Foto
Foto
Inhoud blog
  • Winter 2023/2024.
  • Speeldag 17 april 2024.
  • Speeldag 10 april 2024.
  • 15e Grand Cru petanquetornooi
    Fotoalbum
  • Ledentornooi 21 juli 2021
  • Tornooi 14/05/2022
  • Ledentornooi 2016
  • 3e Okra tornooi der Leiestreek
  • Viering zomerkampioen 2016
  • Nieuwjaarsreceptie 2017
  • Open tornooi 2017
  • Ledentornooi 2017
  • Viering 10 jaar petanque
    Bekijk blog

    Mei 2024

    4 mei - Petanqueclub okrAstene
    24e open tornooi
    (Meer informatie)

    16 mei - Regionaal petanquetornooi Melle
    (Meer informatie)

    27 mei - Regionaal petanque tornooi Oudenaarde
    Organisatie trefpunt Nederename
    (Meer informatie)

    Juni 2024

    15 juni - 15e Grand Cru petanquetornooi
    Ism Deinze
    (Meer informatie)

    29 juni - Recrearief petanquetornooi
    Inrichting Petanqueclub De Groene Duivels
    (Meer informatie)

    Foto

    Kampioenen 2024. Bij de vrouwen Roos De Kimpe

    Bij de mannen William Rogge, 2e Raoul Mortier en 3e Laurent Teirlynck

    Foto

    Winnaars tornooi melle 2023 (cateorie 1 man en 2 vrouwen)

    Foto

    Geseelecteerden play off's 2022

    Foto

    Winnaars tornooi 2022 - PC Duvelke

    Foto

    Finalisten tornooi  2022 

    Foto

    Nocturne 2021

    Foto

    Dany vanaf nu EREVOORZITTER

    Foto

    De winnaars van het petanque tornooi OkrAstene 2019

    Foto

    De 12 voor play off's 2019

    Foto

    Winnaars regionaal okra tornooi 2019 Melle

    Foto

    Winnaars Driekoningen tornooi 2019 ingericht door Petanquclub Leiehoek.

    Foto

    Viering 10 jaar petanqueclub (jan. 2018)

    Foto

    Kris NAESSENS werd Okra kampioen 2017

    Foto

    Geselecteerden voor de play off's 2017

    Foto

    Winnaars Okra tornooi 2018 (voor de gelegenheid werd dit tornooi gehouden op site Astene)

    Foto

    Onze ploeg moest de duimen leggen (Regionaal Okra tornooi 2018)

    Foto

    Winnaars ledentornooi 2017

    Foto

    Winnaars play off's 2017

    Foto

    Winnaars sextettentornooi (André Dhondt, Norbert vermaercke, Rachel De Bouvere, Herve Cousse, Rita De Clercq en William Rogge) 

    Foto

    Georges Heyerick werd 4e in het kampioenschap. 

    Foto

    Raoul Mortier en Gerald Quairia eindigden 2e op het petanquetornooi ingericht door petanquclub 't Duvelke.

    Foto

    De drie eersten van de play off's 2018

    Foto

    Geselecteerden voor play off's 2018

    Petanqueclub okrAstene
    voor de actieve 50-plusser
    06-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 06 september 2023.

    Dag beste petanqueliefhebbers,

    Op deze eerste speeldag van september was het nieuws van de dag... de 'hitte'! In m'n auto was het 41°C toen ik erin stapte om richting Astene te rijden. En toch kwamen 24 dappere OKRA-leden opdagen om hun lievelingssport te beoefenen. 24... ideaal om 8 triplettes te vormen en ook 4 pleinen in volledige bezetting te voorzien.

    Voor Luc Leroy, Paul en Stephan (vroegtijdig huiswaarts, samen met Nelly) waren er geen overwinningen weggelegd.  Ik zal wel een oogje in 't zeil houden in de wijk en zien of de wagen van Stephan regelmatig gespot wordt of dat hij regelmatig nonchallant in de wijk wandelt.🧐🧐🧐

    Vier spelers met 3 overwinningen. Georges en Jo gingen als razenden van start, de hitte kon hen niet hinderen. Georges mocht de bloemen van de overwinning aan Francine geven. Jo kon maar amper de laatste partij over de schreef trekken en eindigt tweede.  Sam verdiend derde en is net naast het podium geëindigd... William. 

    Claudine net 69 (mijn lievelings getal) lentes geworden had voor elks iets lekkers meegebracht. Ik koos voor een 'Twix' met gezouten boter. Dit is nu volop in de mode:  'beurre salé'. Afkomstig uit Bretagne waar 89% van de Bretoenen deze boter consummeren. Vooral op koekjes en patisserie maar ook zeker op pannekoeken (ook zo'n Bretoense specialiteit).

    Even een net binnengelopen persbericht mededelen. De 'Trophée des villes' een prestigieus inter-city  petanquetornooi in Frankrijk dat over 4 dagen wordt gehouden voor zowel triplettes, doublettes, tête à tête of precizie schieten,  zal in 2023 in Laon worden gehouden van 30 november tot 03 december. Laon ligt niet zo ver van ons Belgiekske dus als jullie toppers als Dylan Rocher, Diego Rizzi of Stéphane Robineau willen zien spelen... spring in je auto en bol 215 km tot in Laon! ('t is altijd autostrade!).

    U zal me vanaf volgende week moeten missen. Voor hoe lang? Weet ik niet! Zal afhangen van de revalidatie hoe snel die verloopt. De schouder wordt onder handen genomen, pezen worden weer vastgenaaid. Iemand vroeg mij of het een kijkoperatie was... Ik hoop inderdaad dat DR. Mylle zal kijken als hij mij opereert!!!👓👓👓

    Dit was het voor deze week en tot een volgende keer maar we weten nog niet wanneer!   

     

     

    Bijlagen:
    Uuitslag 06 september 2023.jpg (156.3 KB)   

    06-09-2023 om 22:43 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    31-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassement man/vrouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In bijlage klassement man/vrouw

    31-08-2023 om 21:08 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandklassement augustus 2023

    Hierbij het klassmeent voor de maand augustus. De fles cava gaat ditmaal naar de eerste in het klassment (bepaalt op een bestuursvergadering van maart 2023). En de fles is ... voor Luc Leroy.





    31-08-2023 om 21:04 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    30-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 30 augustus 2023

    Beste petanquespelers,

    Met 27 aan de start van deze speelnamiddag. Goede opkomst gezien het weer niet zo bijster uitnodigde tot petanque spelen. Een voelbare wind blies van schuin links naar rechts over de 12 mooie velden. Dus enkele 'capuchons' over de kopkes en zeker een 'fleece' of een 'pulleken' waren vandaag aangewezen. Kopzorgen ook voor Walter want 27 is niet deelbaar door 6, dus moest hij de drie overtollige spelers aanvullen met enkele spelers die niet in het veelvoud van 6 passen (in dit geval 18).   6  + 3 = 9 (klopt want 27 - 9 = 18) en dus een wedstrijd in doublette en één met een triplette tegen een doublette. 'T is maar dat je eraan uitgeraakt, maar vooral begrijpt wat een Chinese puzzel Walter soms moet oplossen! Gelukkig oefent hij dagelijks met puzzels thuis met véél meer stukken dan de petanquespelers op woensdag! 

    Vijf mannen met drie overwinningen en Laurent Teirlinck aan de top. Persoonlijk vind ik dit geen verassing want hij 'pointeerde' en 'schoot' als in z'n beste tijden. Philippe D'Hondt  eindigt tweede en de derde plaats wordt gedeeld door Georges en Laurent Kint. De vijfde speler met 3 victories is Luc Leroy.

    Er was een tijd dat Fanny in 't blauw werd aangestipt in het klassement, maar op aanvraag (?) worden Fanny's niet meer in de verf gezet! Maar goed ook voor Rita, Freddy en Luc Buyst maar ook Chris Deforche en Carlos! Philippe D'Hondt, Claudine, René en Roos vinden het minder leuk en Kristine zeker want 2 (twee) keer met  Fanny winnen is niet veel spelers gegeven!

    Onderaan het klassement bengelen Chris Deforche (maar 6 positieve punten!),  Rita, Carlos en Roland en verassend genoeg een slecht spelende Raoul. In een spoedinterview na de tweede wedstrijd stak hij zijn wanprestatie op de hevige wind... Het kan uiteraard...

    Weinig sappig nieuws te rapen deze namiddag... Dus ben ik vroegtijdig huiswaarts gegaan om te zien of Remco op tijd ging kunnen stoppen na de aankomstlijn. En ja... het is hem gelukt! Nu nog hopen dat Elise zich voorbij de rondborstige Collins kan tennissen en FC Antwerp de hitte van Athene kan doorstaan en zo doorstoten naar de groepsfase van de champions league (en vooral de miljoenen die eraan verbonden zijn). 

    Verder verwijs ik jullie naar de tabel in bijlage en zijn we er volgende week terug met meer petanquenieuws.     

    Bijlagen:
    Speeldag 30 augustus 2023.jpg (154.2 KB)   

    30-08-2023 om 19:21 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    24-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 23 augustus.

    Beste petanqueliefhebbers,

    Ondanks de tropische weersomstandigheden 🌝 toch 34 spelers die een poging ondernamen om de eeuwige roem te behalen. Slechts vijf onder hen konden hun drie partijen winnen. Jammer voor Antoine en Luc Rogge die enkele punten te kort kwamen om op het podium te kunnen plaats nemen. Volgende keer 'nog beter' doen en maar hopen op goede medespelers of minder goede tegenspelers... ! Dat is natuurlijk de loting... het kan alle kanten uit! Zie maar op plein 12... precies 'drie koningen'... Luc Leroy samen met Christian Leroy tegen Laurent Leroy. Beide teams gaven geen strobreed toe. Uiteindelijk moest Laurent de duimen leggen met een eervolle 13-12 nederlaag. En Luc was gelanceerd. Met nog twee overwinningen (13-01 en 13-07) eindigt hij de namiddag op de derde plaats. Hij mocht ook een nieuw model van een zomerpet uittesten. Van de technische universiteit Delft (Nederland) mocht hij een pet met ingebouwde ventilator uitproberen. Blijkbaar had hij geen hinder van dit gesofistikeerde hoofddeksel en bleven zijn hersenen koel, wat in petanque een troef is ... koel blijven! Luc... een blijkbaar succesvolle voornaam... plaatsen 5 en 3 zijn Luc's. Een derde Luc, in dit geval Buyst, kon rekenen op een partnership met Raoul bij twee van de drie partijen. Ik hoor jullie reactie al... 'ja dan is 't nie moeilijk'. Hola! De derde won hij zonder de hulp van Raoul! Een mooie tweede plaats dus voor onze derde Luc! Wie is de winnaar zie ik u dan denken. Wie anders dan onze kampioen 2022? Raoul kon weer zijn beste geweer bovenhalen en het vizier stond goed geregeld. Hij mocht zich als dagwinnaar bekronen. Nicole is eerste dame met twee gewonnen partijen en een puntje meer dan Sam (goed voor het behoud van de harmonie in het koppel). Aurèle, Dirk en Roland bengelen onderaan de rangschikking! Er wordt koeler weer voorspeld voor volgende week,  misschien ligt hen dat beter?

    Zoals reeds geschreven het was warm op onze velden. En... het werd nog warmer, een echte kortstondige hittegolf! Plots verscheen een mooi klein hondje🐕‍🦺, volgens kennners een Yorkshireterriër zoals Nero uit FC de Kampioenen. Iedereen rond de plateau met water die in de kantine werd neergelegd zodat het beestje kon drinken. Niemand die aandacht schonk aan zijn bazinneke 👀 die incognito een flesje water bestelde aan de 'toog'. Ik vemoed dat velen onder ons hopen dat het hondje er volgende week nog eens komt wandelen met zijn bazinneke😜🤪 

    Blijkbaar hebben universiteiten meer en meer aandacht voor onze sport! Onze redactie kon een hyperconfidentiëel dossier inkijken van de Universitiet Gent! Daarin vernemen we dat een van onze spelers een volledige technische studie heeft laten uitschrijven van de manier waarop hij de bal gooit bij het 'schieten'. Uit de analyse blijkt dat hij enkele verkeerde handelingen in huis had (deze blijven uiteraard geheim). Volgens de speler in kwestie is het nu wel zo dat hij, rekening houdende met de aanwijzingen van de professoren van de universiteit, zijn spelniveau fel is verbeterd... alhoewel... gezien de uitslag van deze speeldag daar weinig van te merken is!😇

    Het zou ook optimaler zijn mocht het bestuur op woensdagvoormiddag (ten laatste) even zou checken of er genoeg drank aanwezig is. Daarmee zouden ritten naar de 'Colruyt' (toevallig de dichtstbijzijnde supermarkt) vermeden kunnen worden en vooral, gezien de Toyota Hybride vlug op toerental komt en Walter een sportieve rijstijl op nahoudt, is het voor de spelers veiliger (geen opspringende steentjes) op de velden.   

    Dit was het voor deze week en volgende week meer petanquenieuws, hopen we! 

       

    Bijlagen:
    Uitslag 23 aug 2023.jpg (157.1 KB)   

    24-08-2023 om 08:02 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    19-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 16 augustus 2023
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat een verrassende weekwinnaar. Proficiat aan Daniel. Je behaalde nog 2 punten meer dan Aurèle (23 punten) en zelf William (17 punten) kon je nizt overtreffen.

    19-08-2023 om 20:53 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    18-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 16 augustus 2023.

    Beste petanqueliefhebbers,

    Na alle commotie van het ledentornooi van verleden week dat, nogmaals gezegd en geschreven, een groot succes was, kan u misschien begrijpen en aanvaarden dat het deze week een beetje, laat ons een kat een kat noemen, in het honderd loopt op administratief vlak.

    Door de stress van de organisatie heeft Walter enkele dagen ontspanning genomen aan de Belgische kust. Enkele dagen in Nieuwpoort om te 'resourcen'. De daguitslag en alles wat er mee gepaard gaat was dus in handen van Jo. En... neen ik hoor al wat jullie denken! Jo heeft dat allemaal prima gedaan. De uitslag van de dag hangt ergens tussen Deinze en Nieuwpoort! Maar... deze stad ligt in "bachten de kupe"  dat gebied geklemd tussen de Ijzer en de kust. De kromming (boog) van de Ijzer heeft het begrip 'kupe' (kuip) gegeven. Bachten is alles wat er achter ligt. En... Nieuwpoort ligt daar! Ik kan het weten want van mijn 8 tot 25 jaar heb ik daar mijn broeken versleten (en andere dingen ook). Dus u zal begrijpen dat deze regio (echt een uithoek van ons klein België) nogal moeilijk te bereiken is op vlak van communicatie! Daarom is de uitslag nog niet tot in de informatische apparatuur van Walter geraakt en daarna moet het terug die kupe uit om naar Deinze te geraken voor publicatie. In deze moderne tijden.... een onmogelijk iets!

    Klap op de vuurpijl... ik was ook afwezig op woensdag 16 augustus. Neen geen afspraak met een oudere deerne maar wel met de infrastructuur van Sint-Vincentius Deinze. Een MRI van de linkerschouder was gepland om 15:15 uur. Dus... vandaar. Ik wacht nog op de bevindingen van de scan, maar dat is ook allemaal moderne technieken en dat duurt dus even!

    Nu concreet! Walter zou normaal de kuip moeten verlaten dit week-end en dus zou de daguitslag op de blog kunnen verschijnen ten laatste zondag na de hoogmis, (ten aller laatste na de verspers). Maak u niet onnodig zenuwachtig, geniet van uw zondags taartje en koffie. Kijk dan pas naar de computerschermen.

    Het bestuur en ikke zijn u enorm dankbaar voor uw begrip voor deze zeer uitzonderlijke situatie.

    Ik hoop nu maar dat Walter in zijn rustige omgeving aan de kust met nieuwe ideeën zal komen voor het komende seizoen: nieuwe lotingsmethode, nieuwe prijzen, revolutionaire wijzigingen...!

    Geniet van de komende sportieve evenementen (Ronde van Spanje, EK volley-bal in Gent/Brussel, tennis in USA, WK atletiek, voetbalcompetities...).

    Tot volgende week voor, hoop ik, een normale blog. 

     

     

    18-08-2023 om 10:39 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    09-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 09 augustus 2023.

    Beste petanqueliefhebbers en -spelers,

    Het bericht viel als een donderslag bij heldere hemel binnen via mail (of voor de minder moderne spelers onder ons via telefoon en voor Christian Leroy via postduif): morgen is het ledentornooi! Onnodig u te beschrijven wat er allemaal gebeurde op dinsdag 08 augustus in de late namiddag! Vlug een polo uit de kast halen, vragen aan moeder de vrouw om het even te wassen en te strijken tegen 's anderendaags, het juiste schoeisel bovenhalen en even de basishandelingen van het petanque herhalen in de tuin. Niet te laat het bed in maar toch eerst kijken naar de wereldprestatie van onze nationale Lotte. Dat onze leden die dag zeer belangrijk vinden blijkt uit de 40 aanwezigen.

    Walter had het goed bekeken, het was een mooie namiddag met een zonnetje boven in de azuurblauwe lucht! Een aangename temperatuur en een zeer gezellige namiddag. Voor iedereen een lekkere kriekentaart met een 'jatje' koffie, daarna nog een ijshoorntje, daarna een huisgemaakt aperitiefje en voor elke deelnemer twee worsten met broodje en saus (mosterd en/of ketshup).  Zelfs enkele spelersvrouwen kwamen in alle stilte opdagen voor de BBQ!

    Uit het verleden heb ik geleerd dat het ledentornooi steeds een verrassende winnaar levert. Dit jaar niet anders, alhoewel de kampioen 2022 op enkele punten van de overwinning strandde! Twee andere spelers grepen ook naast de trofee van drie wijnflessen, Roland Vincent en Philippe Cornelis. De winnaar? Jean-Paul onze confituurleverancier! Een goede speler dat is zeker maar we zien hem zoooo weinig! Maar dat is de klasse... plots opdagen en met de prijzen lopen! Een andere speler die daar ook goed in is, maar dit keer er niet in slaagde, is Antoine!

    Zelfs Fanny kon het niet laten om langs te komen! Slachtoffers van haar bezoek: Roos, William, Dany, Frieda en Ghislaine. Opmerkelijk wel dat de beste dame (ook drie flessen wijn) Roos is geworden, ondanks een kus van Fanny.  Nicole werd verdienstelijk tweede en Kristine derde, beide ook 2 overwinningen. Sportief van Kristine die verleden maand een fles won, nu de prijzen aan iemand anders heeft gelaten! 

    En hiermee zijn de voornaamste speeldagen voor onze verenigingen weer voorbij. Het bestuur kan zich weer concentreren op het nieuwe seizoen 2024. Er zijn enkele protagonisten die een aankoop van een ander computerprogramma zouden overwegen... blijkbaar is de loting niet evenwichtig... te veel 'schutters' aan de ene kant en te veel 'bijleggers' aan de andere kant. Stof om over na te denken dus.

    Over onevenwicht gesproken! Iemand had een opmerking over de bankbezetting rond de pleinen. Twee toeschouwers/spelers zaten op een bank en blijkbaar was er geen plaats meer (wat zeer twijfelbaar is) en de banken zouden voor 4 mensen plaats bieden, volgens die iemand (wat ook zeer betwistbaar is). 

    Goed, dit was het voor vandaag. Volgende week weer meer petanquenieuws en maar hopen dat het nog mooi weer blijft want in 17 dorpen vliegen de panelen van het dak! Doei!

     

      

    Bijlagen:
    Speeldag 9 augustus.jpg (168.7 KB)   

    09-08-2023 om 22:56 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    08-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassement over 3 maanden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hierbij het klassement over mei, juni en juli

    08-08-2023 om 18:26 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    03-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 02 augustus 2023.

    Beste petanqueliefhebbers,

    Al enkele dagen is Walter nauwlettend aan het luisteren naar de weersberichten. Je zou voor minder, het ledentornooi is gepland op 02 augustus. Op VTM, VRT, AVS, la Une, Tipik, France 1-2-3-4-5, RTL, NOS, NCRV, ZDF, ARD, BBC ... zowel op TV als radio, in de kranten, op internet... iedereen is het eens: HET ZAL REGENEN OP DIE DAG!

    En... voor 'ne keer' hadden ze gelijk, ten minste 's morgens, want in de namiddag is niet zo veel regen gevallen! Maar Walter nam geen risico, en terecht, en voor 'ne keer' trokken we richting 17 dorpen. Oesje, 17 dorpen! Als ieder dorp 'ne keer' één triplette had uitgevaardigd voor het clustertornooi, dan had dat zonder enig probleem kunnen doorgaan! Blijkbaar is dat moeilijk, maar ik zou niet opgeven en het volgend jaar nog 'ne keer' proberen te organiseren.   

    Jullie kunnen dus best begrijpen dat onze Walter ietwat met stress was bezeten en dan is er nog een spookspeler! Neen niet Casper, maar een zekere Dirk bleek de mol te zijn... Dirk Demol... in mijn geheugen een goede wielrenner, 'ne keer' winnaar van Parijs-Roubaix in 1988... maar geen petaquespeler.  

    Om de trekking nog moeilijker te maken dan het al is, zijn er spelers die na de tweede partij de speelvelden verlaten. Ofwel naar huis gaan, ofwel een afspraak hebben met een vriend of vriendin, ofwel wensen te genieten van de 'happy hour' in hun stampcafé. Als u dat doet, willen jullie dan 'ne keer' Walter verwittigen dat jullie er niet meer zullen zijn?  

    Klap op de vuurpijl... dagwinnaar is Roos! We zijn (praktisch) allemaal getrouwd (of geweest) en weten in te schatten hoe het ten huize De Clercq-De Kimpe zal aan toegegaan zijn. Daarenboven moet je kijken op de daguitslag (voor 'ne keer' in bijlage):  slechts 1 (één) puntje verschil tussen beide. Luc Rogge derde winnaar van drie partijen eindigt op 2 punten (fotofinish als 't ware).  Onderaan de rangschikking Luc Buyst (kan niet iedere week feest zijn hé), Kristine (die nochtans weer goed gespeeld heeft) en 'vintage'spelers: René, Stephan en Laurent Teirlinck. Toevallig zijn deze drie spelers de spelers geweest waarmee ik mijn eerste stappen in petanquetornooien heb gezet (héél lang geleden) en mij in feite héél veel hebben geleerd van het petanquespel, waarvoor een gemeende dank mijne heren!

    Wanneer zal het ledentornooi nu doorgaan is de vraag waarop jullie nu een antwoord verwachten. Begrijpelijk, maar Walter is nog niet bekomen van al de commotie van de speeldag. Hij overweegt in geval de regen zou blijven aanhouden om, ipv worsten op de BBQ, waterkers, waterzooi en watermeloen te serveren met als tussendoortje een waterijsje. In ieder geval zullen jullie op tijd worden verwittigd van de nieuwe datum.   

    Dit was het voor deze speeldag en tot volgende week voor meer petanquenieuws.  

    Bijlagen:
    Spelrooster woensdag 2023-uitslag.xlsx (13.9 KB)   

    03-08-2023 om 13:43 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    31-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassement maand juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En de fles cava gaat naar... Kristine Cardinael

    Wie zou de fles ontvangen? Er werd bepaald dat de laatste in het klassement én 4 speeldagen aanwezig was én alle matchen gespeeld de fles zou krijgen. 

    Laurent Kint zou normaal de fles ontvangen maar hij heeft 1 match niet gespeeld dus is de volgende die in aanmerking kwam Kristine. Gezondheid Kristine.

    31-07-2023 om 10:07 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    26-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 26 juli 2023.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dag beste petanqueliefhebbers,

    Laatste speeldag van de maand juli, de maand van de vakantie, van de nationale feestdag, van de zomer. Ik laat u niet langer in spanning... wie wint de fles CAVA-bubbles van deze maand? Het lot heeft beslist: de laatste in de rangschikking! Wie het is? Volgende week meer daarover😂😁😜.

    Het was een bijzondere, bizarre, rare speelnamiddag! Kijk wie de dagwinnaar is... Luc Buyst!!! Met alle respect, maar wat hebben die zogezegde goede spelers uitgesppookt? DIKKE PROFICIAT LUC! Niet alleen goede medespelers maar ook zwakke tegenstanders en dat helpt! Ook nog een kus van Fanny daarbovenop. Je dag kan niet meer stuk. Nog twee andere spelers wonnen drie partijen, Raoul (uiteraard) en Stephan. Ghislaine heeft zich geweerd als een vis in 't water om de reputatie van de vrouwen hoog te houden... 2 partijen gewonnen en top 10.

    Het was zeker een ongewone namiddag! Lees maar!

    Het begon in de kantine na de eerste partij. Dany zocht met al zijn energie en empathie naar de eigenaar of eigenares van het zwarte zakje. Ik weet uiteindelijk niet of de eigenaar werd gevonden... de eigenaar van het brilkastje trouwens ook niet. Daarna consternatie... de bonnetjes waren uit zijn fleece verdwenen. Een vermoeden van de aanwezigheid van een dief in ons midden kwam al snel bovendrijven! En zie, toen kwam er uit het niets een goed voorkomende dame de staminee binnen en na wat zoeken (en tasten?) kwam ze terecht bij Laurent Leroy. Dat Laurent Teirlinck een briefje ontving van de dame laat misschien geen al te koschere zaken vermoeden! Laurent Leroy was echter ondersteboven van deze ontmoeting want hij nam de speelballen van Paul voor de tweede partij, waardoor Paul, die al zijn dierbare Christelle moest missen, volledig verloren liep. Gelukkig werd dit misverstand rechtgezet. Ondertussen werd ook gezocht naar een geel cochonnetje... maar de sloeber die het per ongeluk in zijn zakken heeft gestoken is nog niet gekend. Hij mag het in een omslag anoniem aan de voorzitter terugbezorgen, die hij op z'n beurt aan de rechtmatige eigenaar zal overmaken. En als u denkt dat het daarmee gedaan is... nee! Iemand is met 2 fleeces naar huis. Akkoord het was niet warm, maar toch er zijn grenzen! Dus zelfde procedure als het gele cochonnetje voor de rechtzetting (zie hierboven). 

    Over het cochonnetje gesproken. Als het van plaats verandert door de wind of een andere natuurgebonden reden (dus niet door het botsen van een petanquebal) dan wordt het balletje terug op zijn oorspronkelijke plaats (plaats van na de toen laatst gespeelde bal in de mène) teruggezet. Het is daarom sedert kort algemeen verplicht om het cochonnetje aan te duiden bij het begin van de mène met een "/" in de ondergrond waarin wordt gespeeld en ook iedere keer dat het van plaats zou wijzigen. 

    Dat het clustertornooi niet doorgaat op 5 augustus is realiteit. Zij die al zouden hebben betaald voor de ham, groentjes en frietjes krijgen het aan huis afgeleverd of krijgen hun eurotjes terug (naar keuze).

    Volgende week 2 augustus is het ledentornooi. Allemaal met blauwe smurfkleurige polo aanwezig! De partners van de spelers mogen ook aan de BBQ deelnemen(stadskledij gewenst) mits een bijdrage van 5,00 Euro. Belangrijk: verwittig Walter tijdig! Mocht het "kwakkelweer" zijn volgende week (weer voor de eenden veronderstel ik🙄) dan zal het ledentornooi niet doorgaan op 2 augustus maar wel op 9 augustus. Walter zal jullie wel tijdig verwittigen van het kwakkelweer op dinsdag want hij staat in rechtstreekse verbinding met het KMI in Ukkel. (en wat gebeurt er als het ook op 09 augustus een eendeweer is? Hopen op hondenweer dan maar!)

    Algemeen wordt in de medische wereld geklaagd dat de senioren last hebben van 'diabetes'. Als je ziet hoeveel snoep we verorberen door de verjaardagen of hoeveel alcohol door de drankbonnetjes🥳🤪🥴!  

    En Kristine, ik heb het mijn eigen ogen gezien: je hebt zeer goed gespeeld en toch bengel je in de achterste regionen van de rangschikking. Zoals Calimero zei: dat is niet eerlijk!

    Tot volgende week voor meer petanquenieuws... en alles over het ledentornooi als de eenden maar geen water in het eten gooien!

    26-07-2023 om 19:28 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    20-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 19-07-2023.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo beste petanquespelers,

    Ondanks het 'kwakkelweertje' en ondanks ook de koninginnenrit in de ronde van Frankrijk waren er toch 31... jaja éénendertig ... spelers met de auto, met de fiets of te voet naar Astene afgereisd. Een succes mag je dit wel noemen! En zie... een dame die de dagprijs wegkaapt! Al een hele tijd goed op dreef onze Claudine en nu heeft ze de bloemen (ze had ze al zelf meegebracht) beet, voor de neus van William en Paul! Ook Luc Leroy en Denis konden hun drie partijen winnen. Rachel en Ignace daarentegen mochten Fanny even groeten. Door het minder goede weer had ze een jeansbroek aangetrokken ipv het gebruikelijke minirokje. Sam eindigt nog tiende ondanks een vrije val... alhoewel... iemand toch zijn hiel liet slingeren toen hij voorbijkwam... De VAR heeft alles nagekeken maar kon geen foutieve move van de vermoedelijke dader ontdekken. Beneden het dagklassement drie vrouwen... de mannen voelen zich een beetje gekneld in de rangschikking... maar ik denk dat de meesten het graag hebben... ik bedoel tussen de vrouwen gekneld zitten.🥰

    Ondergetekende deed een eerste poging om het spel te hervatten maar zonder succes. De schouder had een pijnlijke deltoïde spier (scheur of verrrekking na val) door het repetitief gooien van de bal en het lijkt evident dat hij nog enkele weken rust zal mogen inbouwen om te herstellen. Dat zal onze vriend Pogaçar ook mogen voorzien na zijn dubbele kaakslag in de Tour. Hij won de secondenstrijd, Vingegaard de minutenstrijd! Ik ben natuurlijk ook niet thuis in de medische sector, maar bij mij is de ingenomen voeding meestal in mijn maag en in mijn darmen (ja daarna ook ergens anders) maar nooit in mijn benen (moet je me uitleggen hoe die dan ergens anders kan geraken vanuit de benen) ... Is dat bij renners uit Slovenië anders? Je mag altijd een gegronde uitleg geven als je in de materie thuis bent. Ik stuur vandaag nog een mail naar Mohoric en Roglic om te weten hoe het bij hen ligt.

    Ik vond het wel hilarisch dat bepaalde uitspraken werden gedaan (zie vorige week) op de velden en toen ook plots de personen zich bewust werden van wat ze hadden gezegd een verlegen glimlach op hun lippen toverden.

    Op dinsdag 22 augustus is er een petanquetornooi in Hofstade (bij Aalst) ter gelegenheid van hun kermis. Start om 14:00 uur. Deze vereniging stuurt altijd 2 tripletten naar ons tornooi. Het zou mooi zijn mochten wij ook deelnemen aan hun tornooi (en nog mooier om het te winnen). Dus wie zich geroepen voelt mag zich bij Walter aanmelden.

    Niet vergeten: 2 augustus het ledentornooi met veel culinaire verassingen.

    In de wandelgangen ging ook het gerucht dat een tornooi zou worden georganiseerd in oktober, maar enkel voor Astenaars (lees: bewoners van Astene). Het zou een ludiek karakter hebben in de zin dat het voor doublettes zou zijn waarvan één speler nooit zou hebben gespeeld... Het opvolgen waard.

    Dit was het petanquenieuws voor vandaag met de excuses van de redactie voor de laattijdige publicatie. Gebeurtenissen van privé-aard en technische kronkels zijn daar de reden van.

    Tot volgende week voor meer leuk petanquenieuws.

    20-07-2023 om 15:22 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    12-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag 12 juli 2023
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Opgelet : aangepaste versie uitslag

    Beste petanqueliefhebbers,

    Er waaide een relatief forse wind over de velden van Okrastene te ... Astene, uiteraard. Maar ondanks de Tour de France en de kwartfinales van Wimbledon waren toch nog 31 spelers aanwezig.

    Met of tegen de wind, iedereen ging er fors tegenaan. Het was zo fel dat er vier spelers voor het derde en dus traditioneel laatste spel forfait gaven. De hoofdreden, maar dat is puur mijn eigen mening en visie, is dat ze alle vier forse tegenwind hadden gekregen in de eerste twee partijen en voor een bloemenboeket en de kus van een jonge deerle niet meer in aanmerking kwamen. Wie wel de bloemen in ontvangst mocht nemen is Lukske Leroy. Op het podium ook William en Laurent Leroy. Twee dames konden hun drie partijen winnen: Roos en Claudine, maar kwamen qua punten ietske te kort.

    René Dupercyn kwam niet alleen 'ne keer kijken', hij speelde twee partijkes mee maar moest ervaren dat een lange inactiviteit sporen nalaat. 

    Forcalquier... een prachtige stadje in het departement Alpes-de-Haute-Provence, met een goeie 5.000 inwoners. Wat is er daar te zien? Een abdij, een citadel, het Artemisia museum (planten,bloemen...), een biscuiterie en enkele fonteinen. Maar ook... de distillerie van Henri Bardouin! Hun specialiteit is PASTIS, artisanaal gemaakt op basis van 65 verschillende planten. En wat zijn wij gelukkige mensen want...  Chris Defoche had voor zijn verjaardag zo'n fles meegebracht voor de leden... Een echte lekkernij moet ik zeggen en inderdaad niet te vergelijken met de alledaagse gelijkaardige dranken zoals Ricard, Pastis 51, Pernod e.a.! 

    Ik zou nu willen dat u als lezer zich inbeelt dat u naar de radio luistert en niet weet dat de volgende zinnen gedurende een petanquespel werden uitgesproken. Ik laat u nu over aan uw verbeelding!

    * Elk kijkt naar zijn eigen spel.

    * Gebruikt de mijne om langs daar naar binnen te gaan.

    * Hij heeft z'n ballen in z'n handen.

    * Hij gaat nog groeien.

    * 'K mag d'er nie meer aankomen.

    * Mijne maat z'n ballen liggen tope en de mijne ook.

    * Heeft er iemand een kleintje?

    Nu even terug bekomen van onze emoties en wat info over het ledentornooi dat nadert (woensdag 2 augustus). Toch niet vergeten om het in uw agenda te noteren in "grote letters" (voor zij die niet goed zien: IN GROTE LETTERS). Er is van alles voorzien: koffie met stukje taart, ijsjes, BBQ... Zou er nog tijd genoeg zijn om petanque te spelen? 

    Wat betreft het clustertornooi van zaterdag 05 augustus... men is nog niet zeker dat het zal kunnen worden georganiseerd. Blijkbaar hebben de Okraverenigingen in en rond Deinze weinig enthousiasme om een dagje te "petanken". Hiermee aan de eventuele lezers van die verenigingen die mijn blog volgen... d'er is nog plaats en jullie zijn welkom. Bel of mail naar Dirck Van Den Abeele of Walter Declercq, ze zullen u alle uitleg geven en uw inschrijving noteren voor het clustertornooi.

    Ik ben uitverteld voor vandaag en volgende week ben ik er normaal terug met meer petanquenieuws.

    Hou jullie gezond! 

    12-07-2023 om 00:00 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    08-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Melle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met vertraging toch nog de resultaten van het regio tornooi te Melle. 

    Zoals eerder vermeld is enkel de ploeg van Gerald dei ditmaal Astene' hoog' hield.

    Volgend jaar beter zeker. Dit zijn wij niet gewoon.

    08-07-2023 om 10:04 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    05-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 05 juli 2023.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Beste petanqueliefhebbers,

    Het is zover, de zomervakantie is begonnen... tenminste in Vlaanderen want in Wallonië moeten ze nog een weekje langer naar school! Wat is ons leuze nu weer? Ah ja, 'eendracht maakt macht'... begrijpe wie kan!

    In ieder geval de wind en de regen van de nacht hebben 31 spelers niet tegengehouden om naar de velden van Astene af te zakken. Het was geen zomerweer, maar een beetje wind en af en toe een druppel regen houden onze senioren niet tegen om een partijtje petanque te spelen. Ze zijn nog allemaal van het goede oude hout gesneden! Ze kunnen tegen een stootje.

    Vijf spelers zijn er in geslaagd om hun drie partijen te winnen en daar is hij weer, onze kampioen 2022: Raoul met een ritoverwinning. Was het spannend zeg. Hij had 1 (één) puntje meer dan zijn drie (3) achtervolgers Denis, Luc Leroy en Theo. Christian Leroy eindigt op drie punten. Van een 'close-finish' gesproken! Christelle, Sam en Carlos mochten Fanny even groeten bij hun eerste optreden van de dag. 

    De fles 'Cava' van de 'grote baron' werd gewonnen door de zevende van de junirangschikking (loting) zijnde ... Aurèle. Hij zal op zijn zonnig terras de fles kraken en luisteren naar de muziek van de Kaandelconcerten op woensdagavond.  Die van Bertrand (winnaar van de meimaand) is al leeg... opgedronken tijdens het palingvissen in West-Vlaanderen. In feite is dit niet waar, hij heeft de godendrank in het water laten druppelen om zo de palingen dronken te maken om ze op die manier makkelijk te kunnen vangen...!

    Nieuws over het tornooifront. Zaterdag werd zoals ieder jaar op de eerste zaterdag van de maand juli het tornooi van de 'Groene Duivels' georganiseerd. Traditioneel een tornooi met enkel en alleen maar recreanten. 20 triplettes en onze beide 'Okrastene' teams kunnen terugblikken op een geslaagd optreden.  Ze behaalden beide 4 overwinningen op 5. Kristine, Kris en Luc Rogge verloren hun eerste partij tegen de latere tornooiwinnaars maar wonnen de andere 4 en eindigen op de 5-de plaats. Raoul, Denis en Luc Leroy (top van de daguitslag... toeval?) verloren op ongelukkige wijze hun derde partij en eindigen met 4 op 5  op de 8-ste plaats. Claudine begon sterk met de Roma's maar verloor de 4 daaropvolgende partijen... volgende keer zal het zeker beter zijn! Pogacar zag vandaag ook sterretjes toen Vingegaard als een pijl uit een boog wegreed. Ook hij zal nu op betere tijden rekenen.

    Heeft u het interview met onze kampioen 2022 gelezen in het 'Okrantje'? Wel goed nieuws, er volgt in de volgende editie een nieuw interview van.... nee, ik mag het nog niet verklappen, maar het zal zeker de moeite waard zijn! 

    Rij niet naar Noord-Holland, risico van vliegende en vallende bomen. Nu weet ik waarom langs onze snelwegen ze al een paar jaar de bomen omkappen!

    Dat is het voor vandaag, volgende week zijn we er weer met meer petanquenieuws.   

     

     

    05-07-2023 om 22:53 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    03-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag maand juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En de fles cava gaat naar .... Aurele.

    Op een bestuursvergadering werd bepaald wie de fles 'vediende'. En nee, niet de eerste in het klassment.. Op voorhand werd bepaald naar wie de fles zou gaan. Voor deze maand is dat de 7e in het klassement. Volgende maan???

    In bijlage ook het klassement na 2 maanden.

    Bijlagen:
    tweevoudig zomer-juni 2023.jpg (292.9 KB)   

    03-07-2023 om 00:00 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    28-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 28 juni 2023.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo beste petanquespelers,

    Een mens is een weekske weg en hij erkent de rangschikking niet meer! Rita Dossche, Chris Deforche, Carlos Deweirdt, Philippe Cornelis.... ??? Ook nog de dames die zich opnieuw in de kijker spelen Claudine en Rachel. Gelukkig zijn er nog zekerheden: Luc Leroy in topvorm, William Rogge neemt meer en meer vertrouwen, good old Stephan Van Hoecke laat ook weer van zich horen en Denis Goeminne heeft uit de tornooien al wat geleerd blijkbaar!  

    Waar zijn de grote kanonnen gebleven? Ik durf te hopen dat ze nu niet te luid hun poeder willen verschieten om in de de komende tornooien luidruchtiger voor de dag te komen. En dat is al zaterdag op Petegem!

    Omdat het in de krant heeft gestaan weet iedereen al dat ik in la douce France op m'n linkerarm ben gevallen. Ik weet dat ik niet te veel frisdrank mag drinken, maar het was er zooooo warm! Gevolg is dat het voor mij momenteel moeilijk is om een bal in m'n hand te houden (kwaaie tongen zullen beweren dat het anders ook al zo is), laat staan die dan nog te gooien met een zekere precisie! Gelukkig werd een even slechte speler als ik gevonden om mij te vervangen ... Luc Leroy! Winnaar van de nocturne heb ik gelezen in "L'équipe" en bij de dames Claudine De Mey. Proficiat aan beide en wees voorzichtig met de gewonnen drank(en) ... vallen is rap gebeurd 🤪🤪🤪. Hopelijk zullen de uitslagen beter zijn dan bij de laatste tornooien (Grammene, Witte Kaproenen, 't Duvelken) waar onze ploegen niet speciaal hebben geschitterd! Een reportageploeg zal ter plaatse verslag uitbrengen in Petegem.

    Het bestuur laat weten dat volgende week woensdag 5 juli het de "dodelijke lijn" is om een polo en/of fleece te bestellen. De polo in de mooie azuurblauwe kleur van onze vereniging en de fleece in marineblauw... U ziet dat er is nagedacht over de esthetiek en de kleurensamenhang...! Beide kosten 30,00 euro, een polo afzonderlijk of een fleece: 20,00 euro. Zij die nog geen bezitten (nieuwe leden die daar aan de top van de rangschikking vertoeven) en andere leden die een polo/fleece hebben die volledig is uitgerafeld door veelvuldig wassen, te klein is geworden of ook te groot (minder frequent) kunnen zich uiteraard ook vernieuwen.

    De  trekking van de fles Spaans spuitwater is voor de zevende (7-de) van de rangschikking van de volledige maand juni... en wie datadis... zal na de reklame worden benkendgemaakt (volgende week dus of met een beetje geluk iets vroeger).

    Dit was het voor vandaag. Volgende week zijn we er weer met meer petanque en ander nieuws! 

    28-06-2023 om 22:58 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOCTURNE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het heeft een beetje geduurd, maar toch nog de uitslag van de nocturne. Wij mogen zeggen dat de opkomst goed was. Broodjes mochten iets meer zijn. Daar zorgen wij volgend jaar voor.

    28-06-2023 om 20:15 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    21-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 21 juni 2023
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze reporter is er even tussenuit, dus zullen jullie het moeten stellen met deze tekst. Opvallend bij dit spel is de 3/3 van Moerman Carlos en ook van eerste dame Nicole Moreels. Zij haalden het zelf voor Laurent Teirlinck. Maar de grote winnaar van de dag is Luc Leroy. Ook William nestelde zich in de top 5 met alle spelen gewonnen.

    Vrijdag is er nocturne. Wij spelen per doublette (met 3 ballen) en deze worden per spel heruitgetrokken. Wij spelen 3 matchen en nadien worden broodjes geserveerd. Ook partners zijn toegelaten en mogen zelf meespelen. Kwestie van eens van 'petanque' te proeven. Er zijn zo een 25 spelers verwacht. De partners betalen wel hun broodjes (5€).

    Wij voorzien een mooie prijs voor de eerste mannelijke speler en voor de eerste vrouwelijke speelster. De prijzen werden geschonken door ons nieuw lid Bertrand DEVOS. Alvast bedankt Bertrand.

    Het clusteretornooi komt moeilijk op gang. Voor het ogenblik zijn 4 ploegen ingeschreven maar allemaal uit eigen rangen. Het is natuurlijk nog te vroeg om beslissingen te nemen. Wij hopen wel op wat enthouasme uit andere trefpunten.

    21-06-2023 om 20:06 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)

    Foto

    Welkom op het blog van Petanqueclub OkrAstene ! Veel plezier in 2024.


    Gastenboek
  • Spelregels
  • Een zomerse groet
  • Bezoek..
  • Goedemiddag blogmaatje
  • Gewonnen laatste sel.

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015

    Blog als favoriet !

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Startpagina !


    Categorieën

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!