• KRBFC-Geel/Meerhout

16-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRBFC-Geel/Meerhout

KRFBC-Geel/Meerhout  6-0

Voor onze 4de thuiswedstrijd kregen we bezoek van Verbr. Geel-meerhout . Het was ook onze eerste wedstrijd met 10 manschappen aangezien Wassim aan de kant moest blijven met een lieskwetsuur . Met deze wensen we Wassim veel beterschap en snel terug tussen de lijnen zou ik zeggen . Ondanks de winst vorige week waren we niet tevreden over het gebrachte spel . Eens kijken of het deze keer beter zou gaan . We begonnen alvast aan een hoger tempo dan vorige week . Geen afwachtende houding maar zelf initiatief nemen . Goed zo Door het goed bewegen van onze flankspelers (7 en 11 ) kreeg Jonas op de 6de minuut de ruimte om alleen op te rukken . Maar zijn schot werd gestopt door de Geelse Doelman .Amper 1 minuut later diepe bal van Bjarne naar Quinten deze brengt de bal voor doel maar ook Stijn besluit op de keeper . Door het hoger spelen komt er natuurlijk meer ruimte voor het doel van onze Michiel en er was op minuut 9 dan ook goed verdedigend werk nodig van Mo en Jonas . . Mo nog maar pas bekomen van zijn verdedigend werk besluit om op de 10de minuut een nummertje op te voeren . Het lukt nog ook en hij kan de bal doorsteken tot bij Quinten en deze twijfelde niet en tikt mooi binnen .Eindelijk de verdiende (1-0) . Het was ons al duidelijk geworden dat Geel-Meerhout enkele snelle mannen vooraan hadden staan . In de 15 min werd Mo achteraan "mooi" in de wind gezet en zo kwam de Geel-Meerhoutse spits alleen voor een uitkomende Michiel te staan. Deze verkleinde zijn hoek mooi en het schot knalde op de paal .Oef . Het spel ging mooi heen en weer en nu was het terug onze beurt . Na wat geharrewar kwam Jellis alleen voor de keeper en deze zag dat de garage open stond en speelde de bal mooi door de benen van de keeper (2-0) . Verbr Geel-Meerhout begon nu meer en meer druk te zetten op onze verdediging en onze jongens hadden het hiermee niet gemakkelijk . Michiel moest dan ook enkele stevige reddingen uit zijn handschoenen toveren . Jonas vond het welletjes en dacht "knallen dat kunnen wij ook en hij deed de netten nog eens trillen . Zo konden we gaan rusten met 3-0. Enkele minuten na het opgang fluiten van de 2de helft knalde Jonas de 4-0 tegen de netten . En daarna was het vooral Geel-Meerhout dat meer en meer druk op onze verdediging begon te zetten . En eigenlijk hebben we dat enkel aan onszelf te danken . Er sloop teveel nonchalance in het spel en iedereen wilde zo snel mogelijk zijn doelpunt maken . Gelukkig was de afwerking van onze tegestander van iets minder niveau en kon onze keeper tijdens de volgende 20 min zijn netten proper houden . Minuut 44 Jellis doet zijn actie op rechts , legt achteruit op Milan (die ondertussen naar "den tien " was doorgeschoven ) en die knalde mooi binnen .Op de 46 ste minuut vrije trap door Bjarne gegeven en het was opnieuw Jonas die in één tijd met een vluchtschot de bal in doel werkte . Bijna een echte hattrick .