Virtual Reality & Augmented Reality
Virtual Reality & Augmented Reality
Inhoud blog
  • VR Bril huren
  • Virtual reality huren
  • Samsung Gear VR huren
  • VR bril huren, waar moet je op letten?
  • Virtual reality huren
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    08-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top 10 360 graden videos voor Google Cardboard

    Er zijn tallozen 360 graden videos te vinden op het internet, maar wat zijn nu eigenlijk de mooiste? In deze top 10 staan de meest extreme tot aan de meeste rustgevende 360 graden video's die zorgen voor spanning en  sensatie. Met deze video's zul je zien wat de mogelijkheden van een google cardboard en film is. Zet je Cardboard op en geniet van de oneindige mogelijkheid van VR.

    1.    Experience the blue angels in 360-degree video

    Ready to take off?? Raas met een straaljager door de lucht. Het is niet mogelijk om zelf te besturen, maar de piloot zorgt voor genoeg spectaculaire beelden. Wanneer je om je heen kijkt zul je niet alleen lucht zien. Er zweven nog 4 andere straaljagers om je heen die prachtige strepen achter zich laten. Niets is te gek voor deze piloten. In Plaats van een pilotenhelm heb je nu een kartonnen vr bril op.

    1. Extreme 360 graden Rollercoaster at Seoul Grand Park

    Altijd al eens in een achtbaan in Seoul willen zitten. Dan is dit je kans. Het enige dat je hoeft te doen in je Google VR bril op te zetten en te genieten van een extreem ritje. Niet zie je hoe de achtbaan zich voortzet, maar ook kan je om je heen kijken en de natuurlijke omgeving van Seoul bewonderen.

    1. Jacobs vs . Quillin l 360 virtual reality l Showtime Boxing

    Zie hoe Jacons, Quillin in de eerste ronde KO slaat. Niet zomaar vanuit het publiek, maar aan het randje van de ring. Deze cardboard ervaring geeft je een adrenaline kick en zorgt ervoor dat je direct op het gevecht zit. Een van de meest adembenemende 360 graden sport video waar iedereen van kan genieten. De KO vind recht voor je neus plaats en je zien hoe Quillin de klappen incasseert

    1. Most scary VR video dare to watch google cardboard

    In deze video kan je niet rondkijken, zoals in de andere 360 graden videos. Je wordt meegenomen in een creepy horror wereld, waarbij je niet weg kan kijken. Op deze manier zul je alles zien wat er in de video gebeurt en kan je niks missen. Durf jij het aan zonder te schrikken?

    1. Walking New York l 360 VR video l The New York Times

    The big city of New York. Wie wil daar nou niet een keer heen. Geld is nu geen excuus meer. Met de kartonnen VR bril van google is het mogelijk om een rondleiding door de stad te krijgen en op plekken te komen waar zelfs de mensen die in New York zijn geweest niets vanaf weten. Door deze gave 360 experience kan iedereen deze prachtige stad in 360 graden zien. Volg de gids en kijk om je heen. De video 1 keer bekijken zal niet genoeg zijn, want in New York gebeurt van alles.

     

    1. 360 graden Great hammer Shark encounter l National Geographic

    Zwemmen tussen de witte haaien. Er is maar een kleine groep mensen die het durft, terwijl er een grote groep is die het wel zou willen en niet durft. Met deze 360 graden video is het makkelijk gemaakt om je te begeven tussen de witte haaien. Het geeft je het gevoel alsof je er zelf eentje bent. Je ziet de haaien vlak langs je zwemmen zonder dat ze je aanvallen.. Het is nu geen kwestie van niet durven, maar gwn je google cardboard opzetten en doen!

     

    1. Wingsuit 360 experience

    Extreme sports beoefenen en een adrenalinekick krijgen met deze wingsuit 360 video is het allemaal mogelijk. Als je de cardboard op hebt is het net alsof je als een vogel over bomen, bergen en een meer vliegt. Je bent alleen een vogel, maar je zit op de rug van een echt persoon. Geniet van het prachtige uitzicht terwijl je zweeft in de lucht.

    1. 10 years of horror nights l 360 graden virtual reality trailer

    Vastgeketend in een rolstoel. Niet wetend waar je bent of met wie je bent. De mensen om je heen worden besneden en bewerkt met elektronica. Durf jij het aan om naast deze mensen te zitten en toe te kijken, wachtend tot ze bij jou aan komen. Deze extreme horror trailer is niet voor iedereen weggelegd. Zelfs als je weet dat je door VR kijkt is het nog angstaanjagend. Het is een experience om niet te vergeten en grafisch is dit een spektakel.

    1. Surrounded by Wild elephants in 4k 360

    Een natuur ervaring om niet te vergeten. Sta een meter van wilde olifanten en zie door een google vr viewer wat deze olifanten doen. Je staat in een meertje in een natuurpark in afrika en kan 360 graden om je heen kijken. Ze drinken voor je neus, kijken in de camera en je ziet hoe de olifanten interactie hebben met elkaar. Het is een prachtig beeld met het safaripark op de achtergrond en de olifanten op de voorgrond. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden van VR oneindigg

    1. Dreams of Dali 360 graden video

    Laat je meenemen in een indrukwekkende 360 graden video. Vlieg door een meesterwerk van de Spaanse kunstschilder Salvador Dali. Krijg een beeld van wat het schilderij inhoudt terwijl je om je heen van alles ziet gebeuren. Mocht je meer van Salvador Dali in Virtual reality willen zien neem dan een kijkje in het museum in ST met bijvoorbeeld een bedrukte Google Cardboard met logoPetersburg. Daar staat een Virtual reality expo die je nog veel meer laat zien over deze inspirerende man.

    virtual reality huren

    Samsung Gear huren

    vive huren

    Virtual reality bril huren

    HTC Vive huren

    Gear VR huren

    Oculus Rift huren

    vr brillen huren

    Samsung Gear VR huren





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 01/10-07/10 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 04/09-10/09 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!