• KRBFC-Geel/Meerhout

05-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bas-Oha - KRBFC

Bas-Oha - KRBFC 0 - 14

Voor de laatste uitwedstrijd van deze heenronde trokken we richting Bas-Oha . Voor wie nu de wenkbrauwen fronst Bas-Oha ligt tussen Wanze en Huy in de provincie Luik . Een busrit van 1,5 uur in de gietende regen , file inbegrepen . Toen we daar aankwamen zagen we al onmiddellijk de prachtige accommodatie met o.a een gloednieuw synthetisch veld en ruime kleedkamers .In de gietende regen werd de wedstrijd op gang gefloten .Gelukkig kon ondergetekende en de wisselspelers schuilen in de dugout . Voor trainer Ronny zag het er minder goed uit gelukkig kon hij zich opwarmen aan het tik-tak voetbal dat onze jongens brachten van in het begin van de wedstrijd . In de 3de min. maakte Quinten er op aangeven van Bjarne 0-1 van . Veel tijd kregen onze tegenspelers niet want amper 1 min later loste de keeper een schot van Bjarne en Jellis die goed volgde maakte de 0-2 . Ondanks het mooie voetbal was het wachten tot min. 15 en Laurens die er op aangeven van Wassim 0-3 van maakte . Op het einde van de 2de helft kwamen onze waalse vrienden beter in de wedstrijd en had Michiel enkele knappe reddingen nodig om de nul te houden . Alsook onze verdedigers Milan , Niels , Robin en Jonas moesten zelfs een bal van de lijn redden . Net voor de rust kon Quinten na een assist van Jellis er nog 0-4 van maken . Iedereen was blij dat ze even naar binnen konden om zich op te warmen en droge kleding aan te trekken . In de 2de helft namen we onmiddellijk de wedstrijd opnieuw in handen . Na 5 minuten maakte Quinten er met een schot 0-5 van . 2 minuten later brengt Quinten de bal tot bij Bjarne die er 0-6 van maakt . We zijn ondertussen nog maar 7 min bezig in de 2de helft wanneer Bjarne er met een schot 0-7 van maakt . Wie dacht dat onze jongens een pauze zouden inlassen komt bedrogen uit want 2 minuten na het vorige doelpunt maakte Jellis vanuit de kluts er 0-8 van . Ook Robin trok mee naar voor en bediende Bjarne die er 0-9 van maakte . Ondertussen lieten we het balletje mooi rond gaan en zagen we snelle combinaties .De 0-10 viel op min. 50 (we speelden 4 x 15') ditmaal was het opnieuw Jellis die op aangeven van Quinten scoorde . Broer Laurens zorgde er met een actie voor dat Quinten 2 minuten later de 0-11 maakte . Quinten prikte zijn vijfde binnen met een klutsgoal en zorgde zo voor 0-12 . Ook onze verdedigers lieten zich niet onbesproken . Een slecht weggewerkte bal kwam bij Robin terecht die er 0-13 van maakten en ook Niels knalde er nog eentje binnen met een gestrekt schot 0-14 . Het is al duidelijk dat onze tegenstander in de 2de helft niet in het stuk voorkwam . Waar we zeker onze keeper en verdedigers niet mogen vergeten want zowel Jonas, Robin ,Niels als Milan zorgde steeds voor een goede opbouw van achteren uit en de nul werd behouden .We scoorden in de 2de helft 10 goalen in 22 min . Bij het affluiten van de match feliciteerde de trainer en scheidsrechter ons met het mooie voetbal . De trainer van Bas-Oha vond ons de best voetballende ploeg van de reeks . Een compliment dat zowaar onze trainer een beetje ontroerde maar we mogen terecht fier zijn op onze jongens en trainer .En nu bevestigen volgende week thuis tegen Hoogstraten . proficiat aan Michiel , Robin , Milan , Jonas , Niels , Laurens , Quinten , Wassim , Jellis , Bjarne , Stijn