• Wat schuilde er achter de tranen van Wout van Aert in de Tour? “Hij voelde toch een bepaalde onzekerheid”
  • “Misschien maakt zijn masker hem paar procent minder”: Timothy Castagne moet maandag Kylian Mbappé afstoppen
  • Ciao Azurri! Zwitsers overklassen (zwakke) titelverdediger Italië en plaatsen zich als eerste voor de kwartfinales
  • Youri Tielemans beseft het gevaar: “Net op het moment dat je denkt Frankrijk te kunnen verslaan, wordt het gevaarlijk”
  • DUIVELS UIT DE BIECHT. “Sommige spelers zitten tegen het einde van het toernooi met een schuld van wel 5.000 euro”
  • Italië-goalie Donnarumma excuseert zich bij fans na “verschrikkelijke” prestatie tegen Zwitserland: “We waren de hele wedstrijd slecht”
  • Delphine Nkansa troeft Rani Rosius af en loopt persoonlijk record op BK atletiek: “Hiermee kan ik alleen maar blij zijn”
  • Na een dag in de verschroeiende hitte, welke omstandigheden staan Tour-renners komende dagen te wachten?
  • Romain Bardet wint loodzware eerste Touretappe na razend spannende koppeltijdrit met ploegmaat en verovert gele trui, Van Aert wordt derde
  • VIDEO. Wout van Aert tot tranen toe bewogen na derde plek in eerste Tourrit: “Dit doet heel veel deugd”

08-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07/05/05: Welkomboys A - PW A ; 1 - 6
    Paars-Wit zet leiders in eigen huis een hak!

Zonder Danny V, Steve B, Peter, Kevin, en een in laatste instantie afgemelde Remco (communiefeest?) maar met targetman Nico in hun rangen begint Paars-Wit sterk aan de wedstrijd. Al na enkele minuten stuurt Angelo, Nico in het straatje en het staat 0-1.
    een tiental minuten voor de rust brengt de thuisploeg de bordjes weer in evenwicht maar reeds twee minuten later kan Angelo de te ver uit zijn doel staande keeper verschalken, doch de bal beland van de ene paal naar de andere paal. De goed gevolgde Rudy is er als de kippen bij om de klus te klaren en kunnen we met een 1-2 de rust in. De 35 minuten die nu volgen zijn misschien wel de beste van dit seizoen(wat een contrast tegen Donderdag!) en wettigen de grote score. Angelo scoort nog drie maal en enkele minuten voor affluiten zet hij Rudy alleen voor de keeper die beheerst de eindscore vastlegd.

Alain D, Robby, Ivan, Johan, Pé, John, Geert(42'Steve V), Dave, Angelo, Rudy, Nico

7'   Nico          0-1
    27'                   1-1
    29' Rudy         1-2
    38' Angelo      1-3
    47' Angelo      1-4
    64' Angelo      1-5
    68' Rudy         1-6

En wat zegt Warande A nu?: Dank u wel Paars-Wit

» Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07/05/05: PW C - Warande Sp B ; 4 - 1
    Paars-Wit dient Warande messteek toe en vergroot de kloof naar zeven punten.

Ook zonder ons sluitstuk op de verdediging "Ed" en topschutter "Davy" verslaan wij de mannen uit Ham. Een gemotiveerd Warande begint sterk aan de wedstrijd. Zonder echter kansen te scheppen eisen ze de eerste tien minuten het meeste balbezit op. Op het moment dat onze jongens de wedstrijd meer en meer in handen beginnen te krijgen verkijkt onze Walter zich, door de wind, op een verre bal en openen de bezoekers de score. Onder aanmoediging van de talrijke aanwezige supporters lukt het ons niet om voor de rust de gelijkmaker te scoren en moeten we opletten voor de tegenprikjes van Warande. In de aanvang van de tweede periode laat Paars-Wit  blijken waarom ze aan de leiding staan en overrompelen de tegenstander. Reeds na drie minuten zorgt Danny voor de 1-1 en het wordt duidelijk dat we ze gaan opeten! Als Ronny er vijf minuten later 2-1 van maakt na een al of niet buitenspel situatie gaan de bezoekers hevig hun verhaal halen bij de scheids en zelfs hunne afgevaardigde komt het terrein opgelopen! Even later wordt Danny bij een doorbraak naar doel onderuit geschoffelt en krijgt de verdediger terecht ROOD. Een medespeler ging door het lint en vond het nodig om de arbiter te bedreigen en wat lieve woordjes toe te fluisteren....en toen waren ze nog met negen. Paars-Wit neemt wat gas terug en morst wat met de kansen zodat we moeten wachten tot rond de zestigste minuut vooraleer Ronny de 3-1 kan potten. Als dan weer een bezoeker in de fout gaat zingen ze langs de plein in koor; negen kleine warandespelerkes lopen bij Paars-Wit vast, toen waren ze nog met acht...Enkele minuten later legt Danny met zijn tweede van de middag de eindscore vast!

Walter A, Carlos, walter V(68' Kevin), Walter P(35' Marty), Holly(47' Johan), Erwin, Guy, Steven, Sven, Ronny, Danny

12'                     0-1
    39'  Danny        1-1
    44'  Ronny        2-1
    61'  Ronny        3-1
    64'  Danny        4-1
    Het schema blijft gerespecteerd!

06-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe speler voor Paars-Wit?
    Er heeft zich ene  met rosse krollenhaar aangeboden om voor Paars-Wit te spelen? Het zou om een spits gaan die heel snel blijkt te zijn?

05-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05/05/05 FC Torpedo - PW C ; 1 - 7
    We hadden het aanvankelijk niet onder de markt tegen een met tien man stug verdedigend Torpedo en het duurde tot de 29ste minuut vooraleer Ronny de score kan openen. Het keerpunt in de wedstrijd valt op slag van rust. Erwin lobt enig mooi de keeper en de op de lijn staande speler redt met de hand!  Rood , penalty, en een koud kunstje voor Ronny; 0-2 .
    Een tot negen man herleid FC Torpedo is geen party meer voor onze oude garde en we nemen dan ook vlot afstand.
    42' Davy    0-3 (scoort reeds vijf weken na elkaar!)