Foto
WELKOM, AAN DEZE SITE WORDT DAGELIJKS GEWERKT, DUS SPRING AF EN TOE EENS BINNEN.
TIP : Wil je weten welk weer we mogen verwachten in het eerstkomende uur ? Ga dan eens naar www.buienradar.nl
TIP van de maand

Bezoek eens de web van :
http//www.lynnlaramore.be

Zeker de moeite waard
Spreuk van de week
Foto

  Hoegaarden - Spreuken

De medische wetenschap heeft
nog steeds geen doeltreffend
vaccin ontwikkeld tegen de
aanstekekelijkheid van de geeuw.

*************************

Dat er intelligente buitenaardse
wezens bestaan wordt feilloos
bewezen door het feit dat ze 
nog geen contact met ons 
hebben opgenomen. 

*************************

Je zult maar een ééndagsvlieg
zijn en je dag niet hebben.

************************* 

Mopje van de week 

Michel Bouton is voyageur in matrassen en beddegoed. Rijdend langs de E17 stopt hij rond de middag aan een wegrestaurant om een "mulletje" 't eten. Achter 't eten moet hij gelijk gewente nog ne keer naar 't toilet. Hij ziet dat er een deure bezet is en hij gaat naar 't toilet dernevens binnen. Almetnekeer hoort hij ne vent neffens hem vragen: "Hoe is 't ?" Michel verschiet want 't is nie de geweunte dat 't mannevolk tegen mekaar klapt over de W.C. deuren, maar beleefd gelijk da Michel is antwoordt hij: "Goed." Zegt dienen type geen drie seconden later: " En wat zie je ant 't doen?" Michel antwoordt hem " Euh...aan 't kakken, en gie? -- " Ja vrouwke," zegt dien anderen, " 'k ga mijn gsm afleggen want er zit hier nen onnozelare neffens mij heel den tijd in joen plekke 't antwoorden."

Inhoud blog
  • Overlijdensbericht van een enorme goede Papa en zalig mens
  • 't Is nu aan mienen toer !
  • Redactie Westkapelse Sprokkels in verlof
  • Uit het leven gegrepen extra
  • Uit het leven gegrepen ! (deel 1)
  • Uit het leven gegrepen ! ( deel 2 )
  • Uit het leven gegrepen ! ( deel 3 )
  • Uit het leven gegrepen ! ( deel 4 )
  • Uit het leven gegrepen : Slot
  • Zeldzaam zangvogeltje bij mijn buurman
    Sprokkels Jukebox veel luisterplezier
    Foto
    Een gouden tip van de redactie

    Voor wie alle muziek van de jukebox door elkaar hoort
    is hier de oplossing........
    Ga naar WINDOWS MEDIAPLAYER
    1. Klik op " extra " bovenaan
    2. Klik op " optie's "
    3. Klik op " Bestandtypen "
    4. Klik op " alles selecteren "
    5. klik op  " toepassen + ok "
    Start vervolgens sprokkels opnieuw op
    Veel luisterplezier........
    Geert.
    zoon van ........
    Westkapelse Sprokkels

    21-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westkapels AX- comité zit niet stil !

    Op geregelde tijdstippen komt het AX-comité in vergadering bijeen om de toestand te bespreken en eventuele acties voor te bereiden. Het door ons comité voorgestelde tracé-4 ( tussen tracé-3 en tracé-1) hebben we ondertussen kunnen bepleiten bij de volgende instanties: Op 08/09/06 werden we ontvangen door Ir. Vanhoutte en Ir. Decloedt bij Openbare werken te Brugge. Op 20/10/06 waren we met een delegatie te gast op het Schepencollege in Knokke-Heist. We verplaatsten ons op 22/11/06 naar Aminal-Brussel waar we ontvangen werden door dhr. Pillu ( Mer - rapport ). Dhr. Joachim Coens van MBZ Zeebrugge was onze gastheer op 29/11/06. Al deze gesprekken resulteerden in  een positieve beoordeling van onze voorstellen. Tijdens de vergadering op 12/12/06 was ook dhr. Marc Rogiers van het ACW aanwezig en beloofde ons hun volle steun en medewerking. Ondertussen verscheen er op 18/12/06 van ACW Knokke- Heist een persmededeling die we hier integraal weergeven:

                                                  Guido

    Betreft :  ontsluiting van Zeebrugge via N49 - AX

    Het ACW Knokke-Heist nam in het verleden reeds het standpunt in dat bij de noodzakelijke ontsluiting van de haven van Zeebrugge de leefbaarheid van de dorpskern van Westkapelle maximaal moet worden gevrijwaard.
    Nu de problematiek van de ontsluiting van de haven van Zeebrugge eindelijk weer bovenaan de politieke agenda staat wenst het ACW Knokke-Heist dit standpunt te bevestigen en te versterken. Wij sluiten ons daarom aan bij de voorstellen van het AX-comité waarin inwoners van Westkapelle dorpskern, Hoekestraat, Oostkerkestraat en Dudzelestraat vertegenwoordigd zijn.
    Het ACW Knokke-Heist nam kennis van het tracé dat het AX-comité voorstelt, waarbij ook de AX een 250 meter ten noorden van de gespreide bewoning langs de N376 loopt om vervolgens, op voldoede afstand voor Westkapelle dorp af te buigen naar de N 49, ter hoogte van de Hoekemolen. Dit tracé garandeert, in tegenstelling tot andere voorstellen, de verdere leefbaarheid en eenheid van de Westkapelse dorpskern en beperkt de overlast qua geluid en uistoot van gevaarlijke gassen voor de gezinnen die in de wijk Pelikaan langs de Dudzelestraat wonen. Een traject dat quasi gelijkkopend is met het huidige AX-voorstel werd in 1991 reeds door het toenmalige Ministerie van Openbare Werken uitgestippeld en ook in de huidige stand van zaken zou er hierover een consensuus mogelijk zijn tussen de betrokken gemeentebesturen. Het huidige voorstel snijdt voor een stuk het vogelrichtlijngebied aan ten zuiden van de N49 en daarvoor moeten de nodige compensaties gebeuren. Dit mag echter geen reden zijn om niet voluit te gaan voor dit voorstel.
    De tijd van studies is voorbij. Na al die jaren hebben de betrokken bewoners recht op rechtszekerheid. Voor de haven van Zeebrugge, een belangrijke motor voor de tewerkstelling in onze regio is een snelle ralisatie van de ontsluiting via de N49 eveneens noodzakelijk. Daarom vragen wij dat onze streekpolitici dit AX-voorstel ondubbelzinnig en eensgezind steunen en er bij de bevoegde Minister (Peeters) op aandringen dat de realisatie ervan spoedig van start kan gaan. Get. Wilfried Gusse , Voorzitter, ACW Knokke-Heist



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    04-12-2009
    Familie Traen
    Mijn innige deelneming in jullie verdriet voor het geen gaan van jullie papa. Ik ken jullie papa helemaal niet, maar door zijn blogs te lezen had ik er veel vertrouwen in waar door ik zijn hulp in riep voor informatie over mijn moeder Rachel Traen en mijn nonkel pastoor Camiel Traen rond de jaren 1930, ik wist toen nog niet dat de man die mij zo een vertouwen gaf reeds overleden was. Jullie papa moet inderdaad wel een zeer opmerkelijk mens zijn om zelfs door zijn blog zo een uitstraling te hebben MVG Anna-Maria Traen

    04-12-2009 om 16:28 geschreven door TRAEN


    Familie Traen
    Geachte Ik zoek mensen uit Dudzele die mijn oom Pastoor Camiel Traen en mijn moeder Rachel Traen heeft gekend in de jaren rond 1930 denk ik, het kan wat vroeger of wat later zijn geweest Mijn oom en mijn moeder zijn reeds overleden, ook al mijn andere nonkels en tantes van de familie Traen, u bent dus de enige bron waar ik hopelijk nog iets kan nagaan over mijn oom en mijn moeder waar ik zo veel van gehouden heb Ik zou u zo dankbaar zijn moest u iemand vinden en mij het laten weten De liefhebbende dochter van Rachel Traen Anna-Maria Mijn tel nr. 050 81 24 45 GSM nr. 049 25 19 84 email annamariabogaert@hotmail.com Met dank bij voorbaad, groet ik u hoogachtend

    04-12-2009 om 15:59 geschreven door TRAEN




    Foto

    Julietje en haar Abba
    Foto

    Ik wens jullie het allerbeste voor 2008


    Foto

    Foto

    Foto

    Joepie !....
    Ik ben "geslaagd" in mijn rijexamen !!

    Foto

    Foto

    Jetje met haar vriendinnetje


    Foto

    De bloemetjes mogen komen ik
    sta klaar om ze van water te voorzien

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Dit is een muzikale "Musknijnhoorn". Een bijna uitgestorven Westkapels nachtdier opgemerkt door een in de vroege ochtenduurtjes huiswaartskerende dorpsgenoot. Hoogstwaarschijnlijk betreft het hier een reïncarnatie van FUTTEL een vroegere alomgekende handelaar in konijnenvellen die op een rare manier aan zijn einde is gekomen. (Later meer hierover) !
    Wil je hieronder uw link ? laat het mij weten via email mij
    www.gheldof.be     www.relax-sana.be   http://www.casanova-dehaan.com   www.knokkeheist.be   www.vtb-vab.be  www.hethertje.be   www.deboot.be ..................... Uw link hier ??? mail het ons door
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lancia1
    blog.seniorennet.be/lancia1
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    honden1
    blog.seniorennet.be/honden1
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    thesaint
    blog.seniorennet.be/thesain
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    maurice1949
    blog.seniorennet.be/maurice
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    huco
    blog.seniorennet.be/huco
    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!