Inhoud blog
  • sissel
  • Winter
  • CUBE BIKE
  • CUBE
  • Knokken geblazen
    Over mijzelf
    Ik ben Paul
    Ik ben een man en woon in Dilbeek,Vlaams Brabant () en mijn beroep is leraar op rust.
    Ik ben geboren op 04/06/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Computer,Wielertoerisme,Digitale fotografie,Natuur.
    CARPE DIEM
    Foto

    Zoeken in blog

    kom eens kijken

    27-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conditiepeil opdrijven

    Het is al een tijdje geleden dat ik mijn fietservaringen hier neerpende en nu is de moment gekomen.
    Met het betere weer ben ik een paar keer naar "den Boval" geweest ,een vlak parcours maar de kilometers zijn wel wat langer dan den TGV
    De eerste keer dat ik met de mannen van Boval meereed was ik behoorlijk kapot,de tweede keer veel minder.
    Vorige donderdag dus terug met de gasten van de Linde,goed gestrekt tempo;aan het bos van Striou werd de groep in twee opgedeeld en toeval of niet,ik zat in de eerste groep,eens zien wat ik er van terecht breng
    Het ging goed tot een eind voorbij Quenast,na een scherpe bocht naar links een bergop waar geen einde aan komt en daarna een vals plat;aan dat vals plat kreeg ik het kwaad en ik was niet alleen;aan de oude boerderij dan maar rechts afgedraaid om twee kilometer af te snijden samen met Vera (ons verpleegstertje van Zellik)en Allesandro.
    We reden ons eigen tempo en hielden het redelijk strak om zo laat mogelijk ingehaald te worden,liefst na de heuvelzone.
    In Gaasbeek was er van de groep nog geen spoor en we zijn dus binnengekomen met enkele minuten voorsprong,wat wil zeggen dat de groep ook niet meer zo hevig fietste.
    Een mooie rit met veel zon en 78km op de teller.

    27-04-2007 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    27-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste zege van Der Jan
    Bron: Het nieuwsblad Het afscheid van Jan Ullrich. Eigenlijk is het een drama voor de Duitse wielersport, maar in Hamburg waren er niets dan lachende gezichten. Met dank aan de perfecte show van Der Jan. Onaantastbaar was hij, 43 minuten lang. Een monoloog waarin hij alleen, als levende legende, zijn zegje deed. Ondertussen grapjes makend, zwaaiend naar bekende gezichten, ontspannen wachtend tot alle fotoflitsen uitgedoofd waren. Het was geen moment van tristesse, geen pijnlijk afscheid. Het was, zoals aangekondigd, Erfreuliches nieuws. ,,Zoals je ziet ben ik geen man van 110 kilo'', zei Der Jan. ,,Ik ben niet iemand die elk moment van een brug zal springen, zoals ik ergens gelezen heb. Ik ben een jonge, ambitieuze en gelukkige man, die een mooie toekomst tegemoet gaat.'' Vooraf was er nochtans smalend over gedaan, over de persconferentie die Jan Ullrich gisterochtend in Hamburg gaf. Als een journalist er vooraf op gewezen wordt dat hij zeker geen vragen mag stellen, waar gaat de wereld dan naartoe? Maar het was de perfecte show. Geen inderhaast bijeengerommeld koffiekransje in een kelder, zoals bij Museeuw een maand geleden. De luxueuze Ballsaal in Hotel Intercontinental was opgefleurd met de truien die Ullrich in zijn carrière had verzameld, en op een groot scherm flitsten memorabele beelden van de afgelopen tien jaar. En wees gerust, Ullrich antwoordde op alle vragen die de Duitse journalisten eigenlijk wilden stellen. http://www.sportwereld.be/Article/Detail.aspx?articleID=GOP18UBVH

    27-02-2007 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conditie
    Sinds enkele weken heb ik door het slechte weer niet meer gefietst;nu de storm geluwd is ben ik weer beginnen fietsen,gisteren de groep een twintigtal kilometer gevolgd en daarna alleen langs een andere weg teruggekeerd.De conditie was beneden alle peil,dat had ik rap gevoeld,vooral wanneer de weg bergop ging,direckt buiten adem,dus niet forceren maar alle dagen,wanneer het weer het toelaat,enkele kilometerkes afmalen,zoals vandaag,spijtig genoeg weer een lekke band,oorzaak was een piepklein glasschervetje,nu is het bandje hersteld en de fiets is ook wat bijgesteld,het gekraak in het stuur is weg,nu rest alleen nog wat bijstellen van de voorste remkabel,door een kreukje blijft de rem enigzins hangen;ook het zadel heb ik verwisseld voor een confortabeler exemplaar die ik nog ergens had liggen,een avocet met gel.Wat het volgende zal zijn zien we wel,mischien een paar nieuwe bandjes,de oude zijn bijna versleten.

    15-01-2007 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pech
    Vorige dinsdag een mooie maar koude rit.Daar we later vertrekken en we ook trager rijden wegens winterregime en natte en modderige plekken op de baan maken we ook onze rit enkele kilometers korter,we rijden dus niet meer tot aan de TGV maar draaien aan het kapelleke terug richting Pepingen.Plotseling een plek met glasscherven en hoeps,een lekke band;reservebinnenband er op en vooruit.
    Thuis na een paar uur stond de band zo plat als een vijg!een nieuwe binnenband erin en ik dacht dat alles in orde was.
    Deze morgen stond ik vertrekkensklaar maar plots knalde mijn nieuwe binnenband eruit
    Dan maar de reservefiets genomen en naar de Westrand om de groep op te wachten;zacht weer,mooie wandeling en gebabbeld met iedereen.
    Die stalen fiets,heel goed trouwens,kan echter niet tippen aan mijn nieuwe carbonfiets,veel lichter en rapper om op te trekken,t'is maar dat ge't weet

    Ondertussen de 5000 km overschreden.

    09-11-2006 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eens wat anders
    Vandaag ben ik niet gaan fietsen,geen goesting maar......
    Omdat ik lid ben van een schuttersclub(schietclub vind ik niet zo mooi)moet ik af en toe eens gaan oefenen,daar zie ik ook eens andere gezichten.
    Om te beginnen haalde ik mijn S&W .357 magnum boven en schoot er een doosje 38 specials leeg,tamelijk goeie resultaten zonder meer,Joeri Verrmeulen schoot ondertussen bij wijze van spreken de pannen van het dak met zijn colt.45 en Browning buckmark .22.
    Daarna enkele laders verschoten met mijn Browning Practical 9mm,een wapen die mij langs om meer ligt,trouwens mijn eerste handwapen.
    Onderstaande link is de perfecte afbeelding.
    http://www.impactguns.com/store/media/brown_hi_power_prac.jpg
    Daarna nog wat gezellig babbelen en "meningen" uitwisselen,Willy Huyghe is daarin niet te kloppen!!!
    Al bij al een aangename voormiddag aan de Westerschelde ,Rijmerswaal in Zeeland bij Rilland,spijtig dat het zover is.

    30-09-2006 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze gingen traag rijden...
    Dat was afgesproken,de eerste kilometers geen probleem,rustig babbelendmet een vrij omvangrijke groep,ik schat zo een dertig man en Nadine,het enig vrouwelijk exemplaar,kleingeblokt maar dapper.
    Onder de brug van den TGV wordt er zoals altijd een sanitaire stop gemaakt,voor sommigen is een beetje wachten teveel gevraagd....
    Stilaan werd het tempo opgedreven,ik voelde mij in mijn sas,Lieferinkx,een nieuwe, nam dikwijls de kop.
    Tussen Bogaarden en Breedthout heb ik de leiding overgenomen,bijgestaan door Willy Wulleman die meer dan behoorlijk zijn duit in het zakje deed.
    In Lennik keek ik even om en zag dat er maar een stuk of tien meer overbleven,hadden we dan zo hevig aan den boom geschud????
    Thuisgekomen,zwetend lijk een koerspaard maar toch tevreden met de geleverde prestatie;het gemiddeldte lag dan ook wat boven de dertig km/uur,goed als je beseft dat het Pajottenland en Waals-Brabant nogal heuvelachtig is.

    14-09-2006 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwarring
    Vanmorgen vertrokken we met zo een 25 man voor onze Pajottenlandtocht;in Gaasbeek ging de rappe groep naar rechts,naar Gaasbeekdorp dus,de anderen richting St Laurens-Berchem;Plots merkten we dat we maar met acht man waren,de rest van de groep had een zijweg ingeslagen zonder te verwittigen,dus wij verder in een voor ons redelijk strak tempo,ieder om de beurt op kop,Marcel den beenhouwerin zijn gewone stijl en Andre Mertens zwetend lijk een paard.
    In Petit -Engien(Lettelingen)werden we daar de rappe ingehaald,Jef,ook al 68 draaide mee lijk een jonge gast,Miel en den dikke van Braine legden er flink de pees op,wij zijn wijselijk niet gevolgd.
    In Breedhout zagen we dat den dikke van Braine er afgereden was,motor ontploft.
    Om 12uur thuis,nat van't zweet maar tevreden en 3765 km op den teller sedert Pasen.

    12-09-2006 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen..
    Vandaag nogmaals met de groep een ritje gemaakt!
    Minstens vijftig man + één vrouw.
    Mooie tocht,goede kadans en droog,warm weer maar geen zon
    In Rebecq heb ik de groep verlaten omwille van de slechte wegen aldaar en langs een mooie lichtglooiende maar mooie effen weg richting Herne gereden.Om kwart voor twaalf thuis en juist 71 km op de teller tegen een gemiddelde van 29km/uur.Zo mogen er nog komen...
    Ps.ondertussen zo 'n 3500km op de teller.

    05-09-2006 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gordel

    het is weer zover,morgen is het weer de gordel,hopelijk is het droog en zonnig maar de weerman voorspeld niet veel goeds.
    Aan de Westrand staat alles opgesteld en er worden weer duizenden fietsers verwacht voor de 25,50,100 en 150km,ook de wandelaars komen aan hun trekken.
    Daarnaast zijn er nog andere spectakels zoals zangers en helicopters om het feest op te smukken.

    02-09-2006 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een droge dag
    Vandaag,dus ervan geprofiteerd om het stalen (carbon) ros van stal te halen en eens flink op de pedalen te duwen.
    Zoals gewoonlijk splitsen we ons tussen Dilbeek en Lennik en laten de "coureurs" hun gang gaan terwijl wij aan een gezapige dertig /uur onze kilometers afhaspelen.
    In begin wat mistig en fris maar na enkele kilometers waren we opgewarmd en reden we in gestrekte draf richting Herne en Edingen om aan de spoorlijn van de TGV terug te draaien.Het tempo was goed en iedereen kon volgen,zo hoort het.
    Op het laatst begonnen de kilometers wel hun tol te eisen en de souplesse was er enigzins uit.
    Thuisgekomen een lekker bad en de vermoeidheid was weg.

    22-08-2006 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen..
    Vandaag dinsdag,met de groep onze gewoonlijke omloop gereden.even voor Rebecq moest ik en nog vele anderen het lot ondergaan van enkelen die alleen maar komen om te koersen en den boel aan stukken te rijden,waar ze glansrijk in geslaagd zijn ook.
    Ik dan maar met iemand een kortere weg genomen en ons voeten geveegd aan die "koereurs".
    Onderweg dan nog een groep gelosten tegengekomen en aan een gezapig tempo huiswaarts ;op de teller staat juist 70 km,al bij al een goede training.

    08-08-2006 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen met snorren en mannen met erecties

     

     

     

    Vrouwen met snorren, mannen met erecties

    Is het toeval dat testosteron weer opduikt?

    Dat topsporters tegen de lamp lopen, wekt geen verbazing. Maar waarom gebruiken ze doping uit de oude doos? ,,Testosteron is nooit weggeweest, alleen wat op de achtergrond geraakt'', zegt dokter Chris Goossens.

    Hans JACOBS

    Een epokuurtje, een shot van het designersteroïde thg, gendoping: de vrees van dopinginstanties is altijd dat hoogtechnologische dopingproducten de afstand tussen jager en stroper vergroten. Met de testosteronzondaars - na de Amerikaanse topsporters Floyd Landis en Justin Gatlin werd ook een Europese sprinter geklist - wordt de klok dertig jaar teruggedraaid. In de jaren zeventig en tachtig deed testosteron opgeld - de manwijven van het Oost-Duitse sportsysteem en de zwemsters met snorren zegden niet neen tegen testosteron, vaak buiten hun weten om. In die periode stak het nog niet zo nauw met dopingcontroles.

    Dat de internationale sportbonden van het wielrennen en de atletiek er vandaag een streng dopingbeleid op nahouden, kan een reden zijn waarom topsporters op de retrotoer gaan, zegt dokter Herman Ram, directeur van de Anti-Doping Autoriteit Nederland. Volgens hem is het grootschalig georganiseerde dopinggebruik, genre Festina en Gewiss, in het peloton aan het afkalven. ,,Daarom gaan individuele sporters, al dan niet met behulp van hun entourage, zelf op zoek naar doping. Dan komen ze vrij snel uit bij testosteron.''

    Flirten met de grens

    Logisch, zegt Ram. Testosteron zit, zoals een aantal dopingproducten, in een schemerzone. Dopingjagers maken aan de hand van de verhouding tussen testosteron en epitestosteron uit of een sporter positief is. Bij een normale mens bedraagt de verhouding 1/1, de toelaatbare grens is 4/1. Tot 2001 lag die grens zelfs op 6/1. Ram: ,,Net zoals de hematocrietwaarde met epo kunstmatig werd opgedreven tot de toelaatbare waarde van vijftig, wordt met testosteron de grens zo dicht mogelijk benaderd. Alleen gebeuren er dan weleens bedrijfsongevallen, zoals bij Landis: 11/1 kan nooit natuurlijk zijn.''

    ,,Ongetwijfeld lopen er sporters rond die zich gedopeerd hebben, maar nooit zullen worden betrapt omdat ze een verhouding van 3/1 hebben'', zegt dokter Chris Goossens, adviseur van de minister van Sport, Bert Anciaux.

    Is het toeval dat testosteron weer opduikt? Ram: ,,We waren verrast dat twee wereldtoppers positief testten.'' Goossens: ,,Testosteron is nooit weggeweest. Het was hooguit op de achtergrond verdwenen. Het modeproduct epo verdrong de klassieke dopingproducten, tot topatleten schrik kregen van de epotest. Bovendien zijn er inmiddels verfijndere varianten van testosteron op de markt. Undestor (pillen) was algemeen bekend in het peloton. Inmiddels is er testosterongel. Het effect van zeer kleine, niet-opspoorbare doses over een lange termijn is uiteindelijk hetzelfde als één grote, opspoorbare dosis.''

    Te verkrijgen via internet

    Dat Landis op de avond voor zijn raid naar Morzine plots besloot om zijn toevlucht te zoeken tot testosteron, lijkt onwaarschijnlijk, zeggen beide dopingexperts. Testosteron verdwijnt wel snel uit het lichaam - en is dus moeilijker op te sporen - maar het is bij uitstek een dopingproduct dat werkt op lange termijn. Ram: ,,Het gros van de internationale dopingexperts zegt dat testosteron op korte termijn hoogstens een placebo-effect heeft.'' Goossens: ,,Hooguit voel je je wat virieler omdat je hormonenhuishouding verandert en wordt het herstel wat bevorderd, maar testosteron is pas efficiënt op lange termijn. Je krijgt niet plots een kilo spieren bij. Overigens wordt testosteron ook in combinatie met andere producten gebruikt.''

    Wie zijn voorraad wil inslaan, is slechts een muisklik verwijderd van zijn doel. Een prijsindicatie: voor 39,95 dollar (een dikke 30 euro) heb je ongeveer 120 gram testosterongel. Detail: bovenaan op de internetsite staat een waarschuwing: ,,Testosteron tast mogelijk de nieren aan, kan leiden tot psychiatrische aandoeningen, resulteert in veelvuldige erecties en een verhoogde viriliteit.'' Ram: ,,De effecten op lange termijn zijn nog niet tot in detail bekend. Maar zeker is dat het een gevaarlijk product is.''

    Het Nieuwsblad,  

            

    03-08-2006 om 14:27 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen bij 30eC
    Gisterenmorgen 9 uur, met de groep nog eens gaan fietsen,lekker tempo,gemiddeld 30/uur.
    De laatste kilometers viel ik zonder drinken en dat laat zich rap voelen bij zo een temperatuur,pijnlijke spieren en op den duur geraakte ik nog met moeite vooruit.Goed kapot dus.
    Wat betreft mijn fiets kan ik al een balans opmaken.
    Heel licht,fantastische bolide die fijn loopt en haarscherp stuurt.
    Geen nadelen dan ? Jawel,door de strakhied van het frame en de rechte vork laten de puttekes op onze niet zo goede vlaamse wegen zich goed voelen,geen kasseifiets dus...de kopserie is een paar keer losgekomen en het vastzetten van die moderne headsets vraagt wat ondervinding en geduld,voor de rest : no problem.
    §§§§

    26-07-2006 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    07-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier is hij

    07-07-2006 om 15:39 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is mijn Casati,afgemonteerd met Shimano Dura-Ace
    Deze Fiets is ong. 10 jaar oud en ik heb er bij de veteranen een paar wedstrijden mee gereden.

    01-07-2006 om 19:02 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn nieuwe Prorace heeft er al 2050 km opzitten

    01-07-2006 om 18:34 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weer vrijdag
    Het is ondertussen al enkele dagen geleden dat ik aan mijn blog iets heb toegevoegd;nou ja ,veel nieuws valt er niet te rapen behalve dat er op de teller van mijn fietscomputerke sedert pasen bijna 2000 km staan,de conditie bereikt zijn normale peil maar er is nog veel werk aan de winkel.
    Deze voormiddag naar de begrafenis geweest van een man uit de buurt waar ik goed mee bevriend was,hij was al zes maand ernstig ziek,leek het te halen maar vorige zaterdag ging het plots de verkeerde kant uit,een ontsteking,water op de longen en zondag avond blies de man zijn laatste adem uit;Pierre was 72 en we zullen hem missen s'avonds aan de schoolpoort.
    Hopelijk de volgende keer beter nieuws,
    Prettig weekend allemaal.

    23-06-2006 om 13:10 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is nog vroeg op de dag maar het weer zit snor,niet veel bewolking en de temperatuur stijgt naar aangenamere waarden dan de voorbije dagen.Toch zit het me niet helemaal lekker,mijn gedachten gaan naar een legende die gisteren overleden is,94 jaar is die man geworden,waarschijnlijk door regelmatig champagne te drinken maar zeker door zijn ijzersterke wil om er zelfs op hoge leeftijd nog bij te zijn.
    Men gaat bij zulke gebeurtenissen wel eens mijmeren en een beschouwing maken wat eenmaal geweest is en niet meer terugkomt,wat er ook van zij...Steeds denk ik dat we meer zulke gedreven personen zouden moeten hebben,recht voor de raap,het hart op de tong,consequent en ook graag in de belangstelling,geen grijze muis dus,we zullen hem missen,de Lomme.

    16-06-2006 om 09:05 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.warm he
    Vandaag met de groep 82km gedaan,het was lekker warm en het tempo was aangepast.
    Op het laatst kreeg ik last van de dorst daar mijn drinkbus leeg was,thuisgekomen had ik alleen maar dorst en geen honger...

    13-06-2006 om 00:00 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi weer
    Nu het mooi weer geworden is gaan we er flink tegenaan.
    Gisteren op mijn eentje naar Ronquieres,70km,en vandaag met de groep diep in het heuvelachtige pajottenland,zat bij het binnenrijden goed kapot,ik zit dees week al aan 275km en ga de driehonderd overschrijden...

    08-06-2006 om 13:39 geschreven door sebrakiller

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Photobucket
    Archief per week
  • 11/01-17/01 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 15/09-21/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 06/11-12/11 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • PIEPELOE
  • test
  • test
  • dag paul
  • Vrijdag groetjes....

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Hopmans
  • Wielertoerist
  • jachtinfo


  • Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • PIEPELOE
  • test
  • test
  • dag paul
  • Vrijdag groetjes....

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    <object width="425" height="344"> <param name = "movie" value = "http://www.youtube.com/v/eM4QnFPh3Xg&hl=en_US&fs=1 &"></ param> <param name = "allowFullScreen" value = "true"> </ param> <param name="allowScriptAccess" value="always"> </ param> <embed src = "http://www.youtube.com/v/eM4QnFPh3Xg&hl=en_US&fs=1& "Type =" application / x-shockwave-flash "allowscriptaccess =" always "allowfullscreen =" true "width =" 425 "height =" 344 "> </ embed> </ object>

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!