Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    05-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 tips om een hele maand rond te komen met je loon

    5 tips om een hele maand rond te komen met je loon

    Dat de politiekers met hun lonen van 10.000 en meer euro er eens aan zouden denken dat water en electriciteit + nog enkele schandalige belastingen heel veel mensen in financiële moeilijkheden brengen, en er ook iets zouden willen aan doen : dan pas zouden we kunnen sparen of meer geld uitgeven aan noodzakelijke dingen.Maar nee deze heren/dames zijn wereldvreemd en leven rustig verder op hun roze wolkjes.

    Vooral niet meer stemmen op die rechtse partijen à la NVA die verantwoordelijk zijn voor de extra belastingen

     Een onvoorwaardelijk basisinkomen zou veel ellende kunnen vermijden, maar onze politici steken liever miljarden euro's in corrupte megabedrijven of in banken die ons al belazerd hebben in het verleden.

    Gaat niet met een pensioentje van 1250 € kan je niet veel doen ja doorgaan dat is de oplossing.

    Asielzoeker of politieker worden

     

    Het einde van de maand halen met je loon, het is niet voor iedereen even gemakkelijk. Want er liggen altijd wel verleidingen op de loer, en voor je het goed en wel beseft heb je je hele maandloon er doorgejaagd in week 2. Wij vroegen enkele concrete tips om dit te vermijden aan Saskia Scheerlinck, auteur van het boek 'Crisis Survivalgids: 400 euro besparen zonder een centje pijn'.

    Toen Saskia Scheerlinck zwanger werd, besloot ze te stoppen met werken. Plots moest het gezin de maand dus doorkomen met slechts één loon. Maar dankzij een aantal (kleine) aanpassingen lukte dat wonderwel beter dan gedacht. Dus besloot ze haar tips met de wereld te delen, en schreef ze

    "Wie eigenlijk de middelen heeft om rond te komen, maar het daar toch moeilijk mee heeft, doet er goed aan om een overzicht te maken van alle uitgaven. Het is belangrijk dat je dat heel gedetailleerd doet, want de kleinste bedragen tellen op en zorgen er doorgaans voor dat je het moeilijk hebt om de hele maand toe te komen," vertelt Saskia.

    1. Start met een overzicht
    Als je een jaar lang een overzicht bijhoudt van je uitgaven, weet je daarna perfect wat de dure maanden zijn. December is bijvoorbeeld duur omdat je veel cadeautjes moet kopen en naar feestjes gaat, tegen de zomer komt dan weer vaak de rekening van de brand-, diefstal- en familialeverzekering, etc. Als je weet wanneer die extra kosten komen, kun je daar tijdens de maanden dat het makkelijker gaat wat geld voor opzij zetten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Hou bij je overzicht rekening met deze zaken:

    - Sluipverbruik: waar zitten de kosten die je niet opmerkt maar die wel
    optellen? Koop je bijvoorbeeld elke middag een broodje en een blikje cola? Dat kost je aan het einde van de maand al makkelijk 80 euro, op jaarbasis ben je daar net geen 1.000 euro aan kwijt. En geef toe, lekker zijn die broodjes meestal toch niet, laat staan gezond. Neem daarom in de plaats restjes mee of smeer zelf boterhammen. Dat kost even energie en tijd, maar het levert wel op korte termijn iets op.

    - Maak een lijstje : door alles op te lijsten, kun je gemakkelijk een aantal quick wins doen. Wij betaalden bijvoorbeeld zelf nog steeds een dure omnium verzekering, terwijl onze auto al 9 jaar oud was. Daarop kun snel veel geld besparen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld je gsmrekening, internet thuis en zelfs benzine. Online kun je zowat alles met elkaar vergelijken qua prijs, zodat je nooit meer te veel betaalt voor wat je ervoor krijgt. Zo verneem je op www.brandstofprijzen.be bijvoorbeeld waar je in jouw buurt het goedkoopst tankt. Zeer handig!

    - Laat leuke dingen niet helemaal vallen: etentjes, concerten, sportschool...het kost behoorlijk wat geld. Daar kan je natuurlijk wel een beetje op besparen, maar overdrijf ook niet. Als je niets leuk meer kan gaan doen, zul je gefrustreerd geraken en dat houd je nooit lang vol.

    supermarkten afschuimen om toch maar het goedkoopste wc-papier in huis te halen of massaal kortingsbonnen gebruiken. Begin al eens met een weekmenu op te stellen en ga slechts één keer per week met dat menu naar de winkel. Dat spaart niet alleen tijd uit, je zult ook stukken minder moeten weggooien. Omdat je minder eten en drinken zult kopen dat je eigenlijk niet nodig hebt of zelfs dubbel hebt. Las ook één avond per week in om restjes op te eten. Goed voor de portemonnee én het milieu.

    3. Bespaar op kleding
    Ontwikkel een eigen stijl, want dan bega je veel minder miskopen. Door een capsulegarderobe te creëren zul je ook veel minder snel nieuwe aankopen doen, omdat je toch al alles met elkaar kunt dragen en dus in principe niets nieuw nodig hebt. Ga verder ook eens naar rommelmarkten, ruilbeurzen of organiseer er zelf één met vrienden. Pas op voor de soldenval. Want zelfs een goedkope miskoop blijft een miskoop.

    4. Budgetvriendelijk met je kroost
    Ook op kinderen kun je veel besparen, al is dat in ons land nog steeds taboe om te zeggen. Omdat kinderen zo snel groeien, is het bijvoorbeeld veel makkelijker om tweedehandskleren voor hen te vinden in goede staat. Lang hebben ze het toch nooit gedragen. Kijk zeker eens op Facebook voor groepen van ouders en van merken en ook de kledingbeurs van de Gezinsbond is een goudmijn om kinderkleren voor een prikje te vinden. Dat geldt trouwens ook voor speelgoed.

    Daarnaast is het belangrijk dat je inziet dat je kind écht niet met elke hype mee hoeft te zijn. En dat geldt trouwens ook voor jezelf.

    Tip! Het is belangrijk om iets achter de hand te hebben voor onvoorziene uitgaven. Denk maar aan ontslag, maar ook aan een nieuwe auto of wasmachine. Tel daarvoor alle vaste lasten en je leefgeld op, en vermenigvuldig dat bedrag met 6. Zo weet je precies hoeveel je moet sparen om altijd minstens een halfjaar verder te kunnen.

    5. Ruim je huis op
    Een opgeruimd huis werkt verslavend, waardoor je beter nadenkt over een nieuwe aankoop omdat je niet al te veel rommel wilt creëren. Het zorgt er ook voor dat je exact weet wat je in huis hebt, waardoor je dubbelaankopen vermijdt. Verkoop wat je niet meer nodig hebt online of via rommelmarkten. Dit is iets wat meteen concreet geld oplevert.

    Deze en nog vele andere tips over hoe je ongemerkt meer dan 400 euro per maand kunt besparen lees je in de 'Crisis Survivalgid', die je onder andere hier en hier kunt kopen.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    05-02-2016
    dag Eddy
    Glossy_1.gif

    Pas als we met hart en ziel kunnen ontvangen, kunnen we met hart en ziel geven. Ik wandel door blogland en sta stil om je blogje te bewonderen en heb genoten van al dat moois hier. Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en vriendschap ! Een prettige en gezellige vrijdagavond,maak er het beste van, en geniet bij alles wat je doet. Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een! Dikke knuffel van dolfijntje

    05-02-2016 om 21:43 geschreven door dolfijntje


    bedankt voor de tips
    Image and video hosting by TinyPic
    Je fluistert niet in mijn oor, maar in mijn hart.
    Je kust mijn lippen niet, maar mijn hart.
    Groetjes en een knuffel xx

    05-02-2016 om 18:15 geschreven door rita


    dag Eddy
    Valentijn nadert ... maar je hoeft geen datum om te tonen dat je van iemand houdt ! liefs meeuw sensual photo:  2z7lojl.jpg

    05-02-2016 om 12:55 geschreven door meeuw


    Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK
    Image and video hosting by TinyPic Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

    05-02-2016 om 11:50 geschreven door Annie & Rogier


    Dag maatje
    Deze vrijdagmorgen heb ik mee gebracht speciaal voor de lekker bekjes hmmm!
    fng2ud.gif

    29dv11f.gif

    05-02-2016 om 10:05 geschreven door herbert


    Lieve groetjes dikke knuffel maatje
    lpgxtctfjmn.jpg 
     

     

     

     
    hjuepe36nbx.gif

    05-02-2016 om 09:53 geschreven door Diana


    Bijna weekend
    2e3xuvd.jpg

    Ik mocht van de dokter maar 4 biertjes per dag,
    ik heb nu 6 dokters...

    Liefs en knuff

    05-02-2016 om 07:43 geschreven door ornitogalen


    BIJNA WEEKEND

    05-02-2016 om 05:41 geschreven door ESTER EN LEON


    bijna weekend.
    2aj2cl5.jpg


    Wij hebben geen hartje van zilver
    of een hartje van goud.
    Maar wel een hartje dat van
    onze blogvrienden houdt.
    Lieve groetjes van Freddy en Patty
    en een dikke knuffel van onze rakkertjes

    05-02-2016 om 00:43 geschreven door patty en freddy




    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!