Wafels:25 g zachte boter 40 g poedersuiker 2 el vloeibare honing 40 g bloem 0,5 tl kameel 1 eiwit Amartetto creme 125 g mascarpone 125 ml slagroom 1 el amaretto (drank) 2 el basterdsuiker
Verder:250 g zomerfruit (aardbeien,bessen,frambozen) poedersuiker om te bestuiven.
Verwarm de oven voor op 220.C Bekleed 2 bakblkken met bakpapier. Doe de boter in een kom,klop met een houten lepel tot de boter zacht is. Zeef de poedersuiker erbij,klop erdoor,dan de honing,zeef dan de bloem en de kaneel er bij en klop erdoor. Voeg zoveel van het eiwit toe dat je deeg een soort belag wordt. Schep op ieder bakblik7 x een tl beslag,strijk uit tot rondjes van ca 7 cm afkoelen en daarna op een rek. (2 wafels extra voor 'breuk')
FRUIT: Maak het fruit schoon.
Creme:klop de mascarpone met slagroom,amaretto en suiker tot dik.
Asssemblage:Leg een wafel op een bord,schep er wat creme op,doe erwat fruit op,dan weer een wafel,dan creme,dan fruit,tenslotte een wafel. Bestuif met poedersuiker.
Smakelijk!
Reacties op bericht (1)
20-08-2008
kameel
KAMEEL?
voor de rest wel lekker,
wil je kameel?
Gevulde kameel voor 400 personen