Inhoud blog
  • foto's
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    mimi

    ik hou van zee, moooie

    Welkom op mijn blog!
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wimpie1
    blog.seniorennet.be/wimpie1
    Blog als favoriet !
    Categorieën
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    chinese draken
    lining
    04-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     红烧肉:

      要买带皮的五花肉,一定要有肥有瘦,不然瘦肉烧出来像干柴。把肉切成核桃大小的块儿,每块儿都要有肥有瘦,不要切小了,因为肉块儿炖久了就会变小。把葱姜蒜切段儿备用。把切好的肉洗干净,然后在锅里放一点儿素油,把肉放进去煸,把肥肉里面的油炸出来一些以后,看到瘦肉70%的面积都变得发白了,就在锅里放准备好的葱姜蒜,并加入酱油,料酒,量多些,但要注意口味,不用放盐,拷油调味就行了。醋一两滴去腥味,少许糖,有可乐放一些可乐最好,然后也可以放一点儿干辣椒下去。加水开始用文火炖,不断地加水,不要把锅烧干了,需要炖几个小时,直到肉皮的部分用筷子一戳就烂为止,这时候的肥肉最好吃,肥而不腻,肉皮美味养彦,瘦肉油香,最高境界!哈哈,试试看?

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Varkensvlees: Varkensvlees om de huid te kopen, moeten vet dun of mager verbranden als brandhout. Vlees snijd in stukjes walnoot-en kleinbedrijf, elke stukken moeten een vet een mager, niet knippen in kleine, omdat de stukken gestoofde voor een lange tijd dat kinderen kleiner worden. Cong Jiangsuan segmenten te sparen kinderen. Om gesneden vlees, schoon, en vervolgens in Guo Lifang een beetje plantaardige olie, te roeren in het vlees, het vet uit enkele gefrituurde binnen na de area zag 70% van mager vlees geworden wit, en de In Guo Lifang voorbereid Congjiang Suan, en voeg sojasaus, kookwijn, meer volume, maar let op smaak, geen zout, kruiden net de olie op de lijn. Een of twee druppels aan de geur van azijn, suiker, Coke Doe wat cola met de beste, dan kunt u een beetje chili. Water begon te pruttelen, houden water toe te voegen, niet te droge wok moet stoofpot uur, tot het varkensvlees huid deel van een stempel met stokjes op het punt van uitputting, dit keer om de beste vet te eten, vet, maar niet vet, varkensvlees huid Yang Yan heerlijke, mager olie wierook, het hoogste niveau! ha ha, probeer het eens?

    xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />   

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    Foto

    Archief per week
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 31/10-06/11 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Categorieën

    Welkom op mijn blog!

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    teckeltje
    blog.seniorennet.be/teckelt
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    edison
    blog.seniorennet.be/edison
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    onwaarschijnlijkvlaanderen
    blog.seniorennet.be/onwaars
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!