Kruidje roer me niet
Over mijzelf
Ik ben linda
Ik ben een vrouw en woon in Oostende aan zee (Belguim) en mijn beroep is huisvrouw en hou van mijn man en kinderen.
Ik ben geboren op 28/06/1965 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Heb zoveel hobby's om op te noemen ben wel creatief en bezig bijtje.
Ik maak graag gerechtjes klaar hou van alles wat mooi is en zeker van lekker gezond eten.
HOU JIJ OOK ZO VAN LEKKER ETEN,MAAR OOK WEL GEZOND?
Foto
Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • Vandaag niks speciaal gedaan hoor
  • leuk weekend gehad
  • Bloemkool met aardappelen en biefstuk
  • witlof
  • Wat heb ik vandaag gegeten
    Foto
    Foto
    HIER IS DE OPLOSSING OM WAT EURO'S UIT TE SPAREN

    Het kan soms duur oplopen bij bepaalde
    gerechten,toch probeer ik zoveel mogelijk
     euro's uit te sparen en toch heel lekkere gezond
    gerechten klaar te maken,ik schaam me
    er niet voor dat ik geregeld naar de Lidly
    en Aldi gaat,maar bepaalde groenten ga ik
    in de spar halen of in de Gb en dat loop toch een
    beetje op,maar als je lekker gezond wil eten,
    kan er soms wel eens ietsje meer af,je verwennen mag
    je toch ook wel eens zeker.

    Foto
    Kruidje roer me niet
    alles over lekker en gezond eten
    08-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag niks speciaal gedaan hoor

    Deze ochtend uitgeslapen
    lekker ontbeten en daarna even wat gestreken weg is weg zeg ik.
    ook de was was weg en er was nog geen volle wasmachine dus dat voor
    dinsdag dan maar,morgen ben ik namelijk de hele dag weg naar therapie.
    Deze middag boterham gegeten en lekker liggen luieren in de zetel,deze avond
    couscous met snitzel en schorseren lekker hoor.

    COUSCOUS
    wie ken dit niet laat dit me weten,
    dat is een soort korrelrijst die met warm water in aanraking komt
    opzweld dus oppassen daarmee als je water kookt en je deze korrelstje toevoegt
    blijf roeren  tot je voelt dat het papje wordt, nu uit doen leer men hè.

    Snitzel gewoon bakken in olijfolie heel zachtjes
    anders is het zo aangebakken smaak
    en dat is nu ook de bedoeling niet.

    Schorseren dat in glas bokaal zitten,afgieten in een gieter.
    een halve doos melk (ik neem altijd magere melk)
    een klein stukje boter zout-peper en muskaat erin
    en dan de schorseren erin laat dit zachtjes opkoken,
    dan dik je de saus op en laat je het smaken.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Keukenboekje
  • koekoek
  • welkom bij de
  • Koekoek
  • hallo ik wens U nog een aangename vrijdag avond....liefs...
  • welkom en veel blogplezier Linda !

    Druk oponderstaande knop om een gerechtje of een berichtje achter te laten in mijn keukenboekje


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Archief per week
  • 02/07-08/07 2007

    Mijn andere blogjes
  • seniorennet.be
  • Voor Lotgenoten
  • Mijn hond Rocky


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!