xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Varkensvlees: Varkensvlees om de huid te kopen, moeten vet dun of mager verbranden als brandhout. Vlees snijd in stukjes walnoot-en kleinbedrijf, elke stukken moeten een vet een mager, niet knippen in kleine, omdat de stukken gestoofde voor een lange tijd dat kinderen kleiner worden. Cong Jiangsuan segmenten te sparen kinderen. Om gesneden vlees, schoon, en vervolgens in Guo Lifang een beetje plantaardige olie, te roeren in het vlees, het vet uit enkele gefrituurde binnen na de area zag 70% van mager vlees geworden wit, en de In Guo Lifang voorbereid Congjiang Suan, en voeg sojasaus, kookwijn, meer volume, maar let op smaak, geen zout, kruiden net de olie op de lijn. Een of twee druppels aan de geur van azijn, suiker, Coke Doe wat cola met de beste, dan kunt u een beetje chili. Water begon te pruttelen, houden water toe te voegen, niet te droge wok moet stoofpot uur, tot het varkensvlees huid deel van een stempel met stokjes op het punt van uitputting, dit keer om de beste vet te eten, vet, maar niet vet, varkensvlees huid Yang Yan heerlijke, mager olie wierook, het hoogste niveau! ha ha, probeer het eens?
xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />