ZATERDAG 13 JUNI  TORNOOI STORT SPORT OM 13HR30 SPELEN VERTREK OM 12HR45 AAN HET LOKAAL !!!!!!!!!!
    ZATERDAG 27 JUNI  TORNOOI BOHE 17HR15 .IEDEREEN WORD OM 15HR STIPT IN HET LOKAAL VERWACHT VOOR DE ALGEMENE VERGADERING !!!!!!!!!

28-05-2009 om 00:00 geschreven door dephil

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANPASSEN KALENDER
    ZAT.30 MEI GEEN MATCH WIE NOG EEN PLOEG MOEST WETEN TE VINDEN LAAT HET MIJ DAN MAAR WETEN.
    VRIJDAGAVOND 5 JUNI MATCH IN LOMMEL BIJ STORT SPORT OM 18HR 30 SPELEN

23-05-2009 om 00:00 geschreven door dephil

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    14-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDVERSLAG VAN 09 MEI

Verslag tornooi Heppen : De Warande - Renaboys : 2 - 2

Zaterdag 9 mei waren we te gast op het tornooi van de veteranen van Heppen.  Onze tegenstander, De Warande, had maar 9 spelers maar dit werd opgelost door snel 2 transfers te regelen : onze John en de spits van de veteranen van Heppen speelden voor één keer mee met de Warande.  De match begon uitstekend voor de Renaboys want na 5 minuten stuurde de Dolle, Michel perfect in de diepte en Michel passeerde de keeper met een mooie schijnbeweging en duwde de bal simpel binnen : 0 - 1. Nadien kwam er meer evenwicht in het spel en kon de Warande tegenscoren op strafschop na een trekfout van Joey (maar eerst was er duidelijk handspel van de tegenstrever, maar de jonge scheids deed of zijn neus bloedde). Onze uitgeleende John trapte de strafschop eerst op de lat, maar mocht het nog eens overdoen van de scheids en plaatste de bal toen in de hoek : 1 - 1. Dan was het rusten geblazen.  In het begin van de tweede helft was De Warande de betere ploeg.  Gevolg was dat ze nogmaals konden scoren : een schot van buiten het strafschopgebied door de benen van Rudi, werd door onze keeper Eddy nogal simpel binnengelaten ( volgens hem lag dat aan het losse zand in het doel, maar na de match hoorde ik dat hij de vorige avond nogal serieus doorgezakt was en zelfs Duvel met borrels in gedronken had, dus ....): 2- 1 en de Renaboys moesten achtervolgen.  De Dolle moest dan het veld verlaten met een lichte spierverrekking ( of was het pijn aan zijn goesting dat hij achteraan moest spelen ?) en werd vervangen door Kim, een extra aanvaller. Onmiddellijk kregen de Renaboys weer vat op het spel en na een aantal gemiste kansen wist Theo uiteindelijk toch te scoren : 2 - 2.  Nadien hadden we nog de mogelijkheid om de wedstrijd te winnen, maar verschillende kansen werden nog verkwanseld. Einduitslag : 2 - 2 en de opmerkelijke vaststelling dat de doelpunten van de Renaboys gescoord werden door de old-stars, samen goed voor meer dan 115 jaar. Nadien werd er nog stevig nagekaart in de kantine waardat we met meer dan 20 personen aanwezig waren, tot grote vreugde van de inrichters die ons daarvoor beloonden met lekkere hapjes.

De ploeg : Eddy, Ronny, Rudi, Jaak, Joey, Robby, Theo, Andy, Dolle, Kim, Michel

Invallers : Robin, Tammer

Overloper : John

Coach : Bart

Manager : Phil

Doelpunten : Michel, Theo

Supporters: Liliane, Christine, Fons, André N. (die wou absoluut dat zijn naam in het verslag kwam, bij deze), Alex, Sandra en Harley, Ludo, ....

14-05-2009 om 18:38 geschreven door dephil

10-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALENDER MEI 2009

10-05-2009 om 13:22 geschreven door dephil

IK BEN NOG OP ZOEK NAAR EEN PLOEG DIE BIJ ONS KAN KOMEN SPELEN OP ONZE JAARLIJKSE VOETBALHAPPENING OP VRIJDAGAVOND 7 AUGUSTUS EN VOOR ZATERDAG 8 AUG. VERDER ZIJN WE NOG OP ZOEK NAAR EEN PLOEG DIE VRIJ IS OP ZATERDAG 15 AUGUSTUS DE ENIGE VRIJE DATUM NOG IN 2009.
                                              0477/954209

10-05-2009 om 13:20 geschreven door dephil

06-05-2009

Verslag Real Roth - Renaboys : 0 - 4

Zaterdag 2 mei stond de verplaatsing naar Real Roth op het programma. Na enig zoekwerk waar het terrein zich ergens bevond, telde onze coach 13 aanwezige spelers met daaronder de wederoptredende Bart, Jaak en Phil. Tijdens de eerste 20 minuten van de eerste helft waren de Renaboys duidelijk de beter ploeg.  Rond het kwartier leidde dit tot de openingstreffer : een mooie dieptepas van Charlie op Kim die de bal mooi naast de keeper in de verste hoek binnenschoot en 0 - 1 dus.  Daarna verwaterde het spel van de Rena een beetje en kreeg de tegenstander meer vat op de wedstrijd wat resulteerde in een eerste tussenkomst van onze keeper Eddy (eindelijk na 2 wedstrijden van niks doen) na een actie van de locale spits die zich hiermee kwetste en moest vervangen worden. Nog voor de rust konden de Renaboys de voorsprong verdubbelen : een geharrewar voor doel en de Dolle (die ten onrechte de voorkeur op Rudi gekregen had om in de spits te spelen) was er als de kippen bij om de bal over de doellijn te werken. De rust werd dan bereikt met een 0 - 2 score. Na de rust, werd Bart dan vervangen door Jaak en moest de Dolle terug vanachteren plaats nemen zodat Jaak in de spits kon post vatten. Aanvankelijk kregen we een gelijkopgaand spelverloop waarbij onze keeper zelfs een tweede en een derde keer moest ingrijpen, maar toen John na een mooie assist van Robby (nvdr : de tweede goal van vorige week op het tornooi van de muur, werd ook gescoord na een assist van Robby en niet van Kim zoals verkeerdelijk vermeld in het verslag. Ik moest dit even rechtzetten van Robby) de keeper kon lobben en zo de 0 - 3 op het scorebord zetten, was de veer gebroken bij de tegenstander.  Tijd dus voor het optreden van supersub Phil.  Hij nam plaats in de spits, dribbelde onmiddellijk 2 tegenstanders en schudde dan een voorzet uit zijn schoenen die Jaak aan de tweede paal enkel nog moest binnentikken : 0 - 4 dus. De Phil deed verder nog enkele verwoede pogingen om zelf te scoren, maar deze mislukten jammerlijk en zo werd het einde bereikt met een 0 - 4 overwinning van de Renaboys.

De ploeg : Eddy, Ronny, Rudi, Bart, Andy, Robby, Theo, Charlie, John, Kim, Dolle

Invallers : Jaak, Phil