炝炒芦蒿的材料: 新鲜芦蒿300克、蒜瓣2颗、豆豉一小勺、剁辣椒一勺xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
炝炒芦蒿的调料: 油、盐适量、鸡精少许
炝炒芦蒿的做法: 1、先将芦蒿收拾干净,根部稍老的择去不要,嫩杆择成小段清洗干净备用,蒜瓣剁碎; 2、坐锅烧油,下豆豉、蒜末和剁辣椒炝出香味,转大火倒入芦蒿快手翻炒至颜色碧绿; 3、调盐拌匀撒鸡精颠锅即可。
Fried soja materiaal Artemisia :Artemisia 300 gram verse, kruidnagels 2, 1 theelepel tempeh, eetlepel gehakte peper Gebakken soja saus van Artemisia: Olie, zout naar smaak, Chicken Little Fried soja praktijk Artemisia: 1, eerste sanering van Artemisia wortels iets ouder kiest te doen, zachte schot in korte gedeelten schoon optionele back-up, gehakt knoflook ; 2, zitten wok olie in kreeftensaus, gehakte knoflook en gehakte rode peper soja uit de geur, draai het vuur in de donkergroene kleur van Artemisia vaardige hand te roeren; 3, meng goed passen zout, bestrooi kip pot kan Groot-BrittanniĆ«. ![炝炒芦蒿[点击放大]](http://z.abang.com/f/xiangcai/1/1/I/5/-/-/IMGP1057.JPG)
|