Het vervolg van 2005, met de sfeerfoto's van Lillo
Meer info over uw gastheer, druk hierboven op de foto.
Over mijzelf
Ik ben Werner Bril, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Digital WB, of Salewe..
Ik ben een man en woon in Kapellen (Belgie) en mijn beroep is een ander onderdeel, van mijn leven..
Ik ben geboren op 14/11/1955 en ben nu dus 69 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Fotografie, geschiednis, en Lillo Fort,.
Sanne, en Leentje, mijn dochter en vrouw,die een liefde / haat verhouding hebben met mijn Pc ke, (ben wel veel thuis, maar den afwas, snappie?) Zijn toch de zonnigste momenten in mijn leven.
E-mail aan Werner
Gewoon even drukken,
Waar ?
Je kan een berichtje nalaten in het onderstaande gastenboek.
>>Gastenboek<<
Gewoon even drukken,
Waar ?
U bent bezoeker
Rondvraag / Poll
Wist u dat Lillo, pas in 1839 bij Belgie is aangesloten?
komt u uiteraard terecht in de mistige sfeer van ongekende tijden, waarin walvissen zeehonden, visvangst naast geluk, ontij en oorlog, duizenden erfenissen van onze overgrootouders rusten.
Niet alleen mistige dagen maar ook zonnige momenten zijn een deel van ons leven, deze werden ondergebracht in de fotosite
of in onze eigen taal: Door de zon beschenen. hier gaat alles over de eerste en laatste oggenblikken van het dagelijks licht. druk dus hierboven even op de naam en je vergeet zeker en vast even de winter. *
Sony F828 8 miljoen pixels. druk op een van de foto's om zijn mogelijkheden te leren kennen
Voortaan kan U deze site, samen met alle Lillo blogs ook terugvinden via WWW.kaai142.be Deze alles omvattende informatieve, niet commerciele nog officiele site waarin door de Heer Louis Van Looy alle hulp verstrekkende diensten van de Antwerpse haven werden ondergebracht. Het is een pareltje dat zeer zeker een grote proffesionele uitstraling geeft. Zowel de hedendaagse mogelijkheden, voertuigen, diensten, en geschiedenis van politie, brandweer, hulpdiensten, siwha enz worden op een duidelijke manier, letterlijk en figuurlijk inbeeld gebracht. Het is voor mij dan ook een hele eer te kunnen prijken tussen de diverse linken met deze site welke de sfeer en resterende eeuwenoude structuur van dit fort weergeeft. U kan al deze redders in nood bekijken en bezoeken door op onderstaande foto te drukken. ¯
Wie enkel even op het grondgebied van Lillo wenst te blijven maar toch de Brandweerkazerne een bezoekje wenst te brengen, kan dat door op onderstaande foto te drukken. ß
We zetten ze nog even allemaal op een rijtje, alle fotoblogs van Werner Bril * Je kan ze gewoon even bezoeken door op JA te drukken.
Zelfde bloemen, verschillende opnametechnieken. door er op te drukken worden ze vergroot.
* Of bezoek ze in Digital WB door hieronder op ja te drukken
Ý Bezoek Berendrecht online, of Doel nu het nog kan. ß
15-03-2006
12 03 2005, 11
De Schelde tussen Lillo en Doel, reeds 50 jaar bewonder ik haar, nog steeds geraak ik niet uitgekenen op haar.
Het water was ijskoud, dit had slechter kunnen aflopen, achter de balln de snelstromende rivier, voor hem de petrochemische industrie, ik was blij dat ik op de rechteroever zat.
De kou is nu bezig mij langzaam te nekken, ik moet eruit of ik ga erin, mijn put dan wel, wanneer ik terug in de auto zit is ze volledig weg, ik draai de verwarming op 4 en bol richting home, was een mooie week, een week dichter bij de zomer. Word vervolgd maar hoe, en met wat?
Ik geniet van de takken op de voorgrond, ze geven door de vochtigheid en de koude een mooi contrast naar de achtergrond. De zon kleurt alles super rood en geel, gewoon geweldig mooi.
het wachten loont de moeite, de zon komt op tussen de takken van de bomengordel op de Scheldelaan. De vochtigheid in de lucht zorgt voor een filter die een bijna wazig effect geeft, de kleuren zijn zacht, toch voor even.
de koude is nog intensiever dan de vorige dagen. Het water in de vestinggracht is bevroren en de lucht is gewoon blauw van de koude. Een eenzame straatverlichting weerkaatst op het ijs.
Richting huiswaarts, schonk de ondergaande zon, haar beste kleurenpallet aan de molen, het monument langs de Schelde, ons soort vrijheidsbeeld, vrijheid die wij hebben moeten inruilen voor wat eens de toekomst van ons Anwerpse economie zou zijn.