Foto
Foto
Inhoud blog
  • Speeldag 12 juni 2024.
  • Speeldag 6 juni 2024
  • Speeldag 5 juni 2024
  • Maandklassement mei 2024
  • Speeldag29 mei
    Fotoalbum
  • Ledentornooi 21 juli 2021
  • Tornooi 14/05/2022
  • Ledentornooi 2016
  • 3e Okra tornooi der Leiestreek
  • Viering zomerkampioen 2016
  • Nieuwjaarsreceptie 2017
  • Open tornooi 2017
  • Ledentornooi 2017
  • Viering 10 jaar petanque

    Juni 2024

    29 juni - Recrearief petanquetornooi
    Inrichting Petanqueclub De Groene Duivels
    (Meer informatie)

    Juli 2024

    19 juli - Recreatief petanque tornooi
    Inrichting Petanqueclub Malpertuis
    (Meer informatie)

    Augustus 2024

    4 augustus - Petanquetornooi
    (Meer informatie)

    17 augustus - Petanquetornooi
    Vaartstraat 10 - MACHELEN
    (Meer informatie)

    20 augustus - Recreatie kermis petanquetornooi
    Inrichting petanqueclub Hofstade
    (Meer informatie)

    Foto

    Kampioenen 2024. Bij de vrouwen Roos De Kimpe

    Bij de mannen William Rogge, 2e Raoul Mortier en 3e Laurent Teirlynck

    Foto

    Winnaars tornooi melle 2023 (cateorie 1 man en 2 vrouwen)

    Foto

    Geseelecteerden play off's 2022

    Foto

    Winnaars tornooi 2022 - PC Duvelke

    Foto

    Finalisten tornooi  2022 

    Foto

    Nocturne 2021

    Foto

    Dany vanaf nu EREVOORZITTER

    Foto

    De winnaars van het petanque tornooi OkrAstene 2019

    Foto

    De 12 voor play off's 2019

    Foto

    Winnaars regionaal okra tornooi 2019 Melle

    Foto

    Winnaars Driekoningen tornooi 2019 ingericht door Petanquclub Leiehoek.

    Foto

    Viering 10 jaar petanqueclub (jan. 2018)

    Foto

    Kris NAESSENS werd Okra kampioen 2017

    Foto

    Geselecteerden voor de play off's 2017

    Foto

    Winnaars Okra tornooi 2018 (voor de gelegenheid werd dit tornooi gehouden op site Astene)

    Foto

    Onze ploeg moest de duimen leggen (Regionaal Okra tornooi 2018)

    Foto

    Winnaars ledentornooi 2017

    Foto

    Winnaars play off's 2017

    Foto

    Winnaars sextettentornooi (André Dhondt, Norbert vermaercke, Rachel De Bouvere, Herve Cousse, Rita De Clercq en William Rogge) 

    Foto

    Georges Heyerick werd 4e in het kampioenschap. 

    Foto

    Raoul Mortier en Gerald Quairia eindigden 2e op het petanquetornooi ingericht door petanquclub 't Duvelke.

    Foto

    De drie eersten van de play off's 2018

    Foto

    Geselecteerden voor play off's 2018

    Petanqueclub okrAstene
    voor de actieve 50-plusser
    09-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi 2024
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het tornooi van 4 mei was een schot in de roos. Het weer was ons zeer goed gezind en zo hebben wij het volledig programma kunnen afwerken.

    In bijlage de uitslag van dit fantastisch tornooi.

    De grote finale werd gewonnen met 13/10 door de Tjolders tegen Witte Kaproenen.

    In de kleine finale is de eindstand tussen de 2 ploegen niet gewijzigd. Duvelke moest het onderspit delven tegen de Drie Musketiers (ploeg van okrAstene.

    09-05-2024 om 19:01 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    08-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 08 mei 2024.

    Beste petanqueliefhebbers,

    Het was toch geen lekker weertje en toch kwamen 39 leden naar onze pleinen in Astene om drie partijtjes petanque te spelen. Enkelen zijn wat laat toegekomen, anderen zijn wat vroeger naar huis gegaan. Was het de koude, de ronde van Italië, ofwel niet het juiste uur van de wedstrijd van FC Brugge doorgekregen..., de redactie is echt niet op de hoogte van de juiste reden.

    Vreemde speeldag toch weer. 11 spelers die geen partijtje konden winnen. 9 spelers met de volle buit, waaronder echter geen dame!  Brons was voor Raoul en Walter, zijn iodiumkuur aan zee heeft hem geen windeieren opgebracht. Op de tweede plaats Gerald en weer een kleine verrassing: winnaar van de dag Yves. Blijkbaar vindt hij zijn goede konditie en techniek van vroeger terug.

    Wie ook even langs kwam is Fanny. Kristine, Regina & Carlos mochten haar begroeten in de eerste ronde, Roos (blijkbaar heeft de zeelucht haar geen goed gedaan), William (toch niet in goede doen de laatste tijd) en Laurent Kint (nog wat moe van het geleverde werk voor het tornooi van zaterdag) in de tweede partij. 

    Theo, René en Philippe Cornelis weten hoe ze zich in München voelen... ze verloren ook hun laatste partij en dus geen 3 op 3 voor deze spelers. Toegegeven, het verlies is financieel niet zo dramatisch als voor Bayern! Ook Club Brugge kon in de tweede helft niet overtuigen en laat een uitgelezen kans op een Europese finale onder hun neus glippen! Zou deze kater hun ook de kampioenstitel kosten? De voetbalkenners onder jullie zullen hierover zeker debateren met uiteenlopende conclusies.

    Een incident tijdens het Belgisch Kampioenschap in Wallonië waarbij een scheidsrechter werd aangevallen ligt aan de basis van een opmerkelijke beslissing van de Petanque Federatie Vlaanderen: vanaf nu is er nultolerantie op alcoholverbruik op petanquewedstrijden! Nu zijn er al meer dan 200 controles uitgevoerd en slechts 1 (één) speler werd positief getest... Gelukkig is ons tornooi voorbij maar ik vrees dat voor de 25-ste gala-editie van volgend jaar iedereen naar huis zal gaan met shampoo, vaatwascapsules, douchegel en voor de winnaars een krat van 24 colablikjes. Ook voor de drankenkaart zal het eenvoudiger worden: frisdrank, water, warme dranken en niks anders! Let op mijn woorden: als dat inderdaad wordt toegepast, zullen velen hun zakfles meebrengen gevuld met Filiers, Gin, Pastis en in de auto een bak bier hebben liggen. Nu is het wel waar dat in het reglement alcoholgebruik niet wordt toegelaten... Wordt vervolgt.

    In de zomer zijn er luchtbalonnen die in de lucht opstijgen, morgen is het zoals ieder jaar 'Sies Klimop' zoals in de volksmond deze hoogdag ook wordt genoemd. Het uur van de vlucht werd nog niet medegedeeld door de Koninklijke Sterrenwacht.  Ik denk er nu aan, met de App die Paul en Christelle op hun smartphone hebben kunnen we misschien deze info achterhalen? 

    Dit was het voor deze speeldag. Volgende week meer van dit. Blijf gezond en voorzichtig. Doei! 

      

    Bijlagen:
    Speeldag 8 mei 2024.jpg (163.3 KB)   

    08-05-2024 om 23:57 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)
    07-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot Astenepetanquetornooi 2024.

    Beste petanqueliefhebbers,

    Ik had onze leden (en uiteraard ook al mijn trouwe lezers) beloofd om jullie nieuws te brengen van het tornooi van "Okrastene" editie 2024 van zaterdag 04 mei.

    Zoals de weermannen en -vrouwen het hadden voorspeld: 's morgens stralend weer en lekker petanque temperatuurtje. Daarna werden er buien en regen voorzien... we hebben de druppels geteld: 157 over twee verschillende kleine buitjes in de namiddag. Dus was de organiserende vereniging en hun bestuur zeer tevreden met dergelijk weer.

    Dat mogen ze ook (tevreden zijn) , want hier en daar kon ik horen dat de deelnemende triplettes graag naar het tornooi komen, ik hoorde het zelfs in 't Aolchters!

    De frietmobiel was op tijd en iedereen kon 's middags ook genieten van lekkere malse varkenswangetjes, frietjes en een diversiteit aan rauwe groentjes en voor de kleineren onder ons zelfs appelmoes! 

    Maar om aan de frietjes te mogen proeven moest men eerst twee partijen spelen. Het is geweten dat goed begonnen half gewonnen is maar er vielen al veel triplettes te noteren die één partij verloren. Slecht teken voor het eindresultaat? Meestal wel en gezien de sterke deelnemerslijst werd verwacht dat iedere misstap cash zou worden betaald. Bij Okrastene dacht men al dat zou worden gestreden voor een ereplaats! Tussen de derde en vierde partij werden de deelnemers getrakteerd op een ijsje. En zo naar een echt spannende en nagelbijtende eindspurt want... na vier voorrondes was er geen triplette die een 4 op 4 kon laten noteren.  Uiteindelijk hebben 5 ploegen 4 op 5 behaald. Enkel de vier beste resultaten in de voorronde gaven recht op kleine en grote finale! Vielen net uit de boot op de vijfde paats:  Amarilys (man wat een parfum) met 13 pluspunten. De vierde plaats voor Luc Leroy en z'n Duvelkes met 27 pluspunten. Derde eindigden de drie musketiers (een 'under-cover' okrastene team) met 29 pluspunten... net zoveel als de Tjolders maar... minder gemaakte punten (58 ipv 62). De musketiers konden al bij al vrij makkelijk de cavafles binnenhalen met 13-6.

    De finale tussen de Tjolders uit Gottem (niet te verwarren met Gotham, woonplaats van Batman) en Dentergem (dus het platteland ten westen van Deinze) en de triplette van de Witte Kaproenen die als primus uit de voorronde kwamen met 34 pluspunten en 63 gemaakte punten. Ze hadden hun polo gewassen met Dash om er nog witter en verblinderder uit te zien maar het mocht niet baten. De underdog onder leiding van toneelspeler Nico Oppeel trok de negen flessen cava naar zich toe na een spannende wedstrijd. Bij 10-9 sloegen de Tjolders met de grove hamer toe en wonnen de finale en de titel met 10-13.

    Ik zou met deze ook troostende woorden willen sturen ter attentie van het Okrastene-team met René, Plilippe en Freddy: jullie zijn de enige triplette met geen enkele overwinning... maar ... het kan maar beter gaan!!! Hoop niet opgeven en blijven trainen.

    De voorzitter heeft mij beloofd om de volledige uitslag op onze site te posten van zodra hij terug is van een recuperatieweekend aan zee.

    Ik grijp hier nu ook de gelegenheid om het barpersoneel (Jo, Kris en Kristine) te bedanken voor de goede service, Laurent voor de voorbereiding van de pleinen die er zoals altijd gelekt bij lagen (toch voor zij die goed gespeeld hebben).

    Wij van Okrastene hopen u allen terug te zien in 2025. Het wordt een speciale editie... de 25-ste. Zouden we caviaar of kreeft eten 's middags en champagne ipv cava als prijs voor de spelers? Wie komt zal het weten!

    Bedankt voor uw komst, hou jullie gezond en tot een volgend tornooi.  

       

    07-05-2024 om 00:00 geschreven door blogger


    >> Reageer (0)

    Foto

    Welkom op het blog van Petanqueclub OkrAstene ! Veel plezier in 2024.


    Gastenboek
  • Spelregels
  • Een zomerse groet
  • Bezoek..
  • Goedemiddag blogmaatje
  • Gewonnen laatste sel.

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per week
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015

    Blog als favoriet !

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Startpagina !


    Categorieën

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!