Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALENDER MAART 2009
    ZAT,28MAR,09 VET,HEPPEN   RENA 15HR00

23-02-2009 om 00:00 geschreven door dephil

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDVERSLAG VAN 14 FEB

Verslag : De Warande - Renaboys : 0 - 5

Niettegenstaande het Valentijntjesdag was, waren de Renaboys toch in grote getale aanwezig voor de verplaatsing naar 'De Warande'. We waren met 13 spelers en nog een tiental supporters, bestuursleden, gekwetsten en oudgedienden. Onder een lekker zonnetje ging de match van start.  Het veld was aan één kant goed bespeelbaar maar aan de andere kant keihard bevroren zodat het gevaarlijk glad was. De Renaboys met enkele jonge elementen in de ploeg namen de beste start en dat leidde meteen tot veldoverwicht, maar echte kansen bleven voorlopig uit. Tot halverwege de eerste helft na een mooie combinatie, Jeroen de lokale doelman versloeg van buiten de 16-meter met een schuiver in de hoek : 0 - 1. Nadien waren we duidelijk de betere ploeg en kregen we enkele kansen die gemist werden, grotendeels te wijten aan de staat van het veld. Bovendien werd er nog een doelpunt van Filip afgekeurd omdat de scheids van in het midden van het veld gezien had dat de bal buiten was alhoewel dat dit volgens Filip zeker zo niet was. De rust werd dan bereikt met een 0 - 1 voorsprong.  De tweede helft overklasten de Renaboys de tegenstrever : Michel en Filip brachten de plaatselijke verdediging voordurend in de problemen, Theo en youngster Gerry heersten op het middenveld en achteraan was den Dolle weer eens de rots in de branding, bijgestaan door een uitstekend spelende Ronny, Kim en Erdic. De doelpunten konden dan ook niet uitblijven.  Na een mooie actie van Gerry op links, werd de bal teruggelegd op de rand van het strafschopgebied en Theo kon vernietigend uithalen : 0 - 2. Even later mooie combinatie in het midden van het veld, lange bal van Erdic voor de goal en Gerry neemt de bal in de vlucht aan en werkt beheerst af : een prachtdoelpunt en 0 - 3. Bij de tegenstrever was de veer toen helemaal gebroken. Vervolgens werd Filip diep gestuurd.  Hij omzeilde de keeper en kon de bal rustig in het lege doel binnen tikken (even van te voren had hij een even grote kans de nek omgewrongen door voor een leeg doel toch nog naast te trappen) : 0 - 4. Vijf minuten voor tijd, vrijschop voor de Renaboys een vijfentwintigtal meter van het doel.  Erdic knalt de bal keihard op doel zodat de keeper het leder niet kan vastklemmen. Tammer kan de terugkaatstende bal met een boogje in doel koppen : 0 - 5. De scheidsrechter vond het dan welletjes en floot de wedstrijd af. Al bij al een schitterende resultaat voor de Renaboys en als we niet zo kwistig met het missen van kansen waren omgesprongen, dan had de score nog veel hoger kunnen liggen. Na de wedstrijd, in de kantine, bezorgden de spelers dan nog een mooi geschenk aan onze duivel-doe-al, de Phil, als dank voor de nieuwjaarsreceptie die hij weer prachtig geregeld had dit jaar. Volgende week staat de verplaatsing naar 'De Stormvogels' op het programma en dat zal andere koek zijn.

De ploeg : Eddy, Ronny, Erdic, Dolle, Kim, Jeroen, Gerry, Theo, Tammer, Filip en Michel

Invallers : Robby en Billy

Doelpunten : Jeroen, Theo, Gerry, Filip en Tammer

17-02-2009 om 17:14 geschreven door dephil

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)