Inhoud blog
  • Lavaridge Gym
  • Mauville Gym
  • Dewford Gym
  • Rustboro Gym
  • Petalburg Gym
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    pokemn is the best
    welkom op mijn blog pokemon cheads vind je allemaal op mijn blog
    26-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Platform: Nintendo DualScreen

    Het verhaal gaat verder! Pokémon Diamond en Pearl zijn de opvolgers van Pokémon Ruby en Sapphire. Veel is er nog niet over bekend, maar als er info is vind je deze hier. In deze spellen zullen er de vierde generatie Pokémon zitten. Het spel zal zich deze keer niet afspelen in Kanto, Johto of Hoenn, maar wel in Shinou. Je avontuur zal beginnen in Futaba Town bij professor Nanakamado. Zoals je wel zal hebben opgemerkt gaat het hier over de Japanse namen.

     

    De dag en nacht functie zal terug een intrede maken in het spel. Net zoals in G/S/C zal je dus een verschil kunnen zien in dag en nacht. (ook ochtend en avond). Je zal dus op verschillende tijdstippen aan verschillende evenementen deelnemen en zelf verschillende Pokémon vangen.

    In het spel zal er ook een Pokétchi aanwezig zijn. Deze zal over verschillende functies beschikken Verder zal je tot met 16 andere spelers in een challenge room kunnen aanwezig zijn om tegen elkaar te vechten via wifi.

    Tenslotte heb ik nog goed nieuws voor R/S/E en FR/LG eigenaars. Want je kan je Pokémon overzetten naar Diamond en Pearl, wel nadat je enige tijd het spel hebt gespeeld.

    Pokémon Diamond en Pokémon Pearl moet je zeker niet verwarren met de valse Pokémon spellen Pokémon Jade en Diamond. Deze spellen zijn enkele jaren geleden verschenen. Hier vind je info erover. Dus laat je zeker niet foppen op verskoopsites zoals Ebay want voor je het weet krijg je deze spellen opgestuurd en nog goed nieuws op 27augustus komen diamond n pearl in de winkels!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Navel Rock en Birth Island

    Wil je op deze eilanden geraken moet je om te beginnen een paar codes activeren.   

    (M)                                                                            DMA ENABLIER
    72BC6DFB E9CA5465                                            8D671FD9 6F6BEFF2
    A47FB2DC 1AF3CA86                                           78DA95DF 44018CB4
     
    Deze codes moeten altijd aanstaan. Als je de visual boy advance gebruikt moet je de codes bij CodeBreakerAdvance invoeren. Je moet wel al eens op de sevi eilanden zijn geweest. Om naar Navel Rock te gaan moet je de mystery ticket hebben en om naar Birth Island te gaan moet je het aurora ticket hebben.
     
    Voor de mystery ticket moet je de volgende codes activeren:

    0E12F25C BC489609
    141BB87C 83D7018F
    7A063220 5D82DF58
    2782EFCA 4EED1397

    Als je nu naar een winkel gaat zie je dat ze de mystery ticket verkopen.

     
    Deactiveer nadat je een mystery ticket hebt gekocht de code. Voer nu de volgende code in voor de aurora ticket:

    0E12F25C BC489609
    141BB87C 83D7018F
    7A063220 5D82DF58
    641B9F5D 3A0D0482

    Als je nu naar een winkel gaat zie je dat ze het aurora ticket verkopen.

     
    Deactiveer nu de code en voer de volgende code in om naar de eilanden te gaan:
    07CF2578 E43B4EBF
     
    Ga nu naar de boot in vermilion city en het mannetje zal opmerken dat je een ander ticket erbij hebt. Hij vraagt nu waar je heen wilt.
     
     
    Als je alleen Navel Rock ziet staan, dan moet je de code van het aurora ticket nog een keer overdoen. Je kunt nu alle codes weer uitschakelen, inclusief de M- en DMA Enabeler code.
     
    Navel Rock:

    Als je nu op Navel Rock  aankomt zie je een grot voor je. Ga daar naar binnen. Volg de trappen totdat je bij een hele lange gang komt. Ga daar rechtdoor, want in de zijgangen is niks. Als je bij het einde komt, dan kan je naar links en naar rechts. Als je naar links gaat moet je alle trappen naar boven gaan totdat je op het dak komt. Ho-oh komt nu aangevlogen. Hij zal aan level 70 zitten.

     

     
    Als je naar rechts gaat dan moet je de trappen naar beneden volgen totdat je in de kelder uitkomt. Je ziet hier Lugia wachten. Ook hij zit aan level 70.
     
     

    Birth Island:

    Als je op Birth Island aankomt merk je meteen dat het heel driehoekig is. In het midden is ook een driehoek en dat is een puzzel. Omdat je precies een bepaald parkoers moet lopen heb ik er screenshots van gemaakt.

     

     
    Dan komt Deoxys aangevlogen. Hij zal aan level 30 zitten.
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Three Isle Port

    Three Isle Port bevindt zich op Three Island. Als je daar voor het eerst komt is er nog niks te doen.

    Maar nadat je de Pokémon League hebt verslagen, is de grot uitgebreid. De goudzoeker heeft nogal wat graafwerk gedaan. Hij geeft je een Nugget. Er ligt ook een verborgen Nugget.

    Achter de grot zit een klein stukje land met gras waarin je Dunsparce tegenkomt.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (80 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lost cave

    Als je op Five Island omhoog Surft kom je bij Resort Gorgeous. Daar woont ene Selphy, maar ze is er niet. Ze is namelijk in Lost Cave, even rechts van Resort Gorgeous.

     

    Lost Cave is een aparte grot. Als je de trap afgaat zie je 4 deuren, en bij 3 van de 4 deuren kom je weer op de zelfde plek uit. Alleen bij de rechterdeur kom je ergens. Maar als je dan de rechterdeur daar pakt kom je weer bij het begin. Simpel gezegd, het is een rare grot. Maar als je steeds de juiste deuren pakt kom je wel ergens. Vanaf dat je de trap af komt doe je: rechts, boven, onder, onder, rechts, links, onder, rechts, boven. Nu komt Selphy op je af en vecht met je.

     

    Daarna vraagt ze je om haar naar huis te brengen.

    Eenmaal bij haar huis zegt ze dat je mag gaan. Hoe ondankbaar! Als je weer binnenkomt, is ze je al weer vergeten. Maar ze wenst een pokémon te zien, zo snel mogelijk. Haal die pokémon uit je box (officieel gezien mag je hem ook vangen o.i.d, maar je mag maar maximaal 250 stappen zetten, anders heeft ze een nieuwe wens) en ga terug naar haar. Nu is ze iets dankbaarder. Ze laat haar butler komen die je item geeft, voornamelijk Luxury Ball. Het kan ook een Rare Candy of een verkoopitem zijn.

    Als je het huis weer in en uit gaat heeft Selphy weer een nieuwe wens voor een andere pokémon.

    In Lost Cave kom je soms pokémon tegen: Gastly, Haunter, Misdreavus in Leaf Green en Murkrow in Fire Red, Zubat en Golbat. Vaak kom je echter geen pokémon tegen. Verder zijn er in Lost Cave ook enkele items. Als je de route naar Selphy nog een keer volgt ligt er een Silk Scarf. Bij andere items, zoals Lax en Sea Incense, kom je door deze routes aan te houden:

    • rechts, onder: Lax Incense
    • rechts, boven, onder, boven: Sea Incense
    • rechts, boven, onder, onder, rechts, rechts: Max Revive
    • rechts, boven, onder, onder, rechts, links, onder, links: Rare Candy
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (17 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Wat is dat?

    De Move Relearner is een man, hij woont in een huis op Two Island. Hij kan je pokémon een move leren die die pokémon op een eerder level leerde. Daar wil hij dan een Bigmushroom of 2 Tinymushrooms voor hebben.

    Waar vind ik die mushrooms?

    De simpelste manier is via wilde Paras of Parasect. Paras houdt soms een Tinymushroom vast en Parasect kan beide vasthouden. Vang ze (bijvoorbeeld in Safari Zone) of gebruik een aanval als Covet of Thief om ze te bemachtigen. Er liggen soms ook mushrooms ergens als verborgen item.

    Wat heeft het voor nut?

    Er zijn uiteenlopende redenen. Misschien heb je een keer een aanval per ongelijk vergeten, ben je toch van gedachten veranderd, heb je een pokémon van iemand anders gekregen, je hebt om bepaalde redenen een pokémon later dan mogelijk geëvolueerd... Het kunnen allemaal redenen zijn om een aanval terug te leren. Er zijn zelfs aanvallen die een pokémon alleen met de Move Tutor kan leren.

    Huh?

    Laten we als voorbeeld Vileplume nemen. Je ziet dat hij Absorb, Aromatherapy, Mega Drain en Stun Spore op level 1 leert. Maar, je kunt Vileplume niet vangen! En zeker niet op level 1. Moet je al die vier aanvallen dan alleen met de Move Tutor leren? Dat is niet helemaal waar. Kijk maar eens bij Oddish. Hij leert Stun Spore en Absorb wel. Gelukkig maar. Absorb leert hij ook op level 1, maar Oddish kun je wel vangen, en omdat de pokémon dan altijd de laatste vier aanvallen onder zijn level kent, kent elke gevagen Oddish van level 17 of lager Absorb. Maar wat doen we nou met Mega Drain en Aromatherapy? Gloom leert ze ook niet. Tja, daar zul je dan de Move Tutor voor moeten gebruiken.

    Waar is dat nog meer zo?

    Charizard: Heat Wave
    Dugtrio: Tri Attack (Dugtrio is wel te vangen, maar Tri Attack staat niet bovenaan de aanvallen die hij op level 1 leert)
    Vileplume: Mega Drain, Aromatherapy
    Kadabra/Alakazam: Kinesis
    Victreebell: Swallow, Stockpile, Spit Up
    Dewgong: Signal Beam
    Hypno: Nightmare
    Kingler: Metal Claw (Kingler is wel te vangen, maar Metal Claw staat onderaan de aanvallen die hij op level 1 leert)
    Hitmonlee (Geëvolueerd): Double Kick, Revenge, Meditate, Rolling Kick, Jump Kick
    Hitmonlee (Gekregen): Double Kick, Revenge, Meditate Hitmonchan (Geëvolueerd): Comet Punch, Revenge, Agility, Pursuit
    Hitmonchan (Gekregen): Revenge Kabutops: Fury Cutter
    Articuno: Gust, Powder Snow
    (legendaries kunnen niet gebreed worden en zijn dus pas vanaf een bepaald level, in dit geval 50, beschikbaar)
    Zapdos: Thundershock, Peck
    Moltres: Wing Attack, Ember
    Mewtwo: Confusion, Disable, Barrier, Mist
    Togetic: Magical Leaf
    Sunflora: Pound
    Piloswine: Horn Attack
    Octillery: Constrict (Octillery leert Constrict op level 11, maar hij evolueert pas op level 25)
    Donphan: Horn Attack
    Raikou: Bite, Leer
    Raikou (Colosseum): Bite, Roar, Quick Attack
    Entei: Bite, Leer
    Entei (In Colosseum): Ember, Roar, Fire Spin
    Suicune: Bite, Leer
    Suicune (Colosseum): Bite, Bubblebeam
    Lugia: Whirlwind, Safeguard, Gust
    Ho-oh: Whirlwind, Safeguard, Gust
    Blaziken: Fire Punch
    Nuzleaf/Shiftry: Pound
    Kirlia: Magical Leaf
    Pelipper: Water Sport
    Medicham: Fire Punch, Thunderpunch, Ice Punch
    Whiscash: Tickle
    Cacturne: Revenge
    Milotic: Wrap, Water Gun (Wrap leert hij op level 5, maar omdat het laagst mogelijke level van Feebas 5 is en hij minstens een level up nodig heeft voor zijn evolutie kan hij deze ook niet normaal leren)
    Kecleon: Thief, Tail Whip (Hij is wel te vangen/breeden, maar het laagst mogelijke level is 5 en dan leert hij alleen de nieuwste vier van de 6 aanvallen die hij al geleerd heeft)
    Dusclops: Bind
    Regirock/Regice/Registeel: Explosion
    Latias: Psywave, Wish, Helping Hand, Safeguard, Dragonbreath
    Latios: Psywave, Memento, Helping Hand, Safeguard, Dragonbreath
    Kyogre: Water Pulse, Scary Face, Ancientpower
    Groudon: Mud-shot, Scary Face, Ancientpower
    Rayquaza: Twister, Scary Face, Ancientpower, Dragon Claw, Dragon Dance, Crunch
    Deoxys: Leer, Wrap, Night Shade, Teleport

    Sommige van de aanvallen, zoals Thief en Water Pulse, zijn ook met een TM of soms door te breeden beschikbaar, maar toch heb ik die erin laten staan.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Move Tutors?

    Wie zijn ze? 

    De Move Tutors zijn verschillende mensen die in Kanto in Fire Red en Leaf Green leven. In tegenstelling tot de Move Tutor in Ruby en Sapphire, zijn deze mensen gespecialeerd in één bepaalde aanval. Dit zijn bij nou toevallig een deel van de TM's van de oude spellen die vervangen zijn door andere aanvallen. Deze aanvallen zijn bijvoorbeeld Body slam, Rock Slide en Thunder Wave en 3 speciale technieken die alleen aan de 3 starter Pokemon van Fire Red en Leaf Green geleerd kunnen worden. Dit zijn Bulbasaur, Charmander en Squirtle. Elke Move Tutor zal zijn aanval maar 1 keer leren aan je Pokemon, dus denk na voordat je een Pokemon de aanval laat leren. Tevens zal een baby Pokemon deze aanval(len) niet kennen, wat bij normale TM's wel gebeurt.

    Waar zijn ze en wat leren ze aan je Pokemon?

    Aanval Locatie en extra uitleg
    Mega Punch Deze Move Tutor staat op Route 4, bij de uitgang van Mt. Moon. Hij staat naast een andere Tutor die je Mega Kick leert. Dit is de linker!
    Mega Kick Deze Move Tutor staat dus ook op Route 4, naast de vorige. Dit is de rechter van de twee!
    Seismic Toss Deze staat in het Pewter Museum. Gebruik de aanval Cut om bij hem te komen.
    Dream Eater Links van Viridian City, je hebt Cut of Surf nodig om bij hem te komen
    Rock Slide In de Rock Tunnel. Ga vanaf de ingang bij Lavender Town een verdieping naar beneden en dan een stukje naar het zuiden. Kijk uit voor een man met een gele hoed, hij zal je deze aanval leren
    Counter Celadon Mart, 3e verdieping. Achter de kassa aan de rechterkant
    Softboiled Praat met de man die bij achter de poel met water staat in Celedon City.
    Mimic Geef een Pokédoll (te koop in Celadon Dept. Store) aan het Copycat meisje in Saffron City (westen van de stad).
    Thunder Wave Silph Co, 2e verdieping (links)
    Substitute Fuchia City, bij de kooi van Kangaskhan
    Metronome Cinnabar Island. In de 2e kamer van het laboratorium dat de Pokemon fossielen.
    Double-Edge Aan het einde van de Victory Road
    Explosion Het noorden van Rainbow Island 1. Je moet surfen in een stuk water boven het Pokemon Center, surf naar rechts, omhoog, ga een stukje door het gras, surf dan weer omhoog naar een trap. Hier staat hij
    Blast Burn In een huisje op Rainbow Island 2. Deze aanval kan alleen aan Charizard worden geleerd! Het moet dan wel diegene zijn die je aan het begin van het spel als Charmander hebt gekregen
    Frenzy Plant In een huisje op Rainbow Island 2. Deze aanval kan alleen aan Venusaur worden geleerd! Het moet dan wel diegene zijn die je aan het begin van het spel als Bulbasaur hebt gekregen
    Hydro Cannon In een huisje op Rainbow Island 2. Deze aanval kan alleen aan Blastoise worden geleerd! En je raad het al: het moet dan wel diegene zijn die je aan het begin van het spel als Squirtle hebt gekregen
    Body Slam In een huisje met 2 mensen op Rainbow Island 4, rechts van het Breeding Center
    Sword Dance Op een brug op Rainbow Island 7.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Move Tutors?

    Wie zijn ze? 

    De Move Tutors zijn verschillende mensen die in Kanto in Fire Red en Leaf Green leven. In tegenstelling tot de Move Tutor in Ruby en Sapphire, zijn deze mensen gespecialeerd in één bepaalde aanval. Dit zijn bij nou toevallig een deel van de TM's van de oude spellen die vervangen zijn door andere aanvallen. Deze aanvallen zijn bijvoorbeeld Body slam, Rock Slide en Thunder Wave en 3 speciale technieken die alleen aan de 3 starter Pokemon van Fire Red en Leaf Green geleerd kunnen worden. Dit zijn Bulbasaur, Charmander en Squirtle. Elke Move Tutor zal zijn aanval maar 1 keer leren aan je Pokemon, dus denk na voordat je een Pokemon de aanval laat leren. Tevens zal een baby Pokemon deze aanval(len) niet kennen, wat bij normale TM's wel gebeurt.

    Waar zijn ze en wat leren ze aan je Pokemon?

    Aanval Locatie en extra uitleg
    Mega Punch Deze Move Tutor staat op Route 4, bij de uitgang van Mt. Moon. Hij staat naast een andere Tutor die je Mega Kick leert. Dit is de linker!
    Mega Kick Deze Move Tutor staat dus ook op Route 4, naast de vorige. Dit is de rechter van de twee!
    Seismic Toss Deze staat in het Pewter Museum. Gebruik de aanval Cut om bij hem te komen.
    Dream Eater Links van Viridian City, je hebt Cut of Surf nodig om bij hem te komen
    Rock Slide In de Rock Tunnel. Ga vanaf de ingang bij Lavender Town een verdieping naar beneden en dan een stukje naar het zuiden. Kijk uit voor een man met een gele hoed, hij zal je deze aanval leren
    Counter Celadon Mart, 3e verdieping. Achter de kassa aan de rechterkant
    Softboiled Praat met de man die bij achter de poel met water staat in Celedon City.
    Mimic Geef een Pokédoll (te koop in Celadon Dept. Store) aan het Copycat meisje in Saffron City (westen van de stad).
    Thunder Wave Silph Co, 2e verdieping (links)
    Substitute Fuchia City, bij de kooi van Kangaskhan
    Metronome Cinnabar Island. In de 2e kamer van het laboratorium dat de Pokemon fossielen.
    Double-Edge Aan het einde van de Victory Road
    Explosion Het noorden van Rainbow Island 1. Je moet surfen in een stuk water boven het Pokemon Center, surf naar rechts, omhoog, ga een stukje door het gras, surf dan weer omhoog naar een trap. Hier staat hij
    Blast Burn In een huisje op Rainbow Island 2. Deze aanval kan alleen aan Charizard worden geleerd! Het moet dan wel diegene zijn die je aan het begin van het spel als Charmander hebt gekregen
    Frenzy Plant In een huisje op Rainbow Island 2. Deze aanval kan alleen aan Venusaur worden geleerd! Het moet dan wel diegene zijn die je aan het begin van het spel als Bulbasaur hebt gekregen
    Hydro Cannon In een huisje op Rainbow Island 2. Deze aanval kan alleen aan Blastoise worden geleerd! En je raad het al: het moet dan wel diegene zijn die je aan het begin van het spel als Squirtle hebt gekregen
    Body Slam In een huisje met 2 mensen op Rainbow Island 4, rechts van het Breeding Center
    Sword Dance Op een brug op Rainbow Island 7.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shiny Pokémon

    In Pokémon Ruby/Sapphire kan je Shiny Pokémon tegenkomen. Opzich hebben deze Pokémon niet veel speciaals. Maar ze hebben wel een andere kleur en in het begin van het gevecht glinsteren ze.

    Normaal Shiny

    De kans dat je zo een Pokémon tegenkomt is heel klein. Na zo een 200 uur spelen heb ik er eentje tegengekomen. Er is helaas geen bepaalde plaats of tijdstip wanneer je een Shiny Pokémon kan tegen komen. Als je er toch perse eentje wil hebben moet je maar gebruik maken van een gameshark.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (23 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In-game Trades

     

    Sommige mensen in het spel willen pokémon met je ruilen... maar dan moet je wel de juiste pokémon voor hun hebben. Zie hieronder per spelversie welke pokémon je ze moet geven (voor de pijl) en welke pokémon je ontvangt (na de pijl, met nickname en item). Hun plaats staat er ook bij. Vaak bevindt de persoon zich in een gewoon huis of een doorgangshuisje.

    Fire Red:

    Cerulean City: Poliwhirl -> Jynx (Zynx/Fab Mail)
    Route 6: Nidoran Male -> Nidoran Female (Ms. Nido/Tinymushroom)
    Vermilion City: Spearow -> Farfecth'd (Ch'ding/Stick)
    Route 11: Nidorino -> Nidorina (Nida/Geen item)
    Route 2: Abra -> Mr.Mime (Mimien/Geen item)
    Route 18: Golduck -> Lickitung (Marc/Geen item)
    Cinnabar Island: Raichu -> Electrode (Esphere/Geen item)
    Cinnabar Island: Ponyta -> Seel (Seelor/Geen item)
    Cinnabar Island: Venonat -> Tangela (Tangeny/Stardust)

    Leaf Green:

    Cerulean City: Poliwhirl -> Jynx (Zynx/Fab Mail)
    Route 6: Nidoran Female -> Nidoran Male (Mr. Nido/Tinymushroom)
    Vermilion City: Spearow -> Farfecth'd (Ch'ding/Stick)
    Route 11: Nidorina -> Nidorino (Nino/Geen item)
    Route 2: Abra -> Mr.Mime (Mimien/Geen item)
    Route 18: Slowbro -> Lickitung (Marc/Geen item)
    Cinnabar Island: Raichu -> Electrode (Esphere/Geen item)
    Cinnabar Island: Ponyta -> Seel (Seelor/Geen item)
    Cinnabar Island: Venonat -> Tangela (Tangeny/Stardust)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvangbare Pokemon in LG
    Ekans Psyduck
    Arbok Golduck
    Oddish Shelder
    Gloom Cloyster
    Vileplume Wooper
    Growlithe Quagsire
    Arcanine Murkrow
    Elekid Skarmory
    Electabuzz Qwilfish
    Scyther Delibird
    Scizor
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvangbare Pokemon in FR
    Sandshrew Vulpix
    Sandslash Ninetales
    Bellsprout Magby
    Weepinbell Magmar
    Victreebell Slowpoke
    Pinsir Slowbro
    Staryu Slowking
    Starmie Misdreavus
    Azurill Sneasel
    Marill Remoraid
    Azumarill Octillery
    Mantine
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de weg naar mewtwo
    i
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (44 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische en andere moeilijk te vangen pokémon

    Bulbasaur, Charmander en Squirtle

    Je kunt een van deze pokémon kiezen zowat aan het begin van het spel. Je krijgt hem namelijk van Prof. Oak. De andere twee kun je nergens anders meer vinden dus maak de juiste keuze.

    Snorlax

    Van Snorlax zijn maar twee exemplaren in het hele spel beschikbaar. Eentje op route 16 ten westen van Celadon City en de ander zit op route 10 ten oosten van Vermilion City. Zodra je van Mr. Fuji de Poké Flute hebt gekregen kun je ze wakker maken. Ze zijn van level 30 en houden Chesto Berries vast.

    Eevee en zijn evoluties

    Van Eevee kun je er maar een in het hele spel krijgen. Je krijgt er een van level 25 in Celadon Mansion. Je moet daarvoor wel de achteringang nemen, door om het Pokémon Center heen te lopen. Eevee heeft 5 evoluties. Gebruik je een Fire Stone, dan wordt het een Flareon. Gebruik je een Thunderstone, dan wordt het een Jolteon. Gebruik je een Water Stone, dan wordt het een Vaporeon. De stones kun je voor 2100 in Celadon Dept. Store krijgen. Maar Eevee kun je in Fire Red en Leaf Green NIET in Espeon en Umbreon evolueren. Je moet Eevee daarvoor naar Ruby of Sapphire ruilen. Daar zorg je dan dat zijn happiness goed wordt, en overdag een level laat stijgen voor Espeon, en 's nachts een level laat stijgen voor Umbreon. Maar het kan ook makkelijker, want in Colosseum krijg je Espeon en Umbreon als starters en die kun je ruilen.

    Porygon en Porygon2

    Het vreemde van Porygon is dat je hem nergens in het wild tegenkomt, maar wel zo vaak als je wilt bij de Game Corner in Celadon City kan krijgen. Je moet daar dan in Fire Red 9999 coins en in Leaf Green 6500 coins voor betalen. Als je Porygon ruilt terwijl hij een Upgrade vasthoudt evolueert hij in Porygon2. Hiervoor moet je wel de National Dex hebben.

    Hitmonlee, Hitmonchan, Hitmontop en Tyrogue

    In de Fighting Dojo in Saffron City kun je, na het verslaan van wat trainers, een Hitmonlee of Hitmonchan van level 25 krijgen. Leuk, maar hoe kom je dan aan de andere, Hitmontop en Tyrogue? Zorg dat je de National Dex en de Rainbow Pass hebt. Ga dan naar Four Island. Ga naar de Daycare en zet je Hitmonlee of -chan samen met een Ditto in de Daycare. Maak wat eieren en broed ze uit. Er komen Tyrogues uit. Tyrogue evolueert op level 20 in Hitmonlee, -chan of -top. Welke hangt af van de stats die hij heeft op dat moment. Als de Attack hoger is dan de Defense wordt het een Hitmonlee, als de Defense hoger is dan de Attack dan wordt het een Hitmonchan, en als de Attack even hoog is als de Defense wordt het een Hitmontop. De makkelijkste manier om de stats te bepalen is de nature. Een Lonely nature is goed voor Hitmonlee, of een andere nature die Attack verhoogt of Defense verlaagt. Vice versa voor Hitmonchan. Kijk hier voor de effecten van de natures. Voor Hitmonchan een andere nature waarbij Attack en Defense onaangeroerd blijven. Natuurlijk lukt het soms met de nature alleen niet (vooral niet bij Hitmontop). Gelukkig kun je ook Proteins gebruiken om de Attack te verhogen en Irons om de Defense te verhogen. Je kunt Hitmontop trouwens ook uit Colosseum halen.

    Lapras

    Lapras krijg je voor het eerst in Silph. Co. Nadat je Gary verslagen hebt kom je iemand tegen die je hem geeft als dank voor het redden. Hij is level 25. Later kun je ook wilde Lapras vinden in Ice Cave.

    Omanyte, Kabuto en Aerodactyl

    In Mt.Moon mag je van iemand een van zijn fossielen hebben. Als je daar een van kiest maak je ook gelijk de keuze tussen Omanyte en Kabuto. De Helix Fossil kun je namelijk veranderen in een Omanyte en de Doom Fossil in Kabuto. Aerodactyl kun je opwekken uit de Old Amber. Die krijg je in het museum van Pewter City (zij-ingang, gebruik Cut). Waar kun je die fossielen nou opwekken? Op Cinnabar Island, in het halfronde gebouw linksonder. Ga naar de derde kamer en geef je fossielen aan de professor. Ga even de kamer in en uit, en hij geeft je je Aerodactyl en Omanyte of Kabuto van level 5.

    Kangaskhan, Chansey, Tauros, Pinsir, Scyther en Dratini/Dragonair

    Deze pokémon zijn allemaal zeldzaam, en zijn allemaal te vangen in Safari Zone. Maar Safari Zone bestaat uit meerdere delen en je moet niet te lang op de verkeerde plek zoeken. Chansey zit in Area 1 en 3. Kangaskan zit in Area 2. Tauros zit in Area 3. Scyther zit in Area 1 en 2, maar kmun je ook in de Game Corner kopen. Dat is alleen in Fire Red. Voor Pinsir geldt hetzelfde, maar dan in Leaf Green. Dratini en Dragonair kun je vinden door de Super Rod te gebruiken, maar ook die kun je ook in de Game Corner krijgen.

    Articuno

    Articuno zit in Seafoam Islands. Hij is level 50.

    Zapdos

    Zapdos zit in Power Plant. Hij is level 50.

    Moltres

    Moltres zit helemaal bovenop Mt. Ember. Neem Strength mee. Hij is level 50.

    Raikou, Entei, Suicune

    Zodra je de National Dex hebt zal een van deze door Kanto heen lopen, op level 50. Welke dat is ligt aan de pokémon die je van Prof. Oak nam. Koos je Bulbsaur, dan wordt het Entei, koos je Charmander, dan wordt het Suicune, en koos je Squirtle, dan wordt het Raikou. Hij loopt dus door Kanto heen en als je op de route bent waar hij op dat moment zit is de kans groot dat je hem tegenkomt. Als je naar een andere plaats gaat, gaat hij ook weer verder. Het handigste is het gebruiken van je Master Ball, hoewel je die misschien liever voor Mewtwo gebruikt. Gelukkig kun je alle drie ook uit Colosseum halen.

    Mewtwo

    Zodra je de National Dex hebt en Celio's machine aan de praat hebt heb je toegang tot Cerulean Cave. Hierin bevindt zich een Mewtwo van level 70. Hier kun je zien hoe je moet lopen om hem te vinden.

    Unown

    En helemaal aan het einde van het spel, op Seven Island, kun je ook nog eens Unown vinden. Los eerst de puzzel op in het kleine grotje (gebruik Strength om de stenen op de zandstukjes te leggen) en ga dan verder naar de 7 ruïnes. In elk ervan kun je een van de 28 Unown vinden. Ja, 28 ja, want er zijn ook ? en ! Unown. Hieronder zie je welke Unown je kunt vinden in de ruïnes (van links naar rechts).

    Ruïne Unown
    Monean Chamber ?, A
    Liptoo Chamber C, D, H, O, U
    Weepth Chamber E, I, N, S
    Dilford Chamber J, L, P, Q, R
    Scufib Chamber F, G, K, T, Y
    Rixy Chamber B, M, V, W, X
    Viapois Chamber !, Z

    Sommige zijn heel zeldzaam, blijf dus naar ze zoeken mocht je ze allemaal willen hebben.

    Lugia, Ho-oh en Deoxys

    Deze drie pokémon zitten wel ergens in het spel, maar men weet nog niet hoe je bij ze moet komen. Lugia en Ho-oh zitten op Navel Rock, ook wel eiland 8 genoemd. Deoxys zit op Birth Island, ook wel eiland 9 genoemd. Je zou bepaalde tickets moeten hebben om bij ze te kunnen komen, maar die zijn nergens in het spel verkrijgbaar. Misschien zal er in de toekomst nog wel een situatie zich voordoen waarin Nintendo jullie de kans geeft om aan deze tickets te komen. Deoxys zal op level 30 zitten, Lugia en Ho-oh op level 70. Met codes kan je dit ook doen:

    http://www.animewolken.nl/pokemon.php?p=spellen/pokemonfrlg/islands

    Chikorita, Cyndaquil, Treecko, Mew, Celebi, Jirachi, etc.

    Deze pokémon zijn niet verkrijgbaar. Je zult dus moeten ruilen met versies waarin ze wel zitten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net en Nest Balls op fire red en leaf green

    Je kan heel wat Net/Nest Balls krijgen als je dat wilt, maar daarvoor moet je wel een paar dingen doen. In stapjes:

    Nest Balls

    • Ga naar eiland 6 en surf omhoog. In 1 van die huisjes zit een meisje. Zij heeft het over grote Heracross.
    • Ga nu naar Pattern Bush en vang een Heracross, er zijn sommige ongeveer level 15/20 en wat dus niet zo moeilijk zal zijn.
    • Nadat je er eentje gevangen hebt, moet je weer naar dat meisje gaan. Ze zal daarna de Heracross meten. Is de Heracross groter dan de vorige, dan krijg je een Nest Ball. Dat kan je de hele tijd doen, maar dan moet je Heracross natuurlijk wel groter zijn.

    Net Balls

    • Ga naar Route 12 waar je de Super Rod hebt gekregen van de visser, daar zal die visser het net zoals het meisje, over grote Pokemon hebben, alleen heeft de visser het dan over Magikarp.
    • Vang een Magikarp met Old Rod en ga naar de visser toe. Hij zal dan, net zoals het meisje de grootte bekijken. Is ie groter dan krijg je een Net Ball. Je kan dit natuurlijk ook herhalen.

    Tip: Vang er bijvoorbeeld 5 Heracross of Magikarp en geef ze allemaal een Nickname (bijvoorbeeld 1,2 enzo) Sla daarna je spel op. Ga daarna naar dat meisje/man toe en schrijf hun namen van plus de lengte op, nadat je de lengte van 1 Pokemon hebt berekent op. Doe dat ook met de rest. Start je spel op en laat de Pokemon van klein naar groot zien. Op die manier krijg je lekker veel Nest/Net Balls

    Toevoeging: Er is ook een Net Ball en een Nest Ball te vinden in Rocket Warehouse op Five Island. Ze zijn wel onzichtbaar

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Itemfinding

    In Fire Red en Leaf Green zijn ook weer veel verborgen items. Het zijn ook vergeleken met Ruby en Sapphire soms waardevollere items. De Itemfinder is te krijgen in een doorgangshuisje rechts van Vermilion, mits je 30 pokémon in je pokédex hebt. Er zijn een aantal nieuwigheden:

    Richtingaanwijzer:

    Vanaf Ruby/Sapphire was het zo dat je na het gebruiken van de Itemfinder, in de richting waar het item lag werd geplaatst. Dat is niet weg, het ziet er nu anders uit. Er verschijnen pijltjes in de richting waar het item ligt. Maar als je op de precieze plek staat, draai je niet meer een rondje, maar wijzen er pijltjes in de richting die je kijkt. Nogal verwarrend dus!

    Nieuwe herkenning:

    Onzichtbare items liggen altijd al op herkenbare plaatsen. Gaten in het gras, rotsen onder water, etc. Er is er een bij. Op een donkergroen plekje zoals op het plaatje hieronder ziet ligt altijd een soort Berry

    Op dit soort plaatsen liggen verborgen berries

    Items diep in de grond

    Op een paar plaatsen liggen er items heel diep in de grond. Om die te krijgen moet je de Itemfinder op de precieze plek gebruiken. De plaatsen waar dat zijn, en welke items je daar kan vinden:

    • Snorlax' plaatsen (Route 12 & Route 16): Leftovers (2×)
    • Giovanni's plaats (Viridian Gym): Macho Brace
    • Mr. Fuji's plaats (Pokémon Tower): Soothe Bell
    • Een los stukje land in het water in Cape Brink: PP Max
    • Ho-oh's plaats (Navel Rock, al is nog niet bekend hoe je er moet komen): Sacred Ash

     

     

    Terugkerende onzichtbare items

    Er zijn twee plaatsen waar, na het lopen van een bepaald aantal stappen, onzichtbare items uit het niets verschijnen. Die twee plaatsen zijn Treasure Beach (One Island) en Berry Forest (Three Island). In Berry Forest kunnen er op de donkergroene plekjes uiteraard berries liggen. Maar het kan dat er na een tijdje op een zelfde plek een nieuwe berry ligt. Op Treasure Beach kun je op het zand gewone items vinden, zoals Ultra Balls.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berries

    Ja, in Fire Red en Leaf Green zijn ook Berries. Ze spelen alleen niet meer zo'n belangrijke rol als in Ruby en Sapphire.

    De berries zijn ook zelden te vinden en er zijn geen plaatsen om ze te laten groeien. Je kunt er op een aantal manieren aan komen: via de ability Pickup, gewoon op de grond (als onzichtbaar item, wanneer er een donkergroen plekje is, zie plaatje hieronder), doordat je ze van iemand krijgt in het spel, aangehecht aan wilde pokémon, door te winnen bij Wireless Games, en door te ruilen met andere spelversies zoals Ruby en Sapphire.

    Daar ligt een verborgen Berry!

    Berry Blending en Poké Blocks zijn er ook niet, maar er is wel iets anders nieuws. Je kunt doen aan Berry Crushing. Linksonder Nugget Bridge (Cerulean City), in een huisje, zit een man die je Powder Jar geeft. Nu kun je Berry Crushing doen. Dat kan je doen met je vrienden in de Union Room. Je verdient er Powder mee. Dat Powder kun je in dat huisje ook weer inwisselen voor items, bijvoorbeeld Protein etc.!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bag

    En ja hoor, ook de Bag is weer veranderd in het spel. Er zijn 3 vakken, en bij de items staat een klein plaatje! En als je een item gebruikt op een pokémon, zie je ook een klein filmpje waarin je (een beetje vaag) ziet hoe het item wordt gebruikt. Dit zit er in de 3 vakken:

    Items

    Items

    Hierin zitten de gewone items... Van Potions tot Exp. Shares...

    Key Items

    Key Items

    Als eerste zit hier in wat je gewend bent van Key Items... Rods, Keys, Coin Case en dat soort dingen... maar er zitten ook TMs, HMs en Berries in. TMs en HMs in de 'TM Case' en berries in de 'Berry Pouch'.

    Poké Balls

    Poké Balls

    En hier zitten de Poké Balls in. Gewone, Master Balls, Luxury Balls, etc.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overige Items

    Game Corner Items:

    Item Aantal coins
    Linkse man:
    Smoke Ball

    800 coins

    Charcoal 1000 coins
    Mystic Water 1000 coins
    Miracle Seed 1000 coins
    Yellow Flute 1600 coins
    Rechtse man:
    TM 13 (Ice Beam) 4000 coins
    TM 23 (Iron Tail) 3500 coins
    TM 24 (Thunderbolt) 4000 coins
    TM 30 (Shadow Ball) 4500 coins
    TM 35 (Flamethrower) 4000 coins

    Items die je krijgt door drankjes te geven aan het meisje op het dak van Celadon Dept. Store:

    Gegeven Item Ontvangen Item
    Fresh Water TM 16 (Light Screen)
    Soda Pop TM 20 (Safeguard)
    Lemonade TM 33 (Reflect)

    Trainer Tower Items:

    • Single - Up-grade
    • Double - Dragon Scale
    • Mixed - King's Rock
    • Knock Out - Metal Coat
    Items die je van Selphy krijgt:

    • Luxury Ball - Erg Vaak
    • Rare Candy - Vaak
    • Pearl - Soms
    • Stardust - Soms
    • Big Pearl - Zelden
    • Star Piece - Zelden
    • Nugget - Zelden
    Items die je van de visser op Route 12 krijgt:

    • Net Ball
    Items die je van de man op Water Path (Six Island) krijgt:

    • Nest Ball
    Items die je met Powder (Berry Crushing) kan kopen bij de man in Cerulean City:

    Item Aantal poeder
    Energypowder 50
    Energy Root 80
    Heal Powder 50
    Revival Herb 300
    Protein 1000
    Iron 1000
    Cabos 1000
    Calcium 1000
    Zinc 1000
    HP Up 1000
    PP Up 3000

    Items die je wint met Pokémon Jump (In de Game Corner op Two Island):

    • Lum Berry
    • Sitrus Berry
    • Figy Berry
    • Wiki Berry
    • Mago Berry
    • Aguav Berry
    • Iapapa Berry
    Items die je wint met Dodrio Berry Picking (In de Game Corner op Two Island):

    • Razz Berry
    • Bluk Berry
    • Nanab Berry
    • Wepear Berry
    • Pinap Berry
    • Pomeg Berry
    • Kelpsy Berry
    • Qualot Berry
    • Hondew Berry
    • Grepa Berry
    • Tamato Berry
    • Cornn Berry
    • Magost Berry
    • Rabuta Berry
    • Nomel Berry
    • Spelon Berry
    • Pamtre Berry
    • Watmel Berry
    • Durin Berry
    • Belue Berry
    Items die krijgt d.m.v. In-Game Trades:

    • Tinymushroom (Op Nidoran)
    • Fab Mail (Op Jynx)
    • Stick (Op Farfecth'd)
    • Stardust (Op Tangela)
    Items die je met de ability Pickup kunt vinden:

    Item Kans
    Oran Berry 15%
    Cheri Berry 10%
    Chesto Berry 10%
    Pecha Berry 10%
    Rawst Berry 10%
    Aspear Berry 10%
    Persim Berry 10%
    TM 10 (Hidden Power) 5%
    PP Up 5%
    Rare Candy 5%
    Nugget 5%
    Spelon Berry 1%
    Pamtre Berry 1%
    Watmel Berry 1%
    Durin Berry 1%
    Belue Berry 1%
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Items op wilde pokémon
    Pokémon Item Kans
    Fearow Sharp Beak 5%
    Sandslash (Leaf Green) Soft Sand 5%
    Clefairy Moon Stone 5%
    Vulpix (Leaf Green) Rawst Berry 50%
    Paras Tinymushroom 50%
    Big Mushroom 5%
    Parasect Tinymushroom 50%
    Big Mushroom 5%
    Growlithe (Fire Red) Rawst Berry 50%
    Abra Twistedspoon 5%
    Kadabra Twistedspoon 5%
    Graveler Hard Stone 5%
    Magneton Magnet 5%
    Shellder (Fire Red) Pearl 50%
    Big Pearl 5%
    Cubone Thick Club 5%
    Marowak Thick Club 5%
    Chansey Lucky Egg 5%
    Staryu (Leaf Green) Stardust 50%
    Star Piece 5%
    Ditto Metal Powder 5%
    Snorlax Chesto Berry 100%
    Dragonair Dragon Fang 5%
    Sentret Oran Berry 5%
    Misdreavus (Leaf Green) Spell Tag 5%
    Shuckle Berry Juice 100%
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Itemlijsten van Marts
    Viridian City

    Item Prijs
    Poké Ball 200
    Potion 300
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200

    Pewter City

    Item Prijs
    Poké Ball 200
    Potion 300
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200
    Awakening 250
    Burn Heal 250
    Escape Rope 550
    Repel 350

    Cerulean City

    Item Prijs
    Poké Ball 200
    Super Potion 700
    Potion 300
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200
    Awakening 250
    Burn Heal 250
    Escape Rope 550
    Repel 350

    Vermilion City

    Item Prijs
    Poké Ball 200
    Super Potion 700
    Potion 300
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200
    Awakening 250
    Ice Heal 250
    Escape Rope 550
    Repel 350

    Lavender Town

    Item Prijs
    Great Ball 600
    Super Potion 700
    Revive 500
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200
    Ice Heal 250
    Burn Heal 250
    Escape Rope 550
    Super Repel 500

    Celadon Departement Store

    Item Prijs
    2F - Bovenste balie
    TM 05 (Roar) 1500
    TM 15 (Hyper Beam) 7500
    TM 28 (Dig) 2000
    TM 31 (Brick Break) 3000
    TM 43 (Secret Power) 3000
    TM 45 (Attract) 3000
    2F - Onderste balie
    Great Ball 600
    Super Potion 700
    Revive 500
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200
    Awakening 250
    Ice Heal 250
    Burn Heal 250
    Escape Rope 550
    Super Repel 500
    4F
    Pokedoll 1000
    Retro Mail 50
    Fire Stone 2100
    Thunderstone 2100
    Water Stone 2100
    Leaf Stone 2100
    5F - Bovenste balie
    Hp Up 9800
    Protein 9800
    Iron 9800
    Carbos 9800
    Calcium 9800
    Zinc 9800
    5F - Onderste balie
    X Attack 500
    X Defend 550
    X Speed 350
    X Special 350
    X Accuracy 950
    Guard Spec 700
    Dire Hit 650
    Automaten op het dak
    Fresh Water 200
    Soda Pop 300
    Lemonade 350

    Fuchsia City

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Great Ball 600
    Super Potion 700
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Max Repel 700

    Saffron City

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Hyper Potion 1200
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700

    Cinnabar Island

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Hyper Potion 1200
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700

    Indigo Plateau

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Great Ball 600
    Full Restore 3000
    Max Potion 2500
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Max Repel 700

    Two Island - Aan het begin

    Item Prijs
    Great Ball 600
    Fresh Water 200

    Two Island - Nadat je Lostelle hebt gered

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Great Ball 600
    Soda Pop 300
    Fresh Water 200

    Two Island - Na de Elite Four

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Great Ball 600
    Lemonade 350
    Soda Pop 300
    Fresh Water 200
    Moo Moo Milk 500

    Two Island - Nadat je de Ruby en de Sapphire hebt

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Repeat Ball 1000
    Timer Ball 1000
    Lemonade 350
    Soda Pop 300
    Fresh Water 200
    Moo Moo Milk 500
    Lava Cookie 200

    Three Island

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Hyper Potion 1200
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700

    Four Island

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Full Restore 3000
    Max Potion 2500
    Revive 1500
    Ice Heal 250
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700

    Six Island

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Full Restore 3000
    Max Potion 2500
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700
    Dream Mail 50

    Seven Island/Trainer Tower

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Great Ball 600
    Full Restore 3000
    Max Potion 2500
    Hyper Potion 1200
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 22/01-28/01 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per dag
  • 30-07-2007
  • 29-07-2007
  • 27-07-2007
  • 26-07-2007
  • 15-07-2007
  • 26-01-2007


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     




    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    pokeboek
  • Bezoekje,lieve groetjes
  • noh
  • adlani
  • Een bezoekje aan je blog en veel succes met je blog.
  • Welkom

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn pokeboek


    Hoofdpunten blog pokemonmax
  • Lavaridge Gym
  • Mauville Gym
  • Dewford Gym
  • Rustboro Gym
  • Petalburg Gym

    Inhoud blog
  • Lavaridge Gym
  • Mauville Gym
  • Dewford Gym
  • Rustboro Gym
  • Petalburg Gym
  • Dewford Town
  • petalburg city
  • Lilycove City
  • Pacifidlog Town
  • Pacifidlog Town
  • Ever Grande City
  • Mossdeep City
  • Sootopolis City
  • Fortree City
  • Fallarbor Town
  • Lavaridge Town
  • Verdanturf Town
  • slateport city
  • rustboro city
  • oldale town
  • Trainers
  • Trainers
  • Aanvallen buiten het gevecht gebruiken
  • De Summary
  • Trainer Kaart
  • Fietsen
  • Pokédex

  • Laatste commentaren
  • codes (Karel van Vliet)
        op Onvangbare Pokemon in FR
  • Mooi (Niels)
        op Screenshots
  • veel blogplezier (steffi)
        op Shiny Pokémon
  • Welkom op mijn blog en veel chead plezier
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be

  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    al_het_bekende_is_weg
    blog.seniorennet.be/al_het_

    Over mijzelf
    Ik ben max
    Ik ben een man en woon in schaarbeeklei (belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 20/03/1997 en ben nu dus 27 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: game boy speelen.

    Rondvraag / Poll
    welke starter van pokemon is het beste
    bulbasaur
    charmander
    squirtle
    chikorita
    cyndaquil
    totodile
    treecko
    torchic
    mudkip
    Bekijk resultaat


    Startpagina !


    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Welkom op mijn blog!
    Zoeken met Google



    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!