Inhoud blog
  • Maandag de 7e juli
  • Zondag de 6e juli
  • Zaterdag de 5e juli
  • Vrijdag de 4e juli
  • Donderdag de 3e Juli
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    6/6 chicago 7/7
    chicago en de meren
    08-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beetje vrijdag en beetje zaterdag
    We hebben ontbeten bij Denny's. Goed maar dan zoals McDonald's. Otto vroeg een beetje water voor zijn poeder maar dat is meteen een kwart liter. Toen we verder vroegen kwam ze met een bakje aan waar je een beetje saus in kunt doen, maat eierdop. Dat was beter. Daarna hebben we zelf inkopen gedaan. Water en whisky oa. Naar Marja gereden en samen geluncht. Toen zijn we naar een dierenwinkel gegaan. Ze wilde een paar goudvissen kopen voor in de vijver. Een winkel als een supermarkt en alleen vooor dieren. Behalve honden en katten waren er allerlei soorten dieren en ook alle eten, drinken en speelgoed.  Ook kleding. Een jurk voor een pasgetrimd hondje. Gedver. Je kijkt je ogen uit. Met vier goudvissen en een ervaring rijker weer naar huis. Michael zou de BBQ  aanzetten maar er kwam een waarschuwing voor een tornado. Die schijnt uiteindelijk vlak langs Chicago te zijn gegaan. Het regende niet eens zo erg, een paar druppels. Maar geen BBQ dus.
    En nu weer "thuis". Het is een grote kamer met twee grote bedden, een badkamer en een keuken met koelkast, kookplaat en magnetron. En alle potten en pannen die in de keuken horen. Dus heel comfortabel. Ze komen niet schoonmaken. Alleen als je langer dan een week blijft komen ze de bedden verschonen en de kamer doen. Nieuwe handdoeken mag je halen als je die nodig hebt. Dus net een vakantiehuis. Nog niets te repareren gevonden. Had ik niet moeten zeggen. Hij is het toilet aan het herstellen met een nieuw elastiek.
    Vrijdag in het vliegtuig was Otto zijn gouden pen kwijt. Was tussen de stoelzitting en de leuning gezakt. Samen hebben we geprobeerd om de pen te pakken maar hij moest de zitting helemaal verwijderen voor ik hem kon pakken. Was een hele klus en als de pen niet van goud was geweest hadden het gelaten.
    Het toilet is nu beter dan het was. We gaan aan de whisky.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    08-06-2008
    groeten
    Hallo Otto en Els, Fijn dat jullie een vlotte reis hebben gehad en dat je veilig zijn aangekomen. Zo te horen voelen jullie je wel aardig thuis. Het is hier prachtig weer. Ik ben naar Naarden toe gefietst en waarschijnlijk ga ik morgen een nieuwe fiets kopen. Deze is nog van mijn studenten tijd. Ik kan dan tijdens de zomer maanden naar Huzien toe op de fiets 1 1/2 uur denk ik hoog uit. Ik ben niet een nat weer fietser maar voor de zomer lijkt het me lekker. Ik hoef dan ook niet door naar Leiderdorp op de donderdag en geen prive leerlingen na het werk. Je krijgt het nog te horen. Vanmorgen met Aafje naar de Wester voor een dienst waarin ook een mezzo sopraan zong. Het ging aardig goed maar we zijn halve wegen toch maar achterin gaan zitten. Ze had af en toe commentaar en wilde steeds een kusje van me enzo. Ik ga nu even een detective serie kijken en dan op tijd naar bed toe. Veel liefs en groeten en tot de volgende keer. Marian

    08-06-2008 om 21:24 geschreven door Marian


    tornadogevaar
    Hoi Otto en Els, Dit wordt een vast ritueel, even kijken op jullie blog. Dat zeg ik wel maar de komende drie dagen moet ik al even afhaken want dan ga ik op kamp met mijn klas naar Nunspeet. Dus dan even geen reactie van mij. Gisteravond hebben wij hier naar een film gekeken over een geweldige tornado die Chicago trof. Wel heel toevallig. Het bleef niet bij een paar druppeltjes regen, nee een groot deel van Chicago verdween van de aardbodem. Vanavond gaan we maar voetballen kijken, wel zo veilig. groetjes, Willy

    08-06-2008 om 10:23 geschreven door Willy Denk



    Archief per week
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!