NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Zwitserse Witte Herders Hobbykennel
The Silver Wolfsfarm'89
Het dagelijkse leven met onze Zwitserse Witte Herders, met fokteefjes, dekreuen en onze pups. Niet te vergeten onze oudjes, vroegere fokdieren die nu op pensioen zijn en hun oude dag genieten samen met nakomelingen.
Welkom op mijn blog!Momenteel langharige pups! Nog enkele zoeken nieuwe thuis! Info via mail!
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Willekeurig SeniorenNet Blogs
jackyshobby
blog.seniorennet.be/jackysh
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • Oproep eigenaren honden van Silver-Wolfsfarm
 • Nieuw fotos van het stel bij Monique!
 • Wat een fokker lijden kan!
 • 1 mei dag van de arbeid ! Of van de regen?
 • Ik ben bomma 9X!!!

  Rainbowbridge!!!
  Tot onze spijt moesten we het afgelopen jaar en zelfs deze eerste tijd van het nieuwe jaar van verschillende van onze oudjes afscheid nemen. Soms na een slopende ziekte, dan kan je jezelf erop voor bereiden. Soms totaal onverwachts zoals bij onze Sunny. Dat was op 3 dagen afgelopen, gelukkig voor haar, keihard voor mij. Ik had gedacht dat ze makkelijk de 13 in september zou halen. Het mocht niet zo zijn.
  Utah Lady's Boy oTSW 8/96-10/94 leverkanker
  Kingsmeadow Silver-Star 8/93-3/05 leverkanker
  Una Silver Queenie oTSW 10/96-7/05
  Zilver Indian Princess oTSW 10/96-7/05
  Royal Snowlily oTSW 3/92-11/05 kanker
  Rising Sunny oTSW 9/92-2/06 hart versleten
  Snowprince oTSW 3/93-2/06 botkanker in poten

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  De laatste goede daad!

   

  Als ik straks oud ben, ziek en zwak, en pijn verjaagd de slaap;
  als onrust bezit van mij neemt, doe dan wat onvermijdelijk is.

  en laat me gaan.....  De laatste goede daad.
   XML:NAMESPACE PREFIX = O />

  Beslis voor mij en wees niet laf.

  Past eigenliefde bij de vriendschap die ik gaf,
  of uitstel... tot het beter past bij een verloren strijd?
  Ik ben niet bang tijdens die laatste gang.
  Jij loopt niet weg: je kijkt me aan,
  Je noemt me bij mijn naam en houdt me stevig vast.

   

  Vandaag voor het laatst, groet ik je met mijn hondenstaart,
  Wat jij liet doen, deed je voor mij:
  je hebt me nog meer pijn bespaard, voor zinloos lijden mij bewaard,
  Een zwaar besluit?  Nee, ...huil nu niet.

  Een wijs besluit dat werd gegrond, op een oud en uniek verbond:
  jij bent mijn baas en ik jouw hond,

   

  tekst. Annelies Koopman.

   

  21-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoera!!! De lente begint vandaag!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar ik zal hier zelf bloemekes moeten zetten denk ik, want moeder natuur laat het nog efkes afweten. Ik heb trouwens al de ganse dag koud. Het zonnetje zou dus welkom zijn.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  21-03-2006, 15:24 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  20-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik puzzel tot het lukt!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een paar fotos op photobucket geplaatst en nu maar hopen dat het lukt he! Der klopt precies iets niet????????????????Ze zeggen dat ze de fotos verkleinen!!!!! Ik noem dat anders vergroten ze vallen bijna van mijn scherm! Dat krijg ik niet opgelost zene. Alle ze staan er, dat is tenminste gelukt.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  20-03-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  19-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amaai, wat ne zondag!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Van alles gepland van kuiswerk, nu het droog is, maar de plannen liepen wel in het honderd.Heel de nacht aan de pc, advertenties plaatsen enzo. 's Morgens kontakt met Gloria uit Nieuw Zeeland, dat was een tijd geleden dus even bijgepraat(geschreven ) op MSN, toen was het al 11 uur. Dan honden uitgelaten hun eten gemaakt, pups eten gegeven. Eros zijn pelske verzorgt zat al vol knoopkes en reklameren dat dat klein bazeke kan. Deed me denken aan een onwillig kleuterke dat het op een krijsen zet omdat het zijn zin niet krijgt. Het is dus een echte langhaar zonder onderwol, zeldzaam dus, maar heel mooi. Ging daarna voor een uurtje plat rond 14.30 uur, normaal maken de honden me wel wakker. Niet dus ik schrok om 21.30 wakker. Kwaad op mezelf. Dus als een hazewind eten voor de pups gemaakt en gegeven  en het nodige kuiswerk gedaan. Het extra geplande zal dus voor morgen zijn.
  Enkele dagen geleden heb ik onze ponys vernoemd dus nu dan maar een foto van vorige zomer, dan kent ge die ook ineens.
  Pech, fotos van vorig jaar zijn te groot, dus een van over 2 jaar Zandor, de isabelkleurige met Blanco de eigen gefokte witte hengst onderts naar Sabine in Duitsland gegaan die ook zijn moeder Zena heeft overgenomen van mij.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-03-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  18-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pups van 27 januari!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De pups van 27 januari zijn ook geen reuzen,kleine fijne met heel goed pigment,dwz, pekzwart neusje, voetzolen pekzwart, alhoewel der ziet ge niet veel van want daar lopen ze op. Donker oogskes, waar soms de deugnietery uitstraalt. Het zijn er maar 5, 2 teefjes en 3 reutjes. De teefjes heb ik net gewassen en fotokes getrokken.Resultaat komt hier bij te staan. Deze meisjes heetten Fienna de grootste (links)en het fijnste heet Fidji(rechts) een klein maar pittig dingske. Het is hier niet de gewoonte dat er 2 nesten gelijk zijn, maar vermits we wat renovatiewerk gepland hebben. Het is hier 400 jaar oud maar het is er duidelijk aan te zien. Met behulpzame pups erbij wordt dat wat moeilijk, want die helpen u meestal van de kant in de gracht.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
  18-03-2006, 01:52 geschreven door Silverke
  Reacties (1)
  17-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste fotos van Exan oTSW en nieuw baasje!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op deze foto kunt ge goed zien, hoe een klein prutske het nog is, dit 7weken oud herdertje, lijkt eerder iets van een klein ras. Hij bracht die dag slechts 1,700 kg op de weegschaal.Gisteren bleek hij al 4,700 kg te wegen het gaat dus heel goed met hem. Waarom zo klein vraagt U zich misschien af. Wel das is een samenloop van omstandigheden. Pech hebben noem ik dat. Ten 1° het 1° nest van mama Bella-Cara, ineens een nest van 11, waarvan 9 in leven. Melkproductie geraakte slechts moeilijk op gang en de 4 reutjes waren bij de geboorte opmerkelijk kleiner als de teefjes.Het nest werd dus zeker de reutjes dag en nacht bijgevoerd. Exan was nauwelijks 10 cm en ik had nooit gedacht dat hij de nacht zou overleven. Dit deed hij dus wel en de eerste weken ontdekte ik dat Exan een vechter is, een hondje met karakter en een wil met grote W dat melde Andre het baasje gisteren ook. Maar deze wil en karakter heeft hem wel in leven gehouden. DE grootste van de 4 broers nl Enox heeft ook een thuis gevonden, Eros de witste en Eldor iets wildkleur aan de oortjes(cremekleur)sterk gelijkend op Exan zoeken nog een thuis en de zussen natuurlijk. Enkel Elana vertrok ook vorige week richting Zonhoven, zij zal daar ook naar de hondschool gaan en zal daar onze vriendin Monique leren kennen, zij heeft witte herderkennel 't Witte Beverhof.Op de rechtse kant vanonder ziet ge de mama Bella-Cara oTSW en daaronder Papa Asco.Dit is het 1° nestje 7° generatie eigen fok langs Caras kant, haar vader is Atlas-Star leeft ook bij ons en haar moeder was onze te jong vorig jaar gestorven Una Silver Queeny oTSW.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  17-03-2006, 06:51 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  16-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch bloemekes gevonden op de PC .
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Al zijn het dan maar waterlelies, het is beter as niks. Maar er is hoop!!!!!!!In den voorhof, ja als ge die wildernis zo kunt noemen, staat al 10 cm van de paasbloemen boven de grond. Naast het huis aan de straatkant zullen ze er dan ook wel staan, maar daar moet ik rap bijzijn. Er zijn er hier nog die graag bloemen zien denk ik. De laatste 2 jaar zie ik er niet veel van, ze komen ze altijd afsnijden.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  16-03-2006, 06:01 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van harte welkom iedereen,
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Verwacht hier van mij geen technische hoogstandjes want die kan ik niet. Ik heb absoluut geen technische knobbel. Het gaat hier over het dagelijkse leven van een hobbykennel. Aan de ene kant elke dag hetzelfde werk, kuisen en de honden hun voeding verzorgen. Dit 365 dagen per jaar zon-en feestdagen ziek of niet ziek de dieren moeten hun verzorging hebben.'s Winters is het soms zwaar door de weersomstandigheden, 's zomers natuurlijk veel plezanter en aangenamer ook voor de honden zelf natuurlijk.Morgen komt er meer, ik ga nu nog wat puzzelen hoe dat het hier allemaal in mekaar zit. Oh ja jullie willen zien hoe die honden eruit zien? Deze foto was van juni vorig jaar, dan zien ze natuurlijk wit. Momenteel zak ikzelf tot aan mijn knieen in de modder, Zandor, Vienna en veulen Fury bijna zo groot als moeder Vienna lopen er nu op. Dus...wei naar de knoppen voor efkes. Dat 3 tal zijn een fjordenruin, isabelkleur en een blauwe fjordenmerrie met hengstveulen Fury van een warmbloed. Maar Fury denkt dat Zandor zijn papa is, zelf denkt die dat ook geloof ik. Is er blijkbaar nog altijd niet achter dat hij daarvoor bepaalde attributen mist en dat na 3 jaar.Oke dat was het tot straks of tot morgen!!!!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (4 Stemmen)
  16-03-2006, 04:19 geschreven door Silverke
  Reacties (1)
  15-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom
  Klik op de afbeelding om de link te volgen                                       Welkom aan iedereen, wereldschokkende zaken gaan hier zeker niet gebeuren hoogstens, gaat ge misschien kunnen lachen met mijn gekluns om van alles te proberen. Wat dan meestal toch niet lukt. Allez als ik grijs haar krijg weet ik tenminste van wat.Degene die van dieren houden, krijgen misschien wat meer inzicht wat er bij fokken zoal allemaal komt kijken.Nu maar hopen dat mijn welkom poort opengaat maar dat schijnt niet te lukken.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  15-03-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Foto
  Foto
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Foto
  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be/wolven
 • The Silver Wolfsfarm'89 pers.HP
 • Witte Herders
 • Witte Herderwereld.
 • Wolven
 • Hier wonen Fear en Flasch oTSW
 • Saarlooswolfshonden Tunka en Shala in Frankrijk
 • Zwitserse Witte Herder vereniging Belgie
 • The Silver Wolfsfarm Kleine Ndl Site
 • Wolf Temper
  Blog als favoriet !
  Archief per week
 • 04/09-10/09 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006

  Herplaatshonden zoeken nieuwe thuis voor de rest van hun nog lange leven!!!
  Het is onmogelijk alle honden tot hun dood bij ons te houden. Op een gegeven moment krijgt men te maken met dominantie problemen. We houden er trouwens niet van om een hond apart op te sluiten, zeker niet omdat ze de roedel gewend zijn. Dat is ook de reden dat we geen hond alleen plaatsen. Steeds met 2 tenzij er reeds een witte herder in het gezin aanwezig is en ze tesamen kunnen. Momenteel zoeken we een thuis voor volgende honden:
  Kortharige reu geboren juli'98: kat en kindvriendelijk heeft enkele jaren in gezin met 5 kinderen geleefd. Is wel zeer nerveus, ook dominant, kastratie zou waarschijnlijk een optie zijn.
  Langstokharig teefje geboren September'04 : lief en vriendelijk, speelt ontzettend graag met pups en jonge honden, zeer snel en wendbaar, zou ideaal zijn voor agilythy beoefening. Heeft wel wat tijd nodig om te wennen.
  Langstokharige reu geboren april'05: prachtige knuffelbeer, lief en zacht karakter  Groot en robuust gebouwd. Niet voor agylithy
  Langstokharige teefjes 2 geboren december'05: vrije karakters, mooie hondjes wel met wildkleur aan de oortjes.
  MET DEZE HONDEN MAG ABSOLUUT NIET GEFOKT WORDEN,WIJ HOUDEN TOEZICHT OP DEZE HONDEN.

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Een beetje uitleg over de fotos, bovenste, Bella-Cara moeder nest 28 dec.05, Asco papa vd 2 nestjes.Alpha-Lady mama vd pups van 27 jan 06, daaronder haar nestbroer Atlas-Star met grootva Kingsmeadow Silver-Star enkele maanden voor zijn dood. Het vergelen van zijn vacht was een teken van zijn ziekte.
  Foto
  <a href="http://products.amfibi.com/" target="_top"><img src="http://banners.amfibi.com/small/orange.gif" border="0" alt="Amfibi Shopping Search"></a>
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  jacques_bruynseraede
  blog.seniorennet.be/jacques
  http://www.honden-top.be//images/stembutton.jpg
  <center><a href="http://www.submitexpress.com/"><img SRC="http://www.submitexpress.com/submitexpress.gif" BORDER=0 height=31 width=88></a>
  <br><a href="http://www.submitexpress.com/">Search Engine Optimization and Free Submission</a></center>
  Zoeken met Google


  Zoekmachines
 • Rexa Directory
 • Zoekgids.com-de snelle internetgids
 • Zoekmachine
 • Zoekmachine
 • Hondentop
 • Dierenaanbod
 • Treffend, gratis marktplaats.
 • form action="http://www.websquash.com/ssearch/smartsearch.cgi" method="get">


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!