• KRBFC-Geel/Meerhout

24-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Landen - KRBFC

O VC Landen - KRBFC  2-6

De nacht was nog aan het wakker worden toen we om 07u15 met z'n allen de bus opstapten richten Landen (omgeving Tienen ). Aan de stilte in de kleedkamer was het al te merken dat iedereen vroeg uit z'n bedje was gekomen. Maar door de koude temperaturen tijdens de opwarming waren de meeste al vlug wakker . Diezelfde kou zorgde er ook voor dat de terreinverantwoordelijke nog vlug enkele "hoedjes " op de middenlijn ging plaatsen want de lijnen waren niet te zien . Eindelijk kon de match op gang gefloten worden en onze jongens zorgde al onmiddellijk voor druk waardoor de bal paniekerig in hoekschop werd gewerkt . Quinten nam die taak op zich en bracht de bal mooi voor doel en Laurens scoorde binnen de minuut de 0-1. Nog geen 2 minuten later dezelfde fase Quinten nam opnieuw de hoekschop en ditmaal was het Jellis die de bal in in het mandje legde 0-2. Het goed bewegen voor doel bij een hoekschop (aan gewerkt op training ) begingt zijn vruchten af te werpen . Onze jongens hadden de smaak te pakken en in de 4de minuut kon Bjarne na een actie van Jellis op rechts de bal in doel knallen 0-3. Toen dacht iedereen aan de zijlijn dat het goaltjeskermis ging worden maar onze jongens hadden er duidelijk een ander idee over . Slechte passing , nonchalance , geen duels meer winnen , kortom de mannen van Landen laten scoren tot 2 maal toe . Enkel Quinten kon na een counter alleen doorgaan op de keeper en de rustscore vastellen op 2-4 . Eindelijk rust . U zal begrijpen dat trainer Ronny niet tevreden was en hij liet dit ook duidelijk merken in de kleedkamer . Zowel de aanvalslinie als onze verdedigingsgordel , allen kwamen aan de beurt en werden op hun fouten gewezen .Iedereen nog een boke gegeten en eens gedronken en de 2de helft kon aanvatten .Gelukkig scheen de zon nog . Onze jongens hadden de boodschap begrepen en zetten de tegenstander meteen onder druk . We gingen veel hoger storen waardoor de spelers van Landen het moeilijk hadden en gedurende de 2de helft niets meer konden klaarmaken . Bij ons ging het ook verdedigend veel beter en zowel Mo als Milan als Robin en Jonas konden mee oprukken naar voor wat tot enkele prachtige aavallen leidde . "Eindelijk voetbal " riep een toch wel opgeluchte trainer . Toch was het wachten tot minuut 18 in de 2de helft op de 2-5 . Na wat geharrewar voor doel kan Jellis de bal binnenschieten , eindelijk die verdiende goal in de 2de helft . Onze jongens voelden dat er meer in zat en na een actie van Bjarne op links kon opnieuw jellis de bal in doel werken (2-6) . Er waren nog enkele knappe acties van een hardwerkende Robin en Quinten maar een doelpunt zat er niet meer . Doordat de bal enkele malen in de omliggende bosjes verdween liet de scheidsrechter 5 min over spelen . Maar ook hiervan konden onze jongens niet gebruik maken om de score aan te dikken . Al bij al keerden we tevreden terug naar Boom . We zagen een mindere 1ste helft maar een hard werkende groep in de 2de helft . Zorgden deze week voor het spectakel : Michiel , Milan , Jonas , Mo , Robin ,Quinten, Stijn ,Jellis , Bjarne en Laurens . En zoals altijd zorgden onze supporters voor het decor . Tot volgende zaterdag wanneer we Veldwezelt ontvangen .