• Wat schuilde er achter de tranen van Wout van Aert in de Tour? “Hij voelde toch een bepaalde onzekerheid”
  • “Misschien maakt zijn masker hem paar procent minder”: Timothy Castagne moet maandag Kylian Mbappé afstoppen
  • Ciao Azurri! Zwitsers overklassen (zwakke) titelverdediger Italië en plaatsen zich als eerste voor de kwartfinales
  • Youri Tielemans beseft het gevaar: “Net op het moment dat je denkt Frankrijk te kunnen verslaan, wordt het gevaarlijk”
  • DUIVELS UIT DE BIECHT. “Sommige spelers zitten tegen het einde van het toernooi met een schuld van wel 5.000 euro”
  • Italië-goalie Donnarumma excuseert zich bij fans na “verschrikkelijke” prestatie tegen Zwitserland: “We waren de hele wedstrijd slecht”
  • Delphine Nkansa troeft Rani Rosius af en loopt persoonlijk record op BK atletiek: “Hiermee kan ik alleen maar blij zijn”
  • Na een dag in de verschroeiende hitte, welke omstandigheden staan Tour-renners komende dagen te wachten?
  • Romain Bardet wint loodzware eerste Touretappe na razend spannende koppeltijdrit met ploegmaat en verovert gele trui, Van Aert wordt derde
  • VIDEO. Wout van Aert tot tranen toe bewogen na derde plek in eerste Tourrit: “Dit doet heel veel deugd”

03-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 18de speeldag

30-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen in Juli
    Willy P.       02/07/42
    Johan Vdgr 15/07/67
    Steve V.       29/07/81

27-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing PW C - FC Mulders van 02/07/05 15h00
    Kern : 18

Beschikbaar;Guy, Erwin,  Ronny, Philippe, Johan, Marty, Danny, Carlos, Holly, Walter V,  Davy, Sven

Onbeschikbaar; Eddy, Angelo, Walter P, Roger, Steven
                              Walter A

26-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T. Geneberg B - PW C; 1-1
    Veteranen lijden eerste puntenverlies!

Een versterkt Geneberg B ( A ploeg vrij!) was resoluut van plan om hun kermisweekend glans bij te zetten door de punten thuis te houden. Ze eisen in de eerste helft iets meer balbezit, maar verder dan een voorzet/schot op de lat komen ze niet.  Een tiental minuten in de tweede helft kan Sven een hard afstandschot onvoldoende weren en een goed gevolgde thuisspeler de 1-0 scoren.Ligt het aan het wakker worden van Paars-Wit of het terugtrekken van Geneberg, maar van de 25 resterende minuten spelen we er meer dan 20 op hun helft! Als Davy zich doorzet en op de paal besluit is het Danny die de terugkaatsende bal kan binnenschieten. Met nog een kwartier te gaan dachten we het puntenverlies nog te kunnen afwenden maar.....tevergeefs.
    Luc C. schreeuwt al maanden moord en brand omdat hij vindt dat het nummer 14 hem toebehoord. Vandaag beloonden de selektieheren hem zelfs met het nummer 13 ! maar hebben van zijn diensten geen gebruik gemaakt.

Sven, Carlos, Eddy, Walter P(35" Erwin), Holly, Davy,Walter V, Guy, Ronny, Danny

44'      1 - 0
    53'      1 - 1    danny

19-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorbeschouwing T. Geneberg B - PW C van 25/06/05 17H00
    kern: 18

Beschikbaar : Guy, Eddy, Erwin?, Ronny, Johan, Danny, Carlos, Holly, Walter V, Walter P, Steven, Davy, Sven,

18/6/2005 FC TORPEDO FC MULDERS 0 - 0

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 18/06/05 PW C - Stort B : 6 - 2
    Daar we vandaag over 15 spelers beschikten, en de A ploeg op 14 wedstrijden nog niet de "nul" heeft kunnen houden, hebben we onze kuitenbijter "Johan" meegestuurd om de klus te klaren. Met succes....Geneberg A - PW A : 0 - 0

Met een zwoele temperatuur en twee extra pauzes om het vochtgehalte op peil te houden hebben de veteranen vlot afstand genomen van de bezoekers uit Lommel. Door de twee goals van Davy zet hij zich op gelijke hoogte in de topschutterslijst met Ronny. Verder scoorden ook Guy, Danny, en Angelo. Ook Carlos scoorde zijn eerste van het seizoen.
    Door het gelijkspel van Warande B tegen Locht B lopen we verder uit tot 11 punten.

Walter A, Carlos, Eddy, Walter P(35" Roger), Sven, Philippe(12" Guy), Steven(35" Walter V) Angelo, Marty, Davy, Danny

16-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorbeschouwing PW C - FC Stort B van 18/06/05 15h00
    bij de heenwedstrijd op FC Stort zijn wij bij een milde voorjaarszon uitgelopen tot 0-3, maar hebben het de laatste twintig minuten nog moeilijk gehad en is de uitslag 1-3 geworden. Het was de wedstrijd waar Steven en Davy debuteerden, en holly met een enkelverzwikking  al na  een twintigtal minuten het terrein moest verlaten. Stort staat momenteel juist voor Germeer en Real Roth, waar we de voorbije twee weken het ook moeilijk tegen gehad hebben! Is er sleet op het mechanisme aan komen?

Kern: 18

Beschikbaar: Guy, Eddy, Walter A, Philippe, Johan, Marty, Danny, Angelo, Carlos, Walter V, Walter P, Roger, Steven, Davy, Sven,