Inhoud blog
  • EFKES LACHEN.
  • VERSCHIL TUSSEN EEN DOM BLONDJE EN...........
  • STAD IS NIET VOOR LINKSE RATTEN.
  • MIJN DOTATIES, MIJN BRUINE VRIENDEN.........BLIJF ERAF!
  • DE VAKBOND??? STOP HET RITUEEL AFSLACHTEN VAN ONZE WERKWILLIGEN!!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    VLAANDEREN EERST.

    14-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-11-2011 om 06:05 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAT KUNNEN WIJ ERAAN DOEN???
    GOEDE MORGEN ONNOZELAARS!,

    Zo begint mijn dag op de werkvloer, daarna ga ik naar de feestzaal waar het portret hangt van ALBERREKE VAN ZAKSKE KLOOTBURG, en begin te blaffen als een hond dit bij wijze van begroetting.Het behoort bij mijn dagelijks ritueel, en is stilaan tot een traditie uitgegroeid.
    vroeger gebruikte ik het scheldwoord "PALJAS", maar men heeft mij erop gewezen dat men dit niet graag had,daarom doe ik nu liever het geluid van een hondje achterna,Men is dit ondertussen al zo gewend geraakt dat men er niet meer op reageerd.
    Soms komt er weleens een nieuweling vragen waarom ik dit doe en dan is mijn antwoord eenvoudig;"Beste vriend,dit is voor mij een dagelijkse oefening om mijn stembanden te trainen op de talloze betogingen  waarop ik aanwezig kan zijn".
    Dit gaat van betogingen tegen slechte akkoorden, tegen hoofddoeken en Islamiseringsdrang, voor de splitsing BrusselHalleVilvoorde,tegen drugs,tegen een slecht assielbeleid,tegen leugens en bedrog,tegen vakbonden die hun eigen leden buitenzetten voor racisme,tegen Verfransing en Waalse diefstallen,tegen miljardentransfers,tegen een justiteiapparaat dat criminelen pampert ,tegen alles wat maar enigzins slecht is en ons Vlamingen naar de ondergang leidt. En zo kan ik nog uren doorgaan.
    "Amai, en wa kunt ge daaaaaraaaaan doen,wat kunnen wij daaraan doen???"

    "Wel colega, U en ik kunnen daar heeeeeeel veeeeel aan doen,maar zolang dat U voor uw medeburgers uw kop in het zand blijft steken gelijk ne struisvogel, en op uw luie kloten blijft liggen,in t'weekend gaat zuipen en plezier maken zou U beter eens mee gaan betogen en solidair zijn met degenen die dagelijks en in het verborgene vechten voor de rechten van u en ik als VLAMINGEN!"

    "Maar t'gaat toch goed in Belgie?,kijk naar het nieuws, men is toch bezig om ons land te hervormen?"

    Welk land?, beste collega?,voor mij is er geen land meer!,er is geen Staat, geen Democratie, geen regering,niks...er is enkel Chaos en Verwarring, wij worden bestuurd door een bende veraders die ons op allerhande manieren uitzuigen en uitverkopen voor eigen gewin en de media werkt hieraan mede door , de VRT is geen VRT meer maar een rode socialistische gesubsideerde kaviaarinstelling,met Vlaamse centen trouwens gesubsideerd!
    De kranten zijn links gestuurd,en strooien zand in de ogen van Jan met de klak,en als er een journalist de moed heeft om het eens anders aan te pakken dan wordt deze opzijgeschoven!
    De Vakbonden waren er vroeger om de mensen te helpen ,en zijn nu zelf een  bankierstaat geworden!
    Ontwikkelingshulp,er is geen enkele zuivere transparantie over de geldstromen en men wekt steeds vals medelijden op van hongerige kinderen om het geld uit de zakken te halen van de bevolking.Kijkook naar de lonen van de voorzitters van zovele andere gesubsideerde organisaties deze zijn SCHANDALIG HOOG en tonen nogmaals aan dat wij met een moderne vorm van struikroverij te doen hebben.
    De loodgieters van Europa verbouwen Europa naar Belgisch model en zie nu hoe dit Europa eruit ziet!
    Als King Alberreke dan nog hier en daar een gemeenteke gaat bezoeken, waar op een paar dagen voor 30000 €eurotjes plotseling zonder bouwaanvraag renovaties voor een nieuw toilet uitgevoerd worden,waar kinderen misbruikt worden om veertien dagen voor het bezoek reeds lessen krijgen om met de Belgische dweil te leren zwaaien, en op de dag van het bezoek protesterende militanten tegen het Belgische regime opgepakt en met boettes geconfronteerd worden dan is het voor mij genoeg geweest.
    Als Alberreke dan nog een bootje koopt die op kosten van mijn en uw belastingen naar zijn vakantiebestemmingen trekt, met vier militaire defebrilatiespecialisten aan boord om zijne wekker terug op gang te trekken als deze stilvalt, dan begin ik een allergie te krijge.
    Als mensen van Koninklijke verenigingen kazernes gaan gebruiken om te feesten,om alzo geen zaal te moetten gaan huren in Burgerhoreca,dan is dit niet om "Heil aan de koning" te roepen maar omdat men in gedachten reeds zit te genietten van Biefstuk met frietten en een goed glas wijn.
    Vraag aan de feestgangers eens de tekst van het Belgisch volkslied,men moet het gaan opzoeken
    en toch vraagt men aan mij om eens een Leeuwevlag mede te brengen.
    Ik heb er al veeeel uitgedeeld in een bruine envelop.
    Want in t"openbaar zo een vlagske uitdelen is moord! De hypocresie ten top!

    Wel collegas:"WA KUNNE WIJ DAARAAN DOEN???"
    Het antwoord is simpel,maak eens een dagje vrij om uit uw kot te komen, de straat op met andere mensen, sluit u aan bij de Vlaamse Volksbeweging, beweeg Vlaams en wees fier om vlaming te zijn!
    Vrees niet uw job te verliezen,want die zijt ge toch kwijt als ge kiest voor Belgische stilstand en chaos, kies eerder voor Vlaamse vooruitgang dit alles zonder wraakgevoelens tegenover Belgische colaborateurs en parrasietten want dit zijn ook maar mensen.


    Nu ga ik wat gaan rusten want mijn oogskes vallen toe.
                   Tot morgen, 
                         PATERKE.
      

    14-11-2011 om 04:03 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WELKOM DIERBARE PAROCHIEHANEN,,,,,
    Welkom aan al mijn bezoekers, Ik snap niet veel van computers,maar zal mijn best doen om er iets van te maken. Voor de rest,degene die  iet willen schrijven,ok, Degenen die mijn schrijfsels niet mogen,De pot op en gaat op een ander gaan zeveren,vaart wel en levet scone.
    Eenieder is vrij zijn of haar zegje te doen, ik zal niemand van mijne blog afsmijten, Het recht op
    vrije meningsuiting is voor mij een Heilig recht,ook al stinkt het soms naar rotte vis.
    Nu wat over mezelf;op dit ogenblik ben ik een supperammateur,ik typ met een vinger,snap niks van
    computers, ik trek mij daar gene bal van aan, als ik mijn schrijfsels maar kan doen.
    Al doende leert men!
    Tot zover mijn eersteepistel,
    Morgen start ik met mijn tweede epistel,elke start is moeilijk, geeeeuw! ben moe,
    ga nu wat gaan rusten,
                                              SLAAPWEL, en tot morgen.
                                                           De Pater,
                                                  (Mijne bijnaam is Paterke)

    12-11-2011 om 01:51 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEGENSLAG!
    Tegenslag;tegenslag!
    Twee uur aan mijne tekst gewerkt;verkeerd knopje geduwd;en alles ribedebie!
    verdorie toch;en t'was zone schone tekst!
    K'zal trachten te copieren uit mijn grijze massa
    Vanmorgen vroeg met mijne halve trouwboek op bezoek geweest naar ons schoontmoemoe.
    Da mens is juist weduwe geworden.Drie maanden heeft de strijd geduurd,Hospitaal bezocht,en van peerke naar janneke gelopen."Bintje" zo hete mijn schoonvava, een gehele eenvoudige man, altijd gewerkt en gewroet,tegenslagen gekend,op tijd zijnpintje gedronken,en op tijd zijn rekeningen betaald. De laatste dagen lag hij in coma, maar hij had geen pijn meer.
    Zodoende is hij dan zachtjes ingeslapen.Rust nu maar in vrede "Bintje".
    Er komt heel wat bij kijken bij zo een intensief gebeuren,zowel voor als na de dood van een dierbare."Zorg dat alles zo simpel mogelijk verloopt" had hij nog gevraagd,De simpelste doodskist,geen bloemen of kransen en stookt mij maar op had hij ons gezegd.
    Zodoende is het geschied.De dag na de begrafenisdienst,telefoon.Ons schoonmoemoe was gevallen over een loslopend konijn, en haar heup was uit de kom,Weer hospitaalgeloop!
    Terwijl ons schoonmoe in t'hospitaal  ligt hebben mijn vrouw ,haarbroer en ik gans t"kot opgekuisd,derondlopende beesten,kiekens,konijnen,vogels,weggebracht en puin geruimd in den hof,konijne en kiekenkote;volaires enzv afgebroken zodoende dat het er terug een beetje leefbaarder uitzag.
    Van een boerderij terug een sociale woning maken is enorm veel werk.Dan nog niet gesproken te hebben van de administratieve rompslomp met zich medebrengd!
    Begrafenisondernemer, overlijdensaktes, de gemeente,pensioendienst, belastingen, ziekenkas, huisvestingsmaatschapij,electric, gas, water, telefoon, bank enzv.
    Hier en daar nog wat dwarsliggers van ambatanterikken, maar gelukkig ook ambtenaren waar ik mijn hoed voor afdoe.Proficiat voor de madam van de belastingen, dat mens heeft medegegaan naar de post omdat er ne ambatanterik het lef heefd gehad om zijn eigen wettelijke regels toe te passen bij ocharme de uitbetaling van een chequeske van amper 280 €urotjes tegoed .
    Die heeft serieus zijn vet gehad van ons belastingsmadam, alhoewel ze niet verplicht was om haar bureau te verlaten.Ik moet zeggen, er zijn nog goede ambtenaren! Over de slechte kan ik niet oordelen.
    Ons bobon is nu terug thuis, maar ondertussen moet ze toch wachten tot midden januari 2012 eer ze haar eerste uitbetaling krijgt van haar eerste pensioentje met nog een tegoed van twee maanden min de aftrek van de begrafeniskost.
    Als ik nu eens ons bobon in t" zwart verf en een pruik opzet met krullen zou dan het systeem dan mischien vlugger werken???
    Dit is BELGISTAN ???             "ANDER VOLK EERST"
    Zouden onze politiekers in de praatbarak van le grand Bruxellesniet eens wat minder BLABLABLA doen?? en wat meer voor "EIGEN VOLK EERST " kiezen inplaats van ons te overladen met Bamboescheuten???
    Het volk gelooft niet meer in eigen leiders, men verkoopt ons en onze welvaart voor eigen kassa eerst.
    Het volk gelooft niet meer in vakbonden die hun eigen leden aan de deur zetten omwille van hun overtuiging, kleurvakbonden die de werkloosheid in stand houden om 7€uro per werknemer meer te hebben in hun kassas en dan spreek ik nog niet van de gronden die men heeft aangekocht.Ook dit is Belgistan.
    Het volk gelooft niet meer in lange termijn studiegroeppen, ook niet in een G1000 of beter gezegt een gesubsideerde Belgische stuurgroep om de paliatieve staat Belgie nog een beetje te rekken in haar doodsstrijd.
    Het volk geloofd niet meer in een gerechtsapparaat dat met twee maten en gewichten werkt; met aan het hoofd een marionet die ons steeds wijsmaakt om geduld uit te oefenen."We zijn er mee bezig"
    Het volk gelooft niet meer in de multisjit die ons constant in de strot geramt wordt.
    Het volk gelooft niet meer in de rode, groene, en blauwe volksbedriegers.
    Het Volk gelooft in een  "VLAANDEREN EERST" een vrij en onafhankelijk VLAANDEREN, met een goed beleid,eenvolk met leiders niet BOVEN het volk maar TUSSEN het volk!

    Mannen en wijvekes, nu vallen mijn oogskes dicht,ik gon wat gaan rusten nu .
                  tot morgen!
                          Paterke.


    12-11-2011 om 00:00 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)




    Archief per week
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!