IHelp
Elkaar helpen? Ook over het internet!
Foto
Inhoud blog
  • FreeMind - MinMap
  • Dossier: Spyware
  • Iets nieuws van Apple
  • iHelp link selectie...
  • Google gaat videoclips van MTV verdelen
    Zoeken in blog

    Een interessant adres?
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    06-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 Patches voor Windows XP in Augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Opnieuw komen lekken in het bestuuringssysteem Windows XP aan het licht. Het gaat hier om enkele gevaarlijke beveiligingslekken. De update zal een nieuw programma voor schadelijke software bevatten en enkele updates voor Windows XP en de update voor Microsoft Update het programma dat uw computer instaat maakt om te updaten.
    Wees gewaarschuwt!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-08-2006, 16:23 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Google
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tegenwoordig kent IEDEREEN de zoekmachine Google. Waarom? Het is gemakkelijk,snel en altijd klaar! In het volgende artikel leest u alles over google zodat u ook weet wat er achter de schermen gebeurd als u zoekt met Google!

    Het ontstaan
    Google is het bedrijf dat gesticht is door: Larry Page en Sergey Brin. Zij werkten aan een manier om een goede zoekmachine te maken, die beter zou zijn dan Altavista toen. PageRank, vernoemd naar Larry Page is één van de pijlers van Google's succes. Het systeem is in staat, de meest beste websites bovenaan de zoekresultaten te zetten. Het kijkt naar hoeveel websites naar één enkele site linken. Hoe meer mensen naar je site linken, hoe hoger je in de zoekresultaten van Google komt.

    Dit systeem in samenwerking met de groote index van google, geeft prachtige resultaten. Het kan nog altijd beter! Dat weten ook de werknemers van Google. Deze zetten alles op alles om nieuwe websites vlug op te nemen in de enorme index van Google. De index van Google bevat 8Miljard websites, en het aantal groeid nog!

    Functies van Google
    Google zoekt niet alleen op het internet. Google zoekt ook naar afbeeldingen, boeken (books.google.nl), naar video (video.google.com), en nog veel meer. Ook de rekenmachine van google is heel makkelijk. Google earth of kijk je liever op mars of op de maan? alles kan met Google! We moeten er ons bij neerleggen.

    Wanneer u snel een moeilijke rekening moek maken, is Google ook de oplossing. Surf vaan Google en tik u som in bv. 1*2, druk op enter, en u krijgt de uitkomst.
    Bewerkingstekens:
    /: Delen
    *: vermenigvuldigen
    -: Aftrekken
    +: optellen
    Pi: 3.14.....

    Reden dat Google zo bekend is (Mijn versie)
    Ik denk dat Google bekend is geworden dankzij de interface. Wanneer u naar Google surft heeft u geen last van pop-ups, vervelende reclame. Enkel het logo en een tekstvak met twee knoppen. Als u het aan mij vraagt is het succes ook te wijden aan het aantal resultaten en de verbluffende snelheid. Wanneer Google nu 1seconde zoekt is dat al lang. Het gemiddelde dat ik meete op 50 zoekwoorden was 0.40 seconden. Zelf heb ik een ADSL verbinding en surf ik nog draadloos ook. De verbluffende snelheid is te danken aan de sterke Google servers, en een simpele interface.

    Andere zoekmachines
    Andere zoekmachines meten dan in % hoe goed uw zoekinvoer lijkt op een resultaat. Deze manier van zoeken is echter niet beter dan het idee van Google. Google is de beste zoekmachine in de wereld. Het geeft het meeste resultaten in een kleine tijd!

    Toekomst
    Velen zeggen dat het idee wel goed is maar in de toekomst onuitvoerbaar word. Er worden veel te veel pagina's bijgemaakt, bewerkt. Het blijven bijwerken van de index zou enorm veel werk zijn, en het aantal resultaten word veel te veel om die speld te vinden in een enorme hooiberg.

    Andere zoekmachines
    Andere zoekmachines gaan dan samenwerken om iets tegen die enorme index van Google te doen. Een nieuwe index aanleggen en grooter worden dan Google is bijna onmogelijk. Samenwerken is dus de enige mogelijkheid.



    Webmaster Ihelp


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2006, 16:10 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    05-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wikipedia, wees voorzichtig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wikipedia is een van de plaatsen waarop je informatie kan opvragen. Het is zelfs meer! Het is een van de snelst groeiende encyclopedie in de wereld! Iedereen die zich inschrijft kan op Wikipedia kan nieuwe informatie onderwerpen schrijven, of andere bewerken. Dit wil zeggen dat als u wil, u op Wikipedia kan schrijven dat SeniorenNet gaat stoppen, terwijl SeniorenNet belang niet gaat stoppen. Ook criminelen kunnen dit. Enkel registreren, een een wereld gaat open.

    Maar niet iedereen is betrouwbaar op het internet. Criminelen storten zich vaak ook op het internet. Wikipedia barst van de informatie. Maar deze informatie is niet altijd even geloofwaardig. Wanneer u op Wikipedia informatie zoekt, bent u het best om een andere site te raadplegen om er zeker van te zijn, dat de informatie van Wikipedia klopt.

    Hoewel er toezicht word gehouden op de informatie kan niet alles gezien worden. Vele valse informatie glipt door de beveiliging.

    Het idee van een vrije encyclopedie is heel goed! Slim gevonden. Maar al snel maken anderen het pracht idee een flop. Wees dus voorzichtig. Wikipedia heeft een positieve en negatieve kant!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-08-2006, 21:19 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen melden!
    Sinds deze blog is gestart, zie ik dat ik wel bezoekers heb, maar dat er geen problemen worden gemeld. Deze blog was bedoeld om mensen met problemen te helpen. Voor alles is een oplossing!

    Ik zou willen vragen aan de bezoekers de problemen die ze hebben ook in deze blog via gastenboek of mail door te geven. Zo kunnen ik en de bezoekers u helpen om uw probleem op te lossen.

    Ook problemen met websites mogen gemeld worden. Alles omtrent de computer is hier welkom!

    Veel surfplezier!
    De webmaster
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-08-2006, 19:10 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    04-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Microsoft Office 2007 (Beta2)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Met de komst van de Windows Vista, zal er een nieuw office pakket gemaakt worden. Het nieuwe pakket is in testfase en is gratis te downloaden.

    Buiten PowerPoint, werkt alles enorm stabiel en snel. Naar mijn zin is de nieuwe PowerPoint heel uitgebreid maar gaat daaraan tenonder. De nieuwe versie is nogal traag.

    1. Ga naar:  De website van office 2007
    2. Klik op de knop download de beta now
    3. Selecteer uw land en klik op Go, aangezien België er niet bijstaat selecteert u Netherlands
    4. Vervolgens log je in met uw hotmal account, of maakt u er een aan.
    5. U tikt nogmaals uw e-mail adress. Microsoft verzend een mail met de link om het downloaden te starten
    Zorg ervoor dat u zeker 500mb vrije schijfruimte hebt. Wanneer u het installatie bestand hebt gedownload klikt u op het EXE bestand. Aan de installatie te merken heeft de nieuwe office een grafische boost gekregen. Ook word en excel hebben een mooie grafisch. De knoppen zijn onderverdeeld in tabbladen, lekker overzichtelijk.

    Buiten de snelheid van PowerPoint is deze beta versie een erg stabiel en snel werkend office pakket.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-08-2006, 15:32 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blogger
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Naast de blog van SeniorenNet zijn er nog andere diensten die een gratis blogsysteem bieden. Blogger is sinds 2004 een deel van Google, en werkt zoals google. Snel en makkelijk!
     Een eigen blog starten in blogger is niet moeilijk!
    1. Ga naar Blogger
    2. Klik op de oranje pijl: Create your blog
    3. Vul de gevraagde gegevens in en druk op de oranje pijl
    4. Kies de naam van je blog en druk op de oranje pijl
    5. Kies een lay -out voor je Blog!

    Je blog is nu gemaakt. Je kan opnieuw zoals bij SeniorenNet artikels toevoegen.
    Met de kracht van google is er ook de google blog zoeker, die zoekt naar alle blogs die gemaakt zijn met blogger.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-08-2006, 14:48 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Qwerty
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een nieuwe generatie in portaal websites. De portaal websites startkabel of eigenstart hebben vele links, in categorieën onderverdeeld. De gebruiker heeft dan een overzichtelijk zicht over alle links.

    Eind augustus zou een nieuwe portaalwebsite bijkomen! Dat meld Qwerty die zijn dienst ook Qwerty gaat noemen. Qwerty zal vele links bevatten die netjes onder categorieën verdeeld zijn. Het enige verschil met eigenstart en startkabel is dat Qwerty u overzichtelijk laat kiezen welke categorie u wilt zien. Het toont u niet alle categorieën zoals startkabel en anderen doen. Het laat u eerst kiezen tussen enkele hoofdcategorieën en dan onder subcategorieën.

    Nog een groot verschil is dat Qwerty enkel veilige links toevoegd! Zo lopen gebruikers geen gevaar op om kwaadaardige software te downloaden.

    Zelf heb ik al de proefversie van Qwerty bekeken, en vind dit een hele overzichtelijk lay-out heeft. Niet vergeten! Eind augustus zijn we met een verslag en de website van Qwerty!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-08-2006, 14:38 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdje weg...
    Ik ben jammer genoeg een tijdje weg geweest, en niet meer kunnen verder werken aan de blog!

    Maar nu ik terug ben, ben ik al opzoek naar leuke software en handige websites.

    groetjes,
    Webmaster

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-08-2006, 14:32 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    29-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief (Online)

    Beste Bezoekers,

    De laatste dagen heb ik de blog niet meer kunnen aanpassen of bijwerken! Ik was bijna vergeten dat deze blog rond Windows en Apple draaide! De programma's die tot nu toe op de site stonden waaren voor Windows! Hier heb ik verandering in gebracht!

    1. In elk nieuw artikel vanaf 29 Juni 2006  zal onderaan staan Systeem Daarna zal staan Windows of Mac! Kijk altijd zeer goed of jouw systeem het programma dat je wil kan draaien!

    2. Voor elk windows programma op de blog zal ik een alternatief zoeken voor Mac Gebruikers, zodat deze zich ook gaan thuis voelen op deze blog!

    Ik werk nog even door aan de blog, nog een fijne en prettige dag!

    Webmaster IHelp


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-06-2006, 15:13 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TextMate
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mac gebruikers missen vaak een goede maar simpele tekstverwerker die niet al te veel mag kosten, of zelfs niets kosten! TextMate bied de oplossing! Dit is een simpele tekstverwerker! Gratis te downloaden! Dit programma word heel veel gebruikt voor het schrijven van programma's, webpagina's, en andere code's!

    Te downloaden via: http://downloads.cnet.co.uk/0,39100210,39112791s,00.htm

    Systeem: Mac OS of hoger


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-06-2006, 15:12 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.neooffice
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vele Mac gebruikers zoeken een Office pakket, en komen meestal bij MicroSoft terecht! Het office pakket van Microsoft voor mac is redelijk duur, natuurlijk zijn er ook anderen! NeoOffice, is een Office pakket dat gratis te downloaden is, en een tekstverwerker heeft zoals word, een rekenblad zoals excel, een diavoorstelling zoals powerpoint! Om niet te vergeten dit is open source, dit wil zeggen dat het gratis te downloaden is!

    te downloaden via: ftp://mirrors.dotsrc.org/neooffice/NeoOffice-2.0_Alpha_3-Language_Pack_Dutch-PowerPC.dmg

    Systeem: Mac OSX
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-06-2006, 15:12 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    22-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ontstaan van Microsoft
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vele denken dat Microsoft opgericht is door Bill Gates! Eigenlijk is het Bill Gates en Paul Allen! Bill gates was op het idee gekomen! Paul Allen wist dit op de markt de gooien en zo te verspreiden! Paul Alleen moest echter afhaken wegens een ziekte! Maar verscheen later terug in de raad van Microsoft! Bill Gates bleef echter aan de top staan van Microsoft! Ook nu ook nog! Microsoft vorger Micro Soft begon met de basic taal! Die Paul Alleen in licentie op de markt bracht! DOS was het volgende en verscheen op elke nieuwe IBM computer. Disk operating System was een promt! Een commando lijn. Alles wat de computer moest doen, moest je hem duidelijk uitleggen! Toch is dat systeem heel lang meegegaan! De komst van de Windows maakte alles anders! Windows zoals je hoort windows venster, was het idee om een systeem te ontwikkelen met verschillende vensters, de kans om verschillende taken uit te voeren tergelijkertijd! Windows 3.11 was er een begin van! De grafisch heel laag, en moest nog opgestart worden door het commando WIN. Andere pc's waren dan ingesteld Windows automatisch op te starten. Dan de komst van Word! WordPerfect was op dat moment de tekstverwerker, tot Microsoft er zich kwam mee bemoeien! Microsoft gooide Office op de markt waardoor Word Perfect stilaan wg gewerkt werd! Windows 95, 98, 2000, me, volgend tot nu de Windows XP! Een mooi en geslaagt bestuuring systeem in grafisch, minder in veiligheid. Het was in vergelijking héél veilig buiten zijn voorgangers! Elke PC gebruiker hoopt dat de Microsoft Windows Vista beter zal zijn in grafisch en zeker op gebied van veiligheid!

    (c) Webmaster IHelp

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    22-06-2006, 00:00 geschreven door IHelp
    Reacties (1)
    15-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Virussen
    Wie schijft het?
    Virussen worden meestal door jongeren geschreven. Bij de meesten is dit niet de bedoeling schade aan te richten. Toch gaan ze door met schrijven tot ze een moord programma bereikt hebben.

    Waarom?
    Waarom iemand een virus schrijft is een goede vraag! De meeste virusschrijvers doen het om iemand het leven moeilijk te maken bijvoorbeeld door een ontslag. Meestal is de virus via mail toegestuurd en verspreid die zich ook. Zo komen virussen in omloop. Anderen doen het om te zien hoe slim ze nu werkelijk zijn. Virussen zijn geen makkelijke dingen om te schrijven. Het zijn ingewikkelde code's die ervoor zorgen dat windows de virussen openen op de achtergrond en uitvoert wat de code voorschrijft. Meestal na de eerste virus te schrijven krijgen de schrijvers een kick, waardoor ze hun virus willen herschrijven en onder andere namen uitbrengen! Tuurlijk willen ze dan ook slimmer zijn dan de AntiVirus programma's! Voor hen is het zonde wanneer een virusscanner het direct door heeft als hun virus actief is!

    Downloaders
    Sinds een tijdje hebben virusschrijvers nieuwe manieren om hun virus in omloop te brengen! Zogezegde downloaders. De downloaders zijn virussen maar anders bekeken ook spyware. Het neemt contact op met servers waarvan ze dan virussen en andere schadelijke software downloaden. Natuurlijk gebeurt dit allemaal op de achtergrond zonder dat de gebruiker er niets van merk! Meestal downloaden ze dan nog downloaders die dan op hun beurt virussen gaan downloaden. Meestal schrijft een virus schrijver zijn virus en een downloader.

    Update
    Soms verschijnt er op internet artikelen die zeggen dat virussen een update uitvoeren. Wanneer een virus schrijver een virus heeft geschreven en die enorm actief is, is het dom om een nieuwe virus te maken als update voor de ander. Meestal zijn virussen geprogrameert om een melding te sturen naar de makers. De makers zien dan hoe populair hun virus is. Op die manier is het makkelijk een update voor het virus te plannen. Zo word de virus verbeterd, en sterker dan huidige AntiVirus software. Een beagel virus was er zo een van. De virus had de opdracht van de maker, om op elke geïnfecteerde computer, een update voor zichzelf te installeren!

    Bescherm u
    De opdracht is nu om een AntiVirus te kopen of gratis te downloaden. Maar alleen dat is niet genoeg! Je moet echter bijblijven met de updates die het AntiVirus bedrijf schrijft! Zo is uw systeem ook beschermt tegen nieuwe beveiligingen

    Schrijver: ©Webmaster IHelp
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-06-2006, 16:37 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Virus melding 15 juni 2006

    Trojan.Mdropper.J
    Trojan.Mdropper.J is een trojan die downloader.booli.a op de besmette computer plaatst. De trojan komt op de computer door een lek in Microsoft Excel.

    Kwetsbare besturingssystemen zijn: Windows 2000, Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP.

    Downloader.Booli.A
    Downloader.booli.a is een trojan die ander programma's download.

    Kwetsbare besturingssystemen zijn: Windows 2000, Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP.

    Verwijderen:

    Gebruik de online AntiVirus scan van Symantec (http://www.virusalert.nl/?show=link&id=symsec)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-06-2006, 16:13 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    14-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Backdoor.Eterok.C
    Identiteitskaart:
    Naam: Backdoor.Eterok.C
    Risico: Laag
    Extra: Lastig

    Verwijderen? Ga naar de online Symantec scan! http://www.virusalert.nl/?show=link&id=symsec

    Virus Info: SeniorenNet
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-06-2006, 14:29 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    13-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trillian
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heeft u meerdere chat accounts? ICQ, AIM of msn? Bundel deze dan! Zo heeft u maar 1 chat programma nodig! Met trillian is dit perfect mogelijk! Installeren en downloaden! Je wilt het nooit meer weg!

    Te downloaden via: http://dw.com.com/redir?pid=10367846&merid=73158&mfgid=73158<ype=dl_dlnow&lop=link&edId=3&siteId=4&oId=3040-2150_4-10367846&ontId=2150_4&destUrl=http://www.download.com%2F3001-2150_4-10367846.html

    Wat vind jij? Schrijf reactie!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-06-2006, 19:49 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flex GIF Animator

    Op sommige sites zie je bewegende figuren! Veelal is de vraag hoe word dat gemaakt. Flex gif animator is een programma dat gebruikt word om zo'n bewegende plaatjes te maken! Zelf heb ik dit nog niet geprobeerd!

    Te downloaden via: http://dw.com.com/redir?pid=10527662&merid=6270817&mfgid=6270817<ype=dl_dlnow&lop=link&edId=3&siteId=4&oId=3040-2186_4-10527662&ontId=2186_4&destUrl=http://www.download.com%2F3001-2186_4-10527662.html

    Uitgetest? Schrijf een reactie met wat je er van vond!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-06-2006, 19:37 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PrintScreen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onlangs had ik het probleem dat wanneer ik PrintScreen had gedaan ik het nergens kon plakken! Ik ben direct het web opgegaan en direct een oplossing gezogt!
    Gadwin PrintScreen is een klein programmatje dat je leuke functies bied! Je kan kiezen welke sneltoets je gebruikt. Bij mij is dit nu F2. Ik druk op F2 om een screenshot te maken!

    Te downloaden via: http://www.gadwin.com/download/ps_setup.exe

    Ook geprobeert? Schrijf een reactie, schrijf erbij wat je er van vind!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-06-2006, 19:26 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ITunes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een goede vervanger voor de windows media player is meestal niet makkelijk te vinden! Apple heeft net zoals windows een standaard media speler in de Mac OS. Het is het zelfde principe als de Windows Media player! Je kan afspeellijsten maken, mooie visuals bekijken! En natuurlijk veel meer! In de music store kan je een liedje kopen voor 0.99 Euro. En een cd voor 9.99 euro! Het enige verschil is dat ITunes veel lichter zal draaien, veel minder van je computer zal vragen en praktisch niet zal vast lopen!
    Het enige spijtige is dat ITunes enkel muziek kan overbrengen naar de IPod!

    Te downloaden via: http://www.apple.com/benl/itunes/download/

    Een goede muziek speler!! Wat vind jij ervan? Schrijf een reactie!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-06-2006, 19:21 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skype
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vele mensen kennen vast en zeker MSN. Een messenger, nu is ook spraak en video mogelijk via msn. Soms is dit traag! Via Skype kan je nu over de hele wererld gratis bellen! Ook webcam kan! Het voordeel van skype is dat alles veel sneller gebeurt! Ook chatten is mogelijk! Bestanden delen is ook volledig mogelijk en natuurlijk ook snel! Je hebt ook de kans om op je website een knop te zetten SKYPE mij! Dan kunnen bezoekers je toe voegen aan hun vriendenlijst!

     Te downloaden via: http://www.skype.com/download/skype/windows/downloading.html

    Een heel goed en aangeraden programma! Wat vind jij ervan? Schrijf een reactie!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-06-2006, 18:06 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    --- Dossiers: ---
    - Virussen, wat?
    - Spyware, wat?
    - Ontstaan van Microsoft

    --- Andere: ---
    - Beste links (...)

    Archief per week
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 04/12-10/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
    Stuur je computer problemen naar mij op!

    Druk op onderstaande knop om uw probleem te beschrijven en te verzenden!

    Gastenboek
  • Hopelijk een rustiger dag vandaag na al het gestorm...
  • fijn weekend
  • Prettig weekend blogmaatje
  • fijn weekend
  • Hallo , ik kom U de groetjes brengen en nog een prettige blog dag .

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!