• KRBFC-Geel/Meerhout

14-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RC Hades - KRBFC

RC Hades - KRBFC  3-9

Ook onze 2de verplaatsing met de bus was een "vroeg opstaan oefening " (en geloof me er komen er nog ). Kwart na zeven op de parking en ook de regen was al van de partij . De bustrip ging deze keer richten Hasselt ,waar we toekwamen in een in 2007 gebouwd complex . Na de nodige taktische bespreking en opwarming konden we om 10.00u de wedstrijd starten . Het was duidelijk dat de jongens van Hades langer hadden geslapen want ze begonnen in een hels tempo aan de wedstrijd . Die van ons meteen wakker . Wat resulteerde in de 3de minuut in een assist van Jellis en het in doel werken van Stijn . (0-1) . Ze hadden ons maar niet moeten wakker maken . Ondertussen bleef het maar druppelen en riep ondergetekende de hulp in van Tobi en zijn paraplu . Terug naar de match . 8ste minuut , tijd voor een actie van Stijn (gestart op den 11 !!) bal voor doel en Quinten vanop de 7 trapte de bal in het doel (0-2) en laat het maar regenen . Ondertussen had onze achterlinie met Milan , Mo , Jonas en robin en sluitstuk Michiel al voldoende werk gekregen om geen kou te krijgen m.a.w het was deze keer geen gemakkelijke klus . Dit werd duidelijk toen in minuut 13 een fout(je) in onze verdediging werd afgestraft met een tegendoelpunt . (1-2) . Maar wat de Hades boys niet wisten was dat een boze Mo een gevaarlijke Mo is en hij knalde er pardoes eentje binnen (1-3). Ook Jonas had dit zien gebeuren en 5 minuten later vlamde ook hij naar de keeper en die hoorde zijn vingers kraken maar hield de bal tegen . Snelle Jellis was goed gevolgd en trapte de bal binnen (1-4) . Tijd om te rusten . Toen we terug uit de kleedkamer kwamen was het opgehouden met regenen ( na de preek van trainer Ronny , had ik eerder een wolkbreuk verwacht ) . In de 2de helft startte onze tegenstrever zo mogelijk nog heviger wat gedurende de ganse 2de helft leidde tot bitsige duels . Na 4 minuten kon Jonas de bal doortikken tot bij Bjarne die de bal in doel werkte (1-5) . Nog geen 2 minuten later een assist van Stijn en opnieuw Bjarne die de bal in het mandje legde (1-6) . Ondertussen was zelfs de zon komen supporteren . Even rusten dachten die van KRBFC en een onoplettendheid bij een hoekschop en (2-6) . Die van Hasselt hadden duidelijk de smaak te pakken en 3 minuten later (3-6) . Wat we de laatste weken al zagen gebeurde ook nu ondanks de ruime voorsprong bleven onze jongens er voor gaan . Zo maakte Wassim er na een dribbel-actie (3-7) van . En toen kwam het Quinten-moment . Mooie pas door het midden en Quinten nam de bal aan , draaide rond z'n as naar buiten en trapte onmiddellijk naar doel (3-8) . Beste supporters ik kan u vertellen dat trainer Ronny aan de zijlijn zijn enthousiasme niet de baas kon en me de beweging nog eens uitvoerig wilde tonen (maar dan zonder bal natuurlijk ).In de laaste minuut maakte Quiten dan ook nog de (3-9) . Bij deze uitslag zou je denken dat het een gemakkelijke overwinning was maar dit was niet zo . Onze jongens speelden loom (mischien het vroege opstaan of de busreis) maar het was duidelijk dat RC Hades veel vinniger was. Snellere balwisseling , ruimte creëren en vooral meer "coachen " had het ons al veel gemakkelijker kunnen maken . Volgende week opnieuw match thuis tegen Verbr. Geel-Meerhout . Supporters afspraak om 10u. De jongens in het strijdtoneel waren : Michiel , Milan , Mo , Jonas , Laurens , Robin , Quinten , Wassim, Jellis , Bjarne en Stijn .