Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Pegida heeft beet
  • Einde Islamitische eigenaardigheden
  • Islamitische eigenaardigheden Dec. 2008
  • Islamitische eigenaardigheden Nov. 2008.
  • Islamitische eigenaardigheden Okt, 2008
    Foto
    vlag
    Islamitische eigenaardigheden

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    30-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische eigenaardigheden van April. 2008

    Islamitische eigenaardigheden van April. 2008

    6e maand registratie

     

     

    337. Leraressen verongelukken bij bosjes in de woestijn.

    Mondiaal, april 2008

    Er verongelukken veel leraressen in Saoedie Arabië. Dat heeft alles te maken met het feit dat ze niet alleen mogen wonen.

    Daarom laten honderden leraressen zich dagelijks door de woestijn naar hun werk rijden.

    De wegen in de oliestaat horen tot de onveiligste ter wereld, vorig jaar stierven 6000 mensen na een ongeval op straat.

    Afgelopen jaar vonden alleen al 21 leraressen de dood op weg naar hun werk.

     

    336. Iran vindt barbiepop verwoestend voor cultuur.

    Mondiaal,april 2008

    Een topman van justitie in Iran Procureur-generaal Ghorban Ali Dori Najafabadi heeft maandag gewaarschuwd voor de “verwoesting” die barbiepoppen en ander Westers speelgoed hebben op het sociaal en cultureel erfgoed van Iran.

    De Iraanse markt wordt de laatste jaren overstelpt met gesmokkeld speelgoed uit het Westen. Barbie's in bikini en minirokjes zijn een doorn in het oog van de overheid

     

    335. Kan de sharia in Denemarken worden ingevoerd?

    Europa, april 2008

    In Juni organiseert de faculteit van de Universiteit Århus een symposium met als thema.

    De sharia en de Deense wet. Kan de sharia ingevoerd worden in Denemarken?
    De aangekondigde sprekers zijn o.a.
    Arabist Jørgen Bæk Simonsen, Voordelen en mogelijkheden voor de sharia in de Deense wetgeving
    Helmut Schledermann, Tolerantie zonder wettelijke conflicten. Een verdediging van gelijkheid voor de wet.
     

    334. Moslims die zich tot christendom bekeren, gedood of geïsoleerd.

    Mondiaal, april 2008

    In veel moslim landen worden moslims die zich tot het christendom bekeren, sociaal geïsoleerd of soms gedood. Deze week werd de  Britse leraar Daud Hassan Ali dood geschoten in Somalië. Zijn weduwe zegt dat hij gedood is door islamisten

     

    333. Al Andalus leidde tot vorming Europese identiteit.

    Europa, april 2008

    De islamitische omstreden geleerde Tariq Ramadan zei tijdens een conferentie in Granada, dat Al Andalus heeft geleid tot de vorming van de Europese identiteit.
    Hij reageerde daarmee op een uitspraak van paus Benedictus XVI dat het Moorse Alhambra paleis in Granada en voorbeeld van islamitische architectuur.

     

    322. Belg dient klacht in wegens omgekeerde discriminatie.

    Europa, april 2008

    Een Belgische werknemer uit Kuregem stapt naar het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding met een klacht wegens, omgekeerde discriminatie.
    De man pikt het niet dat hij bekeurd wordt voor een banale verkeersovertreding terwijl ten aanzien van de Afrikaanse autohandelaars in de wijk een gedoogbeleid wordt gevoerd. Mijn cliënt wordt gediscrimineerd omdat hij blank is, zegt advocaat Theo De Beir

     

    321. Minderheden vinden lintjes regen veel te wit.

    Nederland, april 2008

    Minderheden in Nederland vinden de lintjesregen de laatste jaren veel te wit. Zo zijn er vrijwel geen Turken en Marokkanen onderscheiden. De onderscheidingen moeten de komende jaren veel meer neerdalen op etnische groepen. Dat heeft een bindend effect, zegt Fouad Soudali, voorzitter van het Samenwerkingsverband Marokkanen Nederland.

    Het Inspraak Orgaan Turken in Nederland, bijvoorbeeld, gaat veertig Turken voordragen

     

    320. Nationaal Comité 4 en 5 mei.

    Nederland, april 2008

    In een brochure aan kinderen tussen 5 en 7 jaar over de dodenherdenking op 4 Mei worden van de 33 militaire begraafplaatsen en erevelden in Nederland alleen Margraten en Kapelle genoemd. Bij de laatste worden alleen de 20 Marokkanen (in Franse dienst) genoemd.

     

    319. Wat als het de salafisten lukt 25.000 moslims te herislamiseren.

    Nederland, april 2008

    Het Wahabisme is vanuit Saoedi-Arabië naar Nederland geïmporteerd door de bouw van moskeeën te financieren waar het Wahabisme moet worden verspreid.

    Imam Fawaz Jneid zegt dat vrouwen die naar buiten gaan zonder dat daarvoor een geldige reden, zoals een moskee bezoeken, begaan een zonde. De man die zijn vrouw helpt thuis te blijven, krijgt een beloning. Als de vrouw naar buiten gaat, verwelkomt de Satan haar.

    318. Helft Turkse vrouwen leven geïsoleerd in Duitsland.

    Europa, april 2008

    Volgens advocate en vrouwenrechtenactiviste Seyran Ates, leven veel moslimvrouwen in Duitsland volledig geïsoleerd en zijn ze volledig overgeleverd aan man en familie.

    Volgens het ministerie van Gezinszaken is 49% van de Turkse vrouwen slachtoffer van fysiek geweld in hun huwelijk. De afgelopen tien jaar werden 49 gevallen van eermoord bekend, waarvan 16 in Berlijn. Sinds de tachtiger jaren zijn half miljoen echtgenoten en echtgenotes geïmporteerd vanuit het land van herkomst.

     

    317. Radicale moslims werven met Michelle Obama geld in voor het verkiezingsfonds.

    Mondiaal, april 2008

    DE ex voorzitter Hatem El-Hady van de islamitische fondsenwerf organisatie Kindhearts, heeft met drie anderen, met o.a. de vrouw van presidentskandidaat Obama, een gezamenlijke webpage opgericht om geld in te zamelen voor de Obama-campagne.
    Kindhearts werd in februari 2006 verboden omdat de club geld inzamelde voor Hamas. plannen voor een terroristische aanslag in Engeland.

     

    316. St. George’s feest in Bradford afgelast uit angst voor moslimgemeenschap.

    Europa, april 2008

    Het kinderfeest ter ere van St George’s Day in Bradford is uit angst voor reacties uit de plaatselijke moslimgemeenschap door het gemeentebestuur afgelast.

    Het plaatselijk Tory parlementlid Philip Davies, is het oneens om de tocht niet door te laten gaan. dit was een uitgelezen kans voor integratie, door het vieren van een echt Britse feestdag.

     

    315. Moslims willen geen parkeergeld bij de moskee.

    Nederland, april 2008

    B en W van Breda laten onderzoeken of ten behoeve van de bezoekers van de In-Com en de moskee, een andere regeling mogelijk is voor het huidige betaald parkeren aan de J. F. Kennedylaan. Dit n.a.v. schriftelijke vragen van de CDA-fractieleden Erkal Üçerler en Jos Figlarek.

    Volgens hen hebben de bezoekers van de In-Com aan de J. F. Kennedylaan en de moskee aan de Brouwerijstraat grote problemen dat ze voor het parkeren in hun ogen teveel moeten betalen.

     

    314. Hirsch Ballin treedt niet op tegen islamitische huwelijken.

    Nederland, april 2008

    Islamitische huwelijken moet je niet bestraffen, maar met voorlichting en dialoog bestrijden. Dat zegt minister van Justitie Hirsch Ballin in antwoord op vragen van Dijsselbloem van de PvdA. Die vreest dat islamitische huwelijken polygamie en gedwongen huwelijken in de hand kunnen werken.

     

    313. Islamitische kruiers weigeren bagage uit Israëlische vliegtuigen.

    Europa, april 2008

    Op vliegveld Heathrow weigeren islamitische kruiers om de bagage van passagiers die met Israëlische vliegtuigen arriveren, af te handelen.

    Een gehandicapte vrouwelijke passgier uit Israël werd onlangs niet in haar rolstoel uit het vliegtuig gereden, om dat ze uit Israël kwam.

     

    312. Islamitische scholen sturen leerlingen op bedeltocht.

    Mondiaal, april 2008

    Islamitische scholen in west- en centraal Afrika gebruiken arme kinderen om te bedelen.

    De kinderen krijgen twee uur per dag koranles en besteden zo’n negen uur per dagen aan bedelen. Het gaat om kinderen van 7-9 jaar. Wanneer ze te weinig geld verdienen krijgen ze slaag, worden in koud water gegooid of krijgen elektrische schokken toegediend.

     

    311. Geen asielvoorrang voor Irakese christenen.

    Europa, april 2008

    EU-voorzitter Slovenië verwerpt het Duitse plan voor asielvoorrang voor Irakese christenen. De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Schäuble wil Irakese christenen sneller toelaten door toenemend geweld in Irak.

     

    310. Zwarte Cross Festival is gratis is gratis voor allochtonen.

    Nederland, april 2008

    De actie van motorcrossfestival De Zwarte Cross om dit jaar allochtonen gratis toe te laten, is discriminerend. Dat zegt een jurist van de Landelijke Vereniging van Anti Discriminatie Bureaus. Iemand die een klacht indient wegens discriminatie krijgt gelijk, zegt de jurist. Je mag volgens de wet geen onderscheid maken op basis van nationaliteit.

     

    309. Brigitte Bardot aangeklaagd wegens racisme .

    Europa, april 2008

    De openbaar aanklager Anne de Fontette sleept Brigitte Bardot voor de rechter wegens het aanzetten tot haat tegen moslims.

    De 73-jarige Bardot stuurde in december 2006 een brief naar de Franse president Nicolas Sarkozy, die toen nog minister van binnenlandse zaken was.

    Ze verklaarde dat ze er genoeg van had van deze moslims die ons land kapot maken en verwoesten  en dat ze ons hun Islamitische gewoontes opdringen.

     

    308. Religieuze zuivering door moslims.

    Mondiaal, april 2008

    Assyrische christenen in Irak, worden opgejaagd, verkracht, gemarteld, mishandeld, vermoord, onherkenbaar verminkt

    Ook kinderen van christenen worden ontvoerd en vermoord ondanks dat er losgeld betaalt

    De religieuze zuivering worden gepleegd door moslims.

    Tot 1991 leefden er ongeveer 1,4 miljoen christenen in Irak,het  aantal is nu teruggebracht tot zo’n 300,000

    307. BBC is bang voor grappen over de islam.

    Europa, april 2008

    Volgens Ben Elton, scriptschrijver van onder meer Blackadder, is de BBC bang voor om grappen te maken over moslims en de islam, dit uit angst om de radicale moslims te beledigen

    Maar het is geen probleem om de draak te steken met een pastoor en het christendom

     

    306. Gemeente Utrecht subsidieert hoofddoeken project.

    Nederland, april 2008

    De gemeente Utrecht subsidieert het project Tophoofddoeken om ambitieuze, levenslustige, geëmancipeerde vrouwen met hoofddoeken in een positief daglicht te zetten.
    De website Tophoofddoeken.nl vrouwen met hoofddoek een verrijking voor de Nederlandse samenleving.

     

    305. Pauw & Witteman gaan weer door de knieën voor eis salafistische preker Suhayb Salaam.

    Nederland, april 2008

    In de Pauw & Witteman uitzending van 17 april werd geen wijn geschonken op uitdrukkelijke eis van een van de gasten, Suhayb Salaam. Een andere gast was undercover journalist Patrick Pouw die het boek 'Salaam' schreef over zijn ervaringen als cursist op het salafistische Instituut voor Opvoeding en Educatie dat onder leiding staat van Salaam.

    Salaam zei dat de journalist hem niet goed begrepen had, en ontkende verder alles

     

    304. Christenen komen steeds meer in de verdrukking.

    Mondiaal, april 2008

    Het wordt voor Algerijnse christenen steeds moeilijker om hun godsdienst te beoefenen. De overheid sloot de laatste tijd verscheidene kerken, christenen worden beschuldigd van pogingen om moslims te bekeren. Bovendien werd de ex-voorzitter van de protestantse kerk van Algerije uitgewezen.

    303. Wetsvoorstel tegen besnijdenis weggestemd.

    Mondiaal, april 2008

    Het parlement in Jemen heeft unaniem gestemd tegen een wetsvoorstel om vrouwenbesnijdenis af te schaffen. Het wetsvoorstel was ingediende door het Safe Motherhood Law Project bij de gezondheidscommissie van het parlement

    Voorzitter van de gezondheidscommissie Najeb Ghanem, We weten dat het gevoelig ligt, daarom wilden we het artikel pas over tien jaar in te laten gaan.

     

    302. ik moet toch bij mijn beide echtgenotes langs kunnen gaan, dus neem mijn rijbewijs niet af.

    Europa, april 2008

    Restauranteigenaar Mohammed Anwar stond voor de rechter vanwege het overtreden van de snelheidslimiet. Zijn advocaat pleitte met succes bij de rechtbank om zijn cliënt zijn rijbewijs niet te ontnemen, omdat hij moet blijven pendelen tussen zijn beide echtgenotes.

    Anwar slaapt de ene nacht bij zijn vrouw in Motherwell en de volgende bij zijn andere vrouw in Glasgow. Hij kreeg alleen een boete opgelegd

    301. Miljoen euro subsidie voor jihad persbureau dat terrorisme predikt.

    Nederland, april 2008

    Een Palestijns persbureau dat terrorisme verheerlijkt, heeft van Nederland 1,2 miljoen euro subsidie gekregen.
    Het persbureau noemt zelfmoordterroristen martelaren voor Allah.

    Het ontkent het bestaansrecht van Israël door het grondgebied van de joodse staat te noemen als bezet Palestina.
     

    300. Smartengeld voor vrouw met burka die bus uit moest.

    Europa, april 2008

    Het Zweedse busbedrijf Arriva Scandinavia betaalt 2700 euro aan een moslima die een bus uit moest omdat ze een burka droeg. De buschauffeur is ontslagen.
    Volgens een Zweedse ombudsman wilde de vrouw vorig jaar in de stad Malmö de bus nemen. Ze betaalde voor haar kaartje maar de chauffeur zei tegen haar dat ze weer moest uitstappen omdat hij haar niet kon identificeren.

     

    299. Het eten van baby’s is halal in Amsterdams ziekenhuis.

    Nederland, april 2008

    Baby's in het Amsterdamse Sint Lucas Andreas Ziekenhuis kunnen vanaf nu halal babyvoeding krijgen. Het ziekenhuis is het eerste in Nederland waar ouders naast reguliere voeding ook voor een halal variant kunnen kiezen.

    Volwassen patiënten konden al halal maaltijden krijgen.

     

    298. Zwemuurtjes speciaal voor islamitische mannen.

    Europa, april 2008

    Het Clissold Leisure zwembad in Hackney start speciale Moslim Swinmming Sessions voor Islamitische mannen. De mannen moeten bedekt zijn tussen de navel en de knieën. Op het programma van Muslim Eye worden de broeders van harte welkom geheten op het zwemuurtje.

     

    297. De Islam zal Rome veroveren.

    Mondiaal, april 2008

    Een hoge moslimgeestelijke en lid van de Palestijnse Hamas, Yunis al Astal zei op Al Aqsa TV.  Rome zal door de islam binnen niet al te lange tijd zal worden veroverd.

    Als Allah het wil, zal Rome worden veroverd, net als Constantinopel, dit zoals door onze profeet Mohammed is voorspeld.

     

    296. BBC baas waarschuwt voor overdreven voorzichtige islam verslaggeving.

    Europa, april 2008

    Volgens BBC baas Mark Thompson worden uit angst om de moslims te beledigen, omroepen te voorzichtig in hun rapportering over de islam.

    Vooral als het gaat over de manier waarop deze religie zich verhoudt tot de tradities en waarden van de Westelijke maatschappij.

     

    295. Hindoe vermoord wegens godslasterlijke opmerking over Mohammed.

    Mondiaal, april 2008

    Het hoofd van de politie in Karachi, Niaz Siddiqui zegt in een verklaring dat islamitische fabrieksarbeiders een hindoe collega hebben doodgeslagen.

    Dit omdat deze godslasterlijke opmerkingen gemaakt zou hebben over de profeet Mohammed.
     

    294. Islamitische straatnaam in Wenen.

    Europa, april 2008

    Het plein voor het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in Wenen heeft de naam Asad Square gekregen.

     

    293. Schrikbarende cijfers over allochtone aandeel in jeugdcriminaliteit.

    Nederland april 2008
    Aantal Tilburgse jongens (12-17 jr.) per bevolkingsgroep die wegens een misdrijf met justitie in aanraking zijn gekomen, in procenten
    Nederlands 13,3 -Vml. Joegoslavië 38,7 - Turks 31,1 - Marokkaans 41,4 - Antilliaans- Arubaans 34,1 - Surinaams 22,4 - Somalisch 44,4

    Hun aandeel in de criminaliteit is in de af­gelopen zes jaar fors toegenomen. Het gaat daarbij vooral om bero­vingen en overvallen.

     

    292. Een achtjarige preekt haat voor enthousiaste menigten.

    Mondiaal, april 2008

    Een 8 jarig jongetje in Iran preekt haat in de moskee, hij roept dat roept dat christenen en joden moeten worden uitgeroeid.

    De Iraniërs zijn dol op het ventje dat roept dat christenen en joden moeten worden uitgeroeid.

    Zijn preken worden door duizenden goedgelovigen bezocht die in trance luisteren.

     

    291. De ambassadeur van Bin Laden mag in Engeland blijven.

    Europa, april 2008

    De extremistisch radicale imam Abu Qatada die wordt beschouwd als de Europese ambassadeur van Bin Laden, heeft zijn beroep tegen uitwijzing naar Jordanië gewonnen.

    De Palestijnse Jordaniër kwam in 1993 als vluchteling naar Engeland en kreeg daar asiel met een vals paspoort. Hij werd de belangrijkste extremistische imam in Londen.

     

    290. Hoofddoek in Deens parlement en rechtszaal.

    Europa, april 2008

    Het voorzitterschap van het Deense parlement heeft besloten dat parlementsleden vrij zijn in hun kledingkeuze. Daarmee is de weg vrij voor het dragen van een hoofddoek in het parlementsgebouw.

    De moslima Asmaa Abdol-Hamid, kandidaat parlementlid voor de Rood Groene Partij is heel gelukkig met het besluit.
     

    289. Verkiezingsfraude door moslim kandidaat gemeenteraadsleden.

    Europa, april 2008

    De laatste jaren zijn diverse kandidaat gemeenteraadsleden voornamelijk met een islamitische achtergrond schuldig bevonden aan stemfraude. Het gaat om kandidaten van zowel de Labour Party als van de Tories voor gemeenteraadsverkiezingen en/of burgemeestersverkiezingen

     

    288. Islamitische zedendelinquenten hoeven in geen therapie, dat is tegen de islam.

    Europa, april 2008

    De Engelse islamitische gevangenis adviseur Ahtsham Ali vraagt zich af of islamitische zedendelinquenten een therapeutisch programma moeten volgen als dat tegen hun godsdienstige overtuiging ingaat.

    Het is een gewoonte dat islamitische misdadigers hun misdaden niet bespreken met anderen.
     

    287. Antidiscriminatie wetgeving moet pad banen voor Wudu seat.

    Europa, april 2008

    De Specialist Washing Company brengt in Engeland een cabine op de markt, inde z.g. de Wuduseat kunnen moslims hun rituele Wudu voetwassing verrichten.

    De woordvoerder Nigel Bromilow: zei dat de vraag naar multireligieuze faciliteiten in bedrijven en openbare gebouwen met de dag groeit.

     

    286. Moslimorganisaties beschouwen ziekteverzekering als gokken.

    Mondiaal, april 2008

    Enkele belangrijke islamitische organisaties hebben op een seminarie de ziekteverzekering vergeleken met gokken, en raden moslims aan zich ervan te distantiëren.
    Ze bestempelen ziekteverzekeringen als illegaal.

     

    285. Islamitische extremisten steken in Indonesië kerken in brand.

    Mondiaal, april 2008

    Islamitische extremistische groepen en lokale overheden sloten tussen 2004 en 2007 tientallen kerken in West-Java, Centraal-Java, Zuid-Sulawesie en Bengkulu.

    De kerken werden aangevallen door radicale islamisten, van o.a. de Islamic Defender Front (FPI),

     

    284. Moskeevoorzitter in Osdorp noemt ongelovigen honden.

    Nederland, april 2008

    De Osdorpse openbare Daltonbasisschool De Horizon bracht en bezoek aan de plaatselijke El Mouahidine moskee.

    Tijdens de rondleiding zei de moskeevoorzitter M. Guennoun dat ongelovige mensen honden zijn

     

    283. Polygamie in Italië in opkomst.

    Europa, april 2008

    Hoewel polygame huwelijken in Italië illegaal zijn, zijn deze volgens enkele berichten in opkomst. Islamitische immigranten of Italiaanse bekeerlingen geven het niet toe, maar toch zijn er islamitische geleerden die het aantal landelijk op 15000-20000 schatten.
     

    282. Fatwa uitgesproken tegen Wafa Sultan.

    Mondiaal, maart 2008

    De invloedrijke leider van de Muslim Brothethood, Yusuf Al-Qaradawi heeft een fatwa uitgesproken over de Syrisch-Amerikaanse psychiater Wafa Sultan.

    Wafa zei op Al Jazeera, dat de islam van het begin af aan terroristisch van aard is, omdat er geen kritiek op de Islam geleverd mag worden

     

    281. Politica wegens uitspraken over Mohammed aangeklaagd.

    Europa, april 2008

    De Oostenrijkse overheid heeft een aanklacht ingediend tegen de FPÖ politica Susanne Winter De aan klacht was haat zaaien, en degradatie van religieuze symbolen. Hierop staat een maximum straf van twee jaar.

    Zei had gezegd  dat de profeet Mohammed in deze tijd een kinderverkrachter genoemd zou worden

     

    280. Christen in Gaza stad ontvoerd.

    Mondiaal, april 2008

    Fuad Nabil Ayyad, een lid van de christelijke gemeenschap in Gaza, is zaterdag ontvoerd. Dit gebeurde op een plein in het centrum van Gaza-stad

    In december werd ook al geprobeerd om zijn vader te ontvoeren, maar die wist aan zijn ontvoerders te ontsnappen

     

    279. Tentoonstelling van cartoons tégen discriminatie is voortijdig beëindigd.

    Nederland, april 2008

    Een tentoonstelling over antidiscriminatie op een school in Nijmegen is afgelast nadat een groep leerlingen het gebouw in brand dreigden te steken omdat een cartoon over een vrouw in een burka hen niet beviel.

    Een groep ROC leerlingen hebben getracht de cartoons van de muur te rukken en dreigden met brandstichting als de tekeningen niet zouden worden verwijderd.

     

    278. Islamitische gebedsoproep op campus Universiteit van Miami.

    Mondiaal, april 2008

    De islamitische studentenvereniging van de Universiteit van Miami heeft het zo geregeld dat gedurende de Islamic Awareness Month op vrijdagen de islamitische gebedsoproep mag weerklinken

    Waarschijnlijk wordt de gebedsoproep ook na de Islamic Awareness Month voortgezet.

     

    277. Verkrachter ging vrijuit door valse getuigenissen van moskeebezoekers.

    Europa, april 2008

    De islamitische preker Abdul Mukin Khalisadar is veroordeeld voor verkrachting en mishandeling. Een DNA test wees hem echter aan als de dader.

    Hij ontkende hij het misdrijf en kreeg steun door getuigenis van zeven vaste bezoekers van zijn moskee in oost Londen.
    op de publieke tribune schreeuwde een aantal vrouwen in burka naar de rechter dat hij het slachtoffer was van een prostituee

     

    276. Geen hand, dan ook geen interview.

    Mondiaal, april 2008

    Amr Moussa, secretaris-generaal van de Arabische Liga, weigerde om een tv-interview te geven.

    Dit omdat een vrouwelijke reporter hem om religieuze redenen niet de hand wilde schudden. Moussa zei daarop, we zullen elkaar geen hand geven maar dan ook niet praten.

     

     

     

     

    30-04-2008 om 00:00 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 03-2019
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!