Inhoud blog
  • foto's
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    mimi

    ik hou van zee, moooie

    Welkom op mijn blog!
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    oudecrossmotoren
    blog.seniorennet.be/oudecro
    Blog als favoriet !
    Categorieën
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    chinese draken
    lining
    06-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    “江南佳丽地,金陵帝王州。”南京是著名的历史文化名城,是中国的四大古都之一。南京汤山猿人头骨化石的出土,表明50万年前南京就是人类聚居之地。南京有着近2500年的建城史。自公元3世纪以来,先后有东吴、东晋和南朝的宋、齐、梁、陈,以及南唐、明、太平天国、中华民国10个朝代和政权在此建都立国,南京故有“六朝古都”“十朝都城”之称。经过30年的改革开放,南京已成为新时代的创业热土,新世纪的创新家园。

    "Southern Belle, Jinling imperiale staat." Nanjing is een beroemde historische en culturele stad, is een van de vier oude hoofdsteden. Nanjing Tangshan aap-mens fossielen schedel, tonen aan dat 500 000 jaar geleden in Nanjing is het land van menselijke nederzettingen. Nanjing heeft een ingebouwde bijna 2500 jaar stadsgeschiedenis. Sinds de derde eeuw na Christus, daar zijn er Wu, Oost-Jin en Zuidelijke Song, Qi, Liang Chen, en de Zuidelijke Tang, Ming, Taiping Hemelse Koninkrijk, de Republiek van China van 10 dynastieën en regimes in de oprichting van de hoofdstad, Nanjing, en daarom "het kapitaal van zes dynastieën "," kapitaal van tien dynastieën, 'zei hij. Na 30 jaar van hervormingen en de openstelling van een nieuw tijdperk van Nanjing is uitgegroeid tot het land van de ondernemende, innovatieve nieuwe eeuw thuis.

    06-05-2010 om 13:20 geschreven door mimi2

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     红烧肉:

      要买带皮的五花肉,一定要有肥有瘦,不然瘦肉烧出来像干柴。把肉切成核桃大小的块儿,每块儿都要有肥有瘦,不要切小了,因为肉块儿炖久了就会变小。把葱姜蒜切段儿备用。把切好的肉洗干净,然后在锅里放一点儿素油,把肉放进去煸,把肥肉里面的油炸出来一些以后,看到瘦肉70%的面积都变得发白了,就在锅里放准备好的葱姜蒜,并加入酱油,料酒,量多些,但要注意口味,不用放盐,拷油调味就行了。醋一两滴去腥味,少许糖,有可乐放一些可乐最好,然后也可以放一点儿干辣椒下去。加水开始用文火炖,不断地加水,不要把锅烧干了,需要炖几个小时,直到肉皮的部分用筷子一戳就烂为止,这时候的肥肉最好吃,肥而不腻,肉皮美味养彦,瘦肉油香,最高境界!哈哈,试试看?

    Varkensvlees: Varkensvlees om de huid te kopen, moeten vet dun of mager verbranden als brandhout. Vlees snijd in stukjes walnoot-en kleinbedrijf, elke stukken moeten een vet een mager, niet knippen in kleine, omdat de stukken gestoofde voor een lange tijd dat kinderen kleiner worden. Cong Jiangsuan segmenten te sparen kinderen. Om gesneden vlees, schoon, en vervolgens in Guo Lifang een beetje plantaardige olie, te roeren in het vlees, het vet uit enkele gefrituurde binnen na de area zag 70% van mager vlees geworden wit, en de In Guo Lifang voorbereid Congjiang Suan, en voeg sojasaus, kookwijn, meer volume, maar let op smaak, geen zout, kruiden net de olie op de lijn. Een of twee druppels aan de geur van azijn, suiker, Coke Doe wat cola met de beste, dan kunt u een beetje chili. Water begon te pruttelen, houden water toe te voegen, niet te droge wok moet stoofpot uur, tot het varkensvlees huid deel van een stempel met stokjes op het punt van uitputting, dit keer om de beste vet te eten, vet, maar niet vet, varkensvlees huid Yang Yan heerlijke, mager olie wierook, het hoogste niveau! ha ha, probeer het eens?

       

     

     

     

    04-05-2010 om 14:30 geschreven door mimi2

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
     

    手撕包菜    

    手撕包菜  

    制作方法:

    主  料: 卷心菜

    辅  料: 干花椒,干辣椒

    主材料:包菜

     

     

    辅料:干辣椒、干花椒

     

    制作过程:

    1、将包菜用手撕成小块,去除较粗的埂子,淘洗干净。

     

    2、热锅,下油。

     

    3、油热7成时,下干辣椒干花椒爆出香味。

     

    4、下包菜,加盐翻炒。

     

    5、起锅,装盘。

     

    6、特写一个。

    04-05-2010 om 14:03 geschreven door mimi2

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    炝炒芦蒿的材料: 新鲜芦蒿300克、蒜瓣2颗、豆豉一小勺、剁辣椒一勺

    炝炒芦蒿的调料: 油、盐适量、鸡精少许                

     

    炝炒芦蒿的做法: 1、先将芦蒿收拾干净,根部稍老的择去不要,嫩杆择成小段清洗干净备用,蒜瓣剁碎; 2、坐锅烧油,下豆豉、蒜末和剁辣椒炝出香味,转大火倒入芦蒿快手翻炒至颜色碧绿; 3、调盐拌匀撒鸡精颠锅即可。

    Fried soja materiaal Artemisia  :Artemisia 300 gram verse, kruidnagels 2, 1 theelepel tempeh, eetlepel gehakte peper
        Gebakken soja saus van Artemisia:   Olie, zout naar smaak, Chicken Little
        Fried soja praktijk Artemisia:  1, eerste sanering van Artemisia wortels iets ouder kiest te doen, zachte schot in korte gedeelten schoon optionele back-up, gehakt knoflook ; 2, zitten wok olie in kreeftensaus, gehakte knoflook en gehakte rode peper soja uit de geur, draai het vuur in de donkergroene kleur van Artemisia vaardige hand te roeren; 
    3, meng goed passen zout, bestrooi kip pot kan Groot-Brittannië.
                                          炝炒芦蒿[点击放大]

                           

    04-05-2010 om 13:57 geschreven door mimi2

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    Foto

    Archief per week
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 31/10-06/11 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Categorieën

    Welkom op mijn blog!

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    madeirawandelgezelschap
    blog.seniorennet.be/madeira
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gerry_jente
    blog.seniorennet.be/gerry_j
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    floreanne
    blog.seniorennet.be/florean
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!