Foto
Zoeken met Google


Willekeurig SeniorenNet Blogs
alois53
blog.seniorennet.be/alois53
Inhoud blog
  • Toespraak Filip De Winter
  • Extra belastingen in Grobbendonk
  • Wegtakelen 12 auto's
  • Amazonewoud en Grobbendonk
    Zoeken in blog

    Blog als favoriet !
    Grobbendonk Vlaams Belang
    Grobbendonk, ex-groene gemeente
    Waar de gewone mens ook nog iets mag zeggen. Ondubbelzinnig Beleid: Vlaams Belang
    19-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toespraak Filip De Winter

    Toespraak Filip Dewinter nieuwjaarsreceptie – 18 januari 2014 – Antwerpen

     

    Beste vrienden,

    Kameraden-nationalisten,

     

    Welkom in Antwerpen,

     

    U vraagt zich af waarom een nieuwjaarsreceptie op een boot? U zult zich herinneren dat ik een jaar geleden in een televisieprogramma aangekondigd heb dat ik in de Schelde zou springen wanneer het Vlaams Belang 10 procent zou halen en De Wever burgemeester zou worden. Vandaag is het zover. Wat u echter niet weet is dat ik niet alleen in de Schelde spring straks. Er is immers één voorwaarde….De overgebleven leden van Sharia4Belgium die nog niet in Syrië gesneuveld zijn moeten mee de Schelde in. Er is maar één thermisch duikpak ter beschikking en raad eens voor wie dat is? Inderdaad eigen volk eerst. Het Scheldewater is 7 graden, overlevingskans zonder duikpak 0 %!

     

    Beste vrienden,

     

    Het Vlaams Belang is - zoals de affiche hier achter mij terecht aanduidt - een ijsbreker die het pakijs van de multicultuur, de massa-immigratie en de islamisering splijt en breekt. Naar aanleiding van de komende federale, Vlaamse en Europese verkiezingen in mei 2014, wil het Vlaams Belang meer dan ooit de rol van ijsbreker spelen! Bij uitstek zijn wij een oppositiebeweging die de traditionele partijen voor zich uitjaagt. Wij zijn immers de stok achter de deur van het politieke establishment!

     

    Beste vrienden,

     

    Elio Di Rupo liet ons bij de opening van het parlementair jaar weten dat 2014 een feestjaar zou worden. Niet omdat hij door de bevolking naar huis zou worden gestemd maar wel omdat we dit jaar naar verluidt 50 jaar immigratie in België vieren. Ik vraag me af wat er te vieren valt? 50 jaar immigratie is geen feest maar een ramp. Rampen worden niet gevierd maar herdacht. 50 jaar immigratie betekent voor de Vlamingen meer armoede, meer onveiligheid, meer werkloosheid en meer belastingen. De immigratie van ondertussen meer dan 1.800.000 vreemdelingen naar ons land op 50 jaar tijd, betekent minder jobs, minder sociale woningen, minder zorg en minder kwaliteit in het onderwijs voor onze eigen bevolking. Het wordt tijd dat we de rollen omkeren en gaan voor meer jobs en meer veiligheid en minder immigranten en vreemdelingen en helemaal geen asielzoekers en illegalen.

     

    Beste vrienden,

     

    Alsof de massa-immigratie nog geen problemen genoeg heeft veroorzaakt de afgelopen decennia gingen op 1 januari 2014 nu ook de grenzen open voor Bulgarije en Roemenië. Bulgaren en Roemenen kunnen nu ook genieten van het vrij verkeer van mensen en goederen binnen de EU; kunnen hier tewerkgesteld worden zonder arbeidsvergunning maar wel op basis van de sociale voorwaarden van hun land van herkomst en hebben in ons land onbeperkt recht op zowat alle sociale voorzieningen. Nu reeds zijn de helft van de 40.000 arbeidskaarten voor vreemdelingen die door de Vlaamse regering via N-VA-minister voor werk Muyters worden uitgedeeld, bestemd voor Roemenen en Bulgaren.

     

    Beste vrienden,

     

    Terwijl Vlaanderen 230.000 werklozen telt, werden ondertussen reeds 36.000 Vlaamse jobs door Roemenen en Bulgaren ingepikt.

     

    Alle traditionele partijen van Groen over Sp.a, VLD en CD&V tot N-VA hebben dit verdedigd en goedgekeurd in het Vlaams, federaal en Europees parlement. Het zijn de zwaksten van ons volk, ongeschoolde werknemers, werklozen en laaggeschoolde arbeiders die het slachtoffer zullen worden van de sociale dumping, van de schijnzelfstandigen, van de goedkope nieuwe gastarbeiders die vanuit het Oostblok onze arbeidsmarkt zullen overspoelen. De Vlamingen moeten weten dat alle politieke partijen met uitzondering van het Vlaams Belang de Oostblok-immigratie verdedigen, aanmoedigen en goedkeuren. Het Vlaams Belang wil als enige een herziening van het Europees verdrag terzake: een beperking van de toegang voor vreemdelingen tot onze sociale zekerheid en de werkloosheidsuitkering. Voor ons is het duidelijk, gedaan met doppen betekent immigratie stoppen!

     

    Beste vrienden,

     

    50 jaar immigratie zorgt er ondertussen voor dat onze gevangenissen goedkope hotels van criminele vreemdelingen zijn geworden. De helft van de gedetineerden in onze gevangenissen zijn vreemdelingen. Eén van hen is Farid Le Fou Bahouhammad. Hij werd veroordeeld voor moord, poging tot moord, gijzeling en ontvoering. Deze week besliste een Waalse rechter aan Farid Le Fou 11.000 Euro schadevergoeding uit te keren wegens “slechte behandeling” in onze gevangenis. Het Vlaams Belang staat in tegenstelling tot bepaalde rechters achter de cipiers en niet achter criminelen zoals Farid Le Fou. Onze gevangenissen zijn “Club Méditerranée” in vergelijking met de gevangenissen in het Algerije van Farid Le Fou. Als het van het Vlaams Belang afhangt moeten dergelijke criminelen hun straf uitzitten in hun eigen land en niet bij ons. Zolang dat echter niet kan stel ik voor om het principe van de “vervuiler betaalt” toe te passen. Iedere gedetineerde kost de belastingbetaler dagelijks 130 Euro. Laat de criminelen – zoals in Nederland – zelf betalen voor de gevangenissen, hun eten, hun ontspanning en hun onderhoud. Eigen schuld, dikke bult.

     

    Beste vrienden,

     

    Vorige week maakte het Vlaams Belang bekend dat in Antwerpen meer dan 50 % van de Antwerpse schoolkinderen in het basisonderwijs moslim zijn. Vele Antwerpenaren verzette zich met het Vlaams Belang tegen de vijandelijke, islamitische overname van onze stad. In wijken zoals Borgerhout, Oud Berchem, Hoboken, Deurne-Noord en zeker ook de Seefhoek zijn blanke autochtone Vlamingen opgejaagd wild! Militanten van het Vlaams Belang staan er op de bres en verdedigen de belangen van ons eigen volk. Vandaag wil het Vlaams Belang, naar jaarlijkse traditie, het Antwerpse gouden Brabo-partijteken schenken aan een man die symbool staat voor al diegenen die in de bedreigde wijken van onze grootsteden op de barricades staan, aan een verdienstelijke militant uit de Antwerpse Seefhoek , Eddy Verhelst.

     

    Beste vrienden,

     

    Het Antwerpse Vlaams Belang startte vorige week een campagne met als thema “Immigratie, illegalen, islamisering: Vlaams Belang bijt terug”. Het Vlaams Belang wil van zich afbijten zoals een echte leeuw dat doet met klauwen en scherpe tanden. De Vlamingen hebben geen boodschap aan een circusleeuw die ligt, zit en brult op commando. Onze leeuw moet assertief, offensief en ongetemd zijn!

     

    Daarom: met het Vlaams Belang erop en erover! Bijt samen met het Vlaams Belang van u af!

     

    Eigen volk, EERST!

     

    Filip Dewinter

     


    >> Reageer (0)
    26-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra belastingen in Grobbendonk

    Amper één jaar na de verkiezingsstunt beginnen ze nu met een reeks extra heffingen om de gemeentekas te spijzen.

    Grote vuilzakken stijgen in prijs van 1 naar 1,83 euro. Wie na januari 2014 nog zakken heeft zal er een extra stikker van 0,83 euro moeten opkleven. Volgens het gemeentebestuur is de reële kostprijs 2,5 euro. Dit is niet de juiste weergave van de feiten.

    Jaren geleden heeft de IOK een grote vergisting- en verbrandingsoven geplaatst in Beerse. Die was berekend om een zeer grote hoeveelheid afval te verbranden. Omdat de gemeenten opgeroepen hebben om zoveel mogelijk te sorteren wordt nog de helft van die capaciteit niet bereikt. Doordat er dan geen winst wordt gemaakt heeft men op de IOK vergadering van enkele jaren geleden beslist om de kostprijs per ton te verhogen. Als men nu de huisvuilzakken duurder maakt en de mensen gaan nog meer sorteren zullen we binnen enkele jaren met hetzelfde probleem zitten. Het drastisch verhogen van de verwerkingsprijs om aan winst (of minder verlies). De gemeenten zijn aandeelhouder van IOK en vragen langs de ene kant meer belastingen om ze langs de andere kant (dividenten) nogmaals binnen te rijven. Dus hoemeer mensen moeite doen om te sorteren, des te harder worden ze gestraft zodat de prijs die je betaald bij goed sorteren nog duurder uitvalt indien er minder afval wordt gescheiden. Als de verbrandingsoven niet genoeg opbrengt, halen we het maar uit de zakken van de goedgelovige en onwetende burger. Dank u wel nonkel Herman en krawaten.

    Dat is nog niet alles hoor want voortaan zullen de Grobbendonkenaars ook moeten betalen voor het tuinafval. Volgens het gemeentebestuur moet iedereen maar een komposthoop aanleggen. Heb je wat planten en bloemen op je balkon staan, leg maar een komposthoop aan want gratis afleveren op het recyclagepark is voortaan gedaan. 

    En wacht maar af beste mensen want dit is nog maar het begin. Ze hebben nog wat in petto.

    En alsof het nog niet genoeg is verhogen ze de dagprijs in het rusthuis met zo maar eventjes 8,5 euro per dag of 250 euro per maand, een schande!!!


    >> Reageer (0)
    21-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wegtakelen 12 auto's
    Aan het station te Bouwel zijn op maandag 18 februari zomaar eventjes 12 auto's weggetakeld. Volgens de gedupeerden stonden er 's ochtends geen verbodsborden maar werden die in de loop van de dag geplaatst om even later de wagens weg te takelen. Met het betalen van 150 euro kregen alle betrokkenen hun wagen terug. Daarna zijn ze met z'n allen naar het gemeentehuis getrokken om de gang van zaken aan te kaarten. Ze eisen dat de gemeente alle kosten terug betaald. Wordt vervolgd.

    >> Reageer (0)
    02-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amazonewoud en Grobbendonk

    In Grobbendonk is er op 25 jaar tijd 40% bossen, natuur en woeste grond omgezet in verkavelingen en industrieterreinen, alsof ze hier op korte tijd heel België naar toe willen lokken. Het ergste van al is det 'onze' meerderheid, VLD + CD&V, de mooiste stukken natuur eerst hebben laten verdwijnen en ze doen nog lustig voort. Eerst worden mensen naar hier gelokt om te komen kijken naar de mooie bossen om in te wonen en daarna worden alle bomen omgehakt en zitten de mensen tegen elkaar gepramd in een kale omgeving met amper nutsvoorzieningen maar de kassa rinkelt.
    Waar is de tijd van het mooie liedje: Oh Grobbendonk, zo schoon zijt gij, hoe ligt gij mij aan 't harte.
    Kijk naar de foto's voor en na.






    >> Reageer (0)
    01-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontbossing Grobbendonk gaat verder
    Grobbendonkse ontbossing. Bovenop de privé verkavelingen die terecht worden uitgevoerd omdat ze direct aansluiten bij de bebouwing zoals oa, in de Kruisbaan, Kabienstraat, Zandstraat, enz. slaat de verkavelwoede van de IOK in samenwerking met de gemeente de laatste jaren ook ongenadig toe. Na het verdwijnen van bijna al onze bossen langs de Heirbaan (en ook de niet noodzakelijke uitbreiding van het kerkhof te Grobbendonk) moeten nu ook de laatste bomen verdwijnen tussen Pulle en Grobbendonk. Hiervoor worden de bossen tussen de Waterlaat, Pulse Pad, Koekoekstraat en het gedeelte Pulsepad langs de Warmehandstraat van de kaart geveegd. Zomaar eventjes 9 hectare bos zullen hier plaats moeten maken voor 149 bouwgronden. Op 5 jaar tijd komt er in ons woningbestand 10% bouwgronden bij. Op 25 jaar hebben onze beleidsmensen het klaargespeeld om 40% van de Grobbendonkse (en Bouwelse) natuur te doen verdwijnen, daar kan het kappen van het Amazonegebied niet tegenop. Veel mensen uit de Antwerpse regio hebben de laatste jaren hun heil gezocht in onze gemeente, zeker niet onterecht want de kansen deden zich voor. Ze vinden wonen in de bossen toch zo zalig en wie kan hen ongelijk geven. Het keerpunt van de medaille is dat enkele jaren later alles verkaveld is en tot de laatste boom omgehakt. Nieuwe bewoners van enkele jaren geleden klagen nu al dat al het groen in hun buurt verdwenen is. Er liggen nog tientallen, kleine verkavelingen te wachten, her en der verspreidt in de gemeente maar dichter aansluitend op het centrum en zonder veel schade aan te richten aan planten- of vogelrijk. Volgens het Ruimtelijk Structuurplan Grobbendonk is de verkaveling Waterlaat een woonuitbreidingsgebied dat als reserve bedoeld is en waarbij letterlijk staat: ‘vermits er nog voldoende aanbod in de gemeente aanwezig is, waar zowel de private als de sociale doelstellingen kunnen gerealiseerd worden, is er geen nood om een woonuitbreidingsgebied aan te snijden’ (arcadis 5.4.3) Bovendien staat dit bos aangegeven als een stepping stone tussen Vierselheide en Molenbos. Een van de weinige oases van rust die onze gemeente nu nog ‘rijk’ is, maar blijkbaar wil men ons dorpje zo vlug mogelijk verstedelijken zodat we een voorstad van Antwerpen worden. Het ontbreekt sommige politiekers aan liefde voor hun dorp, zijn inwoners en de natuur. Op de voorlichtingsavond van deze verkaveling heb ik trouwens de woordvoerders met geen woord horen reppen over de duizenden vogels, konijnen, egels, sidderalen en andere kleine dieren die opeens zonder habitat vallen, van de ene op de andere dag hebben ze geen enkele mogelijke nestplaats meer. Dat betekent de dood voor vele dieren maar daar staat onze kille maatschappij niet meer bij stil. Als compensatie wil men wel iedere bewoner verplichten om één boom te plaatsen, wat een weelde. Dan is er nog een volgende, zeer belangrijk punt nl. de verbindingsstraat die men gaat maken naar de Floris Primsstraat. Alsof het verdwijnen van bossen en vogels nog niet genoeg is gaat men deze straat nog eens overbelasten. Tussen huisnr. 20 en 22 komt er een brede straat waardoor bijna al het verkeer van de 149 woningen zal passeren richting centrum en winkels. Deze straat is nu al druk door de fabriek Mc. Cain, de Delhaize, toegangsweg naar het kerkhof en binnendoor naar Vorselaar. Bovendien ligt er geen fiets- noch voetpad. De zwarte vlaggen hangen hier uit, en terecht. Deze verkaveling is zeker geen noodzaak maar puur opportunisme van gemeente en IOK en komt zeker 20 jaar te vroeg. Ik gun iedereen zijn huisje, maar niet iedereen kan naar Grobbendonk komen om er te wonen. Ook wij willen nog een beetje groen behouden.
    Gustaaf Dieltjens Gemeenteraadslid Grobbendonk
    Op de foto's 1) De prachtige natuur van de Waterlaat
    2) Achter het kerkhof 2009
    3) Achter het kerkhof 2010 ___________________________________________________________________






    >> Reageer (0)


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Vlaams Belang Grobbendonk
  • 2link
  • Vlaams Belang Nationaal

  • BEDANKT VOOR UW BEZOEK
    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!