NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Let's Talk
De wereld met al zijn moois!
Inhoud blog
 • 5 tips voor effectieve autobelettering.
 • Het plaatsen van EPDM Dakbedekking.
 • Zink maatwerk kopen bij Hodak Dakmaterialen
 • Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen
 • Altijd voorzien van de juiste dakmaterialen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Huisstijl ontwerpen
 • Webdesign Eindhoven
 • 29-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 tips voor effectieve autobelettering.

  5 tips voor effectieve autobelettering.
  Autobelettering is tegenwoordig populairder dan ooit. Om zo veel mogelijk naamsbekendheid te realiseren is het belangrijk om autobelettering te kiezen die goed aansluit op jouw business. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de boodschap duidelijk is binnen een oogopslag. Dit kan door diverse kleuren, uw bedrijfslogo, een pakkende afbeelding of een krachtige tekst. Hieronder geven we 5 tips om rekening te houden als je wilt opvallen met autobelettering.

  1. Kort en krachtig
  Zorg dat de boodschap die je wilt overbrengen kort en krachtig is en aansluit op de doelgroep die jouw bedrijf wilt aanspreken. Belangrijk om te vermelden is de naam, het logo, de specialiteit(en), het adres, het telefoonnummer en eventueel e-mailadres of website. Je moet rekening houden dat mensen in het verkeer niet de mogelijkheid hebben om veel tekst op jouw bedrijfsauto, bedrijfsbus of vrachtwagen te lezen. Denk daarom goed na over de boodschap en hou het kort.

  2. Gebruik altijd een duidelijk lettertype
  Het is niet aan te raden om moeilijk leesbare lettertypes te verwerken in de autobelettering. Let er dus altijd op dat het lettertype duidelijk te lezen is zonder veel inspanning. Ook de grootte van de letter speelt hierbij een rol. Mocht je in je huisstijl ook gebruik maken van een sierletter. Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Maar gebruik dan een sierletter die toch zonder moeite te lezen is in een korte tijd. Ook is het aan te raden om de sierletters alleen te gebruiken voor quotes en niet voor belangrijke gegevens. Je wilt natuurlijk snellezen niet belemmeren.

  3. Zorg ervoor dat de belettering past bij de huisstijl
  Een passende huisstijl ontwerpen vereist de nodige kennis. Het is voor een organisatie van belang dat in alle uitingen een herkenbare huisstijl terug te vinden is. Dit geldt dus ook voor de autobelettering. De vormen en teksten die gebruikt worden tijdens het ontwerpproces kun je ook goed gebruiken voor de autobelettering. Ook een heldere afbeelding valt hieronder zodat men niet hoeft te lezen om te weten wat het bedrijf nu eigenlijk doet. Kijk hier voor meer huisstijl voorbeelden.

  4. Vermeld de activiteit van je bedrijf
  Zoals hierboven uitgelegd moet je voor je autobelettering kiezen wat de belangrijkste informatie is die over moet komen bij de mensen die jouw auto zien. Vaak is van de bedrijfsnaam niet af te leiden wat voor bedrijf het precies is. Vermeld daarom minimaal één activiteit.

  5. Kleuren
  Veel auto’s die gebruikt worden voor autobelettering hebben een neutrale kleur. Hier is elke kleur aan toe te voegen. Mocht je gebruik maken van een bedrijfsauto met een opvallende kleur? Besteed dan veel aandacht aan het ontwerp zodat het geen mensen afschrikt. Maak ook gebruik van signaalkleuren! Hierdoor vallen de bedrijfsauto’s, bedrijfsbussen of vrachtwagens direct op. Onder signaalkleuren vallen (fel)rood, (fel)oranje, (fel)groen etc.

  Bent u op zoek naar effectieve autobelettering Eindhoven? Dan bent u bij Goldies Reclame aan het juiste adres. We willen graag ons eerst verdiepen in de klant en zijn doelgroep en wat zijn doelen zijn voordat we aan de slag gaan met een ontwerp. Wij weten wat wel en niet werkt, welke trends er spelen op het gebied van belettering. Ook voor andere uitingen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we je ook helpen met de juiste raambelettering Eindhoven. Ben je nieuwsgierig en wil je zien hoe het er bij ons aan toe gaat? Neem dan snel contact op met Goldies Reclame in Eindhoven!

   

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:huisstijl ontwerpen, huisstijl, huisstijl voorbeelden, autobelettering Eindhoven, raambelettering Eindhoven
  29-06-2017, 16:08 geschreven door Robbie07goering
  Reacties (0)
  20-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het plaatsen van EPDM Dakbedekking.

  Het plaatsen van EPDM Dakbedekking.
  U kunt vrij eenvoudig zelf een dakbedekking plaatsen op een plat dak of licht hellende dak. EPDM dakbedekking is een rubberen flexibele dakbedekking dat meestal uit één vlak bestaat. De twee populairste EPDM dakbedekkingen zijn Firestone RubberGard en Resitrix EPDM. Naast EPDM dakbedekkingen zijn er ook Bitumen dakbedekkingen, hier valt Icopal dakbedekking 

  Er zijn 3 mogelijkheden van EPDM aanbrengen. Losliggend, eenzijdig verlijmen of volledig verlijmen. De meest voorkomende is volledig lijmen. Toch zullen we de andere mogelijkheden toch doornemen.

  Losgelegde dakbedekkingssystemen
  Losgelegde dakbedekking is een van de meest duurzame vormen van dakbedekking. Doordat de dakbedekking niet gehecht is aan de ondergrond, ontstaan minder snel scheuren en beschadigingen. Bovendien weerkaatst de ballastlaag van grind of daktegels de uv-straling en warmte. Hierdoor veroudert het dak minder snel. 

  Eenzijdig verlijmen
  Het is mogelijk om de EPDM dakfolie enkelzijdig verlijmd te leggen. Hierbij wordt de Greenbond Flexible lijm éénzijdig aangebracht op de ondergrond. Eén rups lijm om de 25 á 30 cm volstaat. De verlijming gaat dan ook bijzonder snel. De EPDM-dakrubber wordt in de lijm gerold en stevig aangeveegd.

  Volledig lijmen
  De meest voorkomende en toegepaste methode is het volledig verlijmen van de EPDM dakbedekking. Bij deze methode wordt zowel de ondergrond (ook opstaande randen) als de EPDM folie voorzien van BossCover Spraybond contactlijm. De lijm kan handmatig middels roller of kwast worden aangebracht maar ook middels lijmpistool in combinatie met een drukvat. Na het laten “drogen” van de lijm kan de folie over de ondergrond gerold worden. Door de volledige verlijming bent u verzekerd van een goede hechting en hoeft u niet bang te zijn dat de folie los komt te liggen. In combinatie met de andere EPDM producten kan elk gewenst dak door de doe-het-zelver gedaan worden

  In stappen een EPDM dakbedekking leggen
  Heeft u een nieuw dak gemaakt? Maak dan uw dak stofvrij en vetvrij. Gaat u over een bestaande dakbedekking verlijmen. Dan dient het dak droof, stof en vetvrij gemaakt te worden. Beter is om de oude dakbedekking eraf te halen en indien nodig ondergrond vernieuwen. Gaat u een dak renoveren gelieve dan het dak goed schoon te maken en scherpe delen eraf te halen.

  Na deze stap kunt u de dakbedekking die u heeft aangeschaft uitrollen over het dak. Laat altijd de EPDM dakbedekking circa een half uur rusten voor dat je het gaat verlijmen. Hierdoor wordt de EPDM dakbedekking soepeler en kan het vormen naar uw dak.

  De volgende stap is het verlijmen van uw EPDM dakbedekking. Verlijmen van dakbedekking heeft enige aandacht nodig. Strijk zowel contactlijm op de ondergrond als op de epdm dakbedekking. Wacht enkele minuten tot de lijm wazig wordt en niet meer aan de vingers blijft plakken. Verwerkt u de epdm te snel dan kunnen er blaasjes onder de folie ontstaan, waardoor aan de oppervlakte bobbels ontstaan. Zorg dat de contactlijm goed verdeeld wordt Dan kan de epdm verwerkt worden. Rol of trek gelijkmatig de epdm over de in gelijmde ondergrond. Waarna het hele vlak is verlijmd kunt u het beste met een zachte bezem nawrijven, zodat de epdm mooi strak komt te liggen. Voor de afwerking van uw dak zou ik aanraden om zink maatwerk te gebruiken. Het materiaal is uiterst onderhoudsvriendelijk en staat bekend om zijn duurzaamheid. Als u deze stappen goed volgt heeft u zo uw EPDM dakbedekking erop liggen.

   

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Firestone RubberGard, Resitrix EPDM, Icopal, zink maatwerk
  20-06-2017, 23:05 geschreven door Robbie07goering
  Reacties (0)
  15-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zink maatwerk kopen bij Hodak Dakmaterialen

  Zink maatwerk kopen bij Hodak Dakmaterialen
  Wilt u specifiek maatwerk in zink? Hodak Dakmaterialen maakt de gewenste materialen graag voor u op maat. Als u opzoek bent naar dakgoten, deklijsten, regenpijpen, afdekkappen, etc. waar u ook naar op zoek bent, Hodak Dakmaterialen levert zink maatwerkin alle soorten en maten. Al ons zink maatwerk wordt gemaakt van hoge kwaliteit zink. Het materiaal is daarnaast uiterst onderhoudsvriendelijk en staat bekend om zijn duurzaamheid.

  Toepassingsmogelijkheden voor maatwerk zink?
  Elk dak heeft de juiste afwerking nodig. Met een zinken dakrand werkt u het dak professioneel af en heeft u een karakteristieke uitstraling. Zinken dakranden zijn kwalitatief vele malen beter dan een aluminium daktrim. Zinken dakranden, goten en regenpijpen hebben dan ook vele positieve eigenschappen zoals een uitermate lange levensduur, eenvoudige reparatie mogelijkheden, en een ideale prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast is een zinken bouwonderdeel zeer robuust en duurzaam. U hoeft dus bij storm niet te vrezen voor uw goten. Dankzij de verkleuring van de zinken elementen krijgt uw dakgoot op de lange termijn een zeer klassieke uitstraling. Dit maakt zink vandaag de dag tot een veelgebruikt materiaal in de dakenindustrie. 

  De voordelen van zink maatwerk

  • Milieuvriendelijk dakafdichtingssysteem;
  • Energie-efficiënt: lichte kleur reflecteert het zonlicht;
  • Uiterst weerbestendig en duurzaam;
  • Eenvoudige installatie;
  • Lasbare naden;
  • Compatibel met groendaken & PV-systemen

  Bij Hodak Dakmaterialen vindt u een breed aanbod aan professionele dakmaterialen en toebehoren. Naast Icopal Universal bestaat ons assortiment EPDM dakbedekking ook uit Firestone RubberGard EPDM en Resitrix EPDM dakbedekking. Ook heeft Hodak Dakmaterialen zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Icopaldakbedekking.

  Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties; voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem. Wij gaan voor lange termijn relaties en proberen dan ook op een eerlijke en open manier met u te communiceren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Icopal, Resitrix EPDM, Firestone rubbergard, Zink maatwerk, Dakwerken
  15-06-2017, 13:42 geschreven door Robbie07goering
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen

  Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen
  Bent u op zoek naar een betrouwbaar en duurzaam dakbedekkingsmateriaal? Met Icopal bent u verzekerd van een duurzame en waterdichte oplossing. Icopal is een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking, kunststof (PVC, FPO) dakbanen en dakpanplaten. De producent voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en levert de hoogste kwaliteit dakbedekking voor platte en hellende daken met de nadruk op duurzaamheid. Icopal Universal combineert al uw dakwensen in één laag. 

  Ijzersterk en duurzaam eenlaags dakbedekkingsysteem.
  Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV- en weerbestendig is. Het product kan gebruikt worden op zowel hellende als platte daken en bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

  De voordelen van Icopal
  Het materiaal is ijzersterk en daardoor beloopbaar. Het materiaal is relatief licht en flexibel. Hierdoor is het makkelijk om Icopal te plaatsen op uw platte of hellende hellende dak.

  De verwerking van Icopal Universal is erg veilig. Dit komt omdat er bij het aanbrengen geen open vuur nodig is. Waardoor je als specialist in dakwerkenniet met een brander het dak op hoeft. Bij grotere oppervlaktes zijn de overlappen duurzaam waterdicht te maken met de volautomatische, hogesnelheid lasautomaat van Icopal zelf.

  Icopal Universal wordt geleverd met terugnamegarantie. Dit houdt in dat na een levensduur van – circa 30 jaar – Icopal Universal volledig recyclebaar is. De teruggenomen dakbedekking wordt gerecycled en vervolgens weer verwerkt tot nieuwe dakbedekking.

  Icopal Universal garandeerd waterdichte dakbedekking voor uw dak. Het materiaal is geïmpregneerd en gecoat met een POCB-compound tot een homogeen product.

  Bij elk project biedt Icopal ondersteuning en advisering en de mogelijkheid tot een aanvullende Universal opleiding.

  Bij Hodak Dakmaterialen vindt u een breed aanbod aan professionele dakmaterialen en toebehoren. Naast Icopal Universal bestaat ons assortiment EPDM dakbedekking ook uit Firestone RubberGard EPDM en Resitrix EPDM dakbedekking. Ook heeft Hodak Dakmaterialen zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zink maatwerk.

  Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties; voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem. Wij gaan voor lange termijn relaties en proberen dan ook op een eerlijke en open manier met u te communiceren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Icopal, Resitrix EPDM, Firestone rubbergard, Zink maatwerk, Dakwerken
  15-06-2017, 12:03 geschreven door Robbie07goering
  Reacties (0)
  10-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Altijd voorzien van de juiste dakmaterialen

  Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren, heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingsysteem, de toegepaste materialen, ligging en afschot, zal het dak een langere levensduur hebben.

  Toonaangevende producenten in de dakbedekking.
  Icopal is een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking, kunststof (PVC, FPO) dakbanen en dakpanplaten. De producent voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en levert de hoogste kwaliteit dakbedekking voor platte en hellende daken met de nadruk op duurzaamheid.

  Firestone EPDM-dakbedekkingssystemen domineren de markt van éénlaagse dakbedekkingsmaterialen dankzij hun bewezen prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit in een brede waaier van toepassingen. Het Firestone RubberGard EPDM-dakbedekkingssysteem is gebaseerd op het duurzame EPDM-rubbermembraan, ontwikkeld voor de afdichting van commerciële, industriële en residentiële platte en licht hellende daken.

  Ook Resitrix EPDM is een uniek technisch concept en biedt een duurzame oplossing voor elk plat dak. De producent heeft zijn sporen verdiend als invoerder van EPDM-rubber voor dak- en waterdichtingen, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  De juiste afwerking
  Elk dak heeft ook de juiste afwerking nodig. Hodak Dakmaterialen is uw specialist in dakwerken. Het bedrijf is een jonge en dynamisch groothandel in dakmaterialen. Naast dakbedekking biedt Hodak Dakmaterialen ook een brede keuze aan daktoebehoren als isolatiematerialen, lichtkoepels, hemelwaterafvoeren en daktrimmen. Ook heeft Hodak dakmaterialen zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zink maatwerk. Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties. Voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem.

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Icopal, Resitrix EPDM, Firestone rubbergard, Zink maatwerk, Dakwerken
  10-06-2017, 13:05 geschreven door Robbie07goering
  Reacties (0)
  02-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/wedebate

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  02-06-2017, 16:13 geschreven door
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!