NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

 

Leuk !... het is hier 1954,
een heel eindje terug
 in de tijd...

Heel verstandig..
om tijd te hebben
op je  blog....

 Een doordenkertje ?

Foto

Naomi lekker in de speeltuin,  
maar dat toestel vind ze toch
 wel een beetje eng zo te zien

Foto
Ieder wat wils.....uw diertje willen vinden in het donker ?..een halsband met ledlichtjes bied uitkomst !!...
 • @@..djoep21..@@
 • Foto
 • Een dicht geslagen boek.****of toch niet ?....klik op de site op ''VERGEET MIJ. dan is die site goed te lezen.
 • Foto

  Mijn kleindochtertje, hier
  6 a 7 maandjes oud

  Foto
  DIERVOEDERERS
 • Interesant ff lezen !
 • Voedsel allergie Honden/Kattten
 • Giftig voor hond/kat ??...
 • Farmfood (zonder......)
 • In een woord ''gezonder kan het niet'' SUPER !!
 • Informatie van de Koe..
 • Goed zo !!
 • ''Forum'' weet je iets niet ? daar is het Forum toch voor ?.
 • Ook deze site even goed doornemen !!..
 • Foto

   Ben als zonnetje geboren
  om jou te bekoren
   wil je warmte geven
  je hele leven
  *
  wil het soms niet lukken ?
  kijk dan omhoog 
  dan maak ik je tranen
  met mijn warmte droog
  *
              

  geen text 
  geen text g

    

  Foto
  FORUM - KATTEN/POEZEN
 • Welles&weetjesoverkatten.
 • Kattenrassen.
 • Voor & nadelen voeding
 • leuk interesant !
 • Foto

   

  Welkom op mijn blog..........
  Foto
  Ditjes & Datjes
 • Oma's huismiddeltjes ( NIEUW )
 • Foto

  Ooh jè wacht ff hè !!

  Foto

  Hmm..hi..

  Ook wel eens de moeitne waard !..
 • kookikofkookjij..hi.
 • Knoflook onmisbaar !! .... Zeer interesant om toch even te lezen,,,
 • GEEN TEXT
  GEEN TEXT
   GEEN TEXT
  Foto
  Startpagina !
  Foto

  stil maar..

  Foto

  Ben ik lenig hè

  Foto

  mijn eigen kleine schatje
  Sacha
  * is het geen snoepie ?

  Foto
  Geef ze een kans !!
 • Dierenopvang
 • Shanay...
 • slecht nieuws voor ?...
 • Zomaar een dag uit .....
 • Foto

   *stulpje van
   Rakker
  Romy
  Sacha
  Moppy
  en
  Mezelf natuurlijk

  Foto

  Onze Mop

  Foto

  Rakker


                
                Zo snoezig
        'pasgeboren fretjes
   

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  ontspannend
  blog.seniorennet.be/ontspan
  Foto

  Kleine Naomi hier lekker aan
   het plakken en knippen

  Wat te doen !!
 • Uitvallen en dan ?...
 • Fietsen met .....
 • Foto
  Mijn favoriet
 • Verkoop Carnibest enz...
 • Ra-Mi..Versvlees ea produkten te Enter
 • Zeer belangrijkr tips....
 • Weetjes over 'Stokvis..
 • Een echte openbaring als je om je dier/ren geeft...
 • Foto

  Hm heerlijk ze geniet er
  met volle teugen van

  Foto

  Hier mijn eigen bandietjes
  maar ze zijn niet zo erg in voor een foto'tje

  Foto

   

  ff licht aan

  22-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja hoor .. ..


  Ja hoor we zijn er nog !!.


  17-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De uitslag..
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


   

  Het in trieste verhaal om trend Anouk mijn Franse Buldog je,

  Anouk ? tja hoe omschrijf ik Anouk 'Anouk is een ontzettend lief goedaardig vrouwtje met een warm zacht en lief karakter 'kortom als je haar aankijkt moet je wel van haar houden of je dat nou wil of niet dat gaat gewoon vanzelf, als je naar haar kijkt ben je meteen verkocht.

  T 'was zaterdag bijna 10 uur  we Stonden op en samen met de hondjes liep ik de kamer in om zoals gewoonlijk de hondjes lekker te knuffelen na het slapen dan zijn we allemaal weer blij.
  Schrok me gelijk een ongeluk want Anouk had een enorme dikke zwelling aan haar rechter kaak/hals lijn 'jeetje dan weet je niet wat je ziet hoor.
  Heb meteen de dienst doende Dierenarts gebeld want het was zaterdag en kon meteen die middag komen.
  De Dierenarts dacht eventueel aan een bot splinter die een eventuele ontsteking teweeg had gebracht in de loop der tijd maar ik wist dat dat niet zo kon zijn want meestal krijgen ze een bot uit de dierenwinkel,  t 'was ook geen splinter van een stuk hout o.i.d want die liggen bewust niet in mijn tuin, want zou er wel een stuk hout liggen tja dan vraag je er zelf om dus niet zo verstandig Nee, althans mijn hondjes kauwen ze kapot en dat weet ik...met alle gevolgen van dien.
  Maar goed Anoukje kreeg van de DA een spuit plus antibiotica en moest na het weekend meteen naar mijn dierenarts, zo gezegd zo gedaan uiteraard.
  Meestal als 1 van mijn 4 honden iets heeft dan wacht ik niet eerst een week om te kijken of die zwelling weer zal slinken.
  Ze hebben allerlei tests gedaan en er werden cellen genomen uit de aan gedane zwellingen  dat is trouwens een naar gezicht ' ze prikken de naald in de zwellingen en door de naald alle kanten op te bewegen kunnen ze cellen op zuigen, hebben ook meteen röntgenfoto's en echo's gemaakt.

  De zenuwen kriebelde door mijn lijf en bedacht zelf al van ‘nee oho nee het is niet goed met mijn Anouk je, tja en nou dan ? ‘nou is het wachten ‘wachten op de uitslag !!..

  Wachten duurt een eeuwigheid in dit geval hoor.

  Tja wat kun je doen je zult toch moeten wachten en heb er het beste van gemaakt maar was dagen totaal niet met mijn gedachten bij de les...liep alleen maar ‘’wat als Anouk nou‘’wat nou als Anouk ze is pas 6 ‘moest er niet aan denken om haar nu al te moeten missen 'tranen nog eens tranen kon ze niet meer verstoppen maar wou ze ook niet meer verstoppen want het ging toch om mijn dierbare meisje..

  De bewuste dag 'liep lekker te wandelen met Romy en Anouk het was heerlijk zonnig weer '' tot dat de telefoon ging ‘ ooh helpDe Dierenarts ....... ‘Goedemiddag mevrouw komt het u wel uit dat ik u bel want ik heb helaas geen goed bericht voor u....... k 'was er stil van kon gewoon niks meer zeggen op dat moment stond als genageld..... de uitslag waar ik zo voor vreesde werd werkelijkheid.....Uw hond heeft Lymfklier kanker......t 'was als een donderslag bij heldere hemel ..mijn god nee niet mijn lieve schat !!..

  Heb dagen lopen denken denken en nog eens denken wat te kunnen doen voor mijn knorri...zo noemde ik haar vaak haar troetel naampje.
  Hoe haar nog te kunnen helpen ' heb natuurlijk overleg gepleegt en

  Ik had 3 opties

  ; Niets doen
  ; Prednison
  ; Chemo

  Uiteindelijk heb ik voor de Chemo gekozen na lang lang beraad omdat het tegenwoordig niet meer zo hoeft te zijn dat een dier doodziek word van de Chemo kuren.
  Ze kunnen wel eens misselijk worden natuurlijk maar dat komt ook weer goed, er is uiteindelijk wel een medicijn voor als het moet.  Wat mijn kleine vrouwtje Anouk betreft.. ben inmiddels 4 x naar Haaksbergen geweest met haar en ze hebben de eerste 2 weken achter elkaar Enzymen in gespoten bij haar ‘waar van de eerste week de Tumoren erg mooi slonken onder haar kaaklijn/hals dat ook erg goed te zien en te voelen was.
  Was al helemaal gelukkig langzamerhand  voelde ik ze bijna niet meer.

  Week 2 ) slonken ze helemaal niet en werden zelfs groter/dikker waardoor ze de neiging kreeg tot braken  om dat het tegen haar strotten hoofd aan drukte ‘’uiteindelijk braakte ze gelukkig niet maar de neiging bleef ... zo sneu.

  Week 3 ) hebben ze haar een chemo kuur gegeven  ‘ach gossie toch ze liet ook alles toe al dat geprik tot 6 keer toe in haar pootjes want ze heeft ook z’n taaie huid maar uiteindelijk lukte het gelukkig toch  ‘’daar naast kreeg ze nog het medicijn Prednison 1 x daags 2 1/2 tablet per dag.
  Heerlijk lekker weer naar huis waar ze uit kan rusten.

  Alleen de volgende dagen was ze aan een stuk door niet goed te pas ‘zeker tot 3 dagen na de Chemo heeft ze tot aan zaterdag middag erg weinig gegeten.

  Ik probeerde wel steeds om de 1 a 2 uur een eetlepel Carnibest/diabetes naar binnen te krijgen door middel van steeds een paar plukjes van de lepel af te plukken maar er kwam te weinig naar binnen al die dagen.
  Ze wou wel eten maar als ze boven haar etensbak stond kreeg ze niets naar binnen 'de geur van het vlees deed haar geen goed en werd er misselijk van.

  Heb toen holistie's voer gekocht en daar wou ze uiteindelijk beetje bij beetje wat van eten gelukkig .....Zaterdagmiddag begon ze uiteindelijk weer steeds beter te eten ‘zelfs haar eigen Carnibest/diabetes die ik speciaal voor haar had gekocht om dat ze ziek is ‘ daar zit geen rijst in begon ze weer te eten beetje bij beetje.

  Rijst is tenslotte een (koolhydraat) en een (koolhydraat) is weer voer voor de Tumoren de Lymfklierkanker, alleen in Carnibest/Diabetes zit geen rijst maar verder zit er alles in dus het is ook goed te eten voor een hond/kat/fret die geen diabetes heeft ‘hè heerlijk dank god op de blote knieën dat ze weer lekker eet.

  Week 4 ) ze zou een Chemo kuur krijgen maar dat ging niet door om dat ze koorts had en haar bloedwaarde was niet goed ‘te veel witte bloedlichaampjes .. dat betekend weer een week over slaan .. maar dat is niet zo erg.

  Als ze haar wel een Chemo kuur hadden gegeven dan zouden de bloedwaardes nog veel meer naar beneden zijn gekelderd en dat moesten we juist niet hebben ..Nee.

  Dus gewoon weer door gaan met de Prednison en kan het bloed zich deze week lekker herstellen ‘’ze eet ook weer voor 100 % goed want ze was echt afgevallen dachten we allemaal en dat moesten we liever niet hebben..want dan kan ze het lichamelijk niet meer aan...maar ze was gelukkig een onsje aan gekomen ...hoera !!...ja met alle kleine beetjes voor uit gang ben je heel voorzichtig dol blij.

  Week 5 ) We zijn weer een weekje verder het bloed van Anouk heeft zich weer kunnen herstellen is weer oké en zo ook de bloed waarde.

  Weer tijd voor een chemo aldus de Dierenarts te Haaksbergen .. de spulletjes werden gepakt het schort/de handschoenen aan en het infuusje voor Anoukje.

  Het tuutje ‘’zo noem ik het wat in het pootje in de ader van Anouk word gezet om daar de Chemo in  te brengen en het via een infuusje door te laten spoelen.

  Alleen de huid van Anouk is ontzettend dik en stug waardoor de eerste keer heel moeilijk was om het in te ader te plaatsen ‘het in te brengen mislukte ..want het lekte en dat is niet de bedoeling van het geheel. ‘dus tuutje er weer uit ‘’verbandje er om en klaar.

  Poging 2 dan nu aan het linker voor pootje tja en om een lang verhaal kort te maken mislukte dat helaas ook, de Dierenarts vond het heel vervelend voor ons en Anouk maar je kunt niet nog weer een gaatje prikken ‘nee de beide gaatjes in de voor pootjes moesten eerst weer dicht gaan, als het gaat lekken kun je geen chemo toe voegen want dan krijgt Anouk een enorme brandplek op haar pootjes door de vloeistof.

  De Dierenarts vond het erg vervelend voor ons '' ik zei '' tja het kan een keertje onverhoopt gebeuren en zo iets doe je nooit bewust.
  Heerlijk Anouk heeft even een paar dagen rust voor haar ook fijn met in ons achterhoofd weer een nieuwe afspraak maandag de 4 e juli.

  Helaas het was vandaag vrijdag maar vanaf woensdag werd Anouk al ziek ze moest steeds braken kreeg koorts 39'4 kreeg diarree en had erg veel slijm in haar keel.
  Heb Haaksbergen gebeld we moesten meteen komen 'bleek dat haar keeltje van binnen was op gezet door de Tumoren die weer wat waren gegroeid.
  Ze heeft Antibiotica gekregen en de Prednison werd verhoogd naar 2 1/2 tablet omdat dat de laatste keer verlaagd was naar 1 1/2 tablet maar daar deed ze het niet helemaal niet goed op..ze was traag enz. enz.
  Voor dat we naar huis gingen die Vrijdag vroeg ik natuurlijk wel of ze uiteindelijk Maandag nog wel terug moest komen voor de Chemo kuur.
  Ja kom maar maar alleen als ze geen koorts meer heeft, die maandag naar Haaksbergen zag ik het niet meer zo zitten voor haar 'ze moest te veel door staan 'ze moest te hard vechten mijn trouwe lieve trotse meisje.
  En om zo te moeten door dobberen 'Nee ik vond het voor haar niet meer kunnen .. ze deed zo haar best ..
  Heb die Maandag uiteindelijk met de Dierenarts  gesproken over hoe Anouk er nou werkelijk aan toe was ' want wil voor haar geen lijdens weg  dat is wat ik meteen heb gezegd toen ze Lymfklier kanker kreeg .. voor Anouk geen lijdensweg.


                            De Dierenarts ging het helaas van Anouk verliezen


                                                        Mijn kleine lieverd

                                                                  Anouk      

                                                         Ruste in vrede

    


                                                                  
   

                                         

  26-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onderstaande 2e foto naar  beneden is mijn Romy op schoot bij mijn moeder

   foto links is spikey ,,

   hieronder is ook Spikey die net terug is van een lekkere trimbeurt.

  Onze bandiet !!


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'TJE ?
  ..
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier zijn we weer een keer....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  De tijd is verstreken voor dat je het weet we zitten al weer volop in de herfst wat ik trouwens wel heel gezellig vind eerlijk gezegd lekker vroeg donker heerlijk.
  Met de hondjes gaat het goed met af en toe een ruzietje daar gelaten aangezien Romy ook wat ouder word 'wat kriegelijker 'kan niet meer zo veel verdragen.
  Zelfs op haar leeftijd bijna 13 is ze nog steeds behoorlijk dominant  'eigenlijk een beetje te dominant.
  Voor haar leeftijd is ze ontzettend kwiek al zeg ik het zelf want ze kan rennen als een kiviet.
   
  Nou neem dan Moppie van bijna 11....ik zeg wel eens tegen haar ''nou volgens mij word je wel 20 want het is gewoon te gek zo snel en kwiek zei ook is, 
  Ze rent nog voor de schootmobiel uit gewoon te gek....maar ben er wel erg blij mee hoor.
  Tja de voeding doet het hem ook he helemaal geweldig hoor.

  En dan Anouk prachtige Franse buldog vrouwtje met een hele mooie vacht goed gespierd zoals het hoort.
  Als ik met haar wandel zijn er vaak mensen die echt stilstaan en zeggen dan ''goh wat is dat een ontzettende mooie hond....of.... mijn dochter heeft er ook 2 maar die zien er heel anders uit.
  Het liefste zou ik gezegd hebben ....Ja de voeding doet  heel veel en verzorging  he wanneer het nodig is en dat zie je vanzelf.
  Maar ja dat zeg ik dan niet maar de volgen de keer zeg ik het toch wel  want er zijn heel veel mensen die CARNIBEST VLEESVOEDING niet kennen of niet weten dat het bestaat.
  zal hier even een link plaatsen voor die gene die het toch belangrijk genoeg vinden

  Bij onderstaand adres kunt u  informatie in winnen evetueel

  Ra-Mi Natuurlijke Diervoeding
  t.a.v. Maud Gerrits
  Goorseweg 17
  7468 SH Enter

  MOBIEL 06-48786141
  MAIL info@ra-mi.nl    .

  Spikey  Yorkshire terièr ook een heel mooi hondje met een goeie vacht die ik elke 3 a 4 maanden laat trimmen die ziet er ook mooi uit hoe vaak hoor ik dat wel niet op straat.
  En het is altijd fijn als je hondjes  lekker in hun vel zitten toch ?? 

  05-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie foto Spikey...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Gisteren naar de Dierenarts geweest voor de oortjes van spikey  te zalven ivm iritatie.
  Heeft hij in de zomer wel vaker ook z'n oogjes tranen dan vaak het is een soort van.
  De dierenarts assistente vond het een ontzettend lief diertje geworden ten op zichte van 3 jaar geleden ''lief ontzettend lief is hij geworden zei ze  'leuk hoor en ik weer trots natuurlijk hi
  .
  3 jaar geleden was hij niet te bereiken moeilijk te bereiken ivm z'n enorme agressie uit angst voor mensen  'de straat en straat geluiden.
  Het was een lang moeizaam proces een moeilijke lange weg te gaan en aldoende in de loop der tijd zag ik dat hij zelfs steeds vaker bij me in de buurt kwam bv 'om me heen liep 'langs me heen liep 'weer weg kroop  'dicht bij me staan.
  Hij moest me tenslotte eerst leren vertrouwen zo doende kon ik hem beetje bij beetje steeds een beetje meer aanraken en andersom ook.  'liefde  'warmte  'geduld  'met na druk op geduld wat geduld al niet kan doen ' hij is totaal veranderd heerlijk hij vertrouwd me compleet en hij is uit eindelijk op z'n plek waar hij veel liefde en aandacht krijgt ook van z'n twee maatjes Romy met de leeftijd van 12 Kruising kooikertje en Moppy met de leeftijd van 10 een Jackrusseltje mijn moppetrommeltje.
  Alleen is hij nog steeds angstig voor alle geluiden om hem heen en vreemde mensen vertrouwd hij ook nog niet zo.
    
  Waar ik sta of zit daar is hij ook te vinden hahahahahahahah leuk hoor '
  Heb op de terug weg naar de Dierenarts nog even een paar leuke foto's gemaakt van mijn zonnestraaltje en doe hem er even bij natuurlijk hè kan er niet genoeg naar kijken.
  Al hoewel een foto maken  niet mee valt want hij blijft tegen me aan zitten ook al ga  ik iets op zei gaat hij ook op zei als hij maar tegen me aan mag zitten ''zo voelt hij zich veilig en vertrouwd.

  Als ik eet zit hij op schoot  'als ik typ zit hij op schoot 'als ik loop gaat hij of in de bench liggen of zit 'voor  'naast of 'achter me en als ik ergens ga zitten komt hij gelijk weer uit de bensch en   ''ja je raad het al    ''óp schoot !!
  Als Spikey zo gelukkig is doe ik het er voor ' ieder hondje is gelukkig op z'n eigen manier  ''elk hondje is uniek.

  Ach kijk maar even mee dan ahahahahhahhaha !!


  03-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De drie muitertjes...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Leuke foto van de drie musketiers.....


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleine Mop
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier nog een leuke foto van mijn Mops...


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuke foto's van moppie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoal ik al zei heerlijk in het zonnetje lekker in het warme zand daar geniet ze van.

  30-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuke foto hoor....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Allemaal in de hobbelkar hardstikke leuk.....

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een allerlaatste foto....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit was echt de allerlaatste foto die ik vorig jaar Mei nog heb kunnen maken van mijn lieve lieve Sachsa.
  Lag toen die week dat het met Sascha zelf ook slechter ging zelf ook in bed ivm een oor operatie waardoor mijn evenwicht in de war was dus lag meer in bed dan dat ik op was.
  Die schat Sascha kwam steeds naar me  kijken terwijl ze zelf ook zo ziek was ivm Epileptische aanvallen heel kort op elkaar kwamen.
  Zoals je op de site heb kunnen lezen is Sacha vorig jaar Mei overleden op de leeftijd van 14 1/2 jaar.

    Mis mijn kleine vrouwtje vreselijk.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OOK LEUKE FOTO
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Tja en Mop mag ook niet ontbreken natuurlijk
          Onze kleine Mop.

  Prachtig lief aanhankelijk diertje 
    Pittig
  vind het heerlijk in de tuin en geniet er lekker van vooral als het zonnetje lekker schijnt
  Prachtig vrouwtje


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar een mooie foto.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier mijn kleine manneke die als hij wil heel mooi kan poseren voor een foto.
  Maar alleen als hij niet wil dan wil hij het ook echt niet hoor en hoe gek het ook is schiet ik altijd in de lach als je dan ziet hoe eigenwijs en af keurend hij er bij kijkt nou is dat is niet te filmen.

  Maar ja als hij  niet wil dan hoeft het ook niet  probeer het de volgende keer gewoon weer op nieuw als ik zie dat hij wel weer wat meer ontspannen is want daar berijk je veel meer mee.


  11-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hmmmmmmm.......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


   Ja ja zo ontdek je steeds weer iets nieuws aan gezien mijn hondjes nog al verwende poepertjes zijn ( zelf gedaan hoor ) dus mag niet klagen en klaag ook niet want ze zijn mijn lust en mijn leven hahahahahah t'zijn ontzettende lieve ondeugende schatten.

  Ja hoor zo is het wel genoeg want je kunt ook door draven zo als ik hè !!

  Nee dit keer en soms doe ik dat wel vaker koop ik bij de dierenzaak voor ieder een knaag bot ook nog eens goed voor de tandjes.
  Maar  wanneer ik ieder een bot geef laten ze het eerst een paar dagen liggen om dat het nog te nieuw ruikt en ieder verdedigd wel zijn eigen bot natuurlijk met soms alle gevolgen van dien want krijg 2 van de drie niet meer van hun plaats af.
  Het is wel eens goed natuurlijk om de tandjes al knagend  een beetje te reinigen want hun voedsel is ook zacht ( Versvlees van Carnibest wat overigens erg goed voedsel is ) dus voor de tandjes is het knagen een leuke natuurlijke bezigheid maar tevens gezonde bij komstigheid.

  Alleen dat ze het eerst dagen laten liggen daar heb ik een foefje op verzonnen.
  Doe de  botten in een hoge pot giet er gekookt water over en laat het z'n 5 minuutjes staan  NIET  langer anders valt het bot uit elkaar.
  Haal ze uit de pot en giet er koud stromend water overheen zodat ze meteen ook weer afgekoeld zijn anders zouden ze hun kleine bekkie verbranden.
  Nou je hebt ze nog nooit zo lekker zien knagen echt een lust om naar te kijken heerlijk.
  Gekookt water haalt vanzelf de geur en smaak weer naar boven en dat was mijn bedoeling.
   

  05-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2010 een nieuw begin...
  Wil iedereen een goed gezond diervriendelijk nieuwjaar wensen
  Je diertje is altijd afhankelijk van jou vergeet dat niet !!
  Met Voeding Water Liefde en wat beweging
   kom je al een heel eind

  Gelukkig nieuwjaar

  2010
  16-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.en wie hebben we hier >>>J
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Jaaaaaaaaa hier hebben we onze Anoukje 'ze is zeker z'n 4 maandenjes bij me in huis geweest.
  Een ontzettend lief en goed aardig diertje ze is 3 jaar dus in de bloei van haar leven ook lekker aanhalig en knuffelen vonden we het fijnst.
  Ze was soms ook erg druk  maar wat wil je als je je lekker voelt en nog lekker jong bent.

  Alleen er was wel een probleem mijn hondjes konden en wilde haar niet accepteren jammer genoeg  zaten samen niet op èèn lijn omdat ze  toch wel jalours waren en al de leeftijd hebben van 12 - 10 - en 9 jaar. 
  t'Botste op het laatst te vèèl en te vaak met z'n allen om bij elkaar te kunnen blijven.....  Ja 
  Jammer !!...
  Alleen met Spikey en Anouk ging het wel goed en leuk tja zo kan het lopen he
  Noekje (haar koosnaampje) is nu lekker weer thuis waar ze alle liefde en aandacht krijgt die ze zeker verdient...heerlijk !!

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto 4....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Kon het even niet laten hoor 'gewoon nog even een foto'tje er bij !!

  Zo koddig Spikey met zijn kleine mopsneusje

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto3......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Zo gaan we altijd naar mijn moeder
  Spike weet het precies hoor, hij staat nog eerder in de gang dan ik en het lijkt er op dat hij het ook nog eerder weet dan ik 'zou ik bijna zeggen.
   En zijn we dan bij mijn moeder dan staat ie al precies waar de pensstaafjes liggen met een scheef vragend koppie van ''ja komt er nog wat van ??...


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto 2....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze is ook erg leuk..

  Ooh daar komt ons lekkere koekje aan ( de buurvrouw dus) hahahahahhaha

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuke foto....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Zal Binnenkort weer de draad op nemen op mijn blog 'had even een stop in gezet.

  Hier weer een paar leuke foto's van mijn kleine muisjes (troetelnaampje)
  Heb hier zo gelachen ''Spikey en de rest krijgen altijd een lekker hondenkoekje of id, hahahahahahahah hij was hier letterlijk en figuurlijk aan het gluren naar de buren hahahahahahahah.


  18-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's
  .
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn hobbelkontjes..
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier nog èèn keertje mijn hobbelkontjes samen..

  Ach mijn kleine sascha toch 14/12 jaartjes kon op een gegeven moment niet meer zo goed lopen vanwege haar leeftijd maar vooral door haar ziekte niet mijn kleine meisje.
  Je kon zien dat ze alles in de strijd gooide om toch noch te lopen maar zo sneu als je dan zag dat ze haar beentjes niet meer kon dragen.
  Ze keek me dan steeds aan zo van 'ik kan het nog wel een beetje hoor dan gingen haar schoudertjes naar achteren haar koppie naar beneden en wou nog zò graag.
  Na bijna 3 stappen viel haar ene pootje steeds weer over het andere pootje en tja viel dan weer..dan zei ik kom maar schatje vrouwtje doet jou helpen hoor schat kom maar gouw''en droeg haar dan naar huis 'de tranen liepen dan over mijn wangen en knuffelde  kuste haar lieve kleine koppie.

  Al doende heb eens nagedacht en gekeken op internet/marktplaats en besloot een hobbelkar voor haar te kopen.
  Een vachtje kon natuurlijk ook niet ontbreken want ze moesten wel lekker zitten uiteraard
  Zodat ze toch nog lekker samen met haar huisgenootjes Romy.Moppy.Spikey mee kon als we lekker gingen wandelen.
  Okè dacht Spikey ik wil natuurlijk wel bij mijn liefste vriendinnetje zijn dan hoef ik ook lekker niet te lopen.
  Hahahahahahahah t' was altijd z'n mooi en lief  zoals ze in de hobbelkar zaten met zn tweetjes.

  We missen ons kleine meisje nog hèèl erg !!..


  15-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt !!..


  Bedankt ...

  Bedankt, dat ik bij jou mocht zijn...

  Bedankt, mijn leven was bij jou reuze fijn !!

  B
  edankt, voor alle liefde die ik kreeg...
  tot de tijd dat ik voor altijd zweeg.

  B
  edankt, voor mijn prinsessentijd
  mijn liefde raak je echt nooit kwijt !!

  En...Bedankt, heb nooit spijt
  het was gewoon mijn tijd

  Zal altijd bij je zijn...echt altijd

  Bedankt

  likje over je wang... 

  Sascha

  Geschreven door een lieve vriendin
  Mavourneen Wijngaarden


  24-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Sascha...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In Memory

  Mijn Sascha

  14 - 02 - 1995  /  16 - 05 - 2009

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Memory....1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   

   

  In Memory


  Mijn lieve vrouwtje

  Jouw goed - en zacht aardigheid sierde je op alle fronten
  Jouw liefde het vertrouwen dat jij me gaf maakte me gelukkig ''zo trots'' en blij
  Gek scherend zei ik wel eens tegen je 'lieve schat je bent veel te lief
  'en begon je weer te dartelen van blijdschap zoals je was


  'Lieverd je was voor mij het mooiste uit mijn leven 'mijn kleine prinses'
  Het leven heeft ons bij elkaar gebracht en heel goed gedaan
   je bloeide op als de mooiste roos.

  In de kortstondige tijd dat het in eens heel slecht met je ging en ik met je sprak over eigenlijk ons mooie leventje samen wist je toch stilletjes zachtjes mijn tranen weg te nemen van mijn gezicht.

  Je wist het schatje het ging niet meer hè

  Mijn lieve trotse meisje
  Met jou in mijn armen jou kleine koppie rustend op mijn schouder fluisterde ik zachtjes jou naam dat ik met je mee ging ''zo veel van je hou


  Vredig in diepe rust ben je zachtjes in geslapen

  Lieve lieve Sascha
  Vrouwtje heeft je toch
  ''zo lief

  Heel veel liefs knuffels van jouw kleine Romy Moppie Spikey Anouk en Chicci

  Jou gemis word voor ons allen nog een zware dobber kleine muis


  SASCHA

  14 - 02 - 1995 / 16 - 05 - 2009

  Bijlagen:
  Foto's-0001-In Memory.jpg (126.6 KB)   


  04-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adres Berkenteer -olie -Creme....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Even heel belangrijk. !!

  De Berkenteer olie die ik op de site heb beschreven is niet meer te bestellen via A.P.O te Rotterdam.
  Het is nog wel te bestellen via de site ;

  http://www.dieren-ehbo.nl/    


  Waar onder ook de Berkenteer - zalf/Creme te verkrijgen is, heb zo juist 3 tubes besteld.


  [ ''ALLEEN HET MERK BEAFHAR  IS DE ORIGINELE''  ]


  Het leuke is namelijk dat ik het al jaren voor de hondjes gebruik maar het fijne is namelijk dat ik het nu ook gebruik voor de door lig plekken die mijn moeder zo plagen.
  De zalfjes en medicijnen die mijn moeder van de huis arts kreeg hadden allemaal geen baat.
  Toen hebben we de Wond arts in het Ziekenhuis bezocht en heb het voor gesteld,
  Nou hij was er echt voor te porren om het maar even zo te zeggen.
  En raad eens wat na 5 dagen ziet de wond er voor het eerst weer zo goed en mooi uit....wat geen ander zalfje en Cremmetje voor elkaar kreeg maanden en maanden achter elkaar had mijn moeder er z'n last van.
  En nu ''geweldig geweldig gewoon'' het is een echte aanrader ....zelfs de verpleegsters hebben het adres gevraagd voor haar hondje .....ze zei er achter aan .....maar ook voor mijn moeder.....ze stak het bij zich en was helemaal gelukkig ..geweldig toch ?
  Tja het is een echt natuur product he gebruik het al jaren en jaren voor mij hondjes 4 stuks en voor honden om me heen die een vieze ontstekende wond hebben of een bijt of schaafwond O.I.D ENZ of bv tussenteen ontsteking ; het is tegen jeuk bv tegen erg jeukende exeem tegen branderigheid het is zeer zeer ontsmettend ....en het stinkt, maar dat mag de pret niet drukken hahahahahahah.
  Het is zelfs voldoende om het 1 x daags op of in te smeren en het doet geen pijn en na een aantal dagen ziet de aan gedane plek er al heel anders uit en je diertje heeft er geen last meer van.
  Het is trouwens te gebruiken voor je hondje/je kat/ enz en voor de duurte hoef je het echt niet te laten....Berkenteer - olie       5,95 euro
                                   Berkenteer - Creme  5,15 euro

  Berkenteer-olie of Creme 

  http://www.dieren-ehbo.nl/    30-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn zonnetjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Zie mijn zonnetjes eens stralen !!....
  Ze kunnen met z'n beidjes ook zo
  goed met elkaar over weg...
  Gaan we sávonds slapen dan liggen ze
   altijd of naast en anders wel op elkaar
  te snurken.

           Zou er uren naar willen kijken
  Maar ja slapen lijkt me ook wel een goed plan


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.postbode 2 ...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier heeft ie dus duidelijk de post gesorteerd.
  is echt lachen hoor en zo leuk als je ziet hoe druk hijer mee is .

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De postbode ??...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja ja tegenwoordig heb ik een nieuwe postbode die even de post voor me sorteerd....
  Als Spikey de post hoort binnen vallen dan komt ie mij op halen en dan lopen we samen naar de deur en dan gaat ie tekeer...zo van ''de post is er hoor''
  elke dag op nieuw zo leuk....

  20-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als het zonnetje straalt..
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  .Als het zonnetje straald is alles zo lekker fris vrolijk en lekker warm buiten wat ook te merken is aan Romy Sacha en kleine Spikey die dat ook zo heerlijk vinden,,kleine mopsie ontbreekt hier even op de foto.
  Als het warm is dan zijn het allemaal van die kleine dartel konten hahahahahah zo leuk,,,zelfs mijn kleine Oma'tje{Sassi mijn kleine Maltezer meisje}voelt zich dan een ietipieti beter wat mij dan ook weer goed doet..gossie heb echt met haar te doen...


  17-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ff bij de buuf...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier bij mijn buufie achter het huis waar ze trouwens ook al jaren zijn ingebugerd.
  Hoe ze het ook doen ze krijgen het gewoon ook altijd voor elkaar ..dus altijd is er wel een lekker snoepje  (pens staafje) die ze dan weer naar binnen werken hahahahahah.

  Leuk hoor


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ja ja het houd niet op he...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier zijn ze dan weer mijn manneke met zijn dametjes....
  Het is vaak echt lachen hoor hij kan zo gek doen tja dan moet je wel lachen of je nou wel wil of niet wil..

  Die kleine ondeugd.


  26-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ja nog een keertje.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier kleine Spikey nog een keer hij wou net lekker gaan kluiven maar keek nog even mooi in de kamera...dank je wel Spikey.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog wat foto's
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  leuk he onze elegante Romie ja ze weet ook wel dat ze mooi is hoor en dat is zo leuk aan haar hahahahahahah.
  De bank is haar uitkijk waar ze alles mooi kan overzien..en natuurlijk maakt de rest er ook gebruik van.


  22-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lieve foto..
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals ik al zei hier moet ik het maar mee doen
   
  ''oke dan !!

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja liever kan...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Tja is dat nou liefdevol of is dat liefdevol ..

                 PRACHTIG


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lieve foto..
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier mijn kleine lieve wijsneusje Moppie/Moppel noemen we haar ook wel hahahahahhhahah.
  Ze is gek op warmte dus gaat ze dagelijks lekker in mijn bed liggen snorkelen.
  Zo doende is het best wel moeilijk om van haar een foto te maken want dat vind ze namelijks niks.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kijk maar even....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier hebben we Sassi en Romie nog een keertje echte zonne aanbidsters.


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tja hier nog eentje
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nou hier nog een leuke uit de tuin even van af de andere kant gezien en het opperhoofd is gaan zitten denk dat het haar te warm is.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja het blijft gewoon snoezig
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier dan eens mijn viertal bij elkaar lekker in het zonnetje waar ze altijd zo lekker van genieten met zn allen.
  Tja dan kan ik het weer eens niet laten om een foto'tje te maken van ze..'leuk he


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuk he.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Heerlijk een lekkere frisse neus halen ...heeeeeeeerlijk.
  En ze hebben zo genoten alleen heb sacha wel een heel stuk gedragen want ze was erg moe...maar daar kom ik later nog een keer op terug..


  18-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze ROMY...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   HIer  onze grootste dame  ''Romie  11 jaartjes een onwijs lief aanhankelijk diertje die toch ook echt de roedel lijdster is op alle fronten en daar wijkt ze niet van af uiteraard.
  Als ik of wie dan ook een hondje wil knuffelen dan is het toch wel zo dat ze wel heel erg graag eerst geknuffeld wil worden .....wel leuk hoor....maar soms is ze nou net iets te bijdehand hahahahah.


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn lieve vrouwtje...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn lieve vrouwtje ''Sacha hier 14 jaar'' een enorm mee gaand begripvol liefdevol diertje.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heerljk naar dromenl....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een heerlijke avond wandeldeling gemaakt en nu gouw naar dromen land.


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's
  Klik altijd even 1 of 2 keer met je muisklik op een foto om de foto te vergroten.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto1 van Spikey
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier mijn ontzettende lieve troetel/knuffel diertje ''Spikey
  een ontzetten aanhankelijk/ondeugend diertje 8 jaartjes oud 
   al zou je het niet zeggen.


  11-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.''Binnenkort weer leuke foto's
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hoi hoi binnenkort weer wat leuke foto's van mijn viervoetertjes op mijn blog
  Hier is er vast een..onze Moppel/Moppie natuurlijk

  Heb intussen ook geleerd hoe ik grote foto's kon maken met mijn mobieltje 
  ja ja aldoende leert men hahahahahahah.


  12-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze deugniet 2
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Spikey nog een keer alleen hier zit ie nog in de wasbak zodat ik op gelijke hoogte met hem ben is makkelijker te behandelen ja ja die kleine muis.
  Foto's zijn iets minder duidelijk aangezien ze met een mobieltje zijn gemaakt.


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze deugniet
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onze deugniet dus zoals ik al zei maar wat een liefdevol aanhankelijk hondje.
  Had hier net zn oogjes gezalfd aangezien hij last heeft van bindvlies ontsteking
  al een aantal weekjes..


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze deugniet
  .

  11-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leerzame site !!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

                 
  leuke interessante site die ik zo juist zelf even heb bekeken voor ieder wat wils en zeer zeker de moeite waard voor je diertje.                http://www.devrolijkeviervoeters.org/wetenswaardigheden3.htm


                                  knuffel's en groetjes van Sassi en Spikey


  11-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het proberen waard....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Hier even een kleine tip voor de hondjes met bv tussenteen onsteking o.i.d.

  Het is namelijk erg lastig om tussen de teentjes te komen van bv je hond of kat aangezien dat zeer gevoelige plekjes zijn voor uw diertje.
  De tussenteen ontsteking is namelijk niet zo heel moeilijk te ontdekken aangezien je ( hond/kat ) bijna voortdurend tussen de teentjes/voetjes likken die erg rood kunnen zijn en door de ontsteking erg kunnen branden/jeuken en vuur rood kunnen zijn tussen de teentjes of hun voet zooltje
  Heb pas een goed alternatief gevonden om de plekjes te kunnen behandelen ''namelijk met een Applicator''  die je normaal gesproken gebruikt om oogschaduw op te brengen...ja ja niet lachen voor oogschaduw.
  Aan gezien ze plat/ovaal zijn kun je er goed mee tussen de teentjes komen zonder problemen waardoor je heel makkelijk de Berkenteer olie tussen de teentjes aan kan brengen.
  Heb het eerder met een wattenstaafje geprobeert maar dan moet je de teentjes die toch al pijnlijk zijn te ver uit elkaar spreiden al helemaal bij kleinere hondjes.

  Heb het al een keertje beschreven op mijn blog maar Berkenteer olie is een natuur produkt zonder toevoegingen van allerlei kleurstoffen enz.
  Binnen 2 a 3 dagen is het inderdaad over ''jawel u leest het goed over....
  Ik zou zeggen probeer het eens baat het niet schaden doet het zeer zeker niet.........

  Zo zie dat je nooit te oud bent om te leren 

                         BERKENTEER OLIE IS MIJN NUMMER 1.


  18-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto...5
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ja ja we wandelen er heel wat af.....


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto 4
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ja erg leuk hoor....


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto 6
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Lekker op de bank...

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto3
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  En wie hebben we hier ?..


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto 2
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  mijn andere wijsneusje..


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Mijn kleine schatje...


  14-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spikey
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Kleine Spikey in zn bandieten uurtje

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moppy 3
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier die kleine lieverd
  in diepe rust.
  zo kan ze uren lang slapen

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moppy 2
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja ja zoals als ik het niet dacht ??
  hahahahahahahhahhahh....
  ze vind het prima !!

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze moppy....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier onze kleine mooie Moppy..
  Een heel lief jacrussel vrouwtje
  die heel graag lekker onder mn
  dek bed slaapt
  En ach ik vind het allemaal
  geweldig
  !!....


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sassi en Spike
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier Sacha en Spikey lekker
   aan de wandel waar ze heel
  erg van genieten.
  Na het wandellen zijn ze
  lekker rustig.


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romy....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze Romie...
  heel zacht aardig
  een beetje heel veel van
  aai mij mij maar eerst alsjeblieft.
  hahahahahahahhahhah.


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. SPIKEY....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ons prachtigge Mannetje...
  Ontzettend zachtaardig lief
           trots en de
  lieveling van de buurt....


  01-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hier nog wat leuke foto's
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier een mooie foto van spikey....
  Ach wat leuk hè ?.....


  04-07-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hier vast mijn oudste
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Kleine lieve sacha  !!

  ook deze dame met haar 13/1/2 jaartjes deinst nog niet terug
   
  voor een stoei partijtje met haar vriendje Spikey

  Er komen meer foto's binnen kort....


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn tweede hondje van de 4
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier mijn lieve Romy !!

  Romy is 10 jaartjes oud en
  deze dame is nog heeeeeel
  erg kwiek mag ik wel zeggen


  30-06-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier nog enkele foto's
  Hier Kleine Linda mijn nichtje .........

   Mijn zoon Janwillem met Mijn kleindochtertje Naomi
   in een levens grote houten achtbaan...
  22-06-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie foto's...

  Binnenkort leuke foto's van mijn bengels....de hondjes....!!!!

  Heb mijn pc/tje ingeruild voor een  laptopje..Packard Bell....leuk wel eindelijk niet meer z'n knots van een kast ...lekker handig ook wel....was wel even wennen met dat muis vlakje maar dat went nog al snel.
  Had er in het begin nog wel heel veel ruzie mee om eerlijk te zijn hahahahahha 
  Nu nog even een printer anders komt er niet op mijn site/tje te staan natuurlijk hè...zou heel jammer zijn want mijn site/tje is wel even mijn alles en nog wat /tijd verdrijf ook voor al natuurlijk...en erg leuk om te doen zeker.... Maar ja hoe dan ook...heb leuke fotootjes en binnenkort op de site te zien..(althans ik vind de fotootjes leuk)
  Nou was weer even m'n eerste berichtje na een hele lange tijd...
  Hier nog wel even een of meerder leuke foto's van het dochtertje van mijn broer...z;n lekker poppie ook 'gewoon heerlijk om naar te kijken.

  Hier komen ze dan !!

  13-06-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja ja hier ben ik weer !
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja ja ben even weg geweest maar ben weer op en top !!  24-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een afspraak voor....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn alweer een aantal maanden verder en mijn Maltezer vrouwtje
  Sacha zit nog aan de Lam/rijst van Carnibest i.v.m haar voedsel allergie die een tijd geleden door de Dierenarts is geconstateerd bij haar.
  Voor haar was het wat minder aangezien er voor haar dan toch het een en ander ging veranderen.
  Geen Runder/rijst ligt CB waar ze nou juist zo mooi wat van af viel aangezien ze toch wat te vol was....nou zeg maar rustig 'te dik was.
  Ook geen kip/rijst geen kippe nekjes geen runderpens geen runder hart geen vis enz.
  Geen honde koekje van de buurvrouw geen honde koekje meer van die en die en die en die....dat werd zo '' de andere 3 kregen bv een pensstaafje en sassi een hapje lamsvlees.
  Achteraf is het allemaal best op te lossen het was alleen even wennen voor haar maar eerlijk ge zegt ook voor mij....eigenlijk nog steeds hoor.
  En het is op passen geblazen dat ik of een ander niet iets laat vallen want de geur van bv een pensstaafje of koekje is op dat moment nou net iets lekkerder dan steeds dat hapje lam/rijst zegt sassi.

  We noemen haar ook wel eens Oma'tje hahahah als ze er zo lief aan komt huppelen.... ze word namelijk 16 Februari 13 jaar..ja ja mijn kleine meisje.

  Er zijn nu ook allerlij lam/pens staafjes en lams oren enz om lekker op te knagen en te knabbelen ook van CB.
  En haal geregeld Lamsbotten en ribben met lekker vlees er aan bij de islamitische slager waar ze alle 4 heerlijk van genieten.
  Dat is gewoon een plezier om te zien hoe ze liggen te knagen wat tevens ook erg  goed voor de tanden en kiezen is natuurlijk....maar dat wisten we al....... natuurlijk al.

  Aan gezien de DA geen test heeft gedaan waar sascha nou werkelijk allergie's voor is
  Heb ik een afspraak staan bij  Mevr.Mariètte Kelfkens een Holistische Dierenarts te Nieuw-Balinge die uit kan zoeken hoop ik waar ze nou precies allergie's voor is want dat zou ik erg graag willen weten natuurlijk.
  Als ik er heen ga op 11 februari dan is het de bedoeling dat ik het eten en de medicijnen die sacha krijgt mee neem.
  En dan hoop ik dat ik meer komt te weten hoe het nou helemaal met sacha is.
  De DA hier in Almelo heeft gekeken en gezien dat sassi een rode huid had...heeft me ook gevraagd of ze veel jeuk had en moest krabben maar ze had totaal geen jeuk dus moest niet krabben natuurlijk.
  Maar ja toch was er aanlijding voor allergie..maar ik wil weten welke allegie...dus ga toch even verder zoeken.

  Heb trouwens het adres gekregen van RA-MI 
  http://www.ra-mi.nl/  een bezorg punt van de CB die Mevr was er ook heen geweest en had goede resultaten geboekt voor haar hond 'Gelukkig.
  Zal even het adres er bij doen voor die mensen die ook behoefte hebben om meer te komen te weten over hun makkertje/ hondje.

  In de eerste instantie wist ik niet hoe ik Bij Mevr.Kelfkens moest komen aangezien ik had gehoord dat er geen dieren mee mochten in de Taxi van Valy's.
  En daar zat ik vreselijk mee want ik wou er zo graag heen met Sacha omdat ik wou weten hoe het was met haar zo als ik al schreef.
  Maar daar heb je het al weer  ''je kunt beter toch niet altijd af  gaan op wat je van iemand hoort ook al zal dat echt wel de beste bedoeling zijn geweest van die persoon in kwestie.
  Heb de stoute schoenen maar aangetrokken en heb uiteindelijk toch Valy's gebeld dat ik een probleem had en met mijn hondje naar een dierenarts moest.
  Nou om een lang verhaal kort te maken was dat helemaal geen probleem mits het diertje in een tas of mandje op schoot zat.
  Nou je hebt geen idee hoe blij en op gelucht ik was dat we zonder problemen en stres de reis kunnen maken pfff.

  Valy's is trouwens een Taxi onderneming voor mensen die zelf niet zo goed uit de voeten kunnen.
   en graag verder willen reizen dan alleen in hun eigen stad en steden er om heen zoals bv van Almelo naar Enschede enz.

  Ben blij als het 11 Februari is  'kan haast niet wachten ben zo benieuwd voor Sacha !!


  Mariette Kelfkens

  Holistisch dierenarts

  Meeuwenweg 17

  7938 PR Nieuw-Balinge

  tel. 0528-321647

  e-mail mkelfkens@zonnet.nl
                            Het vervolg op 11 Februari 2008

  Dus op naar Nieuw Diemen.

  Na de rit te hebben gemaakt naar Nieuw Diemen zijn we na een uurtje goed aangekomen.
  Sacha heeft  de hele rit lekker bij mij op schootje gezeten en keek naar de chaufeur als of ze hem al jaren kende 'moesten we nog wel even om lachen natuurlijk want ze kan zo lekker jofel kijken.
  Het was lekker weer het zonnetje scheen en al met al toch een mooie dag al was ik best wel zenuwachtig wat ik over Sassi te horen kreeg vandaag.
  Bij aankomst hebben Sacha en ik nog even lekker gewandeld zodat ik niet het idee heb dat ze nodig moet plassen als we bij de DA binnen zijn want daar word ik zelf zenuwachtig van als ik het gevoel heb ze nodig moet.
  Je kon daar ook lekker wandelen om dat het allemaal nog al af gelegen lag 'echt een boeren gehuchtje..maar erg mooi.
  Na de wandeling werd het tijd om naar binnen te gaan want de afspraak stond om 15:00 uur....dus we waren netjes op tijd.
  Zo gezegd zo gedaan en de kennismaking verliep eigenlijk in het geheel hardstikke leuk aangezien Sassi gewoon zonder aarzelen met me mee naar binnen liep waar ze anders nog al moeite mee heeft mijn kleine vrouwtje.
  Ik had ook voedsel mee genomen om te kunnen testen of dat wel of niet goed voor haar was.
  Zoals Lam/rijst van CB-Kip/rijst van CB/-Natuurvoer van CB...CB staat voor
  Carnibest.
  En vis zoals Zalm-schelvis - en  kruidenmix die ik  1 keer in de week gebruik om de darmpjes te reinigen.

  Toen Sacha een maal op tafel zat vond ze het toch op eens niet meer zo leuk en viel me 2 x in in de armen zo van ''help hou me vast en neem me alsjeblieft mee'' maar het vertrouwen tussen ons was al snel hersteld door haar heel rustig met zachte toon toe te spreken zoals ze van me gewend is als ze zich niet erg op haar gemak voelt waar dan ook.

  Marrièt  ( de dierenarts ) kon met haar/ons aan de gang gaan en vroeg allereerst hoe ik aan haar kwam en wat haar verleden was.
  Nou om een heel lang verhaal maar kort te maken was haar verleden vreselijk ik ken haar van af een heel klein schattig pupje en van af die tijd tot aan haar zevende jaar heeft ze het een en ander moeten mee maken wat ze helemaal niet had moeten mee maken in haar leventje.....als mensen beter hadden na gedacht hadden ze haar dat beter kunnen besparen...maar helaas kun je niets terug draaien.
  Gelukkig is ze op haar 7 e bij mij terecht gekomen en heb haar op handen gedragen en nog steeds... óok alles wat bij haar stuk was is gelukkig hersteld.
  Mijn geluk kon/kan niet meer stuk ''ze is nu 13 jaar en al jaren heel gelukkig'' samen met de andere 3 hondjes hebben ze een heerlijk leventje samen met mij.                       
                           .hoop dat ze nog lang bij me zal/zullen blijven.

  De slotsom is uiteindelijk dat de huid van Sacha te rose was/is ..en nu zijn we er uit hoe dat nou uiteindelijk komt.....

  Sacha heeft een trauma over gehouden uit haar verleden ...waar ze nu drupjes/medicijnen voor heeft gekregen om haar innerlijk wat rust te geven.
  Plus Sacha vind het heel erg als ik me niet lekker voel i.v.m mijn aandoening en dat trekt ze zich erg aan en wil dat bij me weg nemen...wat niet gaat.
  Dan heb ik het advies gekregen van Marrièt Kelfkens om rustig met Sacha te praten dat ik dat zelf op zal lossen..

  Ook mag  ze iets meer eten dan alleen Lamsvlees...en dat is Lamsvlees van CB-Kip van CB-Kippe nekjes -levertje en alles wat met kip te maken heeft -Zalm-Schelvis.

  Ze mag alleen geen Natuurvoer van CB ( Rundvlees )

  16 April is de volgende Afspraak naar Marrièt Kelfkens.
  en dan laat ik wat meer voedsel testen.

  Volgends Mevr.Kelfkens had Sacha geen voedsel allergie
  en dat is toch een vooruit gang dacht ik zo.
  We wachten het even af......

  Tot na 16 April wat dit onderwerp betreft.  

  * HELAAS KON 16 APRIL NIET DOOR GEGAAN 
  HEB DE DATUM VERZET NAAR 26 MEI DUS NOG HEEL EVEN GEDULD   12-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fris en vrolijk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een zonnetje dat danst in de wind


  31-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de verandering !!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  'Mijn Moeder en ik
  Leuk bij Intra - tuin


  25-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne feestagen...                      EN EEN HEEL GEZOND GELUKKIG
                          EN VOORAL DIERVRIENDELIJK 
                                              2008 TOE   

  14-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Je zusje zo lief hebben
  is het mooiste wat er is

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou ik dat kompje passen ??
  Klik op de afbeelding om de link te volgen  Toch even proberen


  12-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuk foto'tje tussendoor ?.......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Kleine Linda heeft Pappa
  mijn lieve broertje
   helemaal ingepakt
  Mijn kleine snoesie
     hahahahahahh


  10-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een waar en echt verhaal....  Nu zul je denken  'ja nu weet ik het wel zo langzamerhand een keertje hoor'  Maar echt waar mijn 4 hondjes  'Romy Sacha Moppy en Spikey eten allemaal Carnibest.
  Als ik de honden ander voer geef hebben ze binnen de kortste keer  bv 3 a 4 weken later 'Blaas ontsteking'  en kristallen in de urine die er niet in horen.
  Geloof me je hebt geen idee hoe goed ÇARNIBEST doet en is afgestemd voor een dier Hond /Kat/Fret/ maakt niet uit.
  Zelfs de dierenarts staat er versteld van 'ze zij het laatst nog.......... 
  De verhalen die rond gaan i.v.m de Carnibest die kloppen echt want ik maak het zelf ook mee. 


                                                                 L
                                                                   e
                                                                     u
                                                                       k 
                                                                        
                                                                           h
                                                                             e

  En dat wou ik nog even kwijt 


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook zeker de moeite om te lezen....
  Onze kat Tippi is nu 7 maanden en we hebben haar sinds ze denk ik 6 weekjes was, eigenlijk veel te jong en ze was ook nog met de fles groot gebracht. Sinds de dag wat we haar kregen had ze diarree, ik kon haar voeren met kittenbrokjes en kitten-blikvoer maar de diarree bleef . We hebben verschillende medicijnen gekregen waar ze nog meer diarree van kreeg. Geen resultaat  bereikt en uit het ontlastingonderzoek kwam niets. Ze bleef diarree houden, de ene week erger dan de andere. Ze heeft ons zeker 600 euro aan dierenartskosten gekost hetgeen je graag voor een dier over hebt,  maar dan hoop je ook op resultaat. Een tijd lang heeft ze op dieetvoer gezeten van de dierenarts,  het hielp een beetje maar al die tijd heeft ze een zeer opgezet achterwerkje gehad. Drie weken terug kwam mijn zus met de tip probeer eens Carnibest, ik hoor er goede resultaten over en nu eindelijk is ze diarreevrij en kan ze weer normaal op de kattenbak zonder pijn en ellende. Ze kan eindelijk een normaal vrolijk kittenleventje gaan leiden en eindelijk durven we het aan haar te laten inenten, dat mocht steeds niet omdat ze te ziek was en dan kan ze ook eindelijk naar buiten !

  Tippi nu !


  We zijn dus erg blij met Carnibest en wilden dat jullie even laten weten !


  Met vriendelijke groet,
  Daniëlle Martinez
  Carnibest® is een geregistreerd handelsmerk van Bunschoten Diervoeders BV. Copyright © 2001-2007 Bunschoten Diervoeders BV  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een triest maar verhelderende afloop !!
  Bo

  Tijdens één van mijn wandelingen in het plaatselijke park, zie ik op een dag een Golden Retriever lopen. Ik zie dat het dier een enorme olifantshuid heeft. Toevallig had ik ooit een verhaal van Paul Barte gehoord over een hond met dezelfde problemen en die was enorm opgeknapt toen hij alleen nog Carnibest kreeg. Met dat verhaal in mijn achterhoofd kom ik in gesprek met Irma, het baasje van de Golden Retriever genaamd Bo.

  Irma vindt het allemaal vreselijk en ik merk duidelijk dat ze erg veel van deze hond houdt en er alles voor over heeft om hem te helpen. Ik hoor het verhaal van Irma aan, die werkelijk van alles hebben geprobeerd om het leed van het dier te verzachten. Medicijnen, pijnstillers, jeukremmers, tot zelfs prednison...echter niets hielp en het huilen stond haar nader dan het lachen. Begaan met hun verdrietige lot, vertel ik het Carnibest verhaal en het verhaal dat Paul me vertelde over een hond met een olifantshuid. Irma leefde helemaal op en had weer een sprankje hoop. Tuurlijk wilde ze het proberen. Dus de volgende keer dat ik naar Tiel ging reed Irma mee en is daar uitgebreid geïnformeerd door Paul en kreeg Carnibest, fytomix en borage olie mee in een bepaalde dosering....


  Ik kwam Irma regelmatig tegen en ik zag Bo gewoon opknappen. In het begin werd zijn vacht dunner en dunner, maar langzaam maar zeker, kwam er een echte Golden vacht voor terug en ik vond Bo veeeeel levendiger en vrolijker. Nu ruim een half jaar later kwamen er zelfs weer roze vlekjes op zijn buik en hij heeft weer aardig wat haar op zijn borst en buik. Irma heeft weer goede hoop dat het grotendeels goed gaat komen. Hetgeen waar vele dierenartsen niet in geloven is hier dus weer bewezen. Hieronder de foto's van Bo. Ik hoop op deze manier vele hondeneigenaren te kunnen helpen met soort gelijke problemen. Huidproblemen komen vaker voor dan we denken en zoals blijkt.... zijn al die medicijnen helemaal niet nodig. Ik zeg niet dat het in alle gevallen zal helpen, maar veel honden zijn er dus echt bij gebaat.  Groetjes van Bo en zijn baasjes
  Familie Zijderveld uit Vleuten
  Carnibest® is een geregistreerd handelsmerk van Bunschoten Diervoeders BV. Copyright © 2001-2007 Bunschoten Diervoeders BV  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed om even te lezen....
  Charly en Belle

  Carnibest trok onze aandacht toen we zelf veel problemen hadden met de gezondheid van Charly, onze leverkleurige Flatcoated retriever van inmiddels 5,5 jaar. Hij werd twee keer per dag gevoerd met, zoals we dachten dat goed was, brokken. Van een goed aangeschreven merk en zeker niet goedkoop. Maar vaak nadat hij had gegeten, brak het lawaai los. In zijn darmen wel te verstaan. Het rommelde soms zo, dat we het zelfs hoorden als we de televisie aan hadden of we zaten met elkaar te praten. Daarbij kwam dat Charly slikproblemen had. Het leek alsof er iets dwars lag in zijn spijsverteringskanaal. Alle doktoren zijn we af geweest, maar helaas.

  Toen hoorden we van Carnibest zijn we dat gaan proberen. Het gerommel in de darmen horen we niet meer. Zijn vacht is beter geworden en de geurige winden zijn ook verleden tijd. Eerlijk is eerlijk, de slikproblemen zijn nog steeds aanwezig maar noemenswaardig verminderd na de overgang op versvleesvoer.

  Na die goede resultaten met Charly besloten we ook Belle, onze Golden Retrieverdame op leeftijd (9 jaar) over te zetten op de Carnibest. Het is een harde tante en laat nooit iets merken. Daardoor hebben we zeker twee keer pas heel laat gemerkt dat ze blaasontsteking had. De dierenarts vond de waarden in de urine zo verontrustend dat ze een echo liet maken. Gelukkig was het "maar" een fikse blaasontsteking, maar toch. We hebben haar ook op de Carnibest gezet en ze heeft sindsdien geen blaasontsteking meer gehad.

  Wij zijn dus enthousiast, vooral omdat we het resultaat bij onze eigen honden hebben gezien.  Monique Bladder

  Carnibest® is een geregistreerd handelsmerk van Bunschoten Diervoeders BV. Copyright © 2001-2007 Bunschoten Diervoeders BV  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VARIANTEN KNABBELWERK


  Lams oren/

  Lams vleessticks / 15 cm

  Lams-pezen 15 cm.

  Lams pensstaafjes / 15 cm


  Bij deze dus varianten genoeg zou
  ik zeggen.
  Maar niet alleen honden met een
  voedsel allergie smullen er van.
  NEEN ook alle andere liefhebbers
  Smullen er van.

  15-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lam vleesstick !!!


  Een heerlijke snack van Carnibest ''
  100 % zuiver en natuurlijk
  zonder toevoegingen.
  Mijn hondjes zijn er echt dol op
  de geur is iets minder maar nou ja
  dat mag de pret niet drukken. 
  Mijn maltezertje heeft een voedsel allergie
  en mag alleen de lamsvlees verzie van Carnibest
  eten.

  Maar gelukkig mag ze deze snack ook hebben
  omdat het van 100% puur Lamsvlees is.
  En zo ook alle andere dieren die allegie's zijn
  voor ander vlees en Lamsvlees moeten eten
  kunnen heerlijk knabbelen.

             Hoeraaa voor Carnibest  !

  06-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto 2 bij ......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen hier nog even
  een kiekje thuis
  bij mijn moeder

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ff een kiekje bij.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Nok nok 'hier bij mijn moeder thuis
  waar de hondjes weer lekker liggen
   te luieren


  02-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hè hè veilig thuis.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Zou graag even de aandacht willen vestigen  'Bloggers,  voor een verstandige tip....
  althans vind ik zelf hoor.

  Aan gezien het nu weer wat sneller /vroeger donker word is het naar mijn ervaring
  een goed idee om een heel klein led lampje te bevestigen aan het
  halsbandje of tuigje van uw hond/je.
  Het is mij zelf met de hondjes al een paar keer overkomen dat er soms een paar jongelui te roekeloos op de brommer /fiets rond rijden  zonder licht.
  Waardoor ik niet achter me kan zien   ( vanwege dat er geen licht is)   wie of wat er aan komt en al helemaal niet als je al een beetje doof bent zoals ik.
  Met zn'n Ledlampje is het duidelijk gebleken  dat de brom/fietsers al meters voor dat ze bij jou zijn hebben kunnen zien dat er zo hier en daar een paar hondjes in het donker op de weg wandelen.

  Toen mijn hondjes nog geen lampje om hadden is het me al een aantal keren gebeurd dat de brom/fietsers gewoon klakkeloos tussen een of twee hondjes door sjeesden.
  En hard hoor ik ben me soms op z'n Nederlands ...ROT ....geschrokken en dan druk ik me nog netjes uit eerlijk gezegt.

  Na ze allemaal z'n klein ledlampje om te hebben gedaan merk ik dat er wel degelijk op meters afstand al langzamer word gereden omdat ze de hondjes erg goed kunnen zien op afstand.
  Ik heb dus mijn doel berijkt ...tevens is het ook zo dat niet iedere honden bezitter er van op de hoogte is dat er Ledlampjes te koop zijn BIJ DE DIERENWINKEL /  a 7,50 euro per stuk..
  Aangezien er erg goed word gereageerd door pasanten zo van ...ooh wat een goed idee ...en... ja want ik zag ze al op afstand lopen goh...enz.

  Nou honden bezitters wat let u ???? 

  En ze zijn erg handig te bevestigen je kunt z'n Ledlampje met het klemmetje bevestiggen wat er aan zit maar je kunt het ook met een paar drupjes seconde lijm aan het riempje/tuigje bevestigen en dat is wat heb ik gedaan omdat ik het klemmetje niet om het tuigje heen kreeg.

  OP de foto is het  het grijze vlakje wat u ziet gewoon van origine geel en dan zit er een piep klein maar zeer fel lamje in.

  Nog even als laatste ''het batterijtje is te vervangen uiteraard.

  Wat een opluchting hè om in het donker te kunnen zien waar je viervoetertje loopt ??

  Heel vèèl plezier er mee en veilig thuiskomen ''SAMEN,

  Want dat is nog steeds het belangrijkste....toch ??   31-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn lieve kl
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Was de 20e oktober in braband vanwege de 5 e verjaardag
  van mijn kleindochtertje Naomi.
  Ze is altijd zo onwijs gelukkig en uitgesproken blij als Oma 
  komt ..'leuk is dat toch altijd z'n blij kindje.
  Dat zijn dan weer echt de vrolijke dingetjes  in het leven gelukkig.
  We hebben geplakt en genipt en geknuffelt natuurlijk hè  '
  het is toch z'n lekkere pop.  Zeg altijd tegen haar als ik aan kom ..Hallo mijn kleine Prinsesje..
  daar is Oma weer..  en dan zie je die oogjes stralen van geluk.. vliegt me dan
  om de nek en krijg dan honderd duizend kusjes..met de woorden 'och Oma
  ik heb je zo gemist...

  Lief hè !!.

  29-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helaas....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


   ''Stil verdriet ......                                                                

  Onze lieve Kymo ons meisje is helaas overleden aan de gevolgen van de ziekte van Cushing.
  Een vervelende ziekte waarvan ze het helaas heeft verloren, ondanks dat ze zo hard heeft geknokt en ondanks de zware medicijnen mocht het niet meer baten.
  Het was z'n lieverd zelfs tijdens haar ziekte wou ze je nog zo graag laten zien dat ze gek met je was zo veel van je hield.
  Mijn ouders wonen dan in een wooncentrum op een hoog  en als ik dan had gezegd dat ik kwam dan keek ze vanaf het balkon of ik er aan kwam.
  Nou als ze me dan zag aankomen dan begon ze bij wijze van spreken al te roepen van blijdschap.
  Tja en dan moest ik de gang nog door hè...en daar stond ze me met mn vader al op te wachten in de deur opening.
  En hoe ziek of ze ook was  ze kwam al rennend de gang door naar me toe gelopen och och en blij dat ze toch altijd was die lieverd.
  Tijdens het terug lopen naar de woning keek ze me dan scheef kijkend aan met die bijzondere mooie grote ogen van haar 'je gaat toch wel mee kom dan ?? en dan zei ik 'kom maar schatje 'kom maar gouw hoor 'is moeder lenie weer hè 'en terwijl ik het zei schoten de tranen me in de ogen omdat ik de afloop wist en ook wist dat het niet lang meer zou mocht en kon duren.

  Mijn vader noemde me altijd 'Moeder Lenie, dan zij hij altijd 'ooh ooh hè komt moeder Lenie er aan ?? 
  Soms lag ze uren op me te te wachten starend naar de deur....ze wist gewoon dat ik voor haar kwam.

           *  Het was toch z'n ontzettende lieverd  *

  Als Kimo soms een betere dag had kwam mijn vader met haar naar me toe op zn scootmobiel zodat ze ook lekker met mijn 4 bandietjes in de tuin kon rond banjeren op haar manier natuurlijk...heerlijk vonden ze dat met z'n allen en dat was dan ook zo te zien.
  Als mijn vader dan achterom kwam dan zette hij z'n belletje aan en och het hele stel van mij werd bijna dol van blijdschap omdat ze weten dat ze dan een brokje krijgen.
  Je zou het eigenlijk voor je moeten zien want het is eerst dringen rond de scootmobiel.
  En uiteindelijk laten ze de kleinste ( Spikey ) op de scootmobiel  die uiteindelijk dan als laatste een brokje krijgt.
  Omdat hij het laatste hondje is die ik er bij heb genomen dus ook het laatst een brokje krijg...en dat weten ze allemaal erg goed.
  T'was/is gewoon gezellig met die kleine bandietjes om ons heen...heeerlijk daar konden we zo van genieten met Kimo er ook bij.
  Tja alleen het naar huis gaan dat vond Kimo dan wat minder want dan moest zo zogenaamd nog ff languit in de kamer liggen hahahahah wat een schat ff tijd rekken hè.
  Ik zei dan altijd  'moeder Lenie komt morgen weer bij jou goed ? 'tot morgen lieverd.... dan kreeg ik dikke knuffels van haar..en liep tenslotte  de gang door en zwaaide mijn Vader en Kimo  uit...
  Op die bewuste avond wist ik toen nog niet dat het de laatste avond was dat ik haar heb mogen uit zwaaien.
                                            *
  Het was uiteindelijk zondag en moest vanavond mijn vader naar het ziekenhuis brengen voor een opname.
  Het werd tenslotte tijd op te gaan  en  'mijn vader reed nog even naar Kymo toe om nog even afschijd te nemen van haar omdat hij zeker 14 dagen in het ziekenhuis moest blijven voor een herstel operatie i.v.m een stoma.
  Dus wou hij uiteraard nog even liefkozen en knuffellen met zijn kymo ..en zei tegen haar...mijn lieve lieve meisje toch.
  Blijf je wel op me wachten ?? tot het baasje weer terug komt ??  de tranen liepen over zn wangen en snikte het uit omdat hij wist dat het kon zijn dat Kymo die tijd misschien niet meer kreeg en hij haar nooit meer kwam te zien.
  Toen mn vader eenmaal weer in zn rolstoel zat kwam Kymo stilletjes met gebogen hoofdje naar hem toe lopen en mijn vader pakte haar lieve kleine koppie vanuit zn rolstoel met beide handen vast en kuste haar 'en zo bleef ze staan alsof ze het zelf ook wist.
  Met andere woorden het gaat erg slecht met me baasje..wat we dus ook wisten 'het ging slecht met haar maar ze was rustig op het moment.

  We 'wij allemaal zaten met smart te wachten op een oproep van de hartspecialist in Ommen.
  Kymo was al een tijdje onder behandeling bij  Dierenspecialist 'De Compaan in Ommen.
  Waar 4 specialisten een behandeling voor haar zochten..met andere woorden wat het beste voor haar was aangezien ze hadden ontdekt dat ze 2 lekkende hartklepjes had en waarschijnlijk een gezwelletje in haar bijnier schors had omdat 1 bijnierschors sterk vergroot was dus het was zeer dringend.

  Het was Zondagavond en inmiddels werd het tijd tijd om mijn vader weg te brengen naar het ziekenhuis. 
  Zei tegen mijn moeder 'ben zo snel mogenlijk terug hoor en gaf Kymo nog een dikke dikke knuffel...dag schatje tot straks !!

  Toen ik weer thuis kwam was het me zeer duidelijk en.....

  Die zelfde avond nog hebben we kymo vredig en zonder pijn moeten laten inslapen.

                                          ''Kymo voor altijd in ons
                                                       hart                                    


                                        Onze Kymo is 12 jaar geworden 


  18-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve Kimo...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nou kijk eens dan...dit is ons allerliefste
  lieve vriendinnetje 'Kimo
  die we vaak zien..jammer genoeg is ze flink
  ziek..en moet helaas naar de hartspecialist

  Voor jou heel veel sterkte lieve Kimo

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo 'Spikey
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja ja ha ha ik zit lekker bij de buurvrouw op schoot
  want onze moeder was er even niet...en dan krijgen we altijd
  lekkere koekjes als de buurvrouw op ons past
  Lief hè...
  ooh ja  'ook heel veel knuffels van mij 'Spikey
  en ik ben de kleinste maar wel lief hoor

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mopsie weer
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier ben ik nog een keertje dan..'leuk hè ?

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ra ra
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey hoi...kennen jullie mij nog ?
  Ik ben Romy en was ook ff een uiltje
  aant knappen...dat doen we allemaal hoor
  als we lekker onze buikjes vol hebben gegeten
  ook een lieve knuffel van mij
           Welterusten

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wie ben ik ..?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nou gelukkig kom ik ook eens op de foto
  maar ja...eerlijk is eerlijk...ik wil ook niet zo
            graag op de foto hè 
          lieve knuffels 'Moppie


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo zeg tot straks ..ga ff verder met me dutje
  was al bijna ingedommeld..maar nee moest weer
   op de foto natuurlijk

  18-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.graspollen tussen de.......

  Heb je ook zn last van die vervelende steeds op komende graspollen
  tussen de tegels in je tuin ??.

  Nou dan hier een simpele tip om ze op een goedkope manier te verwijderen.
  Koop een gewone fles natuur azijn en sprenkel dat ruimschoots op je polletjes.
  Je zult zien dat het zeer goed help / en het is een stuk goedkoper dan zn dure fles onkruid verdelger van zn om en nabij de 8 euro.
  Heb het natuurlijk eerst zelf uit gestest en ....wat dacht je zelf ???

  het werkt !!!    
  07-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De knietjes van......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


   Och och die kleine zielige knietjes van mijn Spikey hebben heel wat ter weeg gebracht de laatste tijd.....maar eerst mijn verhaal.
   
  Toen 'Spikey ons kleine lieve ondeugende Yorkshire teriertje bij ons kwam wonen (bij ons zijn natuurlijk 'Romy-Sacha-Moppy en ik).
  Moest ik hem in de eerste plaats leren wat is liefde  want hij kende alleen angst en was daardoor erg agressief maar dan ook erg agressief.
  Dat komt omdat hij jaren alleen in een flatje heeft gezeten met zijn toen malige baasje die van smorgens vroeg tot savonds laat niet thuis was.
  Hij 'Spikey'was het geluid van het verkeer helemaal ontvreemd en als hij een fietser zag lag hij plat op straat.
  Zo ook mensen die ons dan tegemoet kwamen of als hij bv 3 kinderen zag staan dan kromp hij ineen van angst.
  Bij de eerste wandeling liep hij trillend en heel voorzichtig als of hij nog nooit een struik had gezien op een bospad.
  Ik heb zn medelijden gehad met dat hondje gewoon vreselijk 'en nog als ik er aan terug denk en dat doe ik vaak want dat gaat gewoon vanzelf.
  Heb hem nu 7 maanden en wat is dat beestje veranderd niet te geloven 'zo agressief en bang als hij toen was...zo lief en aanhankelijk hij nu is..
  Hij is weliswaar nog niet helemaal van zn angst af want hij kan de dagelijkse geluiden bv die hij in de tuin hoort nog niet plaatsen.
  Of als we wandelen en hij hoort iets dan is hij nog wel bang maar we gaan de goeie weg op.....het is ronduit een schatje en hij kan inmiddels ook leuk met de andere 3 dametjes opschieten.
  Het is zn leuk en lief hondje geworden zelfs 'de buren 'mijn fam iedereen loopt met hem weg....ja natuurlijk alleen in gedachten hè ha ha.
   
  Tja en dan zn knietjes hè Hij liep tijdens de wandeling ook erg te speekselen......en het was net alsof hij op eieren liep..dat betekend dat hij pijn heeft.
  Wat blijkt nou na een bezoekje aan de Dierenarts 'hij heeft aan beide knietjes 'Patella lucius' een pijnlijke kwestie.
  Van een bank afspringen wou hij wel maar dat deed hij niet want dat is zeer pijnlijk natuurlijk.
  Maar ja dan hielp ik hem er wel op en af.. óok als hij vanuit een liggende houding op wou staan hoorde je een gil van pijn.
  In middels is hij al aan een knietje geopereerd bij 'Dieren kliniek Twente
  Te Enschede... Met zeer goeie afloop.
  Hij heeft meteen na de operatie een week niet mogen lopen...dus dat werd slapen in de bensch...althans hij had moeten slapen in de bench.
  Maar ja hij werd nooit op gesloten in de bensch want er zit geen deurtje in dus dat werd niks.
  Toen ben ik op de bank gaan slapen met hem in mn armen...nou dat heb ik zelf 2 nachten vol gehouden..
  Toen bedacht ik iets anders 'ik heb toen der tijd een heel groot houten boeren bed gekocht op internet voor de hondjes en mezelf...2 de hand's natuurlijk.. Voor 50 euro mocht ik hem hebben.
  En die heb ik aan weer's kanten gebarricadeerd met aller lij huisraad 'zodat Spikey het patièntje er niet uit kon vallen 'maar er ook niet uit kon springen evt.
  En zo is het de verdere week prima gegaan..want hij mocht niet lopen zoals ik al zei.
  Na die week ben ik naar Enschede voor kontrole geweest ...en ze waren zeer verrast want het zag er prima uit..niet op gezwollen of de hechtjes er uit getrokken...
  Nee dat kon hij ook niet want ik was zelf wel zo bij de hand om Spikey een cap om te doen zo nu en dan die week.
  En als ik dan zag dat hij jeuk had dan wreef ik voorzichtig langs de wond voor hem..
  15 maart is hij aan een knietje geopereerd en al met al loopt hij nu weer goed rond 'dus het ging toch zeer goed.
  Moet wel zeggen dan ik zeer onder de indruk ben van 'Dieren kliniek Twente...want ze hebben zeer goed werk verricht en hele goeie zorgen geleverd  'Geweldig vol lof
  Ongeveer half mei word zn andere knietje geopereerd en dan heeft ie het lekker gehad....hoop ik.
   
  Heerlijk....kan hij eindelijk verder met zn leventje
  Een fijn leventje... Voor Spikey...  
   
   
   

  10-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tussenstopje
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Heb even een kleine tussenstop/pauze genomen....!!!

  tot binnen kort !!!!!

  22-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roosje mijn roosje
  Klik op de afbeelding om de link te volgen .

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.even een foto..?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja even mooi zitten op mijn kussen ?
  Of bedoelt mijn baasje nou wat anders.
  Ach we komen er wel uit samen...
  alleen het duurt even want ik wil
  natuurlijk niet altijd alles wat mijn
  baasje wil hè..  .
     
  WEES WELKOM VEEG JE VOETJES EN KIJK LEKKER FF ROND
 • vriendelijk bezoekje
 • ZMUE
 • Wat zien de hondjes er lekker ontspannen uit
 • Einen schoenen Mittwochabend wuensche ich
 • Veel liefs en groetjes


                                                                                                 

  Welkom bij De Vrolijke Bloggers
  .....BERKENTEER - OLIE / CREME ZIE BERICHT 4-5-2009.....

 • http://dieren-ehbo.nl/ Zie bericht blog { 4 - 5 - 2009 }

    
  Kusjes van Oma..

      


  Foto

    Even lachen zei de fotograaf,
    en dan is ze zo lekker trots die 
  kleine meid van me         
          


  Foto

  Goed zo  Angelo, blijf
  even staan dat is een 
  mooie foto voor Oma....

  En Oma trots NATUURLIJK
  op mijn kleine mannetje !!


  Foto

  zoekt & gij zult vinden
 • Uitvallen en dan ?...
 • kliniek de toren / forum voor vragen......

 • Foto

 • ijzer/smederij
 • Trosradar

  Foto

  pff wat een luilak....onder mij
                      


  Foto

  Ja hoor welterusten..  Foto

  Ditjes&Datjes..
 • ''Vergeef mij''
 • Rescue spray..

 • Foto

  Mammie...


  Foto

  kammetje nou ?


  Foto

  Heeelp wil er af


  Foto

  Blijft ze nou weer !


  Foto

  Foto

  Kleine Sas


  Foto

  Mijn
  Wijsneusje Romy


  Foto

  Inhoud blog
 • Ja hoor .. ..
 • De uitslag..
 • FOTO
 • FOTO'TJE ?
 • Hier zijn we weer een keer....
 • Mooie foto Spikey...
 • De drie muitertjes...
 • kleine Mop
 • leuke foto's van moppie
 • leuke foto hoor....
 • Een allerlaatste foto....
 • OOK LEUKE FOTO
 • Zomaar een mooie foto.....
 • Hmmmmmmm.......
 • 2010 een nieuw begin...
 • en wie hebben we hier >>>J
 • Foto 4....
 • foto3......
 • foto 2....
 • leuke foto....
 • foto's
 • Mijn hobbelkontjes..
 • Bedankt !!..
 • Mijn Sascha...
 • In Memory....1
 • Adres Berkenteer -olie -Creme....
 • Mijn zonnetjes
 • postbode 2 ...
 • De postbode ??...
 • Als het zonnetje straalt..
 • ff bij de buuf...
 • ja ja het houd niet op he...
 • ja nog een keertje.....
 • nog wat foto's
 • lieve foto..
 • Ja liever kan...
 • lieve foto..
 • kijk maar even....
 • Tja hier nog eentje
 • Ja het blijft gewoon snoezig
 • leuk he.....
 • Onze ROMY...
 • Mijn lieve vrouwtje...
 • heerljk naar dromenl....
 • foto's
 • foto1 van Spikey
 • ''Binnenkort weer leuke foto's
 • Onze deugniet 2
 • Onze deugniet
 • Onze deugniet
 • leerzame site !!
 • Is het proberen waard....
 • Foto...5
 • foto 4
 • Foto 6
 • foto3
 • foto 2
 • foto....
 • spikey
 • moppy 3
 • moppy 2
 • Onze moppy....
 • Sassi en Spike
 • Romy....
 • SPIKEY....
 • hier nog wat leuke foto's
 • hier vast mijn oudste
 • Mijn tweede hondje van de 4
 • Hier nog enkele foto's
 • mooie foto's...
 • Ja ja hier ben ik weer !
 • Een afspraak voor....
 • fris en vrolijk
 • Voor de verandering !!
 • Fijne feestagen...
 • Prachtig...
 • Zou ik dat kompje passen ??
 • Leuk foto'tje tussendoor ?.......
 • Een waar en echt verhaal....
 • Ook zeker de moeite om te lezen....
 • Een triest maar verhelderende afloop !!
 • Goed om even te lezen....
 • VARIANTEN KNABBELWERK
 • Lam vleesstick !!!
 • foto 2 bij ......
 • ff een kiekje bij.....
 • hè hè veilig thuis.....
 • Mijn lieve kl
 • Helaas....
 • Lieve Kimo...
 • Hallo 'Spikey
 • mopsie weer
 • Ra ra
 • wie ben ik ..?
 • graspollen tussen de.......
 • De knietjes van......
 • tussenstopje
 • Roosje mijn roosje
 • even een foto..?
 • Lekker wandelen ? brrrrr
 • Layka alweer iets groter.
 • Friendship
 • Katten ogen...
 • Laika...
 • Lucinda....
 • Fris neusje...
 • waar ben ik ??
 • Zo snoezig .....
 • Knap wij ??
 • Hi hi.....
 • Labradoodle...
 • Hier een leuke
 • Joy met haar....
 • Gouw naar huis ....
 • Ja ja die Joy....
 • Kleine joy....
 • Joy in haar nopjes....
 • Beste ( allergische ) mensen..
 • Trimsalon Almelo..
 • Romy..
 • T'bandietje
 • Spikey
 • fijn weekend
 • Wat is nou werkelijk Carnibest ?.


                       

                   


   
      Ja ja Fretje is vinding rijk
                            


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Over mijzelf
  Ik ben lenie berends, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Vergietje.
  Ik ben een vrouw en woon in Almelo (Nederland) en mijn beroep is Natuurlijk een trotse oma ! verder kan ik helaas geen beroep uit oefenen.
  Ik ben geboren op 20/01/1952 en ben nu dus 67 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: De verzorging van 5 honden die bij mij zijn/wonen waaronder er 3 van mezelf zijn.
  de rest over mij zelf komt nog
  Foto

  Een oer trotse Mamma/
  Mijn schoonzusje
  met haar 'baby Linda

  Foto

  Lekker poedelen
  met Pappa
  of ie trots is ?
  T'straalt er af
                                         S
                                            c
                                               h
                                                  a
                                                     t
                                                        j 
                                                          e
                                                                    

  Het weer in...
 • Nederland

 •          
            oma's leuke kacheltje
   


  Neem een kijkje..
 • ofdimplesmill
 • Belgengek

 • ONDERSTAANDE LINK ZOU UW LEVEN KUNNEN VERBLIJDEN WANNEER U ALLERGIE'S BENT / WAS VOOR HONDEN ........
 • Petra Visser kan u alles vertellen wat u zou willen weten over ''De Dutchdoodle''.
 • Holistische dierenartsen / Den Hoek.....
 • Adressen holistiesche dierenartsen • Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!