... Vollen bak dus.

    ANTWERPEN
    Gatsby achterna : Op de Gatsby NYE kan je in De Ark het nieuwe jaar vieren in de uitgelaten en glamoureuze sfeer van de 'roaring twenties'. Alle gasten worden gevraagd zich helemaal op te kleden alsof het 1920 is. Voor de boys betekent dat kostuums of smokings en een gladde brillantine-look. De dames kunnen met een lange avondjurk,bling bling en elegante boa helemaal ondergaan in de sfeer. Voor de opzwepende mix van hedendaagse hits en topsongs van toen zorgen onder meer dj's Djaxx & Neurotique, Fuse, Noski en Da Groove. De diner-formule is al lang uitverkocht, maar voor het feestje vanaf 23u zijn er nog een aantal tickets te koop bij Chaplins Salon & Barbershop op 't Eilandje.

    Berlijnse beats : Ampere is een gloednieuwe feestplek die de rauwe sfeer van de Berlijnse undergroundparty's naar Antwerpen wil halen. Letterlijk ondergronds, want de zaak bevindt zich in de Simonsstraat 21, vlak onder de sporen van het Centraal-Station. Verwacht je aan de beste stompende techno en house van de Britse dj's van Bicep, de Oekraïense Nastia en Dan D uit Berlijn. De Sunday Matinee crew zorgt voor de Antwerpse touch. Er zijn nog kaarten voor 20 euro voor snelle beslissers via www.ampere-antwerp.com .

    Vuurwerk: Om klokslag middernacht kan u ook dit jaar uw geliefde kussen onder de gloed van het vuurwerkspektakel van de stad. "Het ponton op de Schelde van waarop we de pijlen afschieten is 115 meter lang, tegenover 60 meter vorig jaar. Dat maakt het vuurwerk veel breder én mooier" aldus vuurwerkmaker Cliff Hooge van H.C. Pyrotechnics, die vorige week nog in Dubai zijn kunsten vertoonde. Het 20 minuten durende vuurwerk, op een soundtrack van Carré resident dj F.R.A.N.K. wordt afgestoken ter hoogte van het Zuiderterras. Het beste zicht heb je vanop de busparking daar. Let op, de Scheldekaaien sluiten vanaf 23.30 uur voor alle verkeer. De Lijn voorziet de hele nacht lang in extra feestbussen om iedereen veilig van en naar het vuurwerk te brengen.

    Millenium aan de Schelde: Millenium Nacht in feestzalen Stuurboord en Barcelona aan de Rijnkaai is al aan haar 16de editie toe. Wie helemaal niet wil koken, zonder zich zorgen te maken over hoeveel het weeral zal kosten kan hier zorgeloos intekenen op verschillende all-in formules vanaf 70 euro met een 3 of 4 gangenmenu waarbij (bijna) alle drank is inbegrepen. Ook voor de party achteraf zijn er all-in formules. Op het ruime terras aan de Schelde ben je bovendien verzekerd van een plek op de eerste rij tijdens het nieuwjaarsvuurwerk.
    Www.oudjaar.com

    Back 2 The Future: Geen zin in megagrote feesten of koppenlopen op de Scheldekaaien? Zak gezellig af na middernacht naar Back 2 The Future, een gezellige party in Club Magic, Antwerpen's favoriete hipster hangout. Dj's Jean Le Rouge en Gavin Francis houden met hun aanstekelijke mix van deephouse, disco en uk garage gegarandeerd alle vrouwen op de dansvloer tot het ochtendgloren.
    Www.wearemagic.be

    BRUGGE
    In Brugge wordt 2.000 man verwacht in Oud Sint-Jan voor een fuif van de vzw Suburb Soundz.
    UIteraard ook het jaarlijkse feest op 't Zand!

    DENDERMONDE
    Klassieker én volkslokker is de Eindejaarsparty van Q-Music. Die vindt in de Oktoberhallen van Wieze plaats en start op woensdag 31 december al om 22 uur 's avonds. Voor de gelegenheid komen DJ's Sven Ornelis, Bart-Jan Depraetere, Maarten Vancoillie langs om een hele nacht voor ambiance te zrogen. Het feest gaat door tot 7 uur 's morgens. Traditiegetrouw komen hier duizenden mensen op af. In de Oktoberhallen staat de champagne alvast koud. Toegangskaarten kosten 17 euro in voorverkoop, 20 euro aan de kassa. Info: www.oktoberhallen.be.

    GENT
    Om klokslag middernacht wordt VUURWERK afgestoken aan Portus Ganda. Het vuurwerk wordt opgedragen aan Luc De Vos, en dus zal ook zijn muziek weerklinken tijdens het spektakel. Er worden meer dan 12.000 'effecten' de lucht in geknald.

    In de Artcube aan de Galveston-site (Wiedauwkaai 52) het evenement 'ERROR' door. Ze vullen er drie zalen met licht- en visuele effecten.
    UTOPIA vind voor de tweede keer plaats, en is verhuisd naar de Eskimo-fabriek aan de Wiedauwkaai. Op oudejaar organiseren ze een feest zoals in het Aards Paradijs: in een prachtige omgeving waar je vrij bent van zorgen en zonde.

    In de VOORUIT is er voor de 16de keer op rij Poplife, voor velen niet te missen om het jaar af te sluiten, of het nieuwe te beginnen.
    De VLASMARKT is altijd goed voor ene feestje. In de Charlatan wordt uiteraard uitgebreid gevierd, maar ook Kinky Star doet niet onder.
    De CENTRALE pakt het iets kleinschaliger maar minstens even professioneel aan, met de 11de editie van Soirée Bourée. In de bovenzaal zijn er swingende folkbands uit Italië en België, en bars teen Gala Boombal los. In de benedenzaal staan de 2 huisdj's garant voor een 'mega wijze fuif' met de 'betere dansmuziek' van vroeger tot nu.

    HAACHT  
    Op de Markt in Haacht zal er met oudejaar weer massaal worden afgeteld naar het nieuwe jaar. Na de succesvolle editie van vorig jaar, waarbij er zo'n 3.500 feestvierders opdaagden, is er tijdens de overgang opnieuw een grote openluchtparty. Maar de feestelijkheden beginnen 's middags al met een kinderprogramma. "Haacht feest de klok rond", klinkt het bij de organisatoren.

    HASSELT
    Wie vanavond naar de Versuz wou afzakken om oudejaar te vieren, is eraan voor de moeite. "De tickets voor Black 'n Silver is helemaal uitverkocht met 4.000 feestvierders", zegt uitbater Yves Smolders. "Resident DJ's als Roma, Laurent Wery, Tom Leclercq, Sem Thomasson en vele anderen zorgen voor de beats. Tal van special acts, tonnen confetti, vuurwerk en andere verrassingen garanderen een even stijlvolle als spectaculaire overgang van oud naar nieuw." Een dag later doet de discotheek het feest echter nog eens over.  "Traditiegetrouw zijn onze feestjes op 1 januari erg populair bij iedereen die zelf op 31/12 moest werken. De party gaat dan ook door onder de naam 'Horeca Night'."

    IEPER/POPERINGE
    Poperinge: In jeugdhuis De Kouter wordt voor de tweede keer Radio Ano Novo georganiseerd. In ware rock & rollstijl zet je er het nieuwe jaar in, samen met Dizzy Dropz, We are Prostitutes, Sam de Bruyn (StuBru) en Down Under. Maar je moest er wel op tijd bij zijn, want alle tickets zijn al de deur uit.

    Ieper: In kasteel de Plaisance wordt naar jaarlijkse traditie het Oudejaarsgala georganiseerd. Dj Wardje, dj Unlimited en Dj Harne zorgen er vanaf 23 uur voor de nodige sfeer. Maar ook dat feest is al lang op voorhand volzet.

    Ieper: Maar niet getreurd, in het JOC in Ieper kan iedereen nog terecht voor een fantastische oudejaarsavond op het NYE 2015-feest. De deuren gaan er om 22.30 uur en wie voor middernacht komt, krijgt gratis toegang en gratis bubbels. Deaf Generation, 2 many vdm's en Lennert V. Verzorgen de soundtrack voor het eerste feestje van het nieuwe jaar.

    KOKSIJDE
    Het New Year Glam in het Casino van Koksijde is met 1.000 verkochte tickets al helemaal volzet. Wie in de buurt zoekt naar een alternatief, kan naar de oudejaarshappening in Sint-Idesbald trekken. Vanaf 22.30 uur wordt er muziek gespeeld, glühwein en hapjes geserveerd op de dijk. Om middernacht wordt dan vuurwerk afgeschoten

    LEUVEN
    Op de Oude Markt in Leuven worden op oudejaarsavond weer meer dan 10.000 personen verwacht om in het kader van de traditionele "Leuven Countdown" samen af te tellen naar het nieuwe jaar. Op initiatief van de vzw Oude Markt start om 22.00 uur een deejay- en lichtshow vanop een brugpodium ter hoogte van de Krakenstraat. De muzikale omlijsting stopt om 00.30 uur, maar de lichtshow blijft draaien tot 04.00 uur.

    LIER
    Feestvierders kunnen van oudjaar naar nieuwjaar terecht in discotheek La Rocca. Voor 12 euro kan je er vanaf 22 uur feesten en dansen op de muziek van dj's Gee, Mousa, Jean, Philip en Licious. En het feest duurt verder op 1 januari met de 'Legendary After Reveillon'.

    MECHELEN
    Dit oudjaar geen klassiek podium op de Grote Markt. Mechelen Houdt Je Warm presenteert naast het vuurwerk dan ook vooral beats op de overgang van 2014 naar 2015 met optredens van de deejays van het Ricky Dick Soundsystem (vanaf 23 en 2 uur) (van Radio Botanique tijdens Parkpop) en Merdan Taplak (24-2 uur). Het podium staat voor de eerste keer midden op de markt. Dansen kan tot 3 uur.

    MIDDELKERKE
    In het Casino van Middelkerke staat een menu van zes gangen klaar. Voor 140 euro krijg je er champagne en aangepaste wijnen bij. The MG Band moet voor de nodige ambiance zorgen. Wie zin heeft om eens volledig loos te gaan op stevige beats, kan beter naar Sun Studio vlakbij gaan. Voor 23 uur krijgen feestgangers er gratis cava. Met special effects, goodies en gadgets moet het een leuk feest worden

    OOSTENDE
    Om middernacht wordt op de Zeedijk, nabij het Kursaal, duizenden mensen verwacht voor het traditionele vuurwerk. Daarna zakken heel wat feestneuzen af naar de binnenstad en vooral de Langestraat. Elk café zal haar eigen oudejaar inkleuren. Zo organiseert Club Nice een stevige party vol club music, dancehall en R 'n B. Net als de voorbije jaren wordt de club uitgedost met visuele extraatjes. De toegang bedraagt 10 euro, via 0499/935.429 kan je VIP-kaarten en tafels reserveren. Krush Club is niet open op oudejaar. "We focussen ons volledig op New Year's Eve", legt medezaakvoerder Kevin Beirens uit. "Op 1 januari zijn we dan wel open vanaf 18 uur met ons concept 'The Hangover'. We geven dan tot middernacht cava en hapjes weg."
    New Year's Eve in Wellington (2.000 feestvierders)
    New Year's Eve Deluxe (2.000 man) in Kursaal met indoorvuurwerk en kilo's confetti om 12 uur

    ROESELARE/IZEGEM
    Sterrenchefs Tim Boury (Restaurant Boury in Roeselare) en Angelo Rosseel (La Durée in Izegem) verwennen straks met de feestdagen heel wat meer smaakpapillen dan enkel die van hun klanten. Beide chefs zetten ook een traiteurdienst op waardoor je hun gastronomisch kooktalent gewoon tot bij je thuis op tafel kan brengen. Een succesformule volgens Tim en Angelo.

    TORHOUT
    In Place 2 Party in Torhout is de fuif nu al uitverkocht. "Dat is eigenlijk traditioneel zo", zegt Lorenzo Desoete. "Deze feestzaal heeft een jarenlange ervaring met feesten op oudejaarsavond. We hebben dan ook een vast publiek opgebouwd. Zij komen hier de jaarovergang vieren."

    VLAAMSE ARDENNEN
    In Brakel hebben fuifnummers afspraak in het feestcomplex De Rijdt aan de Jagerstraat voor de T' Chieleboer Oudejaarsnacht. "Drie muziekmakers staan er achter de knoppen: dj Ramskie, dj Timm en dj Rick. De deuren gaan één minuut voor middernacht open", kondigt organisator Tom De Geyter, uitbater van het café T' Chieleboer, aan. De toegangsprijs bedraagt 5 euro. Daarin zijn twee drankjes begrepen. Kaarten zijn alleen aan de ingang en dus niet vooraf te koop.

    De evenementenhal De Qubus moet in Oudenaarde de grote publiekstrekker worden. Er is verschillende muziek in drie hallen. De bekendste namen dj Rebel (Laundry Day), Les Mecs (Tomorrowland), maar ook onder anderen dj Vide, Morelle, Ceat Touch en Tom de l' Escaut staat op de line-up. De deuren gaan om 22.30 uur open en het feest mag er tot 7 uur duren. Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Meer info: www.nye-qubus.be
    In de fraai gerenoveerde zaal Harmonie aan de Markt in Oudenaarde kondigen ze een overgang in stijl aan.

    Er zijn optredens van Stylistic, Bock & Balls en Pro-Teaz. Tickets kosten 5 euro en zijn te koop in Kaffee Hyppo, de Zwem.com en op de website harmonieoudenaarde.be/tickets.html

    Nòg een fuifplek op oudejaarsavond in Oudenaarde is het café Adriaen Brouwer. De muziek is van dj Wo' (AB-resident, Karma Pop-Up club, Qubus), Hosdez (De Viking Gent, Culture Club, Bal der Bals) en Drezz (Tam Tam Gent, Pi-nuts Gent, AB-resident)
    In Zottegem is er een oud-naar-nieuw fuif in café James. Dj Dario is daar de muziekmaker met dienst.
    DJ Q-Berça moet in The Smash in Zottegem voor de sfeer zorgen.

    WILLEBROEK
    De Carré in Willebroek opent om 22 uur de deuren. Mensen worden verwelkomd met een coupe cava en iets voor middernacht is er de bekende countdown, met dansers en vuurwerk. "We hebben meer dan 230 openingsdagen per jaar, maar voor ons is oudejaarsavond het belangrijkste feestje. Het is de ideale test om te zien of alles op punt staat", zegt Hans De Smedt, die een vol huis verwacht. "Onze maximum capaciteit is 2000 personen, en ik ben er vrij zeker van dat het hier morgenavond uitverkocht is. Zolang het niet sneeuwt natuurlijk, dan blijven de mensen liever thuis." Wie op oudejaarsavond niet tot in Willebroek geraakt krijgt op donderdag een herkansing. "Elke eerste donderdag van de maand is er de Pretty People Party, en toevallig valt 1 januari 2015 op een donderdag. Wie op oudejaarsavond dus al een afspraak heeft met de familie, kan bij ons nog op nieuwjaarsavond zijn dansbenen komen strekken."



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    31-12-2014
    Ik lees hier heel veel suggesties
    en toch zal ik allen thuis zijn en tv zien bij een glaasje of zo. Na afgelopen jaar wens ik iedereen enkel nog gezondheid, en heel veer ervan!
    maartensleutel.gif

    31-12-2014 om 11:33 geschreven door Maarten


    De beste wensen voor 2015

    Blogkaartje.jpg

    31-12-2014 om 11:13 geschreven door Dirk


    Gelukkig Nieuwjaar, beste wensen ...

    Bedankt voor je bezoekjes

    het afgelopen jaar.

    Groetjes.

    Image and video hosting by TinyPic

    31-12-2014 om 07:19 geschreven door gita


    Gezellige oudjaarsavond
    vsi9dx.gif

    We wensen jullie
    Een jaar zonder zorgen tegemoet
    Met vriendschap in overvloed
    En elke dag een dosis geluk
    Zo kan het nieuwe jaar al niet meer stuk.
    Een gelukkig en gezond 2015!

    Liefs en knuff

    31-12-2014 om 06:52 geschreven door ornitogalen


    Fijne eindejaarsfeesten !!!

    Hartelijk bedankt voor de bezoekjes van het voorbije jaar

    en ook de steun die ik mocht ontvangen

    Liefs M@rtine

    Image and video hosting by TinyPic

    laatste dag

    Een  bijzondere tijd is weer aangebroken
    Feestdagen en jaarwisseling staan voor de deur
    De kaarsjes worden weer eens aangestoken
    En de kamer is reeds vervuld van dennengeur

    Afkomstig  van nog steeds een echte boom
    Want  er is al zoveel nep op deze aarde
    Eerlijkheid lijkt op een toekomstdroom
    Die moeilijk in te schatten is op juiste waarde

    Overal is oorlog en dan toch zingen van de vrede
    Je staande moeten houden in een graaicultuur
    Belaagd worden zonder enige reden of rede
    Elke dag wordt zo eigenlijk een hachelijk avontuur

    De een is echter nu eenmaal sterker dan de ander
    Elkaar een beetje helpen heette eens solidariteit
    Nu lijkt iedereen opeens elkanders tegenstander
    en dat mede door 's lands precaire solvabiliteit

    Wij moeten ons leven maar niet laten vergallen
    Door zaken die er eigenlijk niet echt toe doen
    Laat ons eens tonen aan al die misselijke kwallen
    Dat het ware leven niet bestaat uit hufterigheid en poen

    31-12-2014 om 06:28 geschreven door Martine


    VAARWEL 2014!!!
    Image and video hosting by TinyPic

    31-12-2014 om 06:24 geschreven door Rachel Belmans


    GOEDEMORGEN LIEVE BLOGGERTJES

    31-12-2014 om 05:32 geschreven door ESTER EN LEON


    gezellige eindejaarsfeesten...
    i28zki.gif


    Met een knipoog en een glimlach,
    wensen wij een bijzonder fijne dag.
    Lieve groetjes van Freddy en Patty
    en een dikke knuffel van onze vier kapoentjes.

    31-12-2014 om 01:01 geschreven door Patty en Freddy




    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!