vast op de weg

05-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seizoen 2014 - 2015 voetbal

09-08-2014 Het seizoen is weer begonnen en hoe .

met de oefenwedstrijd HBSV 1 - Fortuna Wuppertal 1 (3-0) binnen 10 min. ging de doelverdediger van HBSV met rood van het veld wegens een grove scharge op een tegenstander buiten het strafschop gebied . De 2e helft werd steeds onsportiever en toen er herhaaldelijk bedreigingen uit gingen van de Duitse spelers naar de tegenstander (1 van het veld gestuurd), in de 80ste min. was ik het zat en ben ermee gestopt , je hebt in zulke wedstrijden bijna geen machtsmiddel .

14-08-2014 Oefenwedstrijd Al Shabab 1 - NAC 2 in Tegelen op het veld van TSC`04 Al Shabab de ploeg uit Saoedi Arabië was veel te sterk voor de Bredanaars 4-0 een leuke wedstrijd , samen met Nico Slavenburg als ass. en Sander Huijs als scheidsrechter .

16-08- 2014 Het nieuw gestarte Lindeboom toernooi bij HBSV met 3 wedstrijden voor mij te weten RKSV Kessel 1 - Baarlo 1 (0-1) dan Baarlo 1 - HBSV 1 (1-1) en RKSV Neer 1 - Baarlo 1 (0-1) leuke sportieve wedstrijden met Baarlo als winnaar van de Lindeboom cup

23-08-2014 De 1e bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen RKVV Keldonk 1 - Fc de Rakt 1 een sportieve wedstrijd met 1x geel(bezoek) uitslag 1-4 zelf was ik zeer verkouden .

26-08-2014 Bekerwedstrijd Sporting ST 1 - Kronenberg 1 uitslag 2-4 was een sportieve lichtwedstrijd aanvang 19.00u. de gehele wedstrijd regen gehad en de verkoudheid was nog steeds aanwezig .2x geel (thuis)

30-08-2014 Bekerwedstrijd SVH`39 1 - Vesta 1 = 4-2 zeer sportieve wedstrijd , 1e helft was bar en boos vanaf de aftrap stromende regen dit was niet meer leuk het water stond ons in de schoenen , gelukkig was het de 2e helft droog .1x geel (thuis)

07-09-2014 De competitie is weer begonnen met de wedstrijd FC Venlo 1 - Swalmen 1 eindstand 0-0 warm weer sportief voetbal met een beter spelend Swalmen (1x geel bezoek)

09+10 -sept - 2014 2dagen het NSG (personeel Nederlands gevangenis) gefloten samen met nog 7 andere collega`s een leuk sportief tournooi met zeer mooi sportweer .

14-09-2014 Meterk 1 - VVV`03 1 uitslag 3-3 spannende  flink op en neer gaande wedstrijd (3x geel thuis 1x bezoek)

21-09-2014 Astrantia 1 - De Willy`s 1 0-6 Slecht voetbal van de thuisclub echt 6e kl. voetbal ze hadden geen vaste assistent dit moesten de reserve spelers doen ik kreeg in die wedstrijd 3 verschillende assistenten (2xgeel + 1x rood doorgebroken speler, thuis)

28-09-2014 HRC`37 1 - Vios`38 1 uitslag 1-1 Pittige sportieve wedstrijd met een ligt veldoverwicht voor HRC goed op en neer gaande partij .(2x geel voor dezelfde speler van Vios in dezelfde min. dus rood .)

05-10-2014 Roermond RFC 1 - Vlodrop 1 De 2 onderste ploegen met slecht voetbal op het sportpark van Herkenbosch wat Roermond de 1e 3 punten opleverd door met 3-1 te winnen , (2x geel thuis en 2x geel uit waarvan de 2e binnen 2 min. voor dezelfde speler dus rood). Voor en na de wedstrijd nogal wat problemen gehad met het invullen van het wedstrijdformulier .

12-10-2014 Melderslo 1 - United SV 1  uitslag 3-1 Een knok wedstrijd met veel inzet en minder goed voetbal , de betere ploeg heeft gewonnen (1x geel thuis en 4x voor de bezoekers waarvan 1 in de dugout )

26-10-2014 Na een weekend vrij (inhaal programma) de wedstrijd Olympia `18 1 - Hapse Boys 1 een derby en de strijd om de plaatsen boven in , een echte derby weinig goed voetbal maar wel veel strijd en inzet uitslag 3-1 met 6x geel (4voor thuis waarvan 1 speler met 2x geel dus rood en 2x bezoek ) .

02-11-2014 vv Kessel 1 - Koningslust 1 uitslag 1-0 De bezoekers kwamen op de fiets met mooi weer , de wedstrijd was vanaf het begin tot het laatste fluitsignaal een en al fysieke inzet en strijd van beide kanten met een behoorlijke snelheid  , het was geen gemakkelijke wedstrijd maar toch naar tevredenheid tot een goed einde gekomen . (2xgeel thuis en 3x geel bezoek)

09-11-2014 Fc Venlo 1 - MVC`19 1 Een wedstrijd voor de bovenste plaatsen met een sterker MVC`19 en een ploeg uit `t Ven die veel overtredingen nodig had , het was echt een wedstrijd waar veel van de scheids werd gevraagd zoals inzet en tolerantie al met al (6 gele kaarten voor thuis waarvan 1dubbel dus rood en 1x geel bezoek).

16-11-2014 inhaal programma geen wedstrijd .

23-11-2014 Resia 1 - VCH 1 Zeer sportieve wedstrijd nr. voorlaatst tegen nr. laatst VCH heeft nog geen enkel punt en dat blijft deze wedstrijd ook zo , Resia wint met 4-0 (geen kaarten) .

30-11-2014 Dames wedstrijd Venlosche Boys 1 - DESK 1 (Kaatsheuvel) leuke sportieve wedstrijd die Venlosche Boys dames wonnen in de blesure tijd met 4-3 (kaarten vrij)

07-12-2014 Schinnen 1 - RKUVC1 (Ulestraten) 3-0 koud maar droog op kunstgras 1e helft normaal voetbal maar in de 2e helft werden de irritaties tegen over elkaar steeds groter met als gevolg 7 gele kaarten waarvan er 2 een veldverwijs werden en een behoorlijke aanvaring tussen een gewisselde speler en zijn trainer van de thuisclub .

27-28-2014 Samen met 7 collega scheidsrechters het Masita Soccer voor D-E en F teams gefloten in de sporthal tegenover het Roda JC stadion in Kerkrade , een goed georganiseerd gebeuren over 4dagen waarvan ik de laatste 2 dagen  heb mee gedaan . De 27e Dec.met zware sneeuwval en spekgladde wegen .

20-01-2015 Fc VVV a1 - Fc Bocholt a1 uit duitsland 0-5 in stadion de Koel als assistent samen met Nico bij Sander Huijs .

18-02-2015 VCH - Koningslust 0-4 oefenwedstrijd leuke wedstrijd alleen jammer in de 70e min. moeten staken vanwegen de dichte mist .

22-02-2015 Liessel 1 - MULO 1 1-1 Liessel hanteerde de lange ballen naar voren die niets brachten , MULO had het verzorgdere spel door een strafschop kwam Liessel met geluk op 1-1 er was 2x geel thuis en 1x uit

01-03-2015 HBSV1 - Haelen 1 uitslag 1-1 vrij gelijk opgaande wedstrijd veel inzet en duels wat de wedstrijd spannend hield , sportief strijd om de periode titel 2x geel 1 thuis + 1 uit .

08-03-2015 Amsterade 1 - Rimburg 1 3-0 (invalbeurt) leuke wedstrijd op kunstgras - sportief 1e helft betere thuis ploeg 2e helft de bezoekers beter , Rimburg was voor aanvang van de wedstrijd de shirts vergeten , 2x geel thuis.

15-03-2015 SVOC1 - VCH1 4-2 eerste helft was VCH de betere ploeg in de 2e helft waren de rollen omgedraaid , door 3 keepers fouten verloor VCH de wedstrijd op een slecht veld met voor beide teams geen goed voetbal .

22-03-2015 BVV`27 1 - America 1 0-5 nr. laatst tegen de koploper sportieve wedstrijd tot de 85e minuut toen een BVV speler een overtreding beging en daarvoor geel ontving hij wijgerde en provoceerde door zijn rugnr. niet te geven waardoor hij zijn 2e geel ontving en kon vertrekken daarop bemoeide een andere speler van BVV zich verbaal ermee waar hij ook geel voor kreeg , ook deze speler weigerde zijn rugnr. te geven en kon met 2x geel ook vertrekken , tijdens het verlaten van het speelveld schold hij mij uit waardoor ik als nog een strafrapport moest opmaken , in totaal 5x geel thuis ploeg .

06-04-2015 Conventus`03 1 - SNA 1 = Koningsbosch - Montfort de nr.2 en 3 vanonder dat was ook te zien aan het spel slecht voetbal met 3 hoofd blessure`s waarvan er een 15 min. op het veld heeft gelegen , sportieve wedstrijd 1x geel thuis en 2x bezoek.uitslag 3-0

12-04-2015 Bruheze 1 - Milheezer Boys 1  4-1Veel toeschouwers bij een pittige wedstrijd van begin tot het einde en spanning vooral omdat de 3 en 4-1 pas in de laatste 5min. vielen .Een partij met zeer veel verbale en fysieke inzet men kon niet veel van elkaar verdragen , met 1x geel voor thuis en 3 voor de bezoekers .

19-04-2015 SV Milsbeek 1 - EWC`46 1  3-1 Een wedstrijd om de periode in de 1e helft een beter EWC met goede kansen , maar in de 2e helft een beter spelend Milsbeek een zeer sportieve wedstrijd , 2x geel thuis

29-04-2015 Walking voetbal toernooi bij Wittenhorst tussen de oldies van FC VVV - PSV en Wittenhorst samen met Hans Verheijen .

26-04-2015 Achilles Reek 1 - Astrantia 1 (Middelaar) invalbeurt , een wedstrijd om des keizers baard sportief 4-2 met voor thuis 1xgeel en 1x rood voor doelverdediger voor doorgebroken speler (scoringskans)

03-05-2015 HBSV1 - Swalmen1  2-2 de laatste wedstrijd van de regulaire competitie , Swalmen mocht niet verliezen in verband met degradatie en HBSV was uitgespeeld , maar de thuisploeg streed nog of er promotie vanaf hing . 3xgeel thuis 1x bezoek

10-05-2015 Nacompetitie Berghuizen Vr.1 - Trekvogels Vr.1 0-0 . Als ass. samen met Twan Smits bij Joep Bus na een autoreis van 199 km. heen in Oldenzaal , mooi weer en een redelijke wedstrijd maar een slechte organisatie .

13-05-2015 Cruyff Court streetsoccer voor scholen in Venlo organisator Fc VVV.

17-05-2015 Nacompetitie voor een plek naar de 3e klasse BEVO 1- Panningen 1  2-5 Panningen door naar de volgende ronde , een matig spelend BEVO wat een 1-3 voorsprong moest verdedigen maar een technisch beter Panningen had er geen moeite mee . Ass.2 bij W.Gilissen en A. Makaloski , goed trio vond men .

22-05-2015 Street League (straatvoetbal) voor stadsbuurten in Blerick (Plexat) 10 wedstrijdjes .van 18.00u. tot 20.00u

30-31- 2015 Twee dagen Top E toernooi bij VCH , 2 prachtige dagen , mooi voetbal , goed georganiseert , finale gefloten Feyenoord - Mechelen

05-06-2015 Street League (straatvoetbal) voor stadsbuurten in Venlo Cruyff Court , zeer warm 31 gr. van 18.00u. tot 20.00u.

26-06-2015  Street League (straatvoetbal) voor stadsbuurten in Blerick (Plexat) 8 wedstrijdjes .van 18.00u. tot 20.00u

27-06-2015 Finale wedstrijden van de Street League in stadion De Koel van Fc VVV samen met Koen Lenssen - Hay Bos en Nico Slavenburg , mooie wedstrijden met de jongens en meisjes tot 13jaar en tot 17jaar als afsluiting van het seizoen 2014-15 .

05-07-2015 Toch nog gefloten in de Koel met een zinderende hitte van 34 gr. de finale wedstrijden van het VVV Venlo vriendentoernooi samen met Nico Slavenburg