Kip met olijven- tomatensaus
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingriênten
· 4 Kipfilets
· 2 eetlepels
· 150g mozarella
· 750g trostomaten
· 2 eetlepels karppertjes
· 2 eetlepels zwarte olijven zonder pit
· 4 eetlepels pesto
· 2 eetlepels gehakte basilicum
· peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven op 225°.
Kruid de filet met peper en zout.
Bak ze vervolgens 5 min. aan elke kant in hete olie.
Snij de mozarella in plakjes.
Snij de olijven in ringentjes.
Pel de tomaten en snij in stukjes.
Vermeng de tomaten met de karpertjes,
de olijven en het basilicum.
Schep het mengsel in een ovenschaal.
Leg er de kipfilets op.
Strijk over elke filet een lepeltje pesto uit.
Dek af met enkele plakjes mozarella .
Zet de schotel 10 tot 20 min. in een oven 200°
Serveer met stokbrood of rijst.
|