nieuwsflash
25/04/2010 17h00 Warande Sp A - FC Plat Dak samenkomst 16h00
Inhoud blog
  • vergadering
  • Laatste wedstrijd voor de zomerstop.
  • rangschikking 2 juli
  • wedstrijden 2 juli
  • speeldag 12
  • speeldag 6
  • speelweek 11
    Archief per jaar
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005
    Nieuws Sportwereld
  • Wat schuilde er achter de tranen van Wout van Aert in de Tour? “Hij voelde toch een bepaalde onzekerheid”
  • “Misschien maakt zijn masker hem paar procent minder”: Timothy Castagne moet maandag Kylian Mbappé afstoppen
  • Ciao Azurri! Zwitsers overklassen (zwakke) titelverdediger Italië en plaatsen zich als eerste voor de kwartfinales
  • Youri Tielemans beseft het gevaar: “Net op het moment dat je denkt Frankrijk te kunnen verslaan, wordt het gevaarlijk”
  • DUIVELS UIT DE BIECHT. “Sommige spelers zitten tegen het einde van het toernooi met een schuld van wel 5.000 euro”
  • Italië-goalie Donnarumma excuseert zich bij fans na “verschrikkelijke” prestatie tegen Zwitserland: “We waren de hele wedstrijd slecht”
  • Delphine Nkansa troeft Rani Rosius af en loopt persoonlijk record op BK atletiek: “Hiermee kan ik alleen maar blij zijn”
  • Na een dag in de verschroeiende hitte, welke omstandigheden staan Tour-renners komende dagen te wachten?
  • Romain Bardet wint loodzware eerste Touretappe na razend spannende koppeltijdrit met ploegmaat en verovert gele trui, Van Aert wordt derde
  • VIDEO. Wout van Aert tot tranen toe bewogen na derde plek in eerste Tourrit: “Dit doet heel veel deugd”
    Geschorst:

    T1:

    Robby

    T2:

    Coenen Matteo

    Spelers:

    Yannick Bloemen

    Nick Aerts

    Vandengraesen Dirk 

    Walter Ples

    Vandengraesen Johan 

    Cristiano Massimo 

    Davud

    Osman

    Sven Berckmans

    Yavuz Besim

    Kevin Smolders

    Daniel 

    Yoeri Berckmans

    Mues Angelo

    Ivan Boonen

    Jonathan

    Bestuur:

    Voorzitter:

    Willy Pernet

    Secretaris

    Kasbewaarder
    Guy
    Christel



    nieuwsflash
    FC PLAT DAK
    27-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    SPORTING PAARS WIT – FC MULDERS    

     

    We staan behoorlijk onder druk de eerste 15 minuten van de wedstrijd en vinden geen antwoord op hun aanvallen. Toch vuren we twee schoten af richting doel van Mulders maar het zijn geen treffers. Al vroeg in de wedstrijd, op de 18 de minuut, moet Osman gekwetst het terrein al verlaten en 4 minuten later is het Erwin die door een kwetsuur getroffen wordt. Gelukkig beschikken we over een goed bezette reserve bank. Langzaam krijgen we meer vat op de tegenstrever en beginnen onze aanvallen vorm te krijgen. Er komen kansen van achtereenvolgens Besim, Angelo, Danny maar ze leveren ons geen eerste doelpunt op. Integendeel het is Mulders die middendoor onze verdedeging en met wel twee of drie op Walter af stormen en deze riskeert zijn leven door met een katteduik de bal te onderscheppen. Hij houdt er wel een ernstige rib blessure aan over. Zal deze redding voldoende zijn om ons naar de overwinning te sturen? Voorlopig lijkt het niet zo en we gaan met een 0-0 stand rusten. Ook aan de toog is de verkoop niet zo denderend vandaag. Zou dit aan Eddy liggen?? Als dat zo is mag volgende keer Syl terug achter de tap staan of we doen Eddy een minirokje aan.

    We starten met vereende krachten aan de tweede helft.

    In de zevende minuut moeten we onze derde en laatste reserve opofferen voor Peter. Nu is het uitkijken of Ronny de tovenaar het scorebord kan doen veranderen in ons voordeel. Omstreeks de dertiende minuut laat Angelo ons bibberen door op doel te vertrekken en kan de doelman omzeilen maar duwt het leder te ver van de voet daarom moet hij terug draaien om niet alleen de doelman maar ook enkele teruggekomen verdedigers te dribbelen om uiteindelijk toch te scoren. 1-0

    Zouden we nu gelanceerd zijn hopen we allen? De kansen blijven weliswaar erg mager en we scheppen ook geen doelgevaar. De gevolgen zijn dan ook voelbaar want tien minuten na onze goal kan Mulders gelijk maken met een ver schot. Onze vedette in doel kan de pijn aan zijn ribbenkast haast niet meer uithouden en moet zich gewonnen geven op dat ver schot. 1 – 1 (n.v.d.r. anders was het niet waar)

    Het is Besim die met een ver schot op doel de doelman van de bezoekers haast kan verassen maar het is Walter die zich moet gewonnen geven voor een tweede keer. Het wordt 1 - 2 en de wedstrijd is nu gespeeld.

    Volgende week gaan we er terug tegenaan en proberen Germeer te kloppen.

    Aanvang is wel 14.30 uur.

     

    Groeten

      Willy


    » Reageer (0)
    26-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 26/01/08
    T
     
              

    Afdeling: 3 - Speeldag: 16

    Datum

    Inh.

    Thuisploeg

    Bezoekers

    Uitslag

    Begin

    Scheidsrechter

    26/1/2008

     

    REAL HEESAKKER

    WELKOM BOYS A

    2 - 2

    15:00

     

    26/1/2008

     

    REAL ROTH

    WARANDE SP C

    6 - 0

    15:00

     

    26/1/2008

     

    HOEF SP

    TOEK GENEBERG B

    5 - 1

    15:00

     

    26/1/2008

     

    SP PAARS WIT

    FC MULDERS

    1 - 2

    15:00

     

    26/1/2008

     

    FC CANADA B

    FC GERMEER B

    0 - 2

    13:30

     

     

    » Reageer (0)
    22-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Welkom Boy's heeft een steekje laten vallen, dus mannen geniet er deze week maar van om effen op de eerste plaats te staan. Maar kom niet af om de winstpremies aan te passen. Die liggen nu al hoog genoeg. Ge hebt allemaal al n'n auto, video, gsm, platte tv, schoon vrouw, twee keer per jaar verlof dus dat zal wel genoeg zijn op dit voetbal nieveau.

    Tot zaterdag

    Het Bestuur

    » Reageer (0)
    20-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GENEBERG B - SPORTING PAARS WIT 0 - 3

    Geneberg

     

     

    Het is een druillige dag vandaag maar al onze spelers komen welgezind aan de aftrap. Enkele zijn weliswaar nog aan het vechten tegen hunne kater en de late thuiskomst zit ook nog wat in de knoken. Enkele trouwe supporters (supportsters) van onze mannen hebben de weg naar Geneberg ook gevonden en gaan zeker de ploeg naar de overwinning roepen vandaag.

    In de 11 de minuut kan Angelo de bal afhandig maken van een treuzelende Geneberg verdediger. Angelo heeft duidelijk geen kater vandaag want hij maakt handig gebruik van deze mogelijkheid om alleen op doel af te stormen. De goede doelman heeft er alleen het kijken naar en moet het leder de eerste keer uit zijn netten halen.

    We zijn nu reeds kort tegen de rust als Ronny zijn kater terug naar de kat stuurt en kan van op rechts een goede voorzet geven die door de gretig gevolgde Massimo binnen wordt geschoten. De doelman kan ook dit schot niet uit zijn doelvlak houden en moet zich voor de tweede keer omdraaien. 32’ 0-2

    Nick die een bedrijvige rol speelt in deze eerste helft moet helaas met buikproblemen vervangen worden door Pé. Pé die gretig zijn plaats inneemt op het veld en je ziet dat hij zich zeer goed opgewarmd heeft langs de lijnen want hij vliegt er meteen in.
    We gaan met een 0-2 voorsprong naar de kleedkamers. Onze spelers gaan effen rusten en zich wat opwarmen. Dit geld zeker voor onze vedette in de goal die werkloos toeziet maar zich gelukkig warm ingeduffeld heeft. 

    Wij  gaan dan maar ook iets drinken in de bar. Een thee drinken onder de rust valt weliswaar niet mee, een supporter (en t'is geen blondje) weet niet da ze dat maken met kokend water, en moet zodoende de eerste 5 minuten van de tweede helft missen. (er is dan blazen geblazen). Gelukkig moet ze niks missen wat doelpunten betreft, maar we zette Geneberg constant onder druk. Onze blauwe pletwals trekt massaal ten aanval en een doelpunt hangt steeds in de lucht. We moeten wel ongeduldig wachten tot de 26 min.van de tweede helft, Ronny kan dan zijn verdediger, die al heel de tijd op zijn hielen zit, afschudden en dit gebeurt op een pas van de kapitein Erwin. Hij kan door het midden naar de doelman  stormen, die links van hem bewust een groot gat laat (geen ozon gat) maar de uitgeslapen(?)Ronny trapt er niet in en stift het balletje over de doelman en onder de lat binnen. Het wordt een verdiende 0-3 zege en onze gladiatoren zijn nooit in gevaar geweest vandaag. Of zou de show van onze doelman daar iets mee te maken hebben?? Maar ja, je bent de vedette of niet hé.

    Ik heb maar één schuchtere doelpoging van Geneberg kunnen noteren. We hebben van een zeer sportieve wedstrijd kunnen genieten en dit onder een goede leiding van een nieuwe scheidsrechter.
    Na de wedstrijd sloeg de honger bij onze spelers zo toe dat ze snel eerst een paar en later al de boterhammen van de tegenploeg hebben opgegeten waarna de tombolaprijzen(worsten) ook nog verdween in onze magen. Geen manieren.

    Website AVVV

    In het gastenboek van AVVV lees ik dat er iemand compassie heeft met de laatste ploegen in al de reeksen van de winter comp. Ze hebben er geen plezier meer in om wekelijks te verliezen en zelfs de scheidsrechters vinden dat ook (beweert de schrijver). Maar hij schrijft dat het niet onze schuld is maar die van den bond.

    N.v.d.r. Ik analyseer zijn tekst. Dus den bond moet voor aanvang van de competitie en bij het opmaken van de nieuwe kalender de eindrangschikking reeds kennen en dan de reeksen opnieuw samenstellen volgens deze rangschikking zo dat de laatste van elke reeks samen staan. Maar ja……..en dan…..zouden ze die tweede eindrangschikking ook al moeten kennen. Maar ja…..en dan……..dat noemt men vicieuze cirkel.

    Zijn we dan echt zo sterk vraag ik mij af? We hebben toch ook geen competitiespelers.

    Het zal wel iets voor de eeuwigheid zijn "verliezen blijft pijn doen". Maar de schuld op de ploegen steken die van voor staan of op het bestuur te steken is de wereld op zijn kop zetten.

     

    Groeten

       Willy


    » Reageer (0)
    13-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp paars-wit - Warande ; 2 - 1
    Walter V, Robby, Walter P, Davut, Benni, Erwin, Massimo (60' Guy), Danny, Angelo, Ronny, Nick

    5'    1 - 0        Nick
    34'  2 - 0        Nick
    -------------------------
    76' 2 - 1

    » Reageer (0)
    10-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoef sp - Sp Paars-wit : 1 - 1
    Walter V, Robby, Benni, Erwin, Massimo, Walter P, Danny, Guy, Osman, Angelo, Ronny, Davut, Nick,

    1  -  0
    ------------
    1  -  1           Angelo

    » Reageer (0)
    30-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - FC Canada: 10 - 2
    Walter V(40'Nick), Walter P, Robby, Davut, Erwin, Danny, Massimo, Osman, Besim, Angelo, Ronny,
    Eerste helft heeft Walter V het doel verdedigd en tweede helft Angelo

    Reeds in de eerste minuut ranselt Walter een bal uit de linker benedenhoek!
     2'      1 - 0        Ronny
    14'     2 - 0        Besim
    19'     3 - 0        Ronny
    20'     4 - 0        Ronny
    34'     5 - 0        Angelo
    36'     6 - 0        Besim
    ---------------------------
    47'    6 - 1
    51'    7 - 1         Ronny
    51'    7 - 2
    54'    8 - 2         Danny
    61'    9 - 2         Nick
    73'   10 - 2        Ronny

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 29/12/07
    Thuisploeg Bezoekers Uitslag
    REAL HEESAKKER WARANDE SP C 2 - 0
    HORST SC B TOEK GENEBERG B 3 - 1
    REAL ROTH HOEF SP 5 - 3
    FC MULDERS FC GERMEER B 3 - 4
    SP PAARS WIT FC CANADA B 10 - 2

    » Reageer (0)
    24-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 22/12/07
    Thuisploeg Bezoekers Uitslag
    HORST SC B WELKOM BOYS A 1 - 12
    FC MULDERS WARANDE SP C 0 - 4
    FC GERMEER B TOEK GENEBERG B 3 - 2
    SP PAARS WIT REAL HEESAKKER 5 - 1
    HOEF SP FC CANADA B 2 - 1

    » Reageer (0)
    23-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - Real Heesakker : 5 - 1
    Walter V, Robby, Davut, Benni, Massimo, Erwin, Danny, Osman, Guy, Angelo, Ronny

    1 - 0     Ronny
    1 - 1
    2 - 1     Angelo
    3 - 1     Ronny
    4 - 1     Ronny
    5 - 1     Guy

    » Reageer (0)
    16-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 15/12/07
    Inh. Thuisploeg Bezoekers Uitslag
    WELKOM BOYS A SP PAARS WIT 4 - 3
    TOEK GENEBERG B REAL ROTH 1 - 3
    FC CANADA B HORST SC B 3 - 1
    REAL HEESAKKER HOEF SP 3 - 2
    WARANDE SP C FC GERMEER B 3 - 3

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom Boys - Sp Paars-wit : 4-3
    Guy,Walter V, Robby, Benni, Davut, Erwin (40'Philippe), Massimo, Osman,Nick(40' Danny), Angelo, Ronny 

    1 - 0
    1 - 1        Ronny (pen)
    2 - 1
    -----------------
    3 - 1
    4 - 1
    4 - 2        Ronny (pen)
    4 - 3        Ronny

    » Reageer (0)
    11-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen weer tot leven !!
    De legendarische rockband Queen houdt een tournee in Europa en gaat daarmee van start in het planetarium in Genk. Via een multimedia- en lasershow wordt zanger Freddie Mercury en in het bijzonder zijn muziek weer helemaal tot leven gebracht.
    De groepsleden hadden er dertig jaar geleden niet aan durven denken dat ze in 2007 Europa nog eens zouden doorkruisen op de binnenwand van de projectiekoepels van de planetaria. Queen Heaven zien vanuit een ligstoel is dan ook heel bijzonder.
    "de show is door Duitse mediashowexperten uitgewerkt in een volledig nieuwe dimensie", zegt Chris Janssen van het planetarium. " Het is een éénmalige symbiose van muziek, laser, panorama- en videobeelden. Een heuse concerthemel."
    Queen Heaven wordt virtueel gepresenteerd door Queen-gitarist Brian May. De show lokte eerder in Duitsland al zo'n 380.000 fans. Voor belgië is die nu voor het eerst te zien in het europlanetarium.
    Inkom bedraagt 14,5 euro voor volwassenen en 10,5 euro voor kinderen tot zestien.
    Wij hadden gedacht om op donderdag 20 december 20h00 te reserveren. De show neemt 1,5 uur in beslag. Geïnteresseerden kunnen mij uiterlijk tegen 18dec het laten weten zodat ik de reservatie kan doorgeven.

    PS : Queens Heaven gaat ook door op vrijdag 21h30, zaterdag 17h00 en 19h00, en zondag om 17h00

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 08/12/07
    Inh. Thuisploeg Bezoekers Uitslag
    HOEF SP WELKOM BOYS A 1 - 5
    FC MULDERS TOEK GENEBERG B 1 - 2
    HORST SC B SP PAARS WIT 1 - 3
    FC GERMEER B REAL HEESAKKER 1 - 2
    REAL ROTH FC CANADA B 6 - 0

    » Reageer (0)
    07-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 1/12/07
    Inh. Thuisploeg Bezoekers Uitslag
    SP PAARS WIT REAL ROTH 2 - 0
    REAL HEESAKKER HORST SC B 2 - 3
    WARANDE SP C HOEF SP 0 - 7
    FC CANADA B FC MULDERS 1 - 3
    WELKOM BOYS A FC GERMEER B 1 - 2

    » Reageer (0)
    22-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen 24/11/07
    In tegenstelling tot de vorige keren doen we niet  het volledige mountainbikeparcour. Na enkele kilometers verlaten we dit om naar Beringen terrils te rijden. Onderweg passeren we taverne het schuurke waar diegene die de mijnberg niet wensen te beklimmen een verpozing kunnen nemen.
    Na deze beklimming kunnen de uitgeblazenen terug aansluiten om in groep terug te rijden. Wanneer we terug op het mountainbike parcour komen kunnen de sportievelingen onder ons de resterende achtal kilometers afmalen terwijl de anderen de korste weg naar de douches nemen. Hopelijk bedienen we op deze wijze de sportievelingen en de minder sportievelingen  al hun wensen.
    Na de wasbeurt begeven ons naar het lokaal waar Rik ons aan de luttele 2,5 euro spek met eieren serveert.
    Samenkomst aan de militaire sporthal vanaf half twee waar Holly voor de nodige fietsen zal zorgen.
    Vertrek voorzien om twee uur !
    Door onder het artikel te reageren kan je mij laten weten of je meerijd.
    Gelieve ook te vermelden of je over een fiets wil beschikken en je deelneemt aan het spek met eieren festijn!
    Reeds ingeschreven:
                        Fiets        Eten     
    Walter V        1              +
    Massimo        2              +
    Nick               3              +
    Luc                 4              +
    Erwin                             +
    Danny                             +
    Eddy                               +
    Holly                              +
    Mario             5              +
    Nancy             6              +
    Gerda             7              +
    Mon               8              +
    Gaby                               +
    Mario                             +
    Mike              9               +
    Steven           10             +
    Ingrid            11             +
    Matteo          12+13


    Alleen spek/ eieren

    Willy
    Kristel
    Sylvana

    » Reageer (1)
    17-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars -wit - FC Germeer : 1 - 2
    Geert, Benni, Robby, Walter P, Davut, Erwin,  Massimo, Pé, Osman, Philippe, Ronny(68" Nick)

    51"   0  -  1
    59"   1  -  1   Ronny  (pen)
    62"   1  -  2

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 17/11/07
    Inh. Thuisploeg Bezoekers Uitslag
    WELKOM BOYS A FC CANADA B 2 - 0
    WARANDE SP C TOEK GENEBERG B 2 - 2
    REAL HEESAKKER REAL ROTH 3 - 5
    HORST SC B FC MULDERS 1 - 7
    SP PAARS WIT FC GERMEER B 1 - 2

    » Reageer (0)
    11-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MB
    Traditiegetrouw gaan wij op onze vrije speeldag, 24 november, nog een ritje maken met de mountainbike.
    We gaan de samenkomst aan de militaire sporthal vervroegen naar twee uur, om zeker voor de invallende duisternis binnen te zijn...

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Mulders - Sp Paars-wit : 3 - 4
    Geert, Walter v(50" Nick), Robby, Benni, Davut, Massimo, Erwin, Danny, Ronny, Angelo, Pé

    1 - 0
    1 - 1      Ronny
    --------------------
    2 - 1
    3 - 1
    3 - 2      Ronny
    3 - 3      Robby
    3 - 4      Ronny

    » Reageer (0)


    Topschutterslijst:

    Angelo M             12

    Joeri B                 4

    Sven B                 1

    Besim Y               1

    Kevin S               2

    Owngoal              1



    Gastenboek
  • match 17/04
  • aanvangsuur 17/04KR
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • merciiiiiiii
  • reactie op bericht

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in ons gastenboek


    Blog als favoriet !



    Laatste commentaren
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • ???? (Joeri)
        op speeldag 5
  • Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!