Drumband DT
Deurnese Turners
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Concert "Vrede & Vermaak" Borsbeek
  • Aanloop naar Jaarconcert Deurne
  • Sinterklaasstoet
  • Terug thuis
  • Ons verlof
  • Verslag van de laatste 2 weken
  • Antwerpen
  • Een dagje Walibi met de Drumband
  • Walibi 2007
  • Een klein verslagje van 2 vakantiemaanden
  • Kleine mededeling
  • Vakantie
  • Een moeilijke week is ook een week.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Deurnese Turners
  • Geschiedenis
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    metgezel
    blog.seniorennet.be/metgeze
    Blog als favoriet !
    25-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een moeilijke week is ook een week.

    Maandag begon het al goed. 's Morgens om 8.00 u in Brussel een vergadering met de syndikale delegatie van Otis in verband met het ontslag van een arbeider uit Gosselies. 9.00 u Vergadering met de direktie. Om 10.00 u iedereen bellen van Antwerpen en omgeving met de vraag of zij mee actie wilden voeren tegenover het  besluit van Mr Direkteur om deze arbeider niet terug in dienst te willen nemen. Om 12.00 u samen met deze collega's aan de burelen van Otis protesteren met nog andere collega's uit alle regio's van België. Om 15.00 u nogmaals samenzitten met de direktie, zonder resultaat en 's avonds rond 17.00 u nog eens tot 18.00 u. Allemaal niks opgeleverd. Toch een mooie dag om actie te voeren, dat vonden de mensen van de pers & TV toch ook. Toch wel serieus vermoeiend.
    Dinsdag was een normale door de weekse dag, buiten dat ik 's avonds samen met ons Ritteke naar de laatste vergadering van de Drumbandcommissie ben geweest. Laatste vergadering van het seizoen hé. Evaluatie van de Korpsendag in Rumst & Taptoe in Wijnegem. De opvolging van Jan van Silok was ook aanwezig. 3 Jonge miekes.
    Woensdag was er vorming van Otis in het Novotel in Ekeren. Een hele dag service exelence, het omgaan met klanten. Als je na 37 jaar in een servicefirma nog altijd niet kunt omgaan met klanten, ja dan zul je het waarschijnlijk nooit ni kunnen. Allez ze doen maar hé, als ik niet moet werken en alleen maar wat toneel spelen en ik krijg er nog eten bij en ik wordt er ook nog voor betaald.
    Donderdagvoormiddag wat onderhoud gedaan en dan weer naar Brussel, afspraak om 12.00 u met secretaris Gie Heirman ABVV om te spreken over het geval van ontslagen collega en dan om 14.00 u weeral een vergadering met de direktie om te zien of zij al van gedachten veranderd waren, niet dus. OK, dan maar weeral alle collega's bellen met de mededeling dat wij er op vrijdag de blok opleggen.'t Was weeral goe op tijd om naar huis te rijden, want rond dat uur, de Brusselse ring, da's altijd een echt pretje. 't Was al goed dat ik 's avonds wat stoom mocht gaan afblazen in 't Harmonieke van Borsbeek. Toch een beetje oefenen voor het miniconcertje van zaterdag op de St Jansfeesten.
    Vrijdagmorgen op tijd uit bed, want ik had afgesproken met Ronald rond 7.00 u op de burelen in Brussel. 'k Was er dus om kwart voor, maar onze kameraad Ronald was er ietsje vroeger en had de voordeur al geblokkeerd met zijn autoke. Vroege vogel die kerel. De staking werd goed opgevolgd in België. Proficiat voor die solidariteit. 's Avonds om 15.30 u nog eens samen met de direktie aan tafel, maar zonder resultaat. We zijn dan maar met onze delegees een pintje gaan drinken om de emoties wat door te spoelen. Eén van onze collega delege van het ACV heeft ons dan nog een beetje Italiaans proberen bij te brengen, maar verder als dat Italiaans restaurant zijn we toch niet geraakt. 20.30 u thuis en steendood kapot.
    Zaterdag : ons Ritteke moet werken, dus moet ik maar inkopen doen voor het avondeten. De middag eerst langs het Clubhuis geweest om mijnen Drumband een beetje moreel te steunen en dan naar Wommelgem, waar de Harmonie "Vrede & Vermaak" een miniconcertje ging geven ter ere van de St Jansfeesten aan het St Janskapelleke. We hebben geluk gehad. We hebben bijna 3 kwartier kunnen spelen zonder nat te worden, maar dan vond die van hierboven dat hem zijn sluizen nog maar eens moest openzetten. 't Is erg voor de mensen die al iets willen inrichten en dan met zo'n weer geconfronteerd worden, Niet getreurd volgend jaar beter.
    Zondag: Ons Ritteke weer vroeg weg om dat zwemdokse open te doen, maar ons Joske is ook vroeg vertrokken zene. Om 9.15 u was hij al in Tessenderlo op de "Zwarte Markt" en om 11.00 u was hem in Putte aan de grens om wat eten te halen voor de avond hé. 'Was toch wel just Braderie in Putte zeker. Maar allez dit weekend was er overal wel iets te doen, Visfolklorefeesten in Mariekerke, Braderie in Putte, Schoten en Borgerhout, St Jansfeesten in Wommelgem, Bierpruven op de Groenplaats. Eigenlijk te veel voor op te noemen en dat met zo'n weer.
    Maar allez, 't is weeral voorbij en volgende week is er weer één. 't Is te hopen dat het weer tegen dan een beetje zomert, want 't is toch al zomer hé

    Jos





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Foto
    WELKOM OP ONZE BLOG   JOS & RITA
    Foto
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!