Drumband DT
Deurnese Turners
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Concert "Vrede & Vermaak" Borsbeek
  • Aanloop naar Jaarconcert Deurne
  • Sinterklaasstoet
  • Terug thuis
  • Ons verlof
  • Verslag van de laatste 2 weken
  • Antwerpen
  • Een dagje Walibi met de Drumband
  • Walibi 2007
  • Een klein verslagje van 2 vakantiemaanden
  • Kleine mededeling
  • Vakantie
  • Een moeilijke week is ook een week.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Deurnese Turners
  • Geschiedenis
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    eenmmrestauratie
    blog.seniorennet.be/eenmmre
    Blog als favoriet !
    28-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een klein verslagje van 2 vakantiemaanden

    't Is weer voorbij die mooie zomer, alhoewel ? Is het al zomer geweest ? In ieder geval, onze twee maanden zijn begonnen op zondag 1 juli, We hebben toen bij Carina in de zeilclub jenever & maatjes gaan nuttigen.  Een week later op 07.07.07 was er een speciale datum, waar heel wat trouwlustigen van geprofiteerd hebben, zoals onze neef Peter die gehuwd is met zijn Pricilla.  Groot feest in Tessenderlo en omstreken. Wij zijn 's avonds naar het avondfeest geweest, gelegenheid om sommige familieleden nog eens te zien.
    Dan was er het weekend van 21 juli, waarop ze alle vlaggen weer eens buiten hebben gehangen voor ons Ritteke. Wij zijn dat onder ons tweetjes gaan vieren in Monschau in de Eifel in Hotel "de Lange Man" waar ons Ritteke een lang weekend geboekt had. Allez het was een dagje shoppen in Aken - een wandeling maken door Monschau en een bezoek aan het wildpark daar in de omtrek.
    Een weekje later was het met Harmonie "Ontwaking" een serenade brengen, zoals ze dat zo schoon zeggen, aan café "Fair Paly" wegens verandering van uitbater. De vorige uitbater was altijd een goede sponser geweest van ons harmonieke en zodoende. We hebben daar zeker geen dorst geleden.
    Zaterdag 28 juli, was dan een verjaardagsfeestje van Carina met de nodige hapjes en drankjes erbij. 's Avonds  zijn we dan nog naar de avondmarkt geweest op St Anna plage samen met Cinne, Willy & Viviane. We zijn daar in de molen een hapje gaan eten en hebben nadien nog een pintje gaan pakken aan de voetgangerstunnel. De avond hebben we afgesloten met smoutebollen, getrakteerd door Cinne.
    Dan komen we al aan zaterdag 4 aug, een BBQ bij de voetjes, nadien problemen mer de inwendige mens gehad. Een weekje later op 11 aug, was er dan een over en weer bij Willy & Viviane met volgens Willy allemaal kleine hapjes. Alles heel lekker, maar toch niet goed voor mijn binnenkant. Volgens de dokter en de echografie, ligt het een beetje aan de lever. Het schijnt dat ik een  Foi Gras heb.
    Het weekend van 18 & 19 augustus waren wij dan in Keulen bij onze neef Hans die een week eerder zijn 50e verjaardag gevierd heeft en wij moesten hem toch ook nog gaan feliciteren.
    Ik zou het bijna vergeten, maar bij de Van Malders heeft de familie uitbreiding genomen op 25 juli. Daar is een dochtertje geboren met de naam Sam en Natacha is daar meter over geworden. Proficiat aan Els en Mike met hun jongste spruit. Als we dan toch over die kant van de familie bezig zijn, ons Monique (mijn zus) is deze week vertrokken voor haar werk naar Lubumbaschi in Kongo. 't Is al direct voor 3 maanden dat ze weg is. Ze heeft al een mailtje gestuurd dat ze goed is aangekomen, dat de temperatuur goed is en dat het voor de rest op zijn Afrikaans is.
    Zaterdag 25 aug. ben ik op de middag nog eens naar het clubhuis geweest en ons Tessake was er, zodat we toch een beetje muziek hebben kunnen maken. 's Avonds heb ik met ons Ritteke over de braderie op de Bredabaan in Merksem geflaneerd. Daar zijn we dan nog familie tegen gekomen, Anne & Martine van nonkel Flup, die stonden met een kraam op de rommelmarkt. Nadien nog een pittake gaan eten bij de Giovanni en weer problemen gehad. Het zal goed zij dat ze dinsdag die gastroscopie doen en we dan misschien meer weten over mijn probleem.
    Allez we zijn nu zondag 26 aug. en deze morgen heb ik met de harmonie van Deurne de oorlogsslachtoffers weeral gaan eren op het kerkhof van St Fredegandus. 's Middags ben ik ons moeder gaan halen en zijn we naar de Supermarkt in Putte gereden, kwestie van eens onderweg te zijn. Anders is het hier toch maar heel de middag rusten op de zetel. Nu is't bijna 17 h en ik ga aan het avondeten beginnen, want binnen een half uurtje is ons Ritteke thuis van haar werk, die heeft weeral 2 dagen de zwemdok recht gehouden, allez 't is te zeggen, open hé





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Foto
    WELKOM OP ONZE BLOG   JOS & RITA
    Foto
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!