Inhoud blog
  • Maandag de 7e juli
  • Zondag de 6e juli
  • Zaterdag de 5e juli
  • Vrijdag de 4e juli
  • Donderdag de 3e Juli
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    6/6 chicago 7/7
    chicago en de meren
    17-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag de 17e

    Gisteravond hebben we in het dorp gegeten. Ik vis uit het meer en dat was natuurlijk lekker. Hier was het eerste restaurant waar je een glaasje wijn dronk. Tenminste ze gingen  er van uit dat je dat deed. Dus deze keer geen lege beker en vul zelf maar, deze keer een glas rode wijn. Volgens mij lijdt ik aan ontwenningsverschijnselen want ik stond meteen op z'n kop.
    's Avonds in de prachtige huiskamer gezeten met koffie of thee en zelfgebakken koek. De andere gasten kwamen wel gedag zeggen maar niet bij ons zitten. Dat kwam de volgende morgen bij het ontbijt. Nog twee echtparen en wij aan de grote eettafel. Ze moesten alles van elkaar weten en ik weet het nu ook. Otto verstond er niets van. maar het was gezellig. Lekker en veel te veel gegeten. Een soort wentelteefjestaart met ei uit de oven en worstjes en fruit. Tot een uur of vier geen trek in eten of drinken. We zijn naar Ludidngton gereden om te kijken bij de ferry. Die vertrekt morgen vroeg om 8 uur en je moet er nog een uur eerder zijn dus dat wordt de wekker zetten. Maar het is makkelijk te vinden. Er is daar een prachtig strand met vuurtoren dus daar konden we wandelen. En nu zit ik weer illegaal te internetten. Buiten op het terras. Onder de parasol. Het is droog, zonnig en warm maar de wind maakt het toch fris. Niks te klagen als ik de tv bekijk en de staten ver onder ons zie. Weer een beetje geluk want vorige week schijnt het hier heel erg te zijn geweest. Mijn volgende bericht komt van de ander kant van het meer. Drie uur varen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    18-06-2008
    Bijpraten
    Hallo Els en Otto, Wat hebben jullie een leuke tijd daar in Amerika en Canada. Hier zijn we allemaal een beetje moe. Nog anderhalve week en dan is het hier vakantie. Een heel drukke tijd voor iedereen. Bij Herbert op kantoor is iedereen (de jonge honden boven) ziek, zwak en misselijk. Bij mij op school is het ook heel druk maar het einde is in zicht. Marjolein moet nog twee dagen stage lopen. Gisteren is haar fiets gestolen terwijl hij heel goed met een ketting vast stond. Balen dus. Ik ga straks na een lunch op school met het hele team fietsen. Weesp, Muiden, Muiderberg en dan weer naar Weesp geloof ik. Gezellig zo met z'n allen. Ik hoop maar dat het droog blijft. Het waait wel behoorlijk maar met mijn nieuwe fiets moet het toch kunnen. Nederland heeft gisteren van Roemenie gewonen met voetbal en dus gaan ze een ronde verder. Het oranjegevoel groeit. Er worden zaterdag in Bern (waar de wedstrijd gespeeld gaat worden) zo'n 80.000 Nederlanders verwacht. Zo jullie zijn weer bijgepraat. Geniet er nog maar van, tot de volgende keer. Liefs, Willy.

    18-06-2008 om 12:25 geschreven door Willy



    Archief per week
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!