Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.org/product/tom-ford/
  • https://herbapproach.org/product-category/flowers/100mg-of-thc/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    24-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie prioriteiten: jobs, jobs en jobs

    Michel: "Drie prioriteiten: jobs, jobs en jobs"

    Hij bedoeld ambtenaarkes ambtenaarkes ambtenaarkes waar zijn er jobs leugenaar,en voer verder ongeschoold werkschuw buitenlands gespuis in,bende onbenullen het is onmiddelijk opgelost maar dan moeten jullie in eigen vel snijden nietwaar

    Accijnzen worden verhoogd om gezond en ecologisch verantwoord gedrag te stimuleren, klinkt het. Wat een onozelaar als je niet ingrijpt in de bedrijfswagens dan wordt er meer en meer gratis gereden en betaald door de gewone man

    Anwoord van het volk : leugenaar leugenaar en leugenaar !

    Dat is toch om mee te lachen, misschien 100euro meer krijgen om het vijfvoudige terug af te geven aan belastingen, btw en accijnzen verhogen, denken die dat wij apen zijn of wat en dat wil jobs creëren en de koopkracht verhogen, heel deze regering leeft in een droomwereldje, stelletje bandieten !

    Graag verkiezingen aub , deze bende rijdt enkel voor de elite in ons land !!!!! Ze denken dat de gewone man niet kan rekenen !!! volgende verkiezingen gaan ze wel kunnen rekenen maar niet op diegenen die hier het gelag betalen ! Geef mij dan maar de socialisten terug !!!

    Ik zie ernaar uit om terug ROOD te gaan stemmen

    Taxshift De federale regering geeft op een persconferentie vanaf 11u30 meer uitleg over het deze ochtend bereikte akkoord rond de begroting en de taxshift.

    Premier Charles Michel bedankte eerst zijn ministers. "Voor alles wil ik mijn ploeg bedanken voor het geleverde werk en het engagement. Men zei dat het onmogelijk was om voor de zomer een akkoord te bereiken, maar het is ons gelukt. Deze beslissing is een motor voor de ecomonie."

    Volgens Michel zijn er drie prioriteiten voor de regering: "Jobs, jobs en jobs." De regering wil zuurstof geven aan de versterking van de economie, en aan de bedrijven, en tegelijk werk maken van jobcreatie, aldus Michel. De loonhandicap wordt weggewerkt en er komt meer koopkracht voor de burgers. Dat de lage en middeninkomens elke maand 100 euro extra overhouden, noemt Michel "een sterke beslissing". Hoe dat concreet ingevuld zal worden, moet nog besproken worden met de gewesten.

    Voor de taxshift zet de regering in op vier pakketten: consumptie, ecofiscaliteit en gezondheid, inkomsten en beter bestuur.

    Het akkoord rond de begroting is "een cruciale beslissing voor ons land, onze burgers, onze families en onze bedrijven", zegt Michel. Hij noemt het akkoord een "sterke en moedige keuze", die 7,2 miljard euro aan zuurstof geeft aan de economie.


    "We hebben op enkele maanden tijd erg belangrijke beslissingen genomen op vlak van sociale zekerheid, horeca, e-commerce, en we zullen die acties verderzetten", aldus Michel. "We zijn erg gemotiveerd en zijn ervan overtuigd dat het belangrijke maatregelen zijn en dat de beslissing een consolidatie is van het regeerakkoord. Deze beslissingen zijn een motor voor de banen en de groei, en tegelijk een steun voor de sociale zekerheid."

    Michel benadrukt ook dat alleen de btw op elektriciteit wordt verhoogd en dat er dus geen sprake is van een algemene btw-verhoging.

    "Btw-verhoging gaat volledig naar taxshift"

    Minister van Financiën Johan Van Overtveldt somt enkele concrete maatregelen op. Zo worden de werkgeversbijdragen verlaagd en wordt nacht- en ploegenarbeid goedkoper gemaakt voor de werkgever. Tegelijk komen er fiscale maatregelen om onderzoek en technologische ontwikkeling verder te ondersteunen.


    De koopkracht wordt op drie manieren verhoogd: er komt een wijziging van de schijven in de personenbelasting, een versterking van de werkbonus en van de fiscaal vrijgestelde minima.

    De regering moest wel ingrijpen in de btw van de elektriciteit, stelt Van Overtveldt. Ons land stond onder druk van Europa en internationale instellingen zoals het IMF en er was een probleem op vlak van de btw-ontvangsten. Van Overtveldt benadrukte dat de btw-verhoging op elektriciteit kadert in de taxshift en niet gebruikt zal worden om de begroting te saneren. Die btw-verhoging zal instaan voor 20 procent van de financiering van de taxshift.

    De accijnzen worden verhoogd om gezond en ecologisch verantwoord gedrag te stimuleren, klinkt het.

    Er komt onder meer ook een speculatiebelasting op beursgenoteerde aandelen. Verder is er een nieuw fraudeplan, wordt er meer ingezet op de inning van belastingen en wordt de overheid onder handen genomen.

    Peeters: "Iedereen wint"

    Kris Peeters looft Michel als "de premier die de groep bij elkaar heeft gehouden en die ons een paar dagen en nachten in Hertoginnedal zwaar heeft geënthousiasmeerd om hier te geraken". "Ik denk dat hier is aangetoond dat met moed en doorzettingsvermogen deze ploeg onder uw leiderschap tot veel in staat is", aldus Peeters. "In dit akkoord is iedereen winnaar." Zowel de ondernemingen als de burgers zullen hier beter uitkomen, aldus Peeters. "Ik denk dat in België nog nooit een belsissing is genomen met zulke omvang, niet alleen naar lastenverlaging maar ook naar verschuiving van belasting." De effecten zullen direct merkbaar zijn, benadrukt Peeters.

    Het zijn de ondernemingen die jobs creëren, en met wat hier op tafel ligt zullen ze daar alle kansen toe krijgen, klinkt het. Peeters benadrukt ook dat de sociale zekerheid met dit "rechtvaardige akkoord" niet in gevaar is, en ook de koopkracht blijft gevrijwaard. "We hebben het beste uit de kan gehaald. Sommige experten zeggen dat het meer kon zijn, maar ik denk dat we op een korte periode hebben aangetoond dat we geslaagd zijn in deze zware opdracht."

    Jambon: "Evenwichtig akkoord"

    Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon noemt het bereikte akkoord "evenwichtig". "We kunnen een boost geven aan de competitiviteit van de ondernemingen. Deze regering wil jobs creëren, en daarvoor hebben we de ondernemingen nodig. Ik zou de werkgevers willen uitnodigen om nu de tweede stap te zetten en jobs te creëren."

    Ook Jambon bedankte Michel nadrukkelijk voor zijn "leiderschap en overtuigingskracht".

    De Croo: "Verstandig en zinvol"

    Alexander De Croo benadrukt dat het zwaartepunt van de maatregelen in 2016 ligt. De regering heeft zich gefocust op maatregelen die zorgen voor "minder brutokost maar meer nettoloon". "Als de economie vooruitgaat, is het belangrijk dat mensen die werken daar ook de vruchten van kunnen plukken. Het is daarom belangrijk om het verschil tussen werken en niet werken groot genoeg te maken. Alle maatregelen die we nemen gaan in deze richting." De Croo noemt de maatregelen die de regering neemt "verstandig en zinvol".



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    24-07-2015
    weekend groetjes

    Image and video hosting by TinyPic

     

    Fijne weekendgroetjes van Claire.

    24-07-2015 om 22:47 geschreven door Claire


    fijne vrijdag !
    de waterval van ons leven ... zachtjes kabbelend maar vaak ontstuimig sterk ! liefs meeuw waterfall photo: Waterfall 1 Waterfalls.jpg

    24-07-2015 om 15:53 geschreven door meeuw


    Groetjes op vrijdag


    Image and video hosting by TinyPic

    Groot is degene,
    die een glimlach
    kan toveren op het
     gezicht van iemand , 
    die het wat moelijker heeft.

    Groetjes en knuffels,
     
    LIEFS MIA.

    24-07-2015 om 12:16 geschreven door mia


    BIJNA WEEKEND

    1n74.jpg

    24-07-2015 om 09:12 geschreven door ESTER EN LEON


    Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK


    avlpt2j2.jpg Vele lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

    24-07-2015 om 09:06 geschreven door Annie & Rogier


    Lieve groetjes dikke knuffel maatje
    4gtsbxyw9rp.jpg

    24-07-2015 om 08:41 geschreven door Diana


    Bijna weekend

    Image and video hosting by TinyPic

    In onze dagen is
    eenvoud maar al te zeldzaam.

    24-07-2015 om 06:16 geschreven door Martine




    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!