Inhoud blog
  • JUST WHAT IS A FLUFFY
  • Fluffy Mika.
  • Terug van weggeweest.
  • Het weekend
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Doortje en Rusty
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • Norfolk Terriers
  • Rusty de Norfolk Terrier

    02-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn eerste honden.

    In 1987 kocht ik mijn eerste pup, het was een Bull Terriër reutje, zijn naam was Bullet, hij werd geboren in Bergen Op Zoom, zijn moeder heette Mack een brindle teef, Bullet was wit hij had wat brindle vlekken op zijn linker oor. Het werd mijn maatje door dik en dun, twee jaar later kocht ik opnieuw een Bull Terriër pup, ditmaal een teefje met de naam Bess, haar moeder heette Dolly, de fokkers kwamen uit Turnhout, de familie Van Waelderen Eddy en Frieda Govaerts, zoals alle terriërrassen waren ook deze Bull’s eigenzinnig, het nam niet weg dat Bullet zijn gehoorzaamheids brevet behaalde op de Kempische Kynologen Club een hondenschool uit Turnhout waarvan de Familie Van Waelderen bestuursleden waren.

    Met Bess heb ik al die moeite niet meer gedaan, we vonden zo welletjes.

    Negen jaar heb ik lief en leed gedeeld met Bullet, helaas was Bullet vanaf zijn puppy periode  allergisch aan koevlees, gewone hondenbrokken of groenten verteerde hij niet en kreeg veel huidproblemen, iets wat vaker voorkomt bij Bull Terriërs, in 1996 escaleerde Bullet’s huidaandoeningen dermate dat behandeling niet kon baten, in het belang van het dier heb ik destijds gekozen voor een korte lijdensweg, een verlies dat ik tot op de dag van vandaag  moeilijk kan verwerken. Bess ben ik helaas door een echtscheiding uit het oog verloren, inmiddels is ook Bess enkele jaren geleden een natuurlijke dood gestorven.

    Het heeft me dan ook 10 jaar gekost om opnieuw voor een hondje te kiezen, een goede keuze vind ik zelf, de dagelijkse wandelingen en het spelen met Rusty  halen opnieuw de mooie momenten naar boven die ik samen met Bullet heb beleefd.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    24-08-2006
    Bill de bul
    Hallo,
    Wij hebben een zeer lieve bull terier, een mannetje geboren op 1/10/2002 genoemd Bill. Wij hebben zelf 3 kinderen en ook een jack russel. We houden veel van hem maar hebben zoveel commentaar van onze buren dat we hem moeten wegdoen. De mensen die het ras niet kennen denken dat het een pitbull is en gevaarlijk wat helemaal niet zo is, een bravere kan je niet vinden. We zoeken voor hem een goede thuis en iemand die met hem ook graag wandelt, hij is veel te braaf voor een asiel en dat krijgen we ook niet over ons hart. Kan iemand helpen ? Foto's stuur ik door als je wil.
    Groetjes,
    Brenda en Nick

    24-08-2006 om 14:31 geschreven door Brenda




    Archief per week
  • 09/02-15/02 2009
  • 14/08-20/08 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Rusty en zusje Fientje
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Een interessant adres?

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!