Inhoud blog
  • Maandag de 7e juli
  • Zondag de 6e juli
  • Zaterdag de 5e juli
  • Vrijdag de 4e juli
  • Donderdag de 3e Juli
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    6/6 chicago 7/7
    chicago en de meren
    15-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen blog vandaag
    Nog even de NiagaraFalls. We zijn er echt van 10 tot 10 geweest. Het was prachtig. En wat hebben we gelopen. We kregen het advies om voorbij de watervallen te parkeren en dan terug te lopen. Dat hebben we gedaan. En zo was het ook het mooist. Maar  je loopt hele einden zonder erg. Toen nog met dat bootje en toen weer terug lopen. Ávonds door het stadje gelopen en wat gegeten en toen weer naar het water voor de lichtshow. We waren echt moe. Maar voldaan.
    Terwijl ik in de lobby aan mijn blog werkte had Otto een paar folders verzameld. Ik zag een sluizencomplex in het Eriekanaal. De plaatjes leken erg op onze boten en sluizen in Engeland dus het leek leuk om daar heen te gaan.
    Vrijdag 13 juni
    De brug over en je bent weer in Amerika. De sluizen liggen in de staat New York. Het was inderdaad net als onze vakantie in Engeland. Er gingen twee boten met schoolkinderen door de sluizen dus dat was prachtig. Vandaar zijn we naar de stad Erie gegaan. We wilden toch ook even aan het meer staan. En misschien een hotel vinden. Nou, de prachtigste huizen maar geen hotel. Redelijk dichtbij het water vonden we  "lake breeze" op de tomtom. Wij daar naar toe. Het was een schattig oud dametje. Ze verhuurde heel mooie kamers, echt heel gezellig. Ze wilde geen creditcard aannemen en toen had ik gewaarschuwd moeten zijn. Geen internet natuurlijk en ook niets in de buurt toen ik het probeerde. Toch maar gebleven.  Ook omdat er een wasserette was en die hadden we ook nodig. Bij Erie is een schiereiland en daar kun je helemaal overheen rijden. Leuk, aan twee kanten water. 's Avonds zaten we voor onze kamer lekker buiten en opeens werd het heel donker. Wij naar binnen. Toen kwam er een onweer. Heb ik nog niet meegemaakt. De straat overspoelde meteen en het knalde en bliksemde vlak boven ons. Ik vond het maar niks. Wilde in de auto zitten met mijn tas en laptop. Maar het liep goed af. We konden veilig slapen. 


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!